Spriccelt mindenfelé a geci


Egy internetes társkeresőn írt rám, és néhány nappal később találkoztunk. Ilyenkor az ember a képek alapján mindig elképzeli a másikat. A tapasztalat az, hogy rosszabbat kap a vártnál. De nála nem ez volt a helyzet.

Nem volt magas, 162 talán, de azt elsőre láttam, hogy jó alakja van. Kevés mell, de nagyon jó fenék. Szőke, kékszemű. És az a mosoly. Egyszerre introvertált és kihívó, szerény és magabiztos. Intelligens. Volt benne valami Jodie Fosteres, ezért nevezzük itt J-nek.

A hegyen vacsoráztunk. Már ott duzzadni kezdtem, szex volt a kisugárzásában. Tiszta, vadító szex. Ajaj, ebből nagy herefájás lesz, gondoltam, mert a farmerem szűk volt. Kimentünk sétálni, és szóba került, mennyire vonzódom hozzá. Nem tétováztam, odahúztam, hogy érezze a keménységet. Nem húzta el a kezét. A Normafáról lenézve megmutattam a házam, és megkérdeztem tőle, lenne-e kedve inni valamit. Bólintott.

Fogalmam sem volt, hogy mi lesz. J nem volt kihívó, és mégis kihívó volt. Sokat leveleztünk, de mégis csak most találkoztunk először.
Beszélgettünk egy pár percet, semleges témákról az autóban, mégis úgy éreztem, izzani kezd a levegő. Amikor felértünk hozzám, megmutattam neki a panorámát. Közben éreztem, hogy lehetek merész. Csókolózni kezdtünk.

Iszonyúan jól csókolt. A gerincemen áramként vágott végig az inger, és ment is a farkamba. Hozzám nyomta combját, és izgatta. Lekerült róla a blúz, és jött a sokk. Kevés mell? Hogy nézhettem ezt így be? Szép barna, feszes halmok. A melltartó alatt ágaskodtak a bimbók. Megérintettem őket, erre felsóhajtott. Kikapcsoltam a melltartót, és elállt a lélegzetem. Szebb volt annál is, amilyennek az előbb gondoltam. Telt, szép esésű, felül kicsit homorú, alul domború. Feszes, két gyönyörűen megformált mellbimbóval megkoronázva. A szájamba vettem előbb egyiket, majd a másikat, izgattam a bimbókat. Sóhajtozott.

Palástolhatatlanul állt a farkam. Segített levenni a farmert és végigsimította. Aztán ő is levette farmarét. Megfordítottam, hogy lássam fenekét. Az apró bugyi inkább kiemelt, mint takart. Két tökéletes félgömb. Izmos combok, gyönyörű vádli.

Akkor jöttem rá, hogy J inkább titkolja a szépségét, mint hirdeti. Nem tesz ki semmit közszemlére, de amit a ruha rejt, az nagyon jó gének és kemény munka eredménye. Nagyon szép. Később elgondolkodtam, ilyen vajon a lelke is? Ennyire szép a szűkszavúság álcája mögött? Persze ekkor csak a ragyogó kék szemekre koncentráltam, amik azt üzenték, előre!
Csókolóztunk, vadul. Nem bírtam betelni vele, kezem mindenhol gyúrta. Ő a mellbimbóimat és a farkamat izgatta. Beléhatoltam az ujjammal. Valamit eltalálhattam, mert nyögdécselni kezdett. Kérdő mozdulatokkal ingerelni kezdtem a G pontját, most már bátrabban, erőteljesebben. Rángatózott, megfeszült hasa, kirajzolódtak hasizmai. Egyszer rá kell élveznem erre a hasra, gondoltam. J már hullámzott a kezem alatt, de még mindig verte a farkam. Időnként nyelve is hozzáért, de eltoltam a fejét, mert azt akartam, ő élvezzen előbb. Aztán robbant, gyönyörűen, mint egy nyári vihar. Rángatózott a kéjtől. Visszahanyatlott, és pihegett.

-Most rajtad a sor, mosolyodott el.

Azonnal ráérzett, mi kell nekem. Alulról szopta, ingerelte a farkam. Makkom a maximumra duzzadt, ahogy finoman megharapta. Kértem, hogy izgassa a mellbimbóimat, és megtette, olyan érzékkel, mintha mindig ezt csinálta volna. A kéj betöltött. Éreztem, hogy jön az izzó folyadék megkínzott heréimből. Kikaptam a szájából, mert gyönyörű, szoborszerűen tökéletes testét akartam behinteni. És ő biztatott. Kék szeme rátapadt a kis lukra, és lelkesen várta a szökőkutat. Belemart mellbimbóimba, mert megérezte, kell nekem egy kis fájdalom.

Jött a sugár, de nagyobbat, szabálytalanabbat robbant a faszom, mint gondoltam. Spriccelt mindenfelé, szőke hajába, arcára, melleire és feszes hasára. Hörögtem mint egy állat, és vadul vertem rá a spermát.
Lenéztem.

Ott volt mellettem egy istennő, csatakosan a magomtól, és mosolygott rám. Szétkente magán, megkóstolta, és annyit mondott: kérek még! Éreztem, hogy ez az este még el sem kezdődött


Szextörténet ajánló:


Csodálatos szex négyesben


CSABA, a férj:

- 52 éves, 180 cm magas és 90kg, erős testalkatú férfi.

ANNA, a feleség:

- 48 éves, 165 cm magas, és 58 kg, csinos szőkehajú asszony, szép formás fenék, tenyérbe simuló húsos mellekkel.

ANDI, a feleség barátnője:

- 45 éves, 167 cm magas és 58 kg, csinos barnahajú özvegyasszony, szép formás fenék, tenyérbe sim....

Kriszta a feleségem, nagyfarkú fériakkal kefélt


Egy házibuliban voltunk, ahol az én barátaim, meg a házigazda öccsének a barátai voltak ott. Én a feleségemmel mentem, aki igen csak csinosan volt öltözve, egy kis szoknya volt rajta, harisnya meg egy kis csizma (nagyon jó lába van). Hát elég szexi volt. El kezdtünk iszogatni, közben a feleségemre rákattant a házigazda öccsének egy barátja. Nagyon fiatal volt kb. 17 éves (én 25, a feleségem 24), v....

Egy szexre éhes asszonyt két férfi elégít ki


Néhány évvel ezelőtt elvállaltam egy nyári állást egy velencei tavi campingben. A körülmények több mint egyszerűek voltak, a fizetés gyenge, de úgy gondoltam, közel a tó, szabad időmben mehetek nudizni, meg valami kalandot is átélhetek. Ebben nem is volt hiány.
Néhány esti szolgálat után, amikor már főnökeim úgy ítélték meg, egymagam is el tudok látni egy éjszakai műszakot, bedobtak a "mély....

Biszex partner keresése harmadiknak


Mi (Emma és Bence) 8 éve vagyunk házasok, mindkettőnknek a második.

Előzmények:

Kb. egy éve Bence kezdett feszegetni olyan témát, hogy nagyon kíváncsi lenne látni másokat szex közben. Szívesen kikukucskálna más párt szeretkezés közben. Sőt, keressünk párt egymás előtti szexhez. No, nem dobott föl a téma, gondoltam majd csak megúszom valahogy.

Rá egy ki....

Tanár diák szex


Mindig jól kijöttem a nőkkel és a lányokkal egyaránt. Tudtam olyan intellektuális lenni, hogy komolyabb témákról is beszélgethessek az érettebb korosztállyal, valamint megvolt bennem az a fajta lazaság, ami a pláza-cicák és társaik lekötéséhez kellett. Nem kell mondjam, nagyműkedvelő révén sokkal jobban szerettem a felnőtt nők társaságát. Mindig nagy álmom volt hogy az egyik tanárnőmmel komolyabb ....

Feleségem fotózása és kefélési


Feleségem fotózása és kefélési

Amikor elkészült a kégli amit nyaralónak hívtunk sokszor elment az anyjával két három hétre "pihenni" ami szerintem mindig idegenekkel való kefélést jelentett.Az egyik ilyen kirándulás után véletlenül elszólta magát és ezáltal tudomásomra jutott a félrekefélései amit azzal toroltam meg,hogy kikötöttem a kezeit és a lábait és kényelmesen elkezdtem kefélni....Szextörténet címkék

beküldő:milfhunter | athen | csocs | magömlés | bekötött szem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.