Biszex parádé
A pasim teljesen eltompult. Egy közös kefélést próbáltam összehozni vele és egy másik sráccal, de nem is akart hallani róla. Azt hiszi, hogy egy másik meztelen farok jelenléte máris köcsöggé változtatja.

Persze az ötlet, hogy egy másik nő csatlakozzon hozzánk a hálószobában, őt felizgatja, de visszautasítja egy második szerszám iránti sóvárgásomat. Olyan ideges pasas! Ne értsenek félre: Jácint pont jól döngeti a kis barkangocskámat, de a magamfajta kiscsajoknak szükségük van egy kis változatosságra. Szűk puncikám folyton nedves, és annak ellenére, hogy nem akarom a barátom megcsalni, időnként szükségem van rá, hogy új pénisz töltsön ki. Így hát nem volt más választásom: be kellett vetnem egy kis trükköt drága, de kissé uncsi Jácintomnál. Nem volt más lehetőség, mint Enzós Niki, és Csaba, a két perverz gecinyelő, ők biztos benne lesznek.

Jácint és én jó barátságban voltunk Nikoletta-val és Csabával, egy gyönyörű párral. Nikoletta és Csaba nem éppen szélsőségesen vonzóak, de nagyon is megbarátkoztak a gondolattal, hogy miközben én Jácint vastag farkát szopom, Csaba keményen teletömje a fenekemet és a puncimat. Hármasban kiötöltünk egy tervet, hogy valóra váltsunk a dupla baszást, amiről annyit álmodoztam. Nikoletta vékony, érzéki teste tökéletes lesz. Vidáman hancúrozni kezdünk majd, és Jácint azt fogja hinni, beletörődtem a kétcsajos hármasba, amit szeretett volna. Csaba belecsusszan majd a popsimba, és Jácint nem fog okoskodni. Rengeteg óvatos tervezgetés után Nikolettaékkal megbeszéltünk egy időpontot.

Összeesküvőtársaim a megbeszélt este egy csomag tortillával és egy Több mint testőr-videókazettával állítottak be. Sokszor tévéztünk így négyesben esténként. Ezúttal különös gonddal választották ki a filmet. A film unalma felgyorsítja majd a parti kezdetét.

Jácint gyanútlanul csúsztatta a kazettát a videóba:

- Kevin Costner jó lesz - ajánlgatta.

Mi már túlságosan is telve voltunk mocskos, perverz gondolatokkal ahhoz, hogy Jácint hülye kijelentéseivel foglalkozzunk. A puncikám türelmetlenül lüktetett: úgy szopogattam a sörösüveget, mintha egy fasz lenne. Picit kancsítottam, ahogy elképzeltem a szájamban a lüktető férfihús duzzadó nyomását. Felpillantottam, és láttam, hogy Csaba éppen az ágyékát dörzsölgeti, miközben bennem gyönyörködik. Mikor észrevette, hogy rajtakaptam, felállt a kanapéról, és megpróbálta folytatni a beszélgetést ott, ahol abbahagytuk.

- Nikoletta - kezdte. - Akarsz még egy sört? - A sörösládában kotorászott, és felhorkant színlelt felháborodásában: - A francba, elfogyott.

Nikoletta önelégülten mosolygott a srác mesterkélt színjátékán, és hanyagul válaszolt.

- Szivi, kiszaladnál egy hatos csomagért?

- Hát persze - nyitotta ki Csaba az ajtót.

Nikoletta-ra néztem. Eljött az idő, hogy Jácint-öt összezavarjuk. A leszbikus szex nekem is bejött, ha olyan bögyös, egzotikus szépséggel csináltam, mint Nikoletta.

- Whitney Houston egy ribanc - jegyeztem meg. - Ez a film egy rakás szar.

- Hát igen - értett egyet Nikoletta. - Megyek, pisilek egyet.

- Veled megyek - csiripeltem, miközben kikísértem. A puncim bizsergett a gyönyörűségtől. Vihogtunk, mint a tinédzserek, és kiszaladtunk a mosdóra. Vidáman tapogatni kezdtem barátnőm hatalmas melleit. Koletta geci felhúzta átlátszó, finom szoknyáját, és a vécékagylóra csüccsent. A porcelánon csurgó folyadék ütemes hangjától megint csak nevettünk, a hang újabb kislányos kuncogára késztetett.

- Maradj még így - kértem. Letérdeltem csillogó nyílása előtt. Nedves kagylócskája forró és sós volt. A nyelvemet a lyukba dugtam, és megpöccintettem. Nikoletta-nak elakadt a lélegzete és megragadta a melleimet.

- Várj - lihegte. - Rendesen meg kell szerveznünk, aztán kefélhetünk, mint az őrültek.

Fürgén levetkőztünk, gyorsan elmerültünk egymás csöpögő pinájának ujjazásában, mielőtt a lényegre tértünk volna. Nikoletta megfordult, és teljesen kitisztította a fenekét. Addig-addig törölgette, hogy a végén egy egész tekercs vécépapírt engedett a klotyóba. Mikor leengedte, a hatalmas papíradag eltömte a lefolyót.

- Jaj, drágám - vigyorogtam. - Most mihez kezdünk? Tönkrement a klotyó!

- Hívd be a barátodat - tanácsolta Nikoletta, és a működésképtelen kagylóra döntött. Három ujját a barlangocskámba dugta, fürga kis nyelvével pedig a fenekemet vette kezelésbe. Az seggem remegni kezdett.

- Jácint! - kiáltottam. - Diiirrrk! Gyere, segíts! A vécé tönkrement!

Jácint óvatosan kopogott be. A fenekem vidáman Nikoletta arcába és vidáman csavarodó kis nyelvéhez nyomtam.

- Gyere be, Jácint - doromboltam. - Jó kislányok vagyunk.

Jácint belépett. Arckifejezése nagy zavart tükrözött élvezkedő vonaglásunk láttán. Nikoletta nedve ujjainak hangja a cuppogó puncimban eszébe juttatta, miért is hívtuk a fürdőszobába; szórakozottan vizsgálgatni kezdte a trónust.

- A vécé - mormolta, de szemei a furcsa ujjazásra szegeződtek.

- Majd később megjavítod - ajánlottam. Nagy akaraterővel elfordítottam a hátsófelem Nikoletta lenyűgöző kezelésétől. Leültettem, és széttártam vékony, rugalmas lábait. Nikoletta mosolygott, és kemény melleit cirógatta.

- Nagyon finom a puncija - mondtam Jácint-nek. Gyerünk, próbáld ki. Szopogasd a punciját, amíg én bekapom a farkad.

Jácint szófogadóan Nikoletta combjai közé térdelt és hozzálátott a nyalakodáshoz. Nikoletta-val egymásra mosolyogtunk: Csaba mostmár bármelyik percben megérkezhet. A szerszáma hamarosan becsusszan a pinámba...

Jácint térdei közé ültem, és kolbászát a torkomra eresztettem, a lábaimat pedig szétterpesztettem, mintegy megelőlegezve Csaba titkos érkezését. Jácint elégedetten lefetyelte Nikoletta nyílását. Hallottam, hogy nyílik a bejárati ajtó. Az izgatott várakozástól valósággal folyt a puncim, a csempén már egy kis tócsa is kialakult. Csaba óvatosan bedugta a fejét az ajtón. Felemeltem az ujjam, jelezve, hogy várjon még egy percet.

- Jácint - szólaltam meg. A pénisze kiugrott a számból. - Dugd meg Nikoletta-t hátulról, én meg majd besegítek.

Jácint szemei elkerekedtek a gyönyörűségtől. Nikoletta négykézlábra ereszkedett, puncija türelmetlenül illegett-billegett. Jácint az izgalomtól izzadt arccal rámászott a kívánós kis szukára. Miközben Jácint Nikoletta járatát pumpálta, Csaba észrevétlenül besurrant. Lábujjhegyen mögémlépett, és mindenféle felhajtás nélkül kis mézesköcsögömbe nyomta éhes férfiasságát. A hirtelen lökéstől összerezzentem, és orrom Jácint fenekéhez szorult, amitől a pasim csak még nagyobbat nyögött.

Felhorkantam, és felvettem az iramot, amit Csaba diktált. Kemény és gyors technikája nagyon felizgatott, de nem feledtette el eredeti célomat, mégpedig, hogy egyszerre két falloszt élvezhessek magamban. Bólintottam Csaba-nek. Kirántotta a nyilásomból a szerszámát, és elbújt a zuhanyozó ajtaja mögé. Eléggé rejtve maradt ahhoz, hogy átrendezhessem a pózt és megszerezhessem Jácint farkát.

- Feküdj le - irányította Nikoletta Jácint-öt. - Az arcodra akarok ülni.

Jácint nagy örömmel helyezkedett el a padlón. Nikoletta csöpögő punciját a pasim arcára eresztette. Szeretettel nyálazni kezdtem Jácint rúdját, és Csaba-re kacsintottam. Ahelyett, hogy visszatért volna a puncimba, a hátsó felembe csúszott be. Ennek hatására a szájam sokkal erősebben szorult Jácint farkára. Torkából lelkes, de puncitompította nyögés tört fel. Jácint farka Csaba minden lökésére továbblendült a torkomba. Jácint élete legnagyszerűbb szopását élhette meg éppen. Azt persze nem tudhatta, hogy ezt az élményt tulajdonképpen egy másik férfi tomboló, rakoncátlan péniszének köszönheti.

Azon az éjjel akkorát élveztem, mint még soha. Jácint nem jött rá a dologra: túlságosan is lefoglalta, hogy forró sugárban lőjön a puncimba, miközben a fenekemet ugyanakkor Csaba engedte tele minden erejével. Nikoletta pihengetett és kacagott Jácint arcán, eltakarva előle a látványt, hogy Csaba nyugodtan kiosonhasson.

Látjátok, hölgyeim, mindig meg lehet oldani, még ha a barátunk nem is túl vállalkozó kedvű. Jácint nagyszerűen szórakozott, és végre az én vágyaimat is teljesíthettük, a vágyaimat egy kis extra tömőanyag iránt. Csak leleményességre pár jól kefélő barátra van szükség.Szextörténet ajánló:


Nyuszika és a kanok.


Nyuszika.

Jó nagy volt az ágaskodó fasza. 10 perc múlva már mint a cicák nyalogattam az ajkaimról a forró, finom gecit, jutott belőle a csöcseimre is, sokat kiköpött a srác fasza. A nevét nem tudom, nem emlékszem rá. A geci ízére emlékszem olyan fincsi volt.
A gyors szopás után, a srác lelépett én felhúztam a blúzom és kimentem a raktárból, reméltem, hogy a geci nem fog cs....

János Atya, és az Apácák - kitalált történet!


Rég a terveim közt szerepel a vágy, hogy a fétiseimről írjak.. Az első kis történet bennem rejlő dominát hozza felszínre.
Apró kolostor az erdőben... távolabb a falutól. Az apácák az új kápolna avatójára hívták a felszentelésre a falu papját.. aki az előző éjjelt a zárdában töltötte várva a kora reggeli misén a szentelést. A számára fenntartott kis paplakban tölti az éjjelt... hiszen a zárd....

Szex álomkivitelben


A járda szélén álltam. Vártam, hogy megálljon mellettem az autójával és én beszállhassak, hogy egy pár perc erejéig, de együtt legyünk. Mondta, hogy meglepetést tartogat a számomra, és ne csodálkozzak. Nem tudtam, mi lesz, de kellemes érzésekkel várakoztam. Hol lehet? A távolban feltűnt egy csoda, egy gyönyörű autó. Aranyszínben pompázott a lemenő nap utolsó sugaraiban. Elméláztam és arra eszmélte....

Tinédzser szex történet


Rólam annyit kell tudni,hogy egy Gábor nevű,15 éves fiú vagyok.Jelenleg egy budapesti gimibe járok,kilencedikesként.A történet másik főszereplője egy Eszter nevű,szintén 15 éves lány.
Általános iskolai tanulmányaimat egy szintén budapesti suliban végeztem,egész jó eredménnyel.Az akkori osztályomban is voltak szép lányok,bár én félénkebb típus voltam.Emiatt nem nagyon mertem kezdeményezni.

Szüzességem elvesztése


Sosem voltam kelendő a fiúk körében. Mindig az a lány voltam, aki párkapcsolati tanácsokat ad másoknak, de neki mégsincs senkije.
16 éves voltam akkoriban.
Sok barátnőm átesett a szüzességi szertartáson, így már én is nagyon rá voltam feszülve a dologra. Pedig pasi még csak nem is volt a láthatáron. Bár igaz, kinéztem magamnak egy srácot, de amolyan, ha nekem tetszik valaki, meg váro....

Teli pumpáltam gecivel a barátnőm anyját


Én egy 15 éves fiú voltam akkoriban, a barántőm 16 akivel már 2 éve együtt voltunk.
Ezalatt az idő alatt többször voltunk együtt a családjával nyaralni, táborozni, túrázni.
A történet az anyukájáról szól, aki egy 175 cm, hol barna hol fekete hajú érett hölgy volt, nagyon kerek popsikkal, és eléggé kicsi mellel.
A barátnőmmel- Vikivel, kezdődőtt minden. Ő volt az első lány az é....
Szextörténet címkék

hanyas | olvastam | eroszakolas | teljes szex történet | jennifer |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.