Niki és Karcsi V. - A szomszédasszony kukkolt


Szombat reggel 8 óra, az utcákon tombolt a hó, de az Ezüst utcai háztömbök egyik 4. emeleti lakásában a nyugalom nagyobb nem is lehetett volna ebben a pillanatban. Niki az ágyban feküdt, s pamut takarójába meztelenül becsavarodva aludta még legmélyebb álmát. Karcsi nemrégen kelt fel és köntösében megitta reggeli kávéját a konyhában, mikor rádöbbent, hogy még talán korai volt felébredni és csak a hétköznapi rutin folytatódott a szervezetében, ami miatt korábban felkelt szombat reggel is. Közben eszében volt az előző este is, amikor a munkavacsora előtt barátnője kevesebb, mint egy perc alatt facsarta ki, s így boldogan, de kissé szégyenkezve hagyta el a lakást munkába menet. Már akkor megjelent 2-3 forgatókönyv is a fejében, hogy hogyan fogja meghálálni ezt a hétvége során barátnőjének, s hogy hogyan fogja kielégíteni a lány szexuális igényeit is. Ezekkel a gondolatokkal indult Karcsi reggele, és már gondolatban az estét szervezte, miközben az irányt a hálószoba felé vette, hogy kicsit visszadőljön Niki mellé az ágyba, hiszen hétvége van és estére szüksége lesz minden energiájára.
Belépett a hálószobába, ahol kellemes meleg fogadta, s szívmelengető érzéssel töltötte el, mikor meglátta a franciaágy melletti hatalmas ablakon át a mindent elárasztó hóesést, valamint az ezzel nagy kontrasztot ébresztő belső látványt. A szobában ugyanis jóleső meleg volt és ott feküdt gyönyörű barátnője az ágyon, meztelenül belegabalyodva abba a puha takaróba, amit még Karcsitól kapott korábban. A meztelen alvás hozzátartozott a pár életéhez, mert mindketten élvezték azt, ahogy a puha takaró közvetlenül érintkezik testük teljes felületével és sokkal otthonosabban, természetesebben érezték magukat emiatt éjszaka. Niki hassal feküdt az ágyon, úgy, hogy két keze a feje mellett volt, arcába belelógott hosszú barna hajának egy része és egyik lába kissé fel volt húzva, amely által dereka megemelkedett. A lány nagyrészt bele volt csavarodva a takaróba, csak az egyik kézfeje, az arca, jobb melle valamint a feneke és az egyik lába volt részben látható. Ez azonban pontosan elég volt ahhoz, hogy Karcsi fantáziáját megmozgassa és az előbb még rátörő álmosságot elnyomja szeméből. A lány megemelkedett feneke és felhúzott lába miatt Karcsinak tökéletes rálátása volt Niki hamvas puncijára is hátulról. Ez a látvány teljesen beindította Karcsit és már el is felejtette, hogy néhány másodperccel korábban mély álmosság tört rá, valamint, hogy a szexi pillanatokat az esti órákra tervezte. Még a köntösben odatérdelt Niki mögé, aki a halk mozdulatok mellett nyugodtan aludt tovább. Ahogy az ablakból beszűrődő reggeli fények megcsillantották a lány látható testrészein lévő apró fehér pihéket, s ahogy megérezte a lány finom esti tusfürdőjének és az alvás közben kialakuló természetes testi illatának keveredését, valamint a feszes, kerek fenék és a formás lábak közti pihés punci látványa teljesen elvette a férfi eszét.
Közel hajolt, ujjával szolidan benyúlt a lány két lába közé és egyenesen a szeméremajkakra helyezte az ujját. Lassan és gyengéden elkezdte simogatni, néha pedig kitért a lány szeméremdombjára is. A reggeli puha, meleg bőrt Karcsinak is jól esett simogatnia és már érezte, hogy közben pénisze teljes méretet öltött, olyannyira, hogy már a bőr magától lehúzódott makkjáról. Niki puncija néhány percnyi kitartó, gyengéd simogatás után megcsillantotta az első cseppeket ajkai között, amelyeket Karcsi, tevékenységének pozitív visszajelzéseként vett. Niki még ugyanúgy szuszogott tovább, kérdés nem fért hozzá, hogy alszik és nincs tudatában annak, hogy barátja miben mesterkedik, teste azonban már reagált a kellemes érintésekre. Karcsi tovább csinálta ezt néhány percig, amikor is már nem bírt magával és egy hirtelen, de nem durva mozdulattal lassan belenyalt a már teljesen nedves punciba. Niki ekkor nyögött egy jólesőt, a reggeli nyújtózkodáshoz nem hasonlítható rövid kéjes hangon. Felébredt, de nem mozdult meg radikálisan, csak szépen, lassan. Ahogy lassan magához tért, rádöbbent, hogy mi is történik vele. Niki még jobban felhúzta lábát, hogy feneke megemelkedésével így Karcsi jobban hozzáférjen puncijához, mert azt akarta, hogy a fiú ne hagyja abba, hanem nyalja ki őt úgy, ahogy megérdemli. Karcsi is hasonlóan gondolkozott és mohón nyalta tovább a mézesbödönt, amely előtte folydogált. Már behelyezte két ujját is, melyeket ritmikusan mozgatott ki–be, másik kezével pedig a lány derekába kapaszkodott úgy, hogy azzal folyamatosan mégjobban az arcába húzta a sikamlós puncit. Karcsi egész arca csúszós, nedves volt már és érezte, hogy péniszén is megjelennek az első cseppek az izgalomtól. A nyelv játéka a lány csiklóján és az ujjak mozgása odabent megtette hatását és Niki kitörő orgazmusát egy hangos nyögés és rángatózó, koordinálatlan derékmozgás kísérte. Karcsi nyelvén érezte, ahogy a lucskos punci lüktető mozgást végez és ez már kezdte megnyugtatni a férfi büszkeségét, amelyből úgy érezte, hogy előző este elveszített egy darabot.
Karcsi ekkor vette észre, hogy az ágy melletti függöny jó fél méteren el volt húzva és a szemközti ablakból egy idősebb, középkorú nő nézte végig az egészet. Éppen vissza akarta húzni a függönyt a helyére, miközben Niki mozgolódni kezdett. Meg akart fordulni miután kifújta magát, hogy összebújjon szerelmével, aki ezt a kellemes reggeli pillanatot okozta neki. Karcsi azonban adni akart még barátnőjének abból, amiből az elmúlt napokban oly keveset kapott. A kielégülésből, a kéjérzetből és abból, hogy igazán nőnek érezhesse magát egy olyan férfi karjaiban, aki jól meg is tudja őt dugni akkor, amikor szüksége van rá és nem csak a lelki támaszaként tud szolgálni a hétköznapokban. Ezért miközben Niki meg akart fordulni, Karcsi megragadta a derekát és visszafordította a lányt hasra, majd felrántotta őt a derekánál fogva úgy, hogy így már Niki kutyapózban térdelt előtte és a takaró már szinte teljesen lecsúszott a lány testéről. Niki ezen meglepődött, de egy sanda, kacér mosoly jött az arcára meglepődésében és kíváncsian várta, hogy barátja folytassa. Karcsi hímvesszője már olyan kemény volt, hogy érezte, hogy majd szét feszül és azon kívül, hogy éppen célja barátnője teljes kielégítése volt, már ő is érezte, hogy farkának puncira van szüksége. Nem is teketóriázott tovább, lassan tövig beletolta péniszét a lány nedves puncijába. Mindketten érezték, hogy ez az érzés nem is várathatott volna magára többet egy perccel sem. Karcsi viszont most azt is érezte, amit előző este nem.
Mégpedig azt, hogy ez alkalommal sokkal, de sokkal jobban fogja bírni szusszal, mint előző este, hiszen most nem régi testének az orgazmus élménye és ilyenkor mindig jobb állóképességet tud tanúsítani. Úgy érezte, hogy ő a férfi a háznál, aki most jól megmutatja a kis puncinak, hogy ő is tud kemény lenni és kitartó az ágyban, nem csak a szexi vadmacska leányzó. Ütemesen gyorsított a tempón Karcsi és érezte, ahogy a heréi a lány puncijának csapódnak a hevességtől. Ezt Niki is élvezte és nagyon tetszett neki, hogy álmai férfija nem csak egy kedves lelkitárs, hanem ha kell, akkor egy vad szerető is tud lenni. Habár ezt korábban is tudta Karcsiról, és ez volt az egyik oka annak, hogy összejöttek, de a sok munka és kimerültség miatt ezt az oldalát mostanában csak ritkábban látta a fiúnak. Nikiben is volt egy büszkeség és nem akart úgy elmenni megint, hogy Karcsi nem élvez, ezért próbált kicsit pozíciót váltani, hátha felül tud kerekedni a helyzeten, hiszen érezte, hogy így el fog élvezni hamarosan, ha tovább folytatják. Karcsi azonban nem engedett és stabilan, erősen tartotta a lányt ebben a pozícióban, miközben derekánál fogva egyre gyorsabban vágta a lányba a farkát. Ettől a pillanattól kezdve 15 másodpercbe sem telt mire Niki akkorát élvezett, hogy teljesen elengedte a testét és lecsúszott Karcsi hímvesszőjéről, kiesett a fiú karjai közül. Hassal volt ismét az ágyon és pihegett, mint aki most futott le néhány km-t. Nem gondolta, hogy ennyire jól fog indulni a reggel és egy kellemes mosoly volt az arcán, amit most már Karcsi is látott. Karcsi farka azonban még keményen állt és úgy gondolta, hogy ha már ilyen jól bírja a mai napon, akkor semmiképp nem áll meg addig, amíg bírja. Niki még szuszogott és ebben a pillanatban ő vette észre az elhúzott függönyt, ahol a szomszéd asszony továbbra is figyelte őket. Niki annyira elfáradt, hogy még nem is vett erőt magán a függöny megigazítására és csak feküdt ott, miközben hosszúra nyújtotta a szemkontaktust a szomszéd nővel, aki mosolyogva és irigykedve nézte az eseményeket.

Mindeközben Karcsi kihasználta a pillanatot és az éjjeli szekrényből gyorsan előhalászta a még korábban, pont a szexuális vágyaik kiélésére közösen vásárolt piros bilincset. Niki éppen megemelte a kezét, hogy véget vessen a szomszéd bámészkodásának, - amelyet valamilyen furcsa oknál fogva még kicsit élvezett is, - mégis úgy gondolta, ez azért már több a soknál és a legintimebb pillanataikba senki sem kaphat bebocsátást. Karcsi megragadta Niki kezét és összebilincselte a lány másik kezével. Niki ismét meglepődött, ezen a reggelen már másodjára érte meglepetés. Elég fáradtnak érezte már magát, de a bilincses emlékek, valamint Karcsi kaján vigyora és kedves simogatása a hátán és fenekén, ismét beindították. Karcsi most először nagyon érzékien közelített barátnőjéhez, hiszen tudta, ezután még kell egy kis idő a lánynak. Elkezdte csókolgatni a nyakát és a fülét hátulról, majd lassan végigcsókolta a lány teljes testét, úgy, hogy abból semmi sem maradt ki. A lány szívverése ismét hevesebben kezdett verni, mert az összebilincselt kezek és a szomszédból kukkoló nő tudata olyan kiszolgáltatottság érzetet adott neki, amelyet korábban még nem igazán tapasztalt és ez mérhetetlenül felizgatta. Furcsa volt neki, hogy Karcsi az előbb még vad volt, most pedig nagyon gyengéd. Ahogy gondolkodott, ezen az egész helyzeten, Karcsi hirtelen beléhatolt hátulról. Most viszont már rögtön egy gyorsabb tempót ütött meg és minden egyes lökésnél tövig hatolt a tocsogó punciban. Niki miközben a hasán feküdt és markolászta az ágyneműt, kéjesen nyögdécselve tartotta a szemkontaktust a szomszéd asszonnyal. Niki ismerte ezt a nőt, mert néha az udvaron szoktak beszélgetni hosszabban is, nyári estéken és tudta jól, hogy a nőnek nincs senkije pedig nagyon vágyna a férfitársaságra. Messziről úgy tűnhetett volna számára, mintha Niki erőszak áldozata lett volna, de valójában mindketten tudták, hogy ez egy romantikus, szenvedélyes reggeli légyott, amelyből Niki adott egy falatot a már hosszú idő óta kiéhezett szomszéd asszonynak azzal, hogy már meg se próbálta elhúzni a függönyt és engedte, hogy végignézze az egészet.
Karcsi ezt egyáltalán nem érzékelte, ez csak a két nő közös, lopott pillanata volt. A férfi csak tette a dolgát. Karcsi érezte, hogy kiapadhatatlannak érzékelt állóképessége mégiscsak véges és úgy gondolta mindent belead, hogy a lány még egyszer kielégüljön a farkától. Elkezdte simogatni a lány belső combját közben és itt érezte Niki is, hogy egész belső combján végigfolyt már a nedvesség, valamint Karcsi herezacskójáról is a lány puncijának nedvei csöppentek le egy-egy pillanatban. Karcsi egy jó erőset csapott Niki feszes fenekére, másik kezével pedig a lányt a vállánál ragadta meg és úgy vágta belé hímvesszőjét egyre csak vadabbul és vadabbul. Niki már érezte, hogy pillanatokon belül el fog élvezni és teljesen elveszítette teste felől a kontrollt. Átadta magát az érzésnek és a férfinak, már a szemét is becsukta és nem érdekelte a szomszéd asszony sem, csak pusztán a kielégülést akarta, de azt mérhetetlenül. Karcsi ugyanezt akarta és ekkor hirtelen megfeszült a pénisze teljes hosszában, egészen a gát végéig, Niki puncija pedig ugyanebben a pillanatban nagyon erősen összerándult, mellyel összeszorította a péniszt és mindketten lüktettek az élvezéstől. Niki érezte, ahogy Karcsi hímvesszőjéből csak úgy szippantja be a puncija a spermát azzal, hogy ritmikusan és koordinálatlanul összeszorítja az ondót lövellő hímvesszőt. Karcsi még heréiben is sajgó érzést érzett ettől az orgazmustól, Niki pedig kiakadt szemekkel markolászta a lepedőt jó néhány másodpercig. A férfi ránehezedett a lányra néhány másodpercre és így szuszogtak még egy darabig. Majd Karcsi felállt, Niki pedig még összekötözött kezekkel, kielégülten feküdt tovább az ágyon. Ahogy Karcsi kihúzta péniszét a punciból, a lány testnedvei és a férfi ondója lassan folyt ki az lepedőre, Niki arcán pedig meglepődött, de jóleső kifejezés, ajkai előtt pedig az élvezés során kifolyt kisebb nyálfolt volt, melyet csak néhány másodperccel később vett észre. Karcsi puszit nyomott a lány fenekére, a bilincs kulcsát a lány mellé dobta majd elment zuhanyozni. Niki még szuszogott néhány percig és élvezte a pillanatot, miközben a hóesésbe bámulva azon merengett milyen rég volt ilyen jól megdugva. Aztán kioldotta magát, kicsit megtörölgette a testét, majd ő is elindult zuhanyozni.


Szextörténet ajánló:


Leszbi sztori


Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kicsit bonyolult lányka, aki már régóra észrevette magán, hogy érdeklődik a női szépség iránt is. Volt is pár barátja, aki tudott erről, köztük eggyel, akinek a kedvese, Anita hasonlóan gondolkozott. Sokszor dumcsiztak át estéket pajzánkodva, de akkor még eszükbe sem jutott, hogy akár a tettek mezejére lépve egymással is kiélhetnék ilyen irányú vágyaika....

Az első szeretőm


Az első szeretőm ébresztett rá igazán a szex ízére. A tilosban járás, mutatta meg az eddig rejtett oldalamat.
Egész felnőtt életemben csak menekültem a pasik elől.Amióta elmúltam 12 folyamatosan üldöztek.Túl jó nő voltam.
Magas,vagyok,az a hosszú combú ,hosszú szőke hajú,nagy, igazi mellű és nagy,kemény, kerek popsis csaj. Egyik szeretőm egyszer azt mondta, hogy ha meglátja , a képer....

Az öreg szaki


A mosógépem megint elromlott.... Épp szabin voltam, hát felhívtam az öreg szakit, egyeztessünk időpontot. Volt már itt sokszor, egyedülálló nőknél mindenhez szerelő kell. Csodák csodájára azonnal ráért, azt mondta délre jön. Van még időm rendbe szedni magam, illően felöltözni. Visszaültem filmet nézni. Hanem a jó öreg több, mint egy órával előbb csengetett. Basszus! Mindegy már, maradok bugyiban é....

Koleszban dugtak, meleg történet


Engem 17 évesen dugtak meg először koleszosként, az alábbiakban leírom, hogy történt.Az egyik vidéki városban voltam koleszos. Akkoriban még csak a csajok érdekeltek, de ők nagyon. Állandóan kanos voltam, igyekeztem minél több lánnyal lefeküdni, de ha ez nem jött össze, legalább minél többször kiverni a farkamat.Az egyik hétvégén úg....

A nagy kefélés II


16 éves voltam, barátom megismerkedett egy 18 éves lánnyal. Nekem nem jutott aznap este nő.
Na, szóval vége a bulinak, kocsim nekem volt. Elvittem a havert meg a lányt a lány lakására. Felmentünk, teljesen világos volt, hogy valami furcsa van az egészében. Én tv-t nézek, 2 óra felé, barátom a másik szobában élénken beudvarolt a lánynak, alaposan megbarátkozta.
Indulnánk el, azt mondj....

Erotikus történet, az álom


Éjszaka van,nehéz nap után térsz végre nyugovóra és nyugtalanul várod hogy az álmok elragadjanak egy varázslatos világba ahol nem számit a stressz, nem számít a hétköznapok szürke tengere, csak a kikapcsolódás, mint egy kellemes lágy dallam, ami a füledbe mászik. Lassan lehunyod a szemed és körvonalazódik egy eddig ismeretlen táj... Először csak érzed a finom meleg szellőt, az óceán morajlását, ma....
Szextörténet címkék

mosdo | feleségem közös használat | vertem a farkam | szextörtènetek | Évfordulós |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.