Spriccelt mindenfelé a geci


Egy internetes társkeresőn írt rám, és néhány nappal később találkoztunk. Ilyenkor az ember a képek alapján mindig elképzeli a másikat. A tapasztalat az, hogy rosszabbat kap a vártnál. De nála nem ez volt a helyzet.

Nem volt magas, 162 talán, de azt elsőre láttam, hogy jó alakja van. Kevés mell, de nagyon jó fenék. Szőke, kékszemű. És az a mosoly. Egyszerre introvertált és kihívó, szerény és magabiztos. Intelligens. Volt benne valami Jodie Fosteres, ezért nevezzük itt J-nek.

A hegyen vacsoráztunk. Már ott duzzadni kezdtem, szex volt a kisugárzásában. Tiszta, vadító szex. Ajaj, ebből nagy herefájás lesz, gondoltam, mert a farmerem szűk volt. Kimentünk sétálni, és szóba került, mennyire vonzódom hozzá. Nem tétováztam, odahúztam, hogy érezze a keménységet. Nem húzta el a kezét. A Normafáról lenézve megmutattam a házam, és megkérdeztem tőle, lenne-e kedve inni valamit. Bólintott.

Fogalmam sem volt, hogy mi lesz. J nem volt kihívó, és mégis kihívó volt. Sokat leveleztünk, de mégis csak most találkoztunk először.
Beszélgettünk egy pár percet, semleges témákról az autóban, mégis úgy éreztem, izzani kezd a levegő. Amikor felértünk hozzám, megmutattam neki a panorámát. Közben éreztem, hogy lehetek merész. Csókolózni kezdtünk.

Iszonyúan jól csókolt. A gerincemen áramként vágott végig az inger, és ment is a farkamba. Hozzám nyomta combját, és izgatta. Lekerült róla a blúz, és jött a sokk. Kevés mell? Hogy nézhettem ezt így be? Szép barna, feszes halmok. A melltartó alatt ágaskodtak a bimbók. Megérintettem őket, erre felsóhajtott. Kikapcsoltam a melltartót, és elállt a lélegzetem. Szebb volt annál is, amilyennek az előbb gondoltam. Telt, szép esésű, felül kicsit homorú, alul domború. Feszes, két gyönyörűen megformált mellbimbóval megkoronázva. A szájamba vettem előbb egyiket, majd a másikat, izgattam a bimbókat. Sóhajtozott.

Palástolhatatlanul állt a farkam. Segített levenni a farmert és végigsimította. Aztán ő is levette farmarét. Megfordítottam, hogy lássam fenekét. Az apró bugyi inkább kiemelt, mint takart. Két tökéletes félgömb. Izmos combok, gyönyörű vádli.

Akkor jöttem rá, hogy J inkább titkolja a szépségét, mint hirdeti. Nem tesz ki semmit közszemlére, de amit a ruha rejt, az nagyon jó gének és kemény munka eredménye. Nagyon szép. Később elgondolkodtam, ilyen vajon a lelke is? Ennyire szép a szűkszavúság álcája mögött? Persze ekkor csak a ragyogó kék szemekre koncentráltam, amik azt üzenték, előre!
Csókolóztunk, vadul. Nem bírtam betelni vele, kezem mindenhol gyúrta. Ő a mellbimbóimat és a farkamat izgatta. Beléhatoltam az ujjammal. Valamit eltalálhattam, mert nyögdécselni kezdett. Kérdő mozdulatokkal ingerelni kezdtem a G pontját, most már bátrabban, erőteljesebben. Rángatózott, megfeszült hasa, kirajzolódtak hasizmai. Egyszer rá kell élveznem erre a hasra, gondoltam. J már hullámzott a kezem alatt, de még mindig verte a farkam. Időnként nyelve is hozzáért, de eltoltam a fejét, mert azt akartam, ő élvezzen előbb. Aztán robbant, gyönyörűen, mint egy nyári vihar. Rángatózott a kéjtől. Visszahanyatlott, és pihegett.

-Most rajtad a sor, mosolyodott el.

Azonnal ráérzett, mi kell nekem. Alulról szopta, ingerelte a farkam. Makkom a maximumra duzzadt, ahogy finoman megharapta. Kértem, hogy izgassa a mellbimbóimat, és megtette, olyan érzékkel, mintha mindig ezt csinálta volna. A kéj betöltött. Éreztem, hogy jön az izzó folyadék megkínzott heréimből. Kikaptam a szájából, mert gyönyörű, szoborszerűen tökéletes testét akartam behinteni. És ő biztatott. Kék szeme rátapadt a kis lukra, és lelkesen várta a szökőkutat. Belemart mellbimbóimba, mert megérezte, kell nekem egy kis fájdalom.

Jött a sugár, de nagyobbat, szabálytalanabbat robbant a faszom, mint gondoltam. Spriccelt mindenfelé, szőke hajába, arcára, melleire és feszes hasára. Hörögtem mint egy állat, és vadul vertem rá a spermát.
Lenéztem.

Ott volt mellettem egy istennő, csatakosan a magomtól, és mosolygott rám. Szétkente magán, megkóstolta, és annyit mondott: kérek még! Éreztem, hogy ez az este még el sem kezdődött


Szextörténet ajánló:


Az elkúrt faszverés


– A feleségemmel, akkor még a menyasszonyom volt, sokat utaztunk együtt. Beült mellém a furgonba és elkísért. Szerette, amikor a kezemet a combjára tettem, sokszor indulástól megérkezésig itt tartottam. Mások a sebváltóra teszik, netán a kézifékre… Hogy annak mi értelme van?... Én a combjára. Néha megsimogattam a punciját, persze csak ruhán keresztül, ilyenkor felnevetett. Élvezetes kis utak volt....

A lakótársam és én


Egy meleg,de esős nyári délután történt a dolog.Éppen fürödtem,amikor bejött a fürdőbe a lakótársam Peti,nem számított rám,hisz nem volt zárva az ajtó.(gyönyörű kék szemek,sötétbarna haj,napbarnított bőr,egy kicsit pocis testalkat) Pont a melleimet mostam át jó habos tusfürdővel,csorgott le a puncimhoz a víz.Peti nagyon zavarba jött,gyorsan kiment.Amint végeztem,mentem utána és megkérdeztem tőle,h....

Különös ismerkedés 2


A szaunás történet a szobában folytatódott. átmentem hozzájuk, ajtot nyitottak, pucérak voltak. Ami azt illeti en is szeretek meztelenkedni. a nő engem is levetkőztetett. Megittunk még egy üveg bort és dumaltunk. ismét szóba került a szexualitás. Felizgatott a dolg ismét, és őket is.Megkérdezték, mit szolnék egy négykezes kényeztetéshez. Ami azt illeti élvezem a mszirozást., így hát nrm mondtam ne....

Szex a vonaton, III. rész


Peti vagyok, 17 éves. Egyik nap utazok a vonaton, már késő este volt, egyedül én utaztam abban a kocsiban. Az egyik állomáson felszállt egy nagyon csinos lány, nagyon jó alakja volt, gyönyörű arca, szemei úgy ragyogtak mint a nap. Első pillantásra beleszerettem. Nagy szerencsémre pont elém ült, és elkezdett nézelődni. Egy pár perc múlva elkezdtünk szemezgetni egymással, és láttam a szemeiben hogy ....

A női bugyis fiú


Sziasztok,

újra jelentkezem, történt a legutóbbi sztori óta egy két dolog, ami megéri, hogy leírjam.

Az az illető, akiről az előbbi történetem szólt, nemrég felhívott, hogy nem lenne e kedvem találkozni vele. Igent mondtam, mert rég voltam már "meleg helyzetben", és nagyon dugni akartam.
Vettem időközben néhány szexi bugyit, meg harisnyát, felvettem a....

Szex a parkolóban


Barátommal megbeszéltük, hogy egy bevásárlóközpont parkolójában találkozunk, és onnan megyünk egy szállodába.

Én átültem az autójába megöleltük és csókolgattuk egymást. Az apró érintések a szájon már jelezték, hogy egyhamar nem indulunk el. Lassan érzékien elkezdte csókolgatni a nyakam, belesuttogott a fülembe és érzékien nyalogatta. Éreztem a lehelletén a forró vágyat, lassan kigom....
Szextörténet címkék

Én és a nővérem 2. | félrelép | hazaért | nevelésem | a szomszéd lány |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.