Öltözz át te mocskos ribanc


Öltözz át te mocskos ribanc

Az életemben igazán szomorú idõszak köszöntött. Elhunyt az édesanyám és egy hete volt a temetése. Vidékre utaztam, hogy egy kis faluban ahol anyám házába össze pakoljam a dolgait. A nõvéremmel aki hét évvel volt idõsebb nálam ( 34 ) ott találkoztunk. Õ a családjával érkezett a férjével és két gyerekével. Mivel nagyon nehéz volt ez nekem és a nõvéremnek is, elküldtem a férjét és a gyerekeit pár órára, hogy ketten maradjunk ezzel a teherrel.

Brigin látszott nagyon a gyász, karikás ki sírt szemek és mérhetetlen szomorúság az arcán. Nehezen de végül erõt vettünk magunkon és persze ebben az erõben közre játszott az a pár vodka feles is amit bátorítóként gurítottunk le majd dobozolni, zsákolni kezdtünk. Szépen sorjába haladtunk a helyiségeken utoljára hagyva a hálót. Nem mondom, hogy nem volt olyan pillanat amikor bizonyos pozókban nem lestem meg a nõvérem fekete laza rövid egyberuhája mikor hajolgatott szép kis betekintést engedett bájai közé. De semmi komoly, igazából nem is tudtam koncentrálni rá. Aztán elérkeztünk a hálóhoz. Bent megvolt a nagy zokogás összeborulás de végül megembereltük magunkat és neki láttunk. Módszeresen a szipogáson és könnyezésen kívül némán pakolásztunk amikor arra figyeltem fel, hogy nõvérem kuncog. Hátra fordultam és látom, hogy a nõvérem kezében egy mûfarokkal szétfolyt sminkel és könnyes szemekkel egyre hangosabban és szabadobban nevet fel.

- Az anyámnak volt egy farok alakú vibrátorja. ( majd kitört belõle a hangos nevetés )


- Az a tiéd lehet. ( feleltem az amúgy kellemetlen helyzetben nagyon vicces volt Nikinek hála )


- Kössz nagyon vicces vagy, mindig is egy mûfaszt akartam örökségül. ( viccelõdött )


- Na akkor ez teljesült. ( mosolyodtam el )


- Ja. Sose gondoltam volna, hogy egy ilyet használt. ( mondta miközbe forgatta kezében és végül dobta az ágyra )


- Biztos még fiatalkorából maradt meg. ( mondtam nem tulajdonítva neki szerepet )


- Nem biztos az. ( mondta és a szekrény mélyébõl egy újságot húzott elõ hibálva felém )


- Na ne! ( mondtan és most már én is oda mentem )


- Na de. Ez ráadásul az elõzõ havi. ( nyomta a kezembe a szex újságot )

Megnéztem és valóban ez az elõzõ havi lapszám volt. Niki sorba dobálta az ágyra a rengeteg újságot ami a szekrénybe volt rejtve.

- Még jó, hogy elküldted a gyerekeket. ( mondta az egyik újságot lapozgatva )


- Nem semmi gyûlytemény. ( nyugtáztam a leleplezett titkot )


- Az. Van még valami? ( majd kutatni kezdett a szekrénybe )


- Ezt nem hiszed el! ( mondta majd egy rekeszt cibált ki, oda gugoltunk és fürkészni kezdtük )


- Monster Cock 7, ez azért nem semmi. ( mutatta nekem a kezébe fogott DVD-t )


- Ez rengeteg pornó és ez... Ez... Mégegy?! ( tartottam kezemben a fényes lila vibrátort )


- Egy igazi ribanc volt. ( mondta majd nevetni kezdett Niki )


- Tessék, úgynézz ki ma karácsony van neked. ( dobtam az általam bekapcsolt rezgõ vibrátort Niki ölébe )


- De hülye vagy! ( nevetett és az ágyra dobta azt is )


- És ezek?. ( kérdezte tõlem kezében tartva számozott DVD-k 1-7ig )


- Nem biztos, hogy tudni akarom. ( feleltem attól félve amire mindketten gondoltunk )


- De én igen! ( majd felpattant és a DVD lejátszóhoz rohant )

Az ami rajta volt az pont az volt amire gondoltunk mindketten, mégis sokkoló volt egyszerre és elmondhatatlanul szörnyû, hogy ez történt velem de valami olyan betegesen izgató amihez foghatót még nem éltem át. Ott áltunk és bámultuk a televíziót amin keresztül azt néztük ahogy anyánkat egy férfi vesz láthatólag a kezében tartott kamerával, miközben ányánk vadul profi módon mint egy szajha szinte felfalja az idegen farkát ahogy szopja, és az élvezetnek mindketten hangot is adnak a házi videón.

- Azta. ( hagyta el a száját a Nikinek teljesen ledöbbenve, megmerevedve )


- Ezt még sem kellene. ( mondtam és nyúltam, hogy kikapcsoljam a lejátszót de Niki megragadta a kezem )


- Hagyd. ( és tovább bámulta amin bekövetkezett az ami nyilván való volt de mégsem gondoltam rá... )

A következõ képkockák azt hiszem még jobban sokkoltak minket. Végig néztük ahogy anyánk eljuttassa az idegent a csúcspontra és totál beindulva hatalmas kéjjel fröcsköli teli a saját arcát és száját a farokból gejzírként elõtörõ spermával. Mondanom sem kell mindkettõnknek le esett az álla. Mikor vége lett a videónak az életem legkellemetlenebb helyzetét póbáltam itallal megtörni. Bevittem a szobába az üveget és jól meghúztam a vodkát majd Nikinek nyújtottam, aki úgy nyelte mintha víz lett volna benne. Szépen ki is ürült az üveg, mi pedig jócskán legatyásodtunk elég hamar.

- Legalább élvezte. ( és egy kényszer mosolyt facsartam ki magamból )


- Láttam ám amit láttam. ( mondta kissé dünnyögve miközben az ágyra dobta a rekeszt, széles mosolya közepette )


- Mit láttál amit én nem? ( kérdeztem naivan )


- Hát, hogy nem csak neki tetszett a dolog. ( mutatott a még mindig félkemény dudorodó farkamra, majd folytatta a rekesz átvizsgálását )


- Ja, hogy ez?. Hát mit mondhatnék? lebuktam... ( amin õ csak mosolygott én pedig oda sétáltam hozzá )

Az ágyról elemeltem a mûfarkat és mögé lépve a hegyével a hátán kezdtem vele körözni.


- Vidd már innen azt az izét, te állat! ( nevetve mondta )


- Csak anyunak volt jó? Neked nem is tetszik? ( és az ágyba löktem játékosan )


- Hülye vagy? ( még mindig nevetett )


- Szerinted mit csinálhatott vele anyu? Bekapta? Azt már tudjuk, hogy nagyon tudta, te is vagy olyan jó? ( közben rátelepedtem az ágyon és a szájánál körözten a mûfarokkal )


- Vidd már a képembõl te hülye! ( viháncolva próbált ellökni magáról )


- Csak ha bekapod vagy megnyalod. ( most már én is nevettem de komolyan gondoltam )


- Dehogy kapom be te barom! ( olyan vidáman viháncolt amilyen vidámnak már rég láttam )


- Akkor legalább nyald meg. Tessék ha megnyalod leszállok rólad. ( alkudoztam )


- Haggyál már kitudja hol volt az az izé! ( nevetett még mindig )


- Pontosan tudod hol volt, gyerünk nyald meg. Finom lesz. ( mostanra mar semmi vicc nem volt a hangomban )

Hosszan némán a szemembe nézett, majd lassan nyitta a száját és elõ bújt lédus nyelve hamvas ajkai közül. Kezemre helyezte kezét és úgy húzta szájához a mûfaszt. Lassan alulról kezdte végig nyalni egésszen a hegyéig s közben végig a szemembe nézett.

- Finom. ( mondta halkan )


- Jó, most pedig kezd el szépen szopni.

Miközben õ bekapta és szopni kezdte a mûbránert én felültem, felcsúsztattam a ruháját combjait szét tártam és a bugyiját letéptem róla.

- Na látom az egész családnak tetszett a videó. ( utaltam a lucskos pinájára )


- Degeneráltak vagyunk nem? ( mondta teljesen megbódulva )


- Azok lennénk? ( kérdeztem vissza )


- Azok bizony. Elfajzott állatok. ( mondta olyan szexuálisan túlfûtve amigõl elvesztettem az eszem )

Felsegítettem az ágyból majd a szekrényhez löktem erõssen.

- Öltözz át te mocskos ribanc! ( parancsoltam rá, miközben a szekrénybe akasztott ruhákra mutattam amik anyánkér voltak )

Két kézzel megragadta pólóm magához rántott vadul megcsókolt, közben én mellénél szét téptem rajta a ruhát és a földre dobtam. Megragadtam a torkát pofon vágtam majd a szekrénybe löktem.

Azt mondtam öltözz! Anyu ruhájában akarlak szét baszni az ágyában te kis kúrva, ott ahol õt is basszták! ( kiáltottam rá )

Miközben a ruhákat nézegette az ágyról kézbe vettem a mûfaszt ismét és a szekrénynek szorítva arcal Nikit a mûfaszt számba vettem kétszer - háromszol be és kihúztam benne, hogy nyálas legyen és Nikinek benyomtam a pinájába. Kicsit játszottam vele ami neki is tetszett aztán abba hagytam és mondtam neki, hogy siessen az öltözéssel most megnézem tud-e úgy szopni mint anyu?. Miközben néztem a nõvérem mûfasszal a picsájában meztelenül válogatni a ruhákat a szíjjam kicsatoltam és elõ vettem lüktetõ farkam.

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Pisiszex szülinapra


Régóta izgat a pisiszex gondolata; jó ideje gondolom, hogy nincs izgatóbb látvány egy puncinál, amelyből épp előtör a pisi – mindegy, hogy a vécécsészébe, fürdőkádba, egy másik puncira vagy éppen egy álló faszra csorog, a lényeg maga az amúgy is gyönyörű punci, amely még százszor annyira izgatóvá válik a belőle kicsorduló pisitől. Barátnőm szerencsére meglehetősen nyitott a szexuális életünkkel ka....

Anya lábai


Ez a szex nélküli történet még tavaly történt. Anya mindig is nagyon szerette, ha a lábait kényeztetik. Munka után megkért rá, hogy masszírozzam meg a talpait...ugrottam is azonnal. Mindig úgy kezdem, hogy egy vastag díszpárnát az ölembe rakok (először is, hogy közelebb legyen a lába a számhoz és az orromhoz, másodszor meg hogy ne annyira látszódjon, hogy állok mint a cövek, hihi). Felrakta a lábá....

Szopós Juditka


Szopós Juditka

Hopsz ez most történt velem.Elmentem judithoz.Felvettem a sarkon,kikocsikáztunk a városbok s behatottam egy kukoricásba. Majd juditnak simogatni kezdtem a melleit.Ö meg hip hopsz s már a nadrágom sziját csatolta ki,majd a gombom és slicem huzta le.

Keze behatolt gatyám alá,könnyü dolga volt mert nem mindig hordok alsogatyát.És simo....

Egy tini srác férfivá válása


Miközben az utcán sétáltam Cinti lakása felé, azon gondolkoztam, vajon nem fogom-e elszúrni a nemsokára bekövetkező első szeretkezésemet. Tiszta ideg voltam. Szinte csak azon gondolkoztam, hogy milyen bakik jöhetnek közbe. 16 éves, és (még) szűz voltam. Bár a haverjaim nagyrésze is szűz volt még, én örültem, hogy viszonylag korán el fogom veszíteni.
Azelőtti nap kettő óvszert is felpróbálta....

Mozgássérült asszonyt kúrtam.


A falunkban lakik egy csinos 43éves csípőficamos aszzonyka.A férje alkesz,állandóan kokszos.Én 38 vagyok és nagyon kedvelem.Gyakran átmegyek hozzá beszélgetni.Újabban állandóan a cickóit bámultam,gondoltam jó lenne őt megkúrni.Elvittem őt autózni.Egy közeli falu mellet beálltunk egy kukoricásba.Tudta jól mit akarok,rögtön megcsókolt.Aztán az ép lábával kibújt a nadrágból és a bugyiból.Hátra döntöt....

Négerekkel basztunk Afrikában


Kettesben a lányommal elutaztunk télen Kenyába, mert melegre és napsütésre vágytunk. Sem a férjem, sem a barátom nem tudott velünk jönni, mert sok munkájuk volt. Két hétre fizettem be egy utazási irodánál, teljes ellátásra egy 5 csillagos szuper szállodába, közvetlenül az óceán partjára.

Hideg februári napon repültünk el a meleg nyárba. Jó hosszú volt a repülőút, és amikor megérkez....
Szextörténet címkék

kezelésbe vettek | tisztára | tinisuna | hatodik | büfé |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.