A főnökasszony


Peti napja ugyanúgy telt, mint eddig. Reggel korán kelt, robotolt, és végig csak a délutáni randijára gondolt a barátnõjével. Fél órával munkaidejének vége elõtt a fõnöknõje hívta telefonon.
- Sajnos Petikém, lenne egy kis extra munka. Rád gondoltam, mert te értesz ezekhez a táblázatkezelõs vackokhoz.... No és persze Zoli és Endre nem vállalják, ugye, nekik már van családjuk, és péntek délután érthetõ, ha a családjukhoz sietnek haza.
- Mindig ez van, már nagyon unom – gondolta Peti, és már telefonált is szerelmének, lemondva a randit.
Már csak Erikának, a fõnöknõjének irodájában égett a villany. Az emberek már mind hazamentek, üresen kongott az egész gyár...
Erika már várta Petit.
Megmutatta a számítógépen a feladatot, és lassan az ajtóhoz sétált.
Peti el volt merülve a táblázat rejtelmeiben, fel som tûnt neki, ahogy a fõnöknõje halk kattintással ráfordítja az iroda ajtajára a kulcsot...
Erika Peti mögé lépett, és érzékien végigsimította a fiú vállait.
A füléhez hajolt, és belesúgta:
Ma délután az enyém vagy, teljesen az enyém – és érzékien belecsókolt Peti fülébe.
Peti nagyon szerette a barátnõjét, Rékát, de nagyon kívánatosnak tartotta mindig is fõnöknõjét. Nem ellenkezett. Még soha nem csalta meg egyik barátnõjét sem, és izgatta nagyon ez a dolog, hogy most végre megteheti.
Erika felült az íróasztalra:
- Most pedig azt fogod csinálni, amit mondok.
- Igenis, fõnökasszony... - suttogta Péter. Végignézett a nõn. Fehér, vékony selyeming, fekete miniszoknya.... Az ing alatt egy szexi csipke melltartó... Érezte, ahogy a nadrágját feszíteni kezdi szerszáma.
- Gyere, és kényeztess – zihálta Erika, miközben formás melleit simogatva nézett Petire.
A fiúnak sem kellett kétszer mondani, leguggolt Erika elé, fejét a nõ combjai közé fúrta, és csókolgatni, nyalogatni kezdte követelõzõ fõnöknõjének combjait....
Kezeivel simogatta a nõ combját, fenekét, és a fekete csipkebugyin keresztül csókolgatta a nõt...
Erika belemarkolt Peti hajába, mohón odahúzta a fiú fejét... Majd megemelte a formás fenekét, és Peti egy gyors mozdulattal megszabadította õt az érzéki bugyijától.
A felszabadult területet mohón ostromolni kezdte a szájával. Szívta, nyalta, szopogatta Erika csiklóját, szeméremajkait. A nõ kéjesen nyögdécselt, amitõl Peti csak még jobban izgalomba jött. Ki akarta csatolni az övét, de Erika megállította.
- Nem! Ezt én akarom csinálni – azzal leszállt az íroasaztalról, leguggolt Peti elé, és hátát az íróasztalnak támasztva mohón, gyorsan kicsatolta Peti övét, majd halk surranással a zippzárat is lehúzta. Lassan lesegítette a fiúról a nadrágot, és közben, míg húzta lefelé, végigcsókolta a fiú combjait.
Peti úgy érezte, ilyen izgalmas szex még nem volt, mint ami elõtt most állt.
Az, hogy a fõnöknõjével csinálta, csak még jobban felizgatta.
Erika egy hirtelen mozdulattal lerántotta az alsógatyát a fiúról, és vágyakozó szemekkel nézte az arca elõtt ágaskodó szerszámot.
Peti beletúrt a nõ szõke hajába, simogatta, miközben Erika óvatosan a szájába vette a fiú szerszámát.
Peti lenézett a nõre – Erika fátyolos kék szemei elbûvölték. Erika lassan szopogatni kezdte a fiú szerszámát, Peti érezte a nõ nyelvének ügyes játékát, a fogait, ahogy súrolják szerszámát, és a szája melegét.
Nagyon élvezte... A fõnöknõ még követelõzõbb lett.. Mohón mozgatni kezdte fejét elõre-hátra a srác hatalmas szerszámán: szívta, szopta, és kéjesen szuszogva szopta a srácot.
"Mindjárt szétdurranak" – gondolta Peti, miközben kezeivel fogta a nõ fejét, és irányította a nõt...
Nagy cuppanással kivette a szerszámát Erika szájából. A nõ, még guggolva, elgyengült lábakkal nézett fel rá.
- Azt akarom, hogy dugj meg, itt, az asztalon! – parancsolt rá a fiúra.
Peti felkapta a nõt, az asztalra fektette. Erika széttára lábai, a bokáit Peti nyakába rakta.
Peti a makkját a nõ nedves, izgalomtól kitágult puncijához illesztette, kicsit még izgatta a nõ csiklóját, majd egy erõs mozdulatta belehatolt. Erika felnyögött.
Elõször csak halkan, majd, ahogy Peti egyre keményebben, egyre gyorsabban mozgott benne, egyre sûrûbben és hangosabban nyögdécselt, zihált...
- Aaaahhh... Dugj meg... Ez az.... ez hiányzott már belõlem....
A karcsú nõi test vonaglott Peti alatt. A srác masszírozta a nõ melleit, amitõl erika csak még jobban vonaglott, a gerince megfeszült...
- Aaahhh.. ne így... azt akarom, dugj meg hátulról... mint a kutyák, úgy keféljünk...
Peti és érezte, neki is mindjárt vége, nem bánta a pár másodpercnyi szünetet, amíg a fõnöknõje ráhasalt az asztalra. És érezte, mindjárt teleélvezi a nõt... Keményen, határozottan kezdett mozogni Erikában, még keményebben, mint az elõbb.
Erika már sikoltozott az élvezettõl, izgatóan mozgatta a popsiját. Peti néha meg-meg paskolta, amitõl Erika csak még kéjesebb hangokat hallatott.
Peti egy hirtelen ötlettõl vezérelve belemarkolt a nõ hajába, az arcához húzta a nõ fejét.
- Csókolj meg – parancsolta.
Erika zihálva, rángatózva kinyújtotta a nyelvét, és hevesen csókolózni kezdtek.
Mindketten érezték, hamarosan elélveznek. Peti begyorsított, Erika felsikkantott, és megremegett mindkettõjük teste... Forróság öntötte el Petit, élvezett, és élvezett...
Bele Erikába, a nõ remegõ lábakkal, elernyedt testtel feküdt az asztalon, puncija össze-összeszûkült az orgazmus hatásától...
Miután kipihenték magukat, felöltöztek. Peti meg akarta csókolni a nőt, de õ elhúzta az arcát.
- Ez csak munkahelyi kötelesség volt kisfiú, amit meg kellett tenned. Ha kellesz még, majd hívlak. Menj a barátnõdhöz, elengedlek.
Hûvös este volt, az izzadtságtól csak még hidegebbnek érezte a fiú az idõt. Lassan sétált végig az üzemcsarnokon keresztül. Aztán felvidult az arca, és vidáman, sietõs léptekkel ment az autójához.
"Végül is megdugtam a fõnöknõmet!"


Szextörténet ajánló:


Félrelépésem története


Én egy 17éves lány vagyok és szeretnék nektek elmesélni egy történetet, ami megesett velem.

A barátommal már éppen a 9. hónap küszöbét tapostuk, amikor is elérkezett számomra a várva várt nap. A bécsi kirándulás napja! Reggel már korán felkeltem, hogy semmit ne felejtsek elpakolni, és hogy még véletlenül se késsek el. Mikor mindennel elkészültem a suli felé vettem az irányt, mivel o....

Alíz nagyit gumival basztam


Alíz nagyi 18 évesen szülte anyát, anya pedig 19 évesen szült engem, ez már valami hagyomány, úgy tűnik. Tehát Alíz nagyi 37 évesen lett nagymama.
Születésem után nem sokkal halt meg a papa váratlanul, balesetben.
Mindenkit megviselt, a nagyit érthető módon a legjobban.
Idegösszeomlást kapott, hosszú hónapokig kezelték.
Bár látszatra rendbejött, belül valami kisiklott ....

Ismerkedés !


Üdvözlöm kislány,hová megy?
szép napot önnek is,
hová megyek?
igen ezt kérdeztem!
miért olyan fontos?
nem fontos csak érdeklődöm,
ne legyen olyan kíváncsi,
miért nem szabad,
de szabad,csak nem szeretem ha egy kocsiból leszólítanak,
én nem szólítottam le , csak kíváncsi vagyok,
a kíváncsi ember hamar megöregszik nem gondolja?

Leszbikus történet


Sziasztok! Én Andi vagyok és 18 éves. Teljesen normális csajnak tartom magam, kívül belül egyaránt. De ami nem is olyan régen esett meg velem, az egy kicsit érdekes.

Egy sima péntek délután volt, estére semmi programot nem terveztem, mivel egy kicsit fárasztó hét állt mögöttem. Este felé kezdtem iszonyatosan unatkozni, mivel a szüleim nem voltak otthon még beszélgetni se tudtam senk....

Az anális gyönyör


Ismét jelentkezem sziasztok.Voltam jordániában nyaralni.A hotelban lefürödtem kimostam a fenekemet a tusolóval és készültem az estére.A keresőbe beütöttem melg bárok helyét.El is indultam izgatott voltam és reméltem hogy kiélhetem őrült vágyaim és talaálok pár férfit aki elintéz.Beültem a bárba kértem egy italt.Apultnál maradtam és beszélgettem a pincér fiúval.Lassan szállingóztak le az emberek.A ....

A lakótárs 2.


Felálltamban rápillantottam a monitorra, ami épp szorgalmazta, hogy engedélyezzem a helyreállított fájl mentését. Engedélyeztem.

Mikor kiléptem a szobámból már hallottam, hogy Via vígan énekli a „Nem vagyok én apáca” című örökzöldet. Hamarosan megengedte a csapot is, én pedig a 2véletlen” nyitva felejtett ajtóba álltam nézelődni. Láttam, hogy észreveszi, hogy ott vagyok, de úgy tesz....
Szextörténet címkék

összeverve | erotikus ny | vikivel | számla | nagyon szuk |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.