A főnökasszony


Peti napja ugyanúgy telt, mint eddig. Reggel korán kelt, robotolt, és végig csak a délutáni randijára gondolt a barátnõjével. Fél órával munkaidejének vége elõtt a fõnöknõje hívta telefonon.
- Sajnos Petikém, lenne egy kis extra munka. Rád gondoltam, mert te értesz ezekhez a táblázatkezelõs vackokhoz.... No és persze Zoli és Endre nem vállalják, ugye, nekik már van családjuk, és péntek délután érthetõ, ha a családjukhoz sietnek haza.
- Mindig ez van, már nagyon unom – gondolta Peti, és már telefonált is szerelmének, lemondva a randit.
Már csak Erikának, a fõnöknõjének irodájában égett a villany. Az emberek már mind hazamentek, üresen kongott az egész gyár...
Erika már várta Petit.
Megmutatta a számítógépen a feladatot, és lassan az ajtóhoz sétált.
Peti el volt merülve a táblázat rejtelmeiben, fel som tûnt neki, ahogy a fõnöknõje halk kattintással ráfordítja az iroda ajtajára a kulcsot...
Erika Peti mögé lépett, és érzékien végigsimította a fiú vállait.
A füléhez hajolt, és belesúgta:
Ma délután az enyém vagy, teljesen az enyém – és érzékien belecsókolt Peti fülébe.
Peti nagyon szerette a barátnõjét, Rékát, de nagyon kívánatosnak tartotta mindig is fõnöknõjét. Nem ellenkezett. Még soha nem csalta meg egyik barátnõjét sem, és izgatta nagyon ez a dolog, hogy most végre megteheti.
Erika felült az íróasztalra:
- Most pedig azt fogod csinálni, amit mondok.
- Igenis, fõnökasszony... - suttogta Péter. Végignézett a nõn. Fehér, vékony selyeming, fekete miniszoknya.... Az ing alatt egy szexi csipke melltartó... Érezte, ahogy a nadrágját feszíteni kezdi szerszáma.
- Gyere, és kényeztess – zihálta Erika, miközben formás melleit simogatva nézett Petire.
A fiúnak sem kellett kétszer mondani, leguggolt Erika elé, fejét a nõ combjai közé fúrta, és csókolgatni, nyalogatni kezdte követelõzõ fõnöknõjének combjait....
Kezeivel simogatta a nõ combját, fenekét, és a fekete csipkebugyin keresztül csókolgatta a nõt...
Erika belemarkolt Peti hajába, mohón odahúzta a fiú fejét... Majd megemelte a formás fenekét, és Peti egy gyors mozdulattal megszabadította õt az érzéki bugyijától.
A felszabadult területet mohón ostromolni kezdte a szájával. Szívta, nyalta, szopogatta Erika csiklóját, szeméremajkait. A nõ kéjesen nyögdécselt, amitõl Peti csak még jobban izgalomba jött. Ki akarta csatolni az övét, de Erika megállította.
- Nem! Ezt én akarom csinálni – azzal leszállt az íroasaztalról, leguggolt Peti elé, és hátát az íróasztalnak támasztva mohón, gyorsan kicsatolta Peti övét, majd halk surranással a zippzárat is lehúzta. Lassan lesegítette a fiúról a nadrágot, és közben, míg húzta lefelé, végigcsókolta a fiú combjait.
Peti úgy érezte, ilyen izgalmas szex még nem volt, mint ami elõtt most állt.
Az, hogy a fõnöknõjével csinálta, csak még jobban felizgatta.
Erika egy hirtelen mozdulattal lerántotta az alsógatyát a fiúról, és vágyakozó szemekkel nézte az arca elõtt ágaskodó szerszámot.
Peti beletúrt a nõ szõke hajába, simogatta, miközben Erika óvatosan a szájába vette a fiú szerszámát.
Peti lenézett a nõre – Erika fátyolos kék szemei elbûvölték. Erika lassan szopogatni kezdte a fiú szerszámát, Peti érezte a nõ nyelvének ügyes játékát, a fogait, ahogy súrolják szerszámát, és a szája melegét.
Nagyon élvezte... A fõnöknõ még követelõzõbb lett.. Mohón mozgatni kezdte fejét elõre-hátra a srác hatalmas szerszámán: szívta, szopta, és kéjesen szuszogva szopta a srácot.
"Mindjárt szétdurranak" – gondolta Peti, miközben kezeivel fogta a nõ fejét, és irányította a nõt...
Nagy cuppanással kivette a szerszámát Erika szájából. A nõ, még guggolva, elgyengült lábakkal nézett fel rá.
- Azt akarom, hogy dugj meg, itt, az asztalon! – parancsolt rá a fiúra.
Peti felkapta a nõt, az asztalra fektette. Erika széttára lábai, a bokáit Peti nyakába rakta.
Peti a makkját a nõ nedves, izgalomtól kitágult puncijához illesztette, kicsit még izgatta a nõ csiklóját, majd egy erõs mozdulatta belehatolt. Erika felnyögött.
Elõször csak halkan, majd, ahogy Peti egyre keményebben, egyre gyorsabban mozgott benne, egyre sûrûbben és hangosabban nyögdécselt, zihált...
- Aaaahhh... Dugj meg... Ez az.... ez hiányzott már belõlem....
A karcsú nõi test vonaglott Peti alatt. A srác masszírozta a nõ melleit, amitõl erika csak még jobban vonaglott, a gerince megfeszült...
- Aaahhh.. ne így... azt akarom, dugj meg hátulról... mint a kutyák, úgy keféljünk...
Peti és érezte, neki is mindjárt vége, nem bánta a pár másodpercnyi szünetet, amíg a fõnöknõje ráhasalt az asztalra. És érezte, mindjárt teleélvezi a nõt... Keményen, határozottan kezdett mozogni Erikában, még keményebben, mint az elõbb.
Erika már sikoltozott az élvezettõl, izgatóan mozgatta a popsiját. Peti néha meg-meg paskolta, amitõl Erika csak még kéjesebb hangokat hallatott.
Peti egy hirtelen ötlettõl vezérelve belemarkolt a nõ hajába, az arcához húzta a nõ fejét.
- Csókolj meg – parancsolta.
Erika zihálva, rángatózva kinyújtotta a nyelvét, és hevesen csókolózni kezdtek.
Mindketten érezték, hamarosan elélveznek. Peti begyorsított, Erika felsikkantott, és megremegett mindkettõjük teste... Forróság öntötte el Petit, élvezett, és élvezett...
Bele Erikába, a nõ remegõ lábakkal, elernyedt testtel feküdt az asztalon, puncija össze-összeszûkült az orgazmus hatásától...
Miután kipihenték magukat, felöltöztek. Peti meg akarta csókolni a nőt, de õ elhúzta az arcát.
- Ez csak munkahelyi kötelesség volt kisfiú, amit meg kellett tenned. Ha kellesz még, majd hívlak. Menj a barátnõdhöz, elengedlek.
Hûvös este volt, az izzadtságtól csak még hidegebbnek érezte a fiú az idõt. Lassan sétált végig az üzemcsarnokon keresztül. Aztán felvidult az arca, és vidáman, sietõs léptekkel ment az autójához.
"Végül is megdugtam a fõnöknõmet!"


Szextörténet ajánló:


Székely szex történet - Az erdőben


Nagyon meleg nyári délután volt. Nem sok kedvem volt kimozdulni a jó hűvös szobából, de tudtam, hogy el kell mennem hozzá. Amióta megláttam, mindig tudtam, hogy egyszer az övé leszek. Úgy éreztem, eljött az idő. Felvettem a legszebb, virágmintás szoknyámat, és csipkés fehér blúzt.
Nagy gonddal választottam ki a bugyimat, azt akartam, hogy a lehető legszebbnek lásson. Leborotváltam a szőrzet....

Az egyéjszakás fiatal srác


Pár napja egyik kolleganőm dicsekedett, hogy minden nap más pasi elégíti ki szexuális igényeit, bevallom irigyeltem.
Munka közben, mikor szünetünk, odamentem hozzá, és rákérdeztem a dologra. Tettem fel neki a kérdéseket, amik szúrták az oldalamat, és meglepő őszinteséggel válaszolt rájuk.
- Miért jók az ilyen egy éjszakás dolgok?
- Tudod az egy éjszakás kalandok izgalmasak, mi....

Pisiszex Judittal


Az itt leírt események részben a valóság, részben a fantázia szüleményei rólam és nővéremről, Juditról. Közös játékainkról, nemiségünk ébredezéséről szól, egy olyan kapcsolatról, mely tanulságul szolgálhat a pisiszex szerelmeseinek is. Ha zavar a nemi élet a családban, vagy a pisiszex, ne olvasd tovább.

Ujjaimmal összecsippentve a szennyesből kiemelt fehérneműt, tettetett csodálkozá....

A nudista család


Nyaranta nudistaként jártuk Európa kempingjeit A mesztelen test látványa annyira természetes volt nekem, hogy fel sem tünt, én is beleolvadtam szüleim életvitelébe.
Minden nyáron nudista kempingeken nyaraltunk, telente melegvizű fürdőkbe jártunk.Természetes volt az otthoni laza ruhátlanság. A tini kor elején üldöztek a gondok, "hát hova rejtsem..?" már megint áll ... de idővel ezek megoldód....

Egy hatalmas tömegszex


Üdvözöllek benneteket ismét. Utolsó jelentkezésem óta eltelt jó kis idő. Otthon a helyzet majdnem változatlan (volt).
Főnökömmel egy pár alkalommal összejöttünk (jó szorosan egymásba), de mostanában ez is már elmaradt.
Újat már ő sem tud nyújtani. Azt nem mondtuk ki, hogy többet soha, majd alkalom adtán, ha kívánom, ismét befogadom. A minisztériumi oktató sem jelent meg, de különöské....

A botlásom


A botlásom

Sziasztok erzsi vagyok 30 éves férjes asszony. 10 éve vagyok férnél nagyon szeretem a férjem a szex is nagyon jó vele õ volt az elsõ az életembe. Szende kis lány voltam de az évek során nagyon meg szeretem a szexet. A férjem imádta rajtam a szexi rucikat be is szereztünk belõle jó sokat. Gyerekünk nem volt hiába próbálkoztunk igy hát rá tudtunk hogy nem jön össze. Imádtam a....Szextörténet címkék

feszer | szalonnasütés | mentős | 22 centi | gona |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.