Csokit vagy csalunk - durva csoportszex


Hülyén éreztem magam, amiért nem öltöztem be a Halloweeni bulira. Ami azért fura, mert pont azért nem vettem jelmezt, hogy ne nézzek ki idiótán. Csak azért mentem el oda, hogy felszedhessek valakit. Azt reméltem, erre nagyobb esélyem lesz, ha nem veszek fel semmilyen nevetséges jelmezt. De mikor megérkeztem, láttam, hogy én voltam az egyetlen, aki nem öltözött be; a ház tele volt mindenfélével a vámpírtól az óriás síkosítós tubusig.
Egész jó kis bulinak tűnt és hálásan meg is köszöntem az osztálytársamnak, aki meghívott. A hely nyüzsgött a csajoktól, pont, ahogy ígérte, és mindegyikük szexi jelmezben virított. Voltak ott dögös szurkolólányok, csini rendőrnők, de még szexi zombik is. Most láttam először testre festett űrhajósruhás, de egyébként teljesen meztelen lányt. Az egész hely úgy nézett ki, mint egy főiskolai fiúkolesz, de persze nem volt az. Ez nekem kimaradt annak idején, ahová én jártam, ott nem voltak ilyen helyek. Ez most viszont tele volt jól kinéző emberekkel, akik remekül érezték magukat és izgatottan várták, mi jön majd később. Nagyon reméltem, hogy nem tűntem ünneprontónak így, jelmez nélkül.
Ittam egy kis sört és körülnéztem. Nemcsak sok jó csaj volt; egyenesen hemzsegett tőlük a hely. Még a nem túl vonzó lányokon is szexi jelmez feszített. Voltam már sok házibuliban, általában a pasik próbáltak vadászgatni és kevés jó nőből lehetett válogatni. Itt viszont legalább háromszor annyian voltak, mint a pasik.
Megfordultam, hogy megkérdezzem az osztálytársamat, hogy miért ilyen spéci ez a buli, de már hűlt helyét találtam, réges-régen felszívódhatott a tömegben. A kíváncsiságom erősebbnek bizonyult, mint az aggodalmam, úgyhogy bentebb mentem. Bár a campusról ismertem pár arcot, nem találtam igazi beszélgetőtársat, amíg bele nem botlottam Paulába, akivel ugyanabba a kalkulus csoportba jártunk. Úgy igazán sosem mélyedtünk el semmiben, mert csendes típus volt, ráadásul a terem két külön részében ültünk, de egy-két sör után megoldódott a nyelve, mintha csak régi ismerősök lettünk volna.
Huszonegy éves volt és a legaranyosabb csaj, akivel életemben találkoztam. Hétvégenként gyerekekre vigyázott, segített idegeneknek tanulni a könyvtárban, és könnyedén zavarba jött. Az arca pirulása könnyen elárulta. Nem kövér, inkább csak nagyobb darab lány volt, nagy popsival és hatalmas mellekkel. Az arca egyáltalán nem tűnt pufinak, sőt, igazán érzékien nézett ki zöld szemeivel, hosszú, göndör barna hajával és örökké mosolygó, dús ajkaival. Ma este kifejezetten jól nézett ki boszorkányjelmezében, ami mélyen megmutatta a dekoltázsát és a hátát.
Őszintén szólva átfutott az agyamon, mégis mi a fenéért töltöm itt az időmet ezzel a nagydarab csajjal, amikor annyi dögös, feszes testű lány lebzselt itt mindenfelé. Semmi bajom a kövér lányokkal, de általában nem is fantáziálok róluk. Nem tudom, a sör vagy a kellemes beszélgetés miatt, de nagyon jól éreztem magam Paulával és seperc alatt arra jutottam, hogy felviszem a lakásomra. Őszinte lánynak tűnt, és áradt belőle az érzékiség. Ahogy rám nézett, ahogy mosolygott, és ahogy megérintette a karomat beszélgetés közben, mind-mind hozzájárult a kellemes estéhez.
Igazán szép volt - és ezt nem a sör mondatta velem; igazából plus size modellnek is beillett volna. Ráadásul a jelmeze megmutatta a testét, de azért hagyva annyit a képzeletnek, ami felkelheti a kíváncsiságomat. Kis idő múlva már kifejezetten megkívántam, a méretétől teljesen függetlenül. Vagy éppen azért. Érezni akartam a testét. Nem később, nem hamarosan, hanem azonnal.
Megcsókoltam. Lágyan. Ajkaim finoman beszívták az alsó ajkát. Határozottan csókolt vissza, átölelt és erre én is átöleltem. Nyelveink táncoltak, végig csúsztak egymáson, remegtek és játékosan meredeztek. Az első pillanattól tudtam, hogy éppen annyira kíván engem, mint én őt. De a tömeg közepén vagyunk és a buli még nem érte el a smárolós hangulatot. Vissza kellett fognunk magunkat. A csók viszont nagyon jólesett, főleg, ahogy Paula vastag, érzéki, nedves ajkai a számat simogatták. Annyira finom volt, hogy nem tudtam betelni vele. Órákig csókolgattam volna.
De Paulának más tervei voltak.
- El akarsz menni? - kérdezte zihálva és közben az ajkaimat birizgálta a nyelvével.
- Jó volna - mondtam, de a fejemet csóváltam. - Túlságosan a fejembe szállt az ital a vezetéshez.
Azt mondta, hogy neki nem, úgyhogy máris átadtam neki a kulcsaimat.
- Hozzám vagy hozzád? - kérdeztem és kézen fogtam.
Sikerülhetett volna, ha nem markol az ágyékomba, mihelyt kiléptünk a házból. Megszorította a nadrágomon keresztül a meredező farkamat és ettől elárasztott a vágy, hogy minden lehetséges módon megkaphassam. Végigbotorkáltunk az udvaron megbotlottunk, fogdostuk egymást, el a kisteherautóm mellett és a ház hátsó oldalának dőlve smároltunk egyre hevesebben. Paula vadul markolászta az ágyékomat és tudtam, bármi is következik, most nagyon be fogunk keményíteni.
Kibontottam a jelmezét, lefejtettem a melléről és lehúztam, hogy megcsodálhassam hihetetlenül hatalmas keblét. Kicsit megereszkedtek, mint minden nagy mell, de ettől csak még valódibbnak és izgalmasabbnak tűntek. A mellbimbói duzzadtan meredeztek és ahogy belemarkoltam finom, puha húsába, a rózsaszín bimbók a szemem előtt nőttek nagyobbakká és keményebbekké. A lány viszonzásképpen kibontotta a nadrágomat és éppen elő akarta venni a farkamat, amikor hangokat hallottunk. Nagyon szem előtt voltunk és már kezdtek kifelé szállingózni a népek füstölni vagy éppen hányni. Behátráltunk az árnyékok közé. El akartam bújni a kocsimba, hogy ott folytassuk, de Paula a karomba markolt, mielőtt felajánlhattam volna.
- Ide - mondta, és kinyitott egy ajtót a ház hátsó, sötét részén. Besurrantunk.
A szoba rendkívül szokatlan volt, de valahogy illett a ház lepukkant jellegéhez. Mintha valaki tróger, festetlen falakat húzott volna fel, hogy több kisebb helyiségre bontson egy nagyobb helyiséget, középen egy enyhén megvilágított folyosóval. A folyosón, az egyik oldalon, három ajtó sorakozott. Gyorsan beléptünk az elsőn.
Odabenn koromsötét fogadott, de a folyosó fénye beszűrődött annyira, hogy az ajtó becsukása előtt még megállapíthassam, ez nem is igazi szoba, inkább valami raktárféle. Egyik karommal átöleltem Paulát, másikkal a villanykapcsolót tapogattam ki magam mögött, miközben ajkaimmal a lány meleg nyelvét élvezgettem ki. Szeretem sötétben csinálni, de most gyönyörködni akartam Paulában. Ráadásul van különbség a sötét és a koromsötét között, márpedig itt az utóbbiról volt szó.
Egy rakás hiábavaló küszködés után már-már feladtam volna, amikor rájöttem, hogy az arcomon nem hajtincset érzek, hanem egy zsinórt. Megrántottam és felgyulladt egy égő a fejünk felett. Mostmár láttam is. Kicsi, beépített szekrény méretű helyiségben álltunk. Egyetlen csupasz villanykörte világította be, a berendezés mindössze az egyik sarokban árválkodó kisszékből állt. Nem ez volt a világ legkényelmesebb helye egy jó menethez, le sem nagyon tudtunk feküdni. De azért még mindig jobb és intimebb volt, mint a kisteherautóm.
Tovább csókolóztunk és szívogattuk egymás ajkait és nyelvét. Így a világosban most már jól láttam hatalmas melleit, amik éppen olyan jól néztek ki, mint amilyen kellemes tapintásúak voltak. És ahogy Paula letolta a nadrágomat, először nézhette meg a kemény farkamat. Két ujjával kört formált a szerszámom tövénél, a keze többi része pedig finoman rásimult a golyóimra. Megemelte a farkam, hozzáért vele a hasához, és ide-oda gördült a bőrén.
Jobban fel akartam fedezni a testét, de nem tudtam visszafogni magam, a farkam irányított. Ösztönösen felé nyomtam a csípőmet. Nemcsak a bőrét akartam érezni, hanem a feszes melleit is. Felnyögtem, ő meg felsóhajtott. Keményen megcsókoltam. Egész testem befeszült és éreztem, hogy Paula is készen áll már az akcióra, de még nem akar belekezdeni. Benyúltam fekete műbőr miniszoknyája alá és belemarkoltam meleg, puha és csupasz fenekébe. Meglepődtem, de fel is izgatott, hogy volt mersze ilyen rövid szoknyában, fehérnemű nélkül buliba jönni. Megint ösztönösen löktem egyet fölfelé. Paula érezte mit akarok és lehajolt annyira, hogy súlyos mellei közé csúsztassa a farkam. Összenyomta őket és csapdába ejtette lüktető szerszámom. Úgy tartotta, hogy dughassam a mellét. Nem akartam belelendülni, mert tudtam, hogy hamar elmennék, de nem bírtam abbahagyni. El kellett élveznem. Paula megérezhette, mire gondolok és felegyenesedett, kiengedte a farkamat a mellei közül. Hátrált egy kicsit és leült a kisszékre. Arca pont egy vonalba került lüktető farkammal. Megfogta a zacskómat, masszírozta a golyóimat, aztán előrehajolt. Kívánatos ajkai épp csak annyira nyíltak ki, hogy körülvegyék a makkomat és megcsókolja, majd izgatott egy kicsit a nyelvével. Máris alig bírtam ki ezt a kényeztetést. A térdem megremegett, meg kellett támaszkodjak a falban. Elakadt a lélegzetem, becsuktam a szemem. Ha szopni kezdett volna, azonnal elélveztem volna, így egyszerre volt szerencsés és izgató, hogy inkább csak incselkedett velem. Mondjuk ez az incselkedést önmagában jobban élveztem, mint némely szopást, amit eddig átéltem. Még mindig vadul kellett koncentrálnom, nehogy elmenjek. Paula pontosan tudta, hogyan bánjon velem. Lehajolt, kinyitotta a száját és beszívta tömött golyóimat, majd szopogatta és nyelvelte őket. Élvezettel nyögtem fel, de alig hallatszott a ház többi részét betöltő zene és az emberek morajlása miatt. Paulát sem igazán hallottam, de biztosan nyögdécselt: éreztem a finom, ritmikus rezgéseket a lábam között. Pár perc múlva kiengedte szájából benyálazott heréimet és végignyalta alulról az egész farkamat. Beleborzongtam, ahogy húsos, izmos nyelve rácsavarodott a farkamra, úgyhogy egyszerre kényeztette a rudam három oldalát. Még jobbá tette a meleg, csúszós nyála, ami csillogó csíkban virított már a bőrömön. Mielőtt teljesen átadtam volna magam ennek a gyönyörnek, Paula teljesen benyelt. Kemény, gyors mozdulatokkal szopott, nedves ajkai keményen fejték és pumpálták a dákóm, nyelve hevesen csapkodott, mintha önálló életre kelt volna. Párszor annyira belelendült, hogy nem is tudtam, a nyelve fenn, lenn vagy oldalt van-e. Kezem ökölbe szorult selymes, göndör hajában.
Újra meg újra nyilvánvalóvá vált, mennyire kíván: kikapta a farkam a szájából és végighúzta az arcán. Végigdörzsölte a nyálas makkot az arccsontjain, homlokán, még a fülén is, aztán visszahúzott a szájába. Egyszer még be is hajolt alám, hogy végighúzhassa az arcán, homlokán és az orrán a golyóimat. Megcsókolgatta és szívogatta az érzékeny, elhanyagolt bőrsávot a zacskóm és a fenéklyukam között. Fogalmam sincs, hogyan bírtam még mindig, de valahogy sikerült. Az mondjuk segített, hogy Paula rengeteg nyála kissé lecsillapította az érzékeimet. Így sem sokáig bírtam volna, ha nem hagyja abba. Felállt, végigcsókolgatta a testem, miközben felemelte és levette rólam az ingem, végül ajkaimra simította nedves ajkait, súlyos, meztelen melle a meztelen mellkasomhoz nyomódott. Nyomokban éreztem nyelvén a saját ízemet, ami izgató volt, de még jobban felcsigázott, hogy vajon mi jöhet ezután.
Paula várt és mosolyogva nézett a szemembe. Szavak nélkül éreztette, hogy rajtam a sor. Nem kellett sokat törnöm a fejem, mi a teendő. Már egy ideje éreztem Paula fülledt illatát és nemcsak hihetetlenül erotikus volt, de megkívántam tőle a punciját is. Megfordítottam, majd kiléptem a nadrágomból és a padlóra löktem az ingemmel együtt, hogy Paula kényelmesen rátérdelhessen. Aztán bedöntöttem a törzsét, és lehúztam a miniszoknyáját, feltárva lenyűgöző seggét. A félgömbjei annyira tömöttek és gömbölyűek voltak, ugyanakkor meglepően szilárdak és jó alakúak. Széthúztam őket; szűk kis ánuszának és rózsaszín puncijának látványától összefolyt a számban a nyál. Még így is, hogy Paula arca és melle a hátsó falnak szorult, alig volt elég hely, hogy letérdelhessek mögötte. Ezért nem tudtam megfelelő szögbe fordulni, hogy kinyalhassam. Egy 69-et összekínlódhattunk volna, de ahhoz mindkettőnknek fel kellett volna állni és áthelyezkedni. Nem akartam erre pazarolni a másodperceket. Ehelyett megerőltettem a testemet, lehajoltam, befeszítettem a nyakam és a hátam és mindent megtettem, hogy ajkaimat a célpontra vezessem. Amikor végre a szeméremajkaihoz értem, Paula olyan erősen beleremegett, hogy elvesztettem az egyensúlyomat és a padlóra estem. Belemarkoltam a fenekébe, nehogy eltávolodjon nyelvem a csepegő, duzzadt puncitól. Valahogy ez az új pozíció Paula alatt-mögött sokkal kényelmesebb volt, mint az előző. Az egyetlen hátránya az volt, hogy szó szerint rajta lógtam; a karom rögzített a lány két lába között. Örömmel fogadtam a kihívást és rácuppantam a duzzadt, finom puncijára. Jópár puncit nyaltam már életemben, sokféle formájút és méretűt. Pauláé volt a legnagyobb és hihetetlenül beindultam tőle, hogy nemcsak a nyelvem, az ajkaim meg az orrom tolhattam be húsos ajkai közé, hanem az arcom nagy részét is! Örömmel mormogtam, miközben megdolgoztam a duzzadt pinát és élveztem a rám csorgó nedveket. A fenekébe kapaszkodva próbáltam minél közelebb tartani magam hozzá. A szívem hevesen vert, egész testem belebizsergett - olyat tapasztaltam meg, amilyet még soha: egy nedvek nélküli miniorgazmus szántott végig rajtam. Egyszerűen szédítő volt ezt a lányt nyalni, nem bírtam betelni vele. Szó szerint remegtem az izgalomtól.
Földi mennyországomat légikürt szörnyű hangja szakította meg, aztán valaki azt kiabálta egy hangszóróból, hogy "Kezdődik a Csokit vagy csalunk!" Mostmár egyáltalán nem tűnt ez csendes, eldugott zugnak. A lihegésünket és nyögéseinket elnyomta a dübörgő zene és a kinti tömeg morajlása. A kürt is hangos volt, ráadásul a tömeg kitörő üdvrivalgással válaszolt. Aztán az egész ház remegni kezdett. Azt hittem, kijöttek a zsaruk és az összes füves meg piás kiskorú olajra lépett. Az elmélet megdőlt, ahogy a buli hangjai egyre közelebb értek hozzánk. A végén már mintha mindenki a fal mögött tülekedett volna, ami mögött éppen Paula és én rejtőztünk. A gipszkarton megremegett, a körte fénye el-eltűnt. Bevallom, nem csak zavarba jöttem, hanem egy kicsit meg is ijedtem. Vonakodva emelkedtem fel a finom punciból és letérdeltem Paula mögé.
- Mi folyik itt?
Már meg is jött a válasz, de nem Paulától. Egy fasz - igen, egy igazi fasz tűnt fel a fal egyik lyukában, egy kis folt mögül, amit eddig nem vettem észre. A fasz félig merev volt, jó húsz centis. Ekkor értettem meg a kis, üres helyiség funkcióját. Ez egy örömlyuk volt. Az agyam vadul dolgozott. Tehát a légikürt és a "Csokit vagy csalunk" az örömlyuk mókájának kezdetét jelentette. Most a buli összes pasija felváltva ideáll majd és mindenki előtt szopatják magukat. De Paula és én nem kéne itt legyünk és eddig senki sem nézett be és nem is akart bejönni. Ettől megfordult a fejemben, hogy pontosan kinek is kéne ebben a fülkében lennie.
- Te tudtál erről? - kérdeztem.
Látszott Paulán, hogy örülne, ha folytatnám munkámat a lábai között, de válaszokat akartam. Egy kissé kitört a frász, hogy pasiként kerültem egy örömlyuk fülkéjébe. Ha valaki rájön, hogy itt voltam vagy meglát, amikor kimegyek, kicsinálnak. Máris kezdtek dörömbölni mögöttünk, a falon. A farok a falban lengve várakozott, tulajdonosa kétségtelenül kezdett egyre türelmetlenebb lenni.
- Voltam már ilyen bulikban - vallotta be Paula. - De sosem kezdik ilyen korán a Csokit vagy csalunk játékot! Mindig óraműpontossággal szervezik. Még lenne egy óránk...
Újabb hangok szűrődtek be; ezúttal női kacarászás és cseverészés. Valószínűleg ott jöttek be, ahol mi is és most az ajtó túloldalán álltak.
- Sorban állnak, hogy bejöhessenek? - kérdeztem és most már még jobban beparáztam.
- Valószínűleg - mondta Paula és láthatóan ő is aggódott egy kicsit. - Még sosem voltam a falnak ezen az oldalán. Mindig csak a másik szobából figyeltem a srácokat. Úgy tudom, összesen három lyuk van.
A másik két ajtó abban a szűk kis előszobában, gondoltam.
- A legtöbb lány bevállal néhány pasit - magyarázta. - Van, aki csak egyet. A szabály szerint csak szopni lehet. Nem szabad kiverni vagy dugni. És ha valakit elkezdtünk, be is kell fejezni.
- Meddig tart ez?
- Ameddig a lányok bírják.
Vidám örömkiáltások jelezték, hogy odakint megnyílt a másik két örömlyuk és kezdődhetett a móka. A túloldali hangokból ítélve nem volt hiány a beindult lányokból. Nem csoda, hogy mindenki jelmezt viselt: így leplezték, kik is ők valójában. Épp azelőtt zártam be az ajtót, hogy valaki megpróbált volna benyitni.
- Van benn valaki? - kérdezte egy női hang.
Paula idegesen felnevetett, aztán válaszolt:
- Igen!
- Akkor jó! - mondta a hang és hallgatott egy kicsit. - De hoztam csészét! Nyisd ki és beadok egyet!
Köpőcsésze, jöttem rá. Azoknak a lányoknak, akik nem szeretik lenyelni.
- Köszi, nem kell - mondta Paula és kacsintott közben. Nem akart kockáztatni az ajtó kinyitásával.
- Tyűha - mondta a hang. - Akkor jó szórakozást, cica!
Kérdően néztem Paulára. Most mégis mihez kezdünk?
- Innen nem fognak kizavarni, ugye?
Megértette a félelmem.
- Nem... amíg a pasik odakinn megkapják, amit akarnak...
Értettem, mire gondol. A srácok többsége részeg volt. Ha az egyik fülke foglalt, de odabenn senki sem szopik, abból baj lehet.
A nép odakinn menetrendszerűen kezdett türelmetlenkedni. Panaszkodtak és káromkodtak, parancsokat kiáltottak, hogy "kezdd már el", de nem pont ilyen finoman fogalmaztak. A farok a falban ki-be mozgott, próbálta magára vonni a figyelmet. Ahogy telt az idő, a szopás nélkül maradt pasi annál jobban dübögött a falon. Elég vékony kis falak voltak ezek és a szakemberben sem bíztam túlságosan, aki felhúzta őket. Ha nem találunk ki valamit gyorsan, ez a gipszkarton szar nem fog minket megvédeni. Meg is mondtam Paulának.
- Tudom - mondta. - Ne aggódj!
Vettem egy levegőt, hogy elmondjam, van miért aggódni, de Paula megelőzött.
- Mindig is ki akartam próbálni, de még sosem mertem.
Megdöbbenve néztem rá, ugyanakkor hihetetlenül be voltam indulva. A farkam nemcsak lelógott, hanem le is eresztett a zűrzavarban, de ettől a hírtől kezdett visszakeményedni.
- Nem tudom, hogy "kipróbálás" elég lesz-e - mondtam és arra a hosszú sorra gondolkodtam, ami valószínűleg a lyuk mögött állt. - Biztos ezt akarod?
Nem akartam lebukni, de azt sem akartam, hogy Paula vigye vásárra a bőrét miattunk.
Arcán félelmet és vonakodást láttam megvillanni, de azt is, hogy be volt indulva.
- Lássuk, hogy megy az első.
Azzal lehajolt és megnyalta a lyukon átlógó farkat. Óvatosan a szájába vette és játékosan szopogatta. Elbűvölten figyeltem és pokolian beindultam, hogy részese lehettem ennek a bűnös szeánsznak. Láttam, ahogy Paula mellbimbói meredeztek a nagy, hullámzó mellei csúcsán és így már az ő izgalma is nyilvánvalóvá vált.
Figyeltem, ahogy a dákó egyre keményebbé válik, míg végül teljesen felmerevedett, miközben Paula az egészet beszívta, mint az előbb az enyémet. A szörnyű dörömbölés így most már megszűnt és ettől máris jobb lett a légkör. Hallottam, ahogy a lány nyögdécsel, miközben ezt a totál idegent szopta és óvatosan a duzzadt, nedves kisajkaira helyeztem az ujjaimat.
Paula hirtelen lefagyott és egy köhintéssel félig kihúzta a faszt a szájából. A szerszámból vastagon spriccelt a sperma a lány nyitott szájára, ki az arcára és még a vállára is került pár csepp. Paula nyilván nem számított erre a kitörésre, egy kicsit még fel is köhögte, ami a torkába került. A fal túloldaláról átszűrődött a pasi kéjes nyögése. Körülötte ünnepelve nevettek. Paula nyelőcsöve kitisztult, úgyhogy az utolsó lökésekre még visszavette szájába a dákót. Néhány hosszú másodperccel később a petyhüdt szerszám kicsúszott a lány ajkai közül és visszahúzódott a lyukból. Paula zihálva, vöröslő arccal nézett rám, ábrándos tekintettel. Alsó ajkán vastag spermacsepp virított.
- Miért hagytad abba? - kérdezte.
Az ujjazásra gondolt, amit abbahagytam, mikor a pasi orgazmusát figyeltem. Aztán rádöbbentem, hogy ha most beszélt hozzám, akkor lenyelte. Igaz, hogy nem volt köpőcsésze, de akár a padlóra is köphette volna. Ám ez a gyönyörű, szexi csaj tényleg le akarta nyelni ennek az idegennek a gecijét. Erre a farkam még jobban megkeményedett.
Újra játszani kezdtem a puncijával: ezúttal betoltam a középső ujjamat és lassan ki-be húzogattam.
Már meg is jelent az örömlyukban a második fasz. Ez fekete volt és kemény. És hatalmas. Csodálkoztam, hogy egyáltalán átfér a lyukon, mert vagy harminc centi hosszú, hanem elég vastag is volt. Kíváncsi voltam, hogy Paula visszaretten-e a méretétől vagy a színétől - tudom, hogy néhány lány ebben nagyon válogatós - de ő csak megremegett, aztán a kezébe fogta és vágytól fűtve suttogta:
- Te jó Isten...
Megnyalta a hatalmas makkot, mint egy nyalókát. Aztán beszívta a szájába, a kezével pedig simogatta azt a részt, ami nem fért be. Nagyon bejött neki! Ez abból is látszott, ahogy kiengedte és az arcához dörzsölgette, ahogy az enyémet korábban. Ettől a látványtól rohadtul beindultam, de nem akartam megmoccanni. Látni akartam, ahogy ez a vastag fasz spriccel, mert ahogy Paula reagál majd, az elárulja, tovább akar-e menni. A pasi egész jól bírta, de végül Paula rákapcsolt és baszatta a száját a fekete fasszal. Szó szerint csurgott a nyála a dákóra és a saját állára. Hallottuk, ahogy a pasi bejelenti az orgazmusát a falon át, így most Paula készen állt. Leállt a bólogatással, de szorosan a faszra tapasztotta ajkait és verte a kezével. A fickó a szájába élvezett, amitől Paula majdnem akkora élvezettel nyögött fel, mint a pasi. Nemcsak láttam, hallottam is a kortyot, amivel lenyelte a friss spermát. Amikor elengedte a dákót és nagy levegőt vett, hangja kétségbeesettnek, kiéhezettnek tűnt.
- Nyaljál - könyörgött zihálva. - Kérlek, nyaljál még...
Túl sokáig hanyagoltam el és csábító is volt visszatolni arcomat a csöpögő pinájába. Lehajlás közben még láttam a harmadik faszt előbukkanni. Ez kábé akkora volt, mint az enyém. És éppen olyan kemény. Nem tudtam pont azt a pozíciót felvenni, amit az előbb, úgyhogy improvizáltam. Egy másik kényelmetlen pózba csavarodtam, de az arcom így is pont a barlangjához feszült. Belemerültem ajkai közé, nyaltam-faltam nedves húsát. Mélyen belemártottam a nyelvem és amikor már éppen rátaláltam a nyalás megfelelő ritmusára, belefájdult a nyakam. A nyilallástól rájöttem, hogy váltanom kell. De túl magasra került a fejem és az ajkaim a puncija helyett a fenekéhez kerültek.
Visszavonultam volna, ha Paula erre nem engedi ki a szájából azt a harmadik falloszt és nem nyögött volna hátra könyörgően:
- Basszus! Ez az! - nyögte. - Kérlek, kérlek! - sikkantotta.
Nem várattam meg, azonnal engedelmeskedtem. Arcomat mélyebbre temettem a félgömbjei közé és nyelvemmel feltártam feszes kis lyukát. Meglepve tapasztaltam, milyen sima és izgató ez a terület, ráadásul még az arcomra terülő félgömbjei is tovább csigázták az érzékeimet. Amikor elkezdtem kényeztetni a nyelvemmel a segglyukát, beleremegett az egész teste. No meg az én farkam. Annyira, hogy ott helyben majdnem elélveztem, úgyhogy pár másodpercre vissza kellett vonulnom. Aztán újra nyalni kezdtem. Az egészben azt élveztem a legjobban, ahogy finom bőre az ajkaimhoz ért. Éhesen faltam, mint egy vadállat. Az arcomat teljesen körülvette forró húsa és a nyaldosásomtól meg a lihegésemtől kezdett rendesen benedvesedni. De a legnagyobb hatással talán a technikám volt rá. Nemcsak nyögdécselt, egyenesen sikkantgatott az élvezettől. Még így is, hogy egy idegen farka volt a szájában. Mivel főleg az orrán át lélegzett, hallottam az akadozó szuszogását, ami nem volt ilyen szaggatott, míg bele nem kóstoltam isteni seggébe. Teste folyamatosan remegett, ami a belelegyezéstől az akaratlan orgazmusig bármit jelenthetett. Megtámaszkodott kezével a falon és az ostromommal egy ritmusban szopta a lyukon át ágaskodó faszt. Reakciói annyira beindítottak, hogy meg akartam emelni a tétet. Még sosem nyelveztem még addig segget és egy kicsit izgultam is, milyen lehet - már az is meglepett, hogy ilyen messzire eljutottam - de sejtettem, hogy Paula valószínűleg nem most találkozik először az anállal. A seggnyalással talán igen, mert amikor belekezdtem, egész meglepetten sikkantott fel. De seggbekúrásban bizonyára volt már része. Friss, előkészített feneke arról árulkodott, hogy nagyon is szerette és remélte, hogy ott is kényeztetni fogják. Miután ezt végiggondoltam, mélyen a popsilyukába döftem a nyelvem és a félgömbjei közé temettem az arcom. Szoros, izmos gyűrűje satuként szorult össze és vadul árasztotta magából a forróságot. Nem hagytam abba, amíg az ajkaim szorosan a kis gyűrűjéhez nem préselődtek, a nyelvem pedig végig belé nem fúródott, a mohó szopogatás és csócsálgatás közben. Paula vadul megremegett. A fasz kicsúszott a szájából. A lány önkéntelenül a falhoz nyomta az arcát és hangosan, érzékien felkiáltott. Az álla és az ajka még mindig a dákó oldalához ért, sőt, a falhoz is szegezte az arcával, mire a szerszám spriccelni kezdett, a tulajdonosa pedig felkiáltott. Paula lemerevedett az orgazmusától, a gyenge falnak dőlt és az arcomra tolta a fenekét, miközben a fasz mellette vadul spriccelt tovább. A felrepülő sperma természetesen le is kellett hulljon: a lány hajára meg a már amúgy is spermafoltos arcára fröccsent. Amikor felemelkedtem egy kis levegőért, még mindig záporozott a sűrű, fehér geci Paula foltos, élvezettel teli arcára. Figyeltem, ahogy kinyitja a szemét, elmosódott tekintettel rám néz, majd vissza a faszra és egy hosszú nyalintással végig tisztítja.
Paula nyöszörgött és hátranézett rám. Arcát félig sperma fedte, arckifejezése egyszerre árulkodott totális izgalomról és kielégültségről. Tudtam, hogy még nem volt neki elég. Hátranyúlt és valahogy tudtam, hogy meg akar csókolni. Ezt azért nem vállaltam volna be, a három fickó rengeteg ondójával az arcán. Mégis éreztem, hogy egyre közelebb kerül az arcunk, ahogy finoman, mégis vággyal telve húzott magához a karomnál fogva. Hozzá hajoltam és épp elértem addig a pontig, amíg vagy bevállalom, vagy visszahúzódok, amikor egy negyedik farok nyomult be a lyukon át. Pont Paula szeme előtt jelent meg, és a lány azonnal ráfókuszált, majd egy hangos nyögéssel a szájába tömte a nagy, fehér, ágaskodó falloszt. Ettől kissé csalódottnak éreztem magam. Lehet, hogy tele volt gecivel az arca, mégis szívesen megcsókoltam volna. Ennyire kívántam.
Visszatértem a seggéhez és lelkesen nyalogattam végig a nyílását újra meg újra. Vadul nyáladzottam és harapdáltam a félgömbjeit. Egyik kezemet becsúsztattam alá, tenyeremet a puncijára simítottam, ujjaimmal a csiklóját ingereltem. A másik kezem tovább ért, egész a hatalmas, lógó melléig. Vadul belemarkoltam a puha, tömött húsba. Máris újra megkívántam a segglyukát, úgyhogy felnyársaltam nyelvemmel, amitől Paula teste majdnem ugyanúgy reagált, mint pár perce. Megremegett és a falhoz szorította az arcát, de ezúttal sikerült a szájában tartani a farok felét. Bizonyára épp valami földöntúlit művelt a nyelvével, mert a pasi épp akkorát kiáltott, mint az előző és hirtelen elélvezett. Hallottam, ahogy Paula zihál az orrán át és éhesen nyeli az újabb adagot, miközben élvezettel nyögdécsel.
Lehetett most egy újabb, kisebb orgazmusa, de nem voltam biztos benne, mert ez a lány folyton mozgott és nyöszörgött, mint, aki tartósan élvező módra váltott. Ekkor döbbentem rá, hogy annyi előnedvem jött már ki, hogy végigcsorgott a farkamon és eláztatta a golyóimat. Nem akartam, hogy a farkam kimaradjon ebből a szuper akcióból, úgyhogy felálltam és felkészültem a behatoláshoz. Ekkor fúródott át a falon az ötödik farok Paula várakozó szájába.
Be akartam hatolni Paula puncijába és ez így pont jó volt, ahogy előttem térdelt. De túl kicsi volt a hely, hogy rendesen mögé térdelhessek. Nem fértek el a lábaim. Próbáltam különböző irányokba tárni a lábam, de vagy én voltam túlságosan elgémberedve, vagy a póz volt túl fájdalmas. Így végül csak az maradt, hogy ráfeküdjek a hátára, ahogy a kutyák csinálják. Elvigyorodtam: ha egy vékonyabb lánnyal lettem volna, el sem bírta volna a súlyomat. Felálltam, behajlítottam a térdem, behatoltam csöpögő puncijába és ráhajoltam a hátára. Alattam Paula négykézláb felhördült. Szája tele volt az aktuális farokkal, én meg elkezdtem tologatni benne a lüktető dákómat. Átöleltem és belemarkoltam masszív melleibe, hogy stabilizáljam magam. Ahogy dugtam és ahogy tologatta magát felém, az összeszorított mellei vadul lengtek, alig bírtam a kezemben meg az alkaromban tartani őket. Nagy puncija ellenére csodás érzés volt felnyársalni. Volt ugyan nála szűkebb csajom is, de Paula belső izmai meglepően erősek voltak, egyre szorították, fejték és hívogatták befelé a farkamat. Megfordult körülöttem a világ és elélveztem. Hatalmas adag sistergő spermát lövelltem a lány testébe. Felnyögtem, hörögtem, a farkam meg csak ontotta a sűrű, hosszú spermasugarakat. Néhány másodperccel később, miután belélőttem az utolsó cseppet is, még mindig kemény voltam és még mindig őrült módon keféltem. Eddig még sosem voltam rá képes, hogy elélvezzek és egyből folytassam a dugást. Most kihasználtam a helyzetet és tovább pakoltam a gecimmel töltött puncit. Éreztem, hogy a nedveim kicsorognak Paula nyílásából a golyóimra, a lábára és egy kis tócsába a padlón. Kiürült golyóim könnyedén lengedeztek és csapódtak a csiklójához újra meg újra.
Felnéztem és láttam, hogy Paula lelkesen szopja és nyeli az ötödik geciadagot. A pasi a fal másik oldalán nagyot csapott a falra a spriccelés közben és Paula arckifejezése azt sugallta, még közel sem volt neki elég. Visszamosolygott rám és ettől kipattant ajkai közül a farok. A pasi még nem fejezte be a spriccelést, úgyhogy az utolsó adag elrepült a lány arca mellett.
A lyukon át megérkezett a hatodik fallosz. Paula azonnal benyelte. Felváltva dugtam a pináját gyors és lassú, rövid és mély lökésekkel. A pasi máris elélvezett. Paula lenyelt mindent, amivel a pasi elárasztotta a száját. Élvezettel nyögött fel, ahogy a geci lecsorgott a torkán.
Ekkor tudatosult bennem, mennyire bemelegedett a fülke és mennyire leizzadtunk. A testem csúszkált Paula nedves bőrén és a melleit is nehéz volt már szilárdan markolni. Megcsókoltam és végignyaltam a hátát. Éreztem finom bőrét és verejtékét. A golyóim percről percre telítődtek újra. A lány pedig a hetedik férfi farkát szopta. Illetve már nyelte is a gecijét.
Elengedtem az egyik mellét, lenyúltam és megérintettem ánuszrózsáját. A lány felsikoltott és erőteljesen megremegett. Benyomtam az ujjam, mire ő újra felsikoltott. Ha ekkor jelent volna meg a lyukban a nyolcadik dákó, pont Paula sóvárgó szájába csúszott volna. A lány kétségbeesett, elemi hangot adott ki, mint egy megszállott, mintha nem is csak kívánná a faszt, hanem egyenesen megőrülne érte. Elengedtem a másik mellét is. Így most már mindkettő súlyosan lengett előre-hátra, én meg a szabaddá vált kezemmel a punciajkait és a combjait simítottam végig. Bőrén ott voltak az első kitörésem cseppjei, úgyhogy az ujjaimra gyűjtöttem egy kicsit és az ajkához tartottam. Olyan kívánósan kapta be, hogy azt hittem, le is harapja az ujjam, de csak leszopogatta a fehér anyagot az ujjbegyeimről. Közben folyamatosan dugtam, egyre keményebben és gyorsabban. Ujjam mélyebbre csúszott a fenekébe és be is hajlítottam, amitől teste még jobban megremegett. Pont akkor jelent meg a nyolcadik fasz, amikor Paula már tisztára szopta az ujjaim. Ismét megfogtam Paula csúszós mellét és szilárdan tartottam, miközben egyszerre élvezett el és szippantotta szájába a faszt. Valósággal rátámadt, az én kezembe pedig vadul tologatta a fenekét, farkamra meg a punciját. A pasi a lyukban még azelőtt befejezte a spriccelést, mielőtt Paula lenyugodott volna. Éreztem, hogy nekem is közeleg a második és mivel biztosan éreztem, mit akar, kihúztam és az ánuszához illesztettem a makkomat. Lőttem két nagy adagot a fenekébe, aztán belenyomtam a hegyét, hogy a többi forró gecim a végbelébe érkezzen. Így akartam megdugni, de olyan szűk volt a segge, hogy a makkomnál több nem csúszott be. Nem akartam fájdalmat sem okozni, végül is lehet, hogy Paula hátsója mégiscsak szűz volt még. Számomra a második élvezés gyakran erőteljesebb, mint az első. Most is teljesen elvesztettem testem fölött az irányítást. Még be sem fejeztem a kilövellést, már a padlóra rogytam. Az utolsó cseppjeim Paula combjára és bokájára hullottak. Szívesen döglöttem volna ott, de valami visszahúzott hozzá. Nyögve helyezkedtem el alatta és csókolgattam izzadt hasát és súlyos, lengedező melleit. Petyhülő farkamat a lábához érintettem és csak élveztem a látványt.
Paula fölöttem élvezettel végezte ki a kilencedik, tizedik, tizenegyedik faszt is. Minden spermaadagot lenyelt, egy csepp sem csurrant ki ajkai közül. Az egyik faszt alig kapta be, úgy intézte el, hogy gyorsan végignyalta az alját és mire kinyitotta a száját, már kapta is belőle a spermát. És ez csak egyike volt azoknak a trükköknek, amiket azon az éjjelen végignézhettem.
Lassan eljutott a tudatomig, hogy a tömeg odakinn valami érthetetlent kántál. Amikor egy-egy pasi Paula fülkéjéhez érkezett, mindig felujjongtak. Valaki bizonyára elmondta, hogy ennél a lyuknál egyetlen lány dolgozik. Később megtudtam, hogy ezeken a bulikon a rekord eddig tizenöt szopás volt, tizenhárom tanúsított teljes lenyeléssel. Paula új rekordot állított fel: harminckét szopás, amiből huszonhetet le is nyelt. A bulisorozat történetében először elégült ki az összes srác. A második helyezett tizenegy szopással és ugyanennyi lenyeléssel büszkélkedhetett. A többi pasit összesen még tizenhat lány ápolta le.
Amikor ez az egész elkezdődött, még azt hittem, Paula engem akar védeni. Aztán azt mondta, azt akarja, hogy a többi lány se lássa, nehogy bajba kerüljön a viszonylag ártatlan hírneve. De most már tudtam az igazat. Láttam és hallottam, hogyan reagált minden egyes új faszra és spermaadagra. Teljesen átadta magát az élménynek.
Megvártuk, hogy véget érjen a buli. Szerencsére a nép odakinn rájött, hogy a fülkében rejtőző lány a teljes anonimitás miatt nem jön még ki a Csokit vagy csalunk után sem, úgyhogy tiszteletben tartották a magánéletét és nem próbáltak bekukucskálni a lyukon, nem próbáltak benyitni vagy Paulát szóra bírni. Jó pár lány és srác csak azért közelített a falhoz, hogy boldog Halloweent kívánjanak neki. Én is ezt kívántam és segítettem visszavenni a boszorkányjelmezét.
Végül a néhány hátramaradt résztvevő hagyta, hogy Paula észrevétlenül kisurranjon. Ez persze nekem is megfelelt, hiszen így vele tudtam szökni.
A buli hátralévő részére szétváltunk. Fáradt voltam és biztos voltam benne, hogy Paula állkapcsára is ráfér a pihenés. De annyira fel voltam pörögve, hogy amikor hazaértem és leállítottam a motort, nem bírtam rávenni magam, hogy kihúzzam a kulcsot és kiszálljak. Végtelen percekig tanakodtam rajta, hogy hívjam-e fel a lányt vagy csak menjek el hozzá.
A kezem a kulcsokon időzött. Az agyam kattogott. Kockáztassam meg, hogy lenyugszok, kiveszem a kulcsokat, lezuhanyozok, lepihenek és alszom egyet és majd reggel felhívom? Vagy indítsam el újra a kocsit, forduljak vissza és húzzam tovább ezt a tökéletes éjszakát?

Előre meredtem. A kulcsok finoman lengtek a gyújtáskapcsolóban.

Vettem egy nagy levegőt...


Szextörténet ajánló:


A durva szexkaland


A neten ismerkedtünk meg, eleinte csak normális dolgokról beszélgettünk, nem is nagyon erőltettem mást, hisz már az elején tisztázta, hogy van párja... Mégis minden nap beszéltünk, egyre több mindent megtudtunk egymásról és egy beszélgetés során valahogy a szexre illetve a titkos vágyainkra terelődött a téma. Aztán egyre többször csak erről beszéltünk, kiderült, hogy nagyjából ugyanarra a dolgokra....

Egy kiéhezett anya története


Anyám 53 éves, 155 cm magas 54 kg rövid világos barna hajú nő. Jelenleg csak én élek vele egy háztartásban 27 évesen, az öcsém hétvégén jár haza. Apám külföldön dolgozik már legalább tíz éve. Mostanában nagyon sok a veszekedés, anyám többször szidja apámat, hogy már nem működik úgy a cerkája ahogy kéne, folyamatosan részeg, és nincs szexuális életük már évek óta. Amióta rátaláltam interneten a csa....

Képet küldtem a farkamról, a nagynénémnek.


Természetesen teljesen véletlenül. Éppen vad sex chatelésben voltam egy lánnyal, amikor is Viberen képet akartam küldeni az éppen kőkemény farkamról. Viszont a nagy kapkodásban, a képet véletlenül a Szilvi nagynénémnek küldtem. Rögtön próbáltam menteni a menthetőt és törölni, mielőtt megnézné, de nem tudtam. Illetve magamnál tudtam törölni, de nem tudtam, hogy ez nála még látszódik-e vagy sem, így....

Nagynéném a család kurvája


- Zsolti, vonszold le a ványadt valagad végre emeletről! - szólított apám a szokásos kedvesen évődő stílusában. - A TAXI már itt van!
- Jövök már! - ordítottam vissza, és már trappoltam is le a lépcsőn vállamon a táskámmal, amibe a következő hétre bepakolt cuccaimat pakoltam.
Mire kiértem a ház elé, már csak az én cuccaimat kellett berakni a csomagtartóba. Az út reptérre mint mindig,....

Elkaptam a keresztfiam faszát


Egy vidéken élő 38 éves 170cm magas 70 kg-os házi asszony vagyok. Van 2 gyerekem és egy pocsék házasságom. A házasságom elején nem voltam ilyen túl súlyos, de a szülések nem múltak el nyomtalanul. Ez sajnos kihatott az addig se túl aktív nemi életünkre a férjemmel. Az utóbbi időben már szinte alig szexeltünk. Most pedig havonta 1 alkalom, és azzal kell beérnem. A faluban élő hasonló korú nők többs....

Prosti Lady


Vagyis helyesebben évfolyamtalálkozó. Ma este lesz a szakközép iskolai évfolyam találkozó, akkor 5 osztály végzett, és érettségizett, minden osztály magas, 25-30 fős létszámmal. Nagyon várom már, de előtte még lesz egy ügyfelem, 10 órára jön Levente, átlagos 30 éves férfi, nagyon csendes, semmit nem tudok róla, rendszeresen ,két hetente szombat délelőtt 10 órára jön, elvégzi a dolgát, fizet, és me....Szextörténet címkék

sany | szertár | leszoptak | labrador | nyalás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.