Színházi pornó


Kissè unom már a darabot, de valahogy motoszkál bennem, hogy milyen Fini volt a Mosolya,...annak a kis szöszke riherongyribancnak, aki èpp a szolid elegáns, ès a kicsípett designpipisèg határmezsgyèjère öltözött.A darab előtt láttam meg a büfènèl...csilingelő kis nevetèse ès enyhèn altos hangja fogós volt,...mint ahogy a Teste is.

Feszes, kis sportos hetykèn meredező mellbimbójú mellèt láthatólag nem rejtette a selyemszatèn anyagú felső alatt melltartóba; közeledett a tavasz, ...így is kellett lennie, és a kis ribancka ...tudta mitől döglik a lègy. ;)Egy pillanatra összenèztünk,....a szemkontakt pillanatnyi villanása...elemi erővel hatott, egy századmásodpercnyi ideig lassabban is beszèlt addig a barátnői...ès vèlheteg csemetèje körèben.

A kis szösszlotyó elpirult...èpp csak. Èn èszrevettem, ő nem...ès mire körbenèzett, ki láthatja...èn már csak a szemem sarkából követve...elmosolyodtam.Ez....egy jó nap, láttam egy Finom, Szèp Nőt...jöhetett a színdarab.Untam már....de körbenèzve...MEGLÁTTAM. A utolsó sorban hátul ült, 2 sorral mögöttem pár szèkkel bentebb,...ès nem vett èszre. Fura módon egyedül maradt abban a sorban, vèlhetőleg az ő társasága bomlott, ès szünet után a többiek már nem voltak vele a sorban.

..........aztán vège lett a darabnak a soksok taps után...szokatlan módon gyorsan ürült a terem....ès a színházi segítők se voltak bent,....de kèt valaki...mèg igen.... Hogy összemosolyogjanak az egymástól pár mèterre levő szèkeiken...egymásnak.

Ès hogy, mièrt volt a mosoly?

Nos.......Az egyik sodróan jó jelenetben a megigazított hajtókámmal egyetemben lehajoltam, mintha meg akarnám igazítani a nadrágszáram....de.......továbbhajolva èszrevettem, hogy a szèkek alatt hátra lehet látni. ;) Ès....èpp elfèrek alattuk.Tudtam melyik a szèke a kis cinkosmosolyú RIBANCNAK..,.ès ahogy odanèztem a szèk alatt megláttam:... szèttárva a combjai,....bugyi nèlkül a finom Pinájának rèse is sejlett,...miközben nèha odaodanyúlt.

Egèsz kiszáradt a szám....mèg szerencse, hogy az èn soromban sem ült senki.

Óvatosan felhajoltam....ès miközben hátranèztem összeakadt a tekintetünk....nem vette el....belepirult...ès mèg el is mosolyodott.

Azt hiszem pontosan tudta, hogy lebukott. Láthatóan èlvezte. ;)Nem kellett sok idő,...hogy az ágaskodó faszom azonnal jelezze...merre kell lennie az Utamnak. Villámgyorsan szèk alá bújtam,...ès hasonkúszva eljutottam a szèkèig,...de nem vette èszre, szerintem a darabot figyelte.Alig èrezhetően 23 ujjal elkezdtem a bokáját cirógatni....Csak egy pillanatra kapta el, szerintem èrezte...hogy kèz a bűnös...így hamar visszacsúsztatta a lábát. Lenèzett, ès MOSOLYGOTT,...A SZEMEINK ÖSSZECSILLANTAK....Mivel sejtelmem sem volt mennyi idő van a darabból....így felcsúsztattam a kezem....a Combján ès mire cèlhoz èrtem volna...már markolta a kezem ès mohón húzta a PINÁJÁBA AZ UJJAIM,....EGYENKÈNT BEIGAZÍTVA ....MINDET.

Mire a 4. Ujjammal is már dolgoztam a csatakos, forró hüvelyèt....mèg mindig alig hallottam a kis lüktető sóhajait; a kis ribanclotyó,....fergetegesen uralta az èrzèseit, ès a hangjait.

De...a Kèz,...ès Ujjai....az enyèmek voltak....így nem menekülhetett a Vègzete elől,...egy felmorajló jelenet zaja nyomhatta el , hangosság határán Táncoló mèly Sóhaját, amit az egèsz Rándító OrgazmusHullámok okoztak.

Lassan...kihúztam az ujjaim....ès ....egy csókot nyomtam a bokájára....majd...visszakúsztam a helyemre.Alakult a darab,...egèsz jól,...ès közben a Belső Vigyorom fèlördögien tett elègedettè, ha arra gondoltam: pár perce milyen kis földöntúli színházat csináltam alkalmi kis Csajszimnak. ;).......aztán......elhűltem.A Kèz....szintèn ellenállhatatlanul mozgott,....de ez nem az enyèm volt; a kis Ribanc...rájött a közlekedèsemre, ès arra,...hogy állhatna bosszút.

És már sètáló Ujjakkal bontotta szèlvèszgyorsan a sliccemet, ...hogy aztán kicsit...előrèbb csúsztasson a szèkemen, csak èpp annyira, hogy ne legyek feltűnő,...ès hanyatt könyökölve felnèzett rám a Mosoly....a szèk alól.Hetyke kis jobb melle,...a kigombolt felsőjèn buggyant ki....kőkemènyedett Bimbóival....ami garantálta, az Állapotomat. ;)

Felkönyökölve vette szájba a Faszt....ès azonnal mohón tövigszopta; èreztette,...hogy Ő most követelőzik....ès csak szoptaszoptaszopta.......

Nem állt le....ès èn...már nem ellenkezhettem....; pillanatim meg voltak számlálva,...ahogy aztán egyszercsak felèrve a Csúcsra.....telistele engedhessem Finom Nyelvènek ölelèsèbe.... kicsi kis mohó száját.

.....ahogy az Utolsó Rezdülèsemig rajtam csüngött, így hanyatt könyökölve....nem volt Szebb Látvány Nála....

Begombolta a kis Sportost aztán...gyorsan egy nèvjegykártyát nyújtott fel....ès elkúszott.

Nem nèztem hátra többè,.....ès tudtam....hogy valamikor újabb Színházba kell mennem......de talán már Vele......
Beküldő:vozgi


Szextörténet ajánló:


Sosevolt szerelem - az első szex


A férfi fejét a kezére támasztva állt a teraszon, és nézett messze a távolba. A házibuli zaja szinte el sem ért a füléig, annak ellenére, hogy a szomszéd már morgott, hogy nem tud aludni. Azt vette csak észre, mikor a nő melléje könyökölt a korlátra.
- Hát, megint egy házibuli.
- Megint.
A nő elmosolyodott, a férfi pedig megköszörülte a torkát.
- Emlékszel?
- Eml....

Szex anyámmal


Be kell vallanom, hogy mindig is fantáziáltam anyámról. Freud szerint mindenki, de ezek a normálisnál sokkal nyíltabbak. Legalábbis azt hiszem. Mindig is jó alakja volt, köszönhetően a sok kocogásnak és tornagyakorlatnak. Egyébként, alapvetően jó teste volt. Gyakorta - amint hazajött rövid pólóban edzésről -, gondoltam rá, jó lehet az ágyban. Gyakran rá gondolva maszturbáltam. A feleségem nagyon h....

Munkahelyi szexkaland


gy szép tavaszi napon, a munkahelyemen dolgozgattam, tettem vettem a feladataimat, amikor is beállított egy új kolléganõ hozzánk (hozzáteszem olyan helyen dolgoztam ahol sok nõi dolgozó vett körül-király egy helyzet volt). Már idõközben flörtölgettem egy két kolléganõvel, de az új munkatárs teljesen elkápráztatott kisugárzásával. Izgató, átlagos testalkatú szép arcú, nõ enyhén vágott keleties szem....

Szextörténetek - feleségem félrelépései


Szextörténetek - feleségem félrelépései

Mikor megnõsültem,azt hittem naivan,hogy az én feleségem nem fog félrekefélni. Nagy marha voltam. Már a nászút második napján amikor lefeküdtünk rájött a kakaó ivás és kiment a vendégház közös konyhájába kakaót fõzni magának. Mivel már eléggé régen ment ki erre fogtam és csendben utána mentem .Hát láss csodát a feleségem az asztal sarkát fohta a....

Bdsm,ostor, meg minden beteg dolog


Leírok egy történetet, amely velem esett meg két évvel ezelõtt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a dolog nem egészen így esett meg, egy kicsit kiszíneztem, de ez talán nem baj. Természetesen a nevek is mások, de ez sem igazán számít, csak a biztonság kedvéért. Nem is Magyarországon történt a dolog, akkor nem itt éltem. A történet vége majdnem az lett, hogy levágattam a hajamat. De végül nem.

A pisiszex fantáziám beteljesült


Régóta izgatott a pisi, sokszor elképzeltem, hogy a számba pisil egy lány esetleg barátnők. Sokat fantáziáltam róla, hogy két nagy cicis csaj levizel egymást simizve. A sajátomat megkóstoltam, mindig libabőrös lettem tőle.Aztán egyszer házibuliban voltam az akkori barátnőmmel, Dianna kisportolt testű, magas kosaras lány volt. Jó volt vele a szex, még az análban is benne volt.Akkor magamhoz vontam....
Szextörténet címkék

csipesz | átöltözött | bezárj | juditka | Ákos. |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.