Ádám még szűz


"Miért hív már megint??" az elmúlt héten mindig ez volt az első gondolatom mikor láttam a számát... Kicsit kellemetlen mikor az exed napokkal a szakítás után is ugyanúgy felhív minden nap mint azelőtt. Azért a hangnem és a stílus más. Biztosan így akarja megnyugtatni magát hogy senki sem haragszik senkire. De azért mégsem vagyok a haverja, mitől kellene jóban lennünk még mindig?
- Szia Réka, én vagy az, a volt barátod! - "marha vicces"
- Szia Laci, miért hívtál? Kicsit sok a dolgom.
- Jól van na, csak annyit akartam hogy jó volna most már élőben is találkozni, már alig emlékszem rád, pedig biztosan még mindig ugyanolyan jól nézel ki.
- Humoros vagy mint mindig. Összefuthatunk este ha gondolod. - "végre megbeszélhetem vele ezt az őrült szitut"
- Akkor a kedvenc bárodban 9 körül?
- Oké, az jó, ott leszek!
- De dögös ruhában gyere ám!
- Ha a farmer és a póló annak számít, akkor eleget tudok tenni a kérésednek.
- Neked még az is jól áll, na nem zavarlak, szia!
- Szia!
Ezek azok a pillanatok mikor rájövök hogy 19 évesen még nem felnőtt az ember... Azért szakítani mert csak a szexet élvezem vele és semmi másról nem szól az egész még csak egy dolog. De utána nem megmondani hogy szálljon ki az életemből, sőt bíztatni hogy maradjon benne már tényleg gyerekes lépés. Mindegy, este mindent tisztázunk.
Készülődés közben valamiért a szívem másképp vert, talán izgulok? 3 hónap együttlét alatt egyszer sem éltem át hogy egy egyszerű találkozás alkalmával izguljak, csak azokon az estéken történt velem ilyesmi mielőtt kipróbáltunk valami újat az ágyban. Azért van mit köszönnöm ennek a srácnak, lássuk csak: megszámlálhatatlan új póz, mocskos szavak közben, anál-szex, vibrátor, mélytorok stb; ezt mind-mind vele éltem át először, sokszor úgy éreztem magam mint egy pornó sztár. Erre egy picit sem rossz értelemben emlékszem vissza, nagyon jól csinálta! Egy pillanat alatt fel tudta bennem kelteni a vágyat. De mint társaság... Elviselhetetlen. Mindenkinek mindenért visszaszól, nem tetszenek neki a barátaim és ő sem tetszik nekik. Ha már itt tartunk az ő baráti társasága sem volt a szívem csücskében. Csupa-csupa izomagyú hülyegyerek, fogadok hogy egy csavart sem tudnak meghúzni a több év szakképzés ellenére sem. Foglaljuk tehát össze: Laci egy 27 éves baromi mutatós, sportos, barna hajó srác aki elképesztő jó az ágyban; viszont alapvetően egy tuskó, akivel képtelenség hosszú távú kapcsolatban élni. Azért tapasztalatnak nem volt rossz elvégre sokkal nyitottabb lettem szexuálisan és megtanultam hogy az ilyen pasik semmi másra nem jók.
Felnőttes gondolataimmal felvértezve indultam a bárba ahonnan ő természetesen késik mint mindig. Pedig én sem vagyok a pontosság jelképe, szeretek mindenhol jól kinézni és ez sajnos gyakran vezet késéshez. De hogy egy srác többet csússzon mint én...
- Szia Rékus, bocsi a késésért kicsit elhúzódott az edzés. Wow, hogy te mennyire jól nézel ki még mindig!
- Halihó! Köszönöm de ez egy kicsit sem vígasztal, elkeserítő hogy még mindig ennyit késel - mondtam feldúltan
- Jó oké igazad van, bocsi. De van egy hírem amitől még elkeseredettebb leszel!
- Na és mi az?
- Hát a közepébe vágva, úgy néz ki pár hónapra kimegyek Londonba melózni. Egy haverom kint él és szerzett nekem munkát, szakács segéd leszek.
"Tudtam. Ezt ő így tervezte, ezért ment bele ilyen könnyen a szakításba. Elképesztő..."
- Ejha... Na és hogy jött az ötlet?
- Hát tudod ez amolyan hirtelen felindulás.
- Aha értem. Hát tényleg csalódott vagyok, de remélem azért néha rám írsz kintről. Bár én is egyetemre megyek, nem tudom mi lesz mikor hazaérsz.
- Igen. Most kicsit összevisszák a dolgok. Nehéz itt hagyni a családot meg a barátokat de muszáj megtennem. Leginkább talán az unokaöcsém fog hiányozni, Ádámmal különösen jóba lettem mostanság.
- Nem ismerem - mondtam érdektelenül, miért is érdekelne?
- Már kb. egy hete nálam lakik és sokat dumálunk.
- Az jó!
Próbáltam nem törődve beleinni az kólámba de nem hinném hogy sikerült. Kicsit csalódott voltam hisz mégiscsak hozzám nőtt, pedig nem kellene hiányoznia. Ekkor pillantottam meg a nadrágját amin láthatóan átütött az "izgatottsága", máris más érzelmi állapotba kerültem. Azt szerettem benne, hogy ha azt mondtam neki: tegyen magáévá itt és most, a legképtelenebb helyszínen is képes volt megtenni úgy hogy mindketten élvezzük a dolgot. De ez most nem az a pillanat, ennek vége. De akkor adódik a kérdés: miért kívánt meg?
- Már ne haragudj de úgy látom kicsit kényelmetlen a nacid... - mondtam mosolyogva
- Jaj ne is mondd! Baromira hiányzol már bébi... nem tudok másra gondolni csak a formás cickóidra és az édes kis popsidra - válaszolta a fülembe suttogva.
- Laci ne haragudj de már szakítottunk. Ha azért jöttél hogy megdöntsél azt hiszem mellélőttél. - és lazán ellöktem magamtól.
- Oké kislány nyugi, sokkal jobb ötletem van annál hogy újra összejöjjünk!
- Annál csak jobb lehet.
- Figyu, most beszéljünk őszintén. Tudom hogy imádod a szexet és nagyon jól tudom hogy mi kell neked. Van még egy dolog amit ki szeretnék veled próbálni.
A pulzusom az eget verdeste, egyszerre voltam ideges és izgatott. Fogalmam sincs hogyan tudja kihozni belőlem minden alkalommal a kisördögöt.
- Figyelj én...
- Állj! - vágott közbe - Most jönne a magyarázkodó rész de most kíméljük meg egymást ettől. Én néhány napon belül elmegyek innen, te egyetemre mész és mindketten éljük a saját világunkat tovább egymás nélkül. Csupán egy dolgot szeretnék kérni, amit tudom hogy te is akarsz.
"Oké Réka, ha megcsinálod békén hagy." ez a kompromisszum járt a fejemben a sok bűnös gondolat mellett.
- Rendben. Miről van szó?
- Tudom hogy mindig is ki szeretted volna próbálni két pasival. - folytatta teljesen komoly arccal
- Igen, de féltékeny típus vagy. Azaz voltál.
- Viszont most hogy szakítottunk és nem fűz hozzád már "olyan" érzelem - "de kis kedves" - talán kitalálhatnánk valamit.
- Mire gondoltál?
- Tudod Ádám még szűz, ééés hát tudod. Szívesen tanítgatnám. - nézett a szemembe sokat sejtően
- És azt akarod hogy én legyek a próba baba? - feleltem feldúltan, mégis minek néz??
- Figyi Réka ez csak egy ötlet. Ha nincs kedved nem kell. - aztán újra a fülemhez hajolt - De emlékszem mennyire vágysz arra hogy két pasi dugjon egyszerre, ne próbáld tagadni hogy már a gondolattól is elönt a forróság.
Igaza van mint e-téren mindig. A lábam között éreztem hogy már most kezdek nedvesedni, mindig is az volt az álmom hogy két falloszt kényeztethessek egyszerre és belém hatoljanak. A francba. A végtagjaim elgyengültek és vérvörös lett az arcom, lerítt rólam mennyire oda vagyok az ötletért még akkor is ha az egyik pasi kezdő.
- És mégis hogy képzeled el ezt a dolgot? - kérdeztem már érdeklődve, ekkor már tudtam, hogy megint bedőltem neki...
- Van nem messze egy aranyos kis panzió, kiveszünk egy szobát a többit pedig rám bízhatod.
- Mikor és hol?
- Holnap 8 körül, a címet elküldöm.
- Most megyek haza, kicsit fáradt vagyok.
- Rendben, hazakísérjelek?
- Nem köszönöm, eltalálok.
Felpattantam az asztaltól és amilyen gyorsan tudtam elmentem. Az út a házunkig egy fél órás séta, ebből nagyjából fél percet gondoltam arra hogy nem megyek el. Gyorsan lejátszottam ezt a harcot hiszen igaza van: elmegy, elmegyek, kíván, kívánom, nincs több kérdés. Otthon az ágyamban már semmi másra nem tudtam gondolni csak hogy ketten kényeztetnek. Maga a szitu is vonzó volt, van egy srác aki még nem feküdt le senkivel és van egy férfi aki megmutatja rajtam a tapasztalatait. Azokat a tapasztalatokat amiket imádok, hisz Laci elképesztő jól csinál mindent. Aznap éjjel többször eljuttattam magam a csúcsra, semmi másra nem tudtam gondolni csak arra hogy mit fognak velem tenni holnap.
Másnap már az előző este megkomponált ruhát és fehérneműt készítettem ki: miniszoknya, testhez feszülő atléta, fekete csipkés tanga ééés legyünk bátrak. Nem kell melltartó. A fürdőben gyanta, és parfüm. Szeretnék dögösen kinézni, elvégre ez az este erről szól. Hogy álljon a hajam? A lófarkat könnyen megfoghatják. Imádom ha kihasználnak és közben keményen bánnak velem, teljesen felpörgök tőle. Amikor belenéztem a tükörbe kicsit furcsán éreztem magam a magas sarkúmban. Ha kiállnék az út szélére egyértelmű lenne a foglalkozásom, nem illik hozzám! Viszont szexinek látszottam így aztán úgy döntöttem így fogok kinézni, nincs apelláta.

A panzió kívülről kicsi volt de hangulatosnak tűnt, azonnal a bárba vettem az irányt ahol Laci a pultnál nevetve egy magas, vékony és barna hajú fiatal sráccal várt. Fura, most pontos volt... Kettőjük között volt egy üres bárszék, lehuppantam rá.
- Sziasztok srácok! - mondtam vidáman és izgatottan, látszott rajtam hogy teljesen más lány vagyok mint a mindennapokban - egy vodka-narancsot kérek, jéggel és szívószállal!
- Nocsak, a fülig érő mosolyodnál csak a szerelésed feltűnőbb! Engedd meg hogy bemutassam Ádámot, vele fogunk ma... szórakozni. - válaszolta Laci és mosolyogva felhajtotta az italát
- Szia Ádám vagyok. - mormogta halkan és félénken.
- Szia! Én Réka vagyok, de remélem lényegesen vidámabbá foglak ma tenni ennél. - "mindig is vágytam egy ilyen mondatra" - Hány éves vagy?
- Azt én is remélem. 18 leszek.
- Na és Ádám, hogy tetszem? - kérdeztem kihúzva magam.
- Nagyon jól nézel ki. - és közben sokat sejtően végigmért a szemével
- Figyelj Ádi tisztázzunk valamit. - vágott közbe Laci a vodka-narancsommal a kezében - ez a csaj ma mindent megtesz nekünk amit csak kérünk tőle és hidd el, ma este minden piszkos gondolatodat kimondhatod előtte. Biztos vagyok benne hogy csak örülni tud most ennek. - és a kezembe nyomta a poharat.
- Ebben van valami. Légy nyitott, ez az este erről szól! - mondtam neki egyetértően.
- Megpróbálok ellazulni.
- Csak látom nem nagyon megy. Talán máris felizgatott a dolog? - kérdeztem mosolyogva
- Hát egy kicsit.
Mivel nem volt a közelünkben senki így kicsit szabadjára engedtem mondanivalómat.
- Talán már áll a farkad is?
- Őő. Hát egy kicsit kényelmetlen most az biztos. - mondta Ádám kínos vigyorral az arcán a hirtelen kimondott szavaktól.
- Akarod hogy könnyítsek rajtad egy picit előtte? - kacsintottam rá
- Hát nem is tudom... Hogy ér...
- Úgy értem hogy velem jössz és leszoplak! - vágtam közbe, megragadtam a kezét és kihúztam a teraszra ahol már sötét volt.
A falhoz döntöttem, leguggoltam elé és elkezdtem simogatni a nadrágján keresztül már kirajzolódó szerszámát. Nem is rossz méret. Sőt! És már tényleg kőkemény. Elképesztően szabadnak és boldognak éreztem magam. Ekkor lépett mellénk Laci és kaján vigyorral az arcán nézte mit csinálunk.
- Talán csatlakozni szeretnél? - kérdeztem tőle az ajkaim harapva
- Nem bébi, én majd a szobában beszállok, mutasd meg neki hogy milyen ha egy csaj szájába élvezhet.
Mocskos szavait hallva nem törődtem semmi mással csak egy fallosszal ami előttem van. Nem érdekelt Ádám arcának mimikája vagy hogy épp mit csinál. Erősen megfogtam a farmerját és széthúztam cipzárt rajta. Rögtön megjelent előttem ágaskodó farka ami már szinte löktetett a vágytól. Egy pillanatig sem gondolkodtam, azonnal a számba vettem és elkezdtem masszírozni a makkját a nyelvemmel, aztán a torkomig bevettem. Miután teljesen kiengedtem felnéztem rá és így szóltam:
- Hmm. Ez nagyon finom, alig várom hogy magamban érezhessem!
Aztán végignyaltam a nyelvecskémmel az elejétől a végéig, még kicsit arcomhoz is hozzácsapdostam mosolyogva.
- Ádám, szeretném ha a számba élveznél - visszavettem az ajkaim közé és elkezdtem le-fel járni rajta.
8-10 ilyen mozdulatot követően a srác farka szinte a számba robbant, éreztem hogy rengeteg forró anyag áramlik a nyelvemre, minden adagnál egy kicsit lökött felém egyet a csípőjével mintha csak dugna. Hát igen, az első ilyen gyors...
- Ahh, ez az, ez nagyon jó! - mondta becsukott szemmel zihálva, miközben én csak nyeltem ahogy bírtam.
Mikor már éreztem hogy nem jön több sokkal lassabban csináltam a mozdulataimat, kiengedtem az ajkaim közül és a nyelvemmel lágyan masszíroztam érzékeny testrészét.
- Na milyen a kicsike? - kérdezte Laci Ádámtól a falnak dülleszkedve, zsebre tett kézzel.
- Eszméletlen jó!
- És ez még csak a kezdet, gyere bébi - fogta meg a kezemet és felállított a srác elől, miközben én az arcomat törölgettem - felmegyünk a szobánkba.
Rácsapott egyet a fenekemre és szó nélkül indultam el előtte. A lépcsőn felfele kicsit kellettem magam a srácok előtt, körbe néztem felhúztam a miniszoknyám és előre hajoltam.
- Látod ezt a segget pajtás, mindjárt megdughatjuk. - mondta Laci miközben a fenekemet nézte.
Imádom az ilyen szituációkat, mikor tudom hogy nemsokára el fognak kapni. Mikor felértünk a szoba elé még az ajtónyitásnál volt alkalmam beszélni kicsit Ádámhoz, így újból a falhoz löktem és hozzásimultam.
- Szeretnél megdugni?
- Igen, mindennél jobban!
- Azt szeretném ha minél keményebb lennél, mutasd meg milyen fából faragtak nagyfiú! - aztán belöktem az ajtón.
- Nem semmi egy csaj vagy Réka. Ma este kurvaként fogunk kezelni, ugye tudod? - markolt bele a fenekembe Laci
- Azt szeretném hogy mindketten keményen megbasszatok, semmi más nem számít! - csuktam be kulcsra az ajtót mámortól telve.
Mikor megfordultam a fiúk közé lépve szinte kábán vettem le a pólóm, mivel nem volt rajtam melltartó így rögtön láthatóvá váltak cicijeim melyet Laci rögtön egyik kezével masszírozni kezdett.
- Ez az bébi! Ezt nézd meg Ádi, ilyen egy tökéletesen tini melle. Érj hozzá bátran!
Sokat nem kellett bíztatni egyből rámarkolt a másikra. Isteni érzés volt hogy két srác kezei között vagyok. Teljesen elöntött a forróság és behunyt szemmel élveztem a kényeztetést, közben a kezemmel megkerestem mindkettőjük szerszámát ami már érezhetően kemény volt és a nadrágon keresztül meredeztek a simogatásomért.
- Dőlj az ágyra Réka, meg szeretném mutatni a feneked. - kért meg Laci, hát hogy tudnék nemet mondani?
Kimásztam közülük és a francia ágyhoz mentem, rátérdeltem, előredőltem és vártam hogy hátulról is megmutassanak Ádámnak. Laci odalépett, lehúzta a szoknyám majd rácsapott a fenekemre. Fél szemmel láttam hogy a fiatal srácon már nincs ruha és a farka mereven állt előre. Közben megéreztem Laci nyelvét a bugyimon keresztül ahogyan forró puncimhoz ér. Imádom mikor hátulról kényeztetnek. Majd egy hirtelen mozdulattal szinte letépte rólam a tangám és széthúzta a fenekem.
- Ezt nézd meg, az egyik legjobb punci amit valaha dugtam, és ma a tiéd is. - mondta Laci ördögi hangon
Ádám közelebb lépett és végigsimította popsim, majd kivette Laci kezéből.
- Nyalj bele hátulról, azt imádja. - utasították
Pár pillanat múlva éreztem hogy a nyelve elkezdte simogatni a szeméremajkaimat, segítőkészen hátranyúltam mindkét kezemmel és megfogtam a fenekem. Ekkor elém térdelt méretes szerszámával Laci.
- Gyere kicsim, szopd addig a farkam egy picit! A srác el lesz foglalva ezzel egy darabig.
Mosolyogva helyezkedtem négykézlábra és elkezdtem kényeztetni a számmal a makkját. Kézzel nem nyúltam hozzá, tudom hogy így szereti. Közben megfogta a lófarkam és lassan magára húzott aztán kivette az ajkaim közül a falloszát, és én nyitott szájjal vártam hogy újra berakja.
- Ezt nézd meg hogyan nyeli. - mondta kissé ijesztően
Lassan elkezdte újra a számba tenni a farkát és lazán elkezdte dugni azt. Közben Ádám abbahagyta a felfedezésem és mellénk térdelt, láttam ahogy fallosza mereven állt felfelé. Szörnyen izgatott voltam, alig vártam hogy végre fiút válthassak. Ekkor Laci eleget tett titkos kérésemnek és elengedett.
- Gyerünk bébi, kényeztesd egy kicsit őt is.
- Szálljatok le az ágyról, úgy kényelmesebb lesz! - mondtam vágytól telve
A fiúk azonnal engedelmeskedtek és így le tudtam térdelni eléjük. Ott volt az arcom előtt két méretes szerszám ami csak az enyém, régóta ez volt legnedvesebb álmaim tárgya. Megragadtam mind a kettőt és lazán elkezdtem húzogatni rajtuk a bőrt, közben mindketten kéjesen nyögtek. Mivel Ádám kicsit elmaradt így először az övét vettem a számba és ütemesen mozgattam a fejem rajta. Nem akartam túl gyorsan csinálni, nehogy idő előtt vége legyen. Aztán áttértem újra Lacira akinek végig a szemébe néztem, imádtam a belőle áradó mély vágyat ahogy visszanézett rám.
- Na Réka? Milyen érzés két faszt szopni? - kérdezte Laci kéjesen
Kivettem a számból falloszát és zihálva csak ennyit tudtam válaszolni:
- Isteni!
- Akkor folytasd te kis ribanc, ne hagyd abba!
Sosem hittem volna, hogy egy ilyen trágár mondat valaha ennyire jól fog esni, úgy éreztem mintha átváltoztam volna. Felváltva kényeztettem egyre gyorsabban és határozottabban mindkettőjüket, már érezhetően kőkemények voltak. Mikor rá gondolok kiráz a hideg a hangjaiktól "ahh" "uhh" "ez az".
- Na figyelj Ádi, megmutatom mit szeret igazán a kicsike. - szakítottak félbe
Laci felállított és a hátamra fektetett az ágyban. Azonnal szétnyitottam a lábam és felhúztam a térdeim, bedugtam az egyik ujjam forró puncimba és vártam a srácok reakcióját.
- Naa kicsim, ezt majd én - mondta ördögi vigyorral az arcán és elém térdelve elkezdett nyalni.
Pont ahogy szokta, a nyelvét be-be dugta majd a csiklómat izgatta. Imádtam a technikáját és ez kívülről is látszott rajtam.
- Ez az Laci nyalj ki! - szinte sikítva bíztattam
- Látod Ádám, figyelj mit művel ha bedugom neki az ujjam!
Azzal a lendülettel két ujját tövig belém nyomta, azonnal kéjes hangok között elélveztem. Erre szokásához méltón fittyet hányva, agresszívan elkezdte ujjazni a puncim, közben a mellemet fogta és sokat sejtően mosolygott rám. Vannak olyan helyzetek amikor az embernek egyszerűen nem létezik idő, külvilág, talán még a nevét sem tudja. Fogalmam sincs ezekben a helyzetekben hányszor jutottam el a csúcsra és ez is ilyen volt. De végül Laci határozott hangja szakította félbe apró sikolyaimat.
- Ez az bébi, látom még mindig élvezed. Szeretnéd hogy megdugjunk?
- Igen, mindennél jobban! - mondtam vékony hangon
Laci felállt előlem, farkát a bejárathoz illesztette és makkjával masszírozta a csiklóm.
- Szeretnéd hogy tövig beléd tegyem?
- Igen, azt akarom hogy dugj meg most azonnal!
Utasításomat azonnal végrehajtotta, szerszámát egy határozott mozdulattal teljesen belém nyomta. Vékony hangon felsikítottam és a kezdeti fájdalmon hamar túllépve vártam a folytatást.
- Ahh, ez az! Imádlak Réka, elképesztő vagy. - mondta volt párom elcsukló hangon
Ezután nekiállt lassan előre hátra mozogni bennem, érezhetően közel állhatott az orgazmushoz, mozdulatai lassúak és óvatosak voltak. Közben mellettünk Ádám nézte figyelmesen mi történik, a farkát végig a kezében tartotta és lazán húzogatta. Egyszer-egyszer hozzáért tenyerével a mellemhez és gyengéden megmarkolta. Közben Laci megfogta a talpamnál mindkét lábamat és még jobban széttárta őket. Rövid idő elteltével sikerült megtalálnia azt a tempót ami mindkettőnknek tökéletes. Majd mély hangján utasította Ádámot:
- Térdelj mellé, meglátod hálás lesz.
Felmászott mellém az ágyra és farkát az arcomtól pár centire elengedte. Azonnal rámarkoltam és a számba vettem, elképesztő érzés volt ahogy két fallosz ki-be jár bennem, annyira élveztem a dolgot hogy le kellett hogy állítsanak:
- Nyugi bébi, nehogy idő előtt elsüljön a srác. Óvatosabban.
Ekkor vettem észre hogy a kényeztetésemtől Ádám tényleg már majdnem elélvezett. Kivettem szerszámát a számból és lassan mozgattam rajta a kezem.
- Szeretnél cserélni? - Kérdezte Laci a partnerére pillantva
- Naná! - "sokkal lelkesebben válaszolt mint lent a bárban... Úgy néz ki gyorsan tanul"
Ekkor a két fiú helyet cserélt, nekem mozdulnom sem kellett. Maga a helyzet is elképesztően izgató volt. Két srác felváltva kényeztet... Beleborzongtam. Gyorsan sikerült azonosulnom a szerepemmel és kicsit segítettem Ádámnak. Mikor elém állt kezeimmel a két lábam közé nyúltam és szétnyitottam a puncim, majd mosolyogva bíztattam:
- Gyere és dugj meg nagy fiú!
Izguló tekintettel kezdte el lassan belém tolni farkát ami egyenletesen töltött ki. Lacival ellentétben az elejétől kezdve lassan csinált mindent de végül kéjes hangok közepette eltűnt bennem a szerszáma. Éreztem a mozdulatain hogy ez az első alkalom, félve csinált mindent.
- Nyugi Ádi, csak szépen lassan. - hangzott el mellőlem mély hangon az utasítás.
- Ahh, ez az! Ez isteni, nagyon jó vagy! - mondtam halkan, bíztatva a gyorsításra.
Szépen egyenletesen mozgott bennem ki-be percekig. Közben mentora csendben nézte mi történik az ágy mellől. Ám hiába volta a lassú tempó, láthatóan egyre közelebb ért az orgazmushoz.
- Mindjárt elélvezek. - mondta vágytól telve
- Akkor pihenj kicsit, addig mutatok valami mást. Réka, térdelj fel és told ki felém a feneked!
Miután Ádi kihúzta belőlem kőkemény szerszámát azonnal engedelmeskedtem, sejtettem mi következik, bár nem voltam oda érte. Viszont maga a helyzet hogy nem sokára a popsimat is kipróbálják tulajdonképpen tökéletesen passzolt a hangulatomhoz, abban a pillanatban bármit megtettem volna. Laci mögém lépett és benyálazta az ujját majd lágyan nekiállt masszírozni a bejáratom. Közben az egyik ujjam bedugtam a puncimba hogy fokozzam amúgy sem gyenge élvezetem. Aztán éreztem hogy megfogják a lófarkam és lágyan felhúznak miközben egy ujj eltűnt a fenekembe. Ekkor meghallottam a fülembe a párom mocskos halk szavait:
- Most pedig seggbe foglak dugni. vágysz már rá?
- Igen, vágyom rá! - suttogtam válaszul
Előre döntött majd lassan elkezdte belém nyomni vastag farkát. Megbíztam benne, elvégre nem először csinálta. Éreztem ahogy egyre beljebb kerül majd visszaengedi. Ezt ismételgetve mindig mélyebbre jutott mígnem teljesen a fenekembe tette szerszámát. Kéjesen nyögtem és végig lágyan ujjaztam magam. Ekkor közvetlen elém térdelt Ádám és a számba tette a falloszát, majd lazán előre-hátra mozogva dugni kezdte azt. Leírhatatlan érzés volt hogy két pasi így használja a testem, szörnyen élveztem. Az egész csak pár másodpercnek tűnt, bár elképzelhető hogy percekig voltunk ebben a pozícióban. Ekkor jött a pillanat amiről egész eddig álmodtam. Laci kihúzta belőlem a farkát és megkérte az unokaöccsét hogy feküdjön az ágyra. Tudtam mi jön.
- Réka ülj rá a farkára!
Lassan ráereszkedtem és elkezdtem rajta lágyan mozogni, közben Ádám végig a melleimet markolta. Aztán megéreztem ahogy Laci lassan elkezdi a popsimba nyomni szerszámát hátulról.
- Ahh ez az! - kiáltottam és mintha megfagytam volna.
Mozdulatlanul hagytam ahogy a srácok teljesen kitöltenek, először ugyan fájdalmat éreztem de egy kis idő múltán ez teljesen elmúlt és átadtam magam a mámornak. Lassan mindketten elkezdtek ütemesen mozogni bennem, leírhatatlan élmény volt. Mindig is oda voltam az extrém dolgokért és képes voltam azokat maximálisan kiélvezni. Elképesztő szexi dolognak tartottam mindig is ezt a pozíciót, rengeteget álmodoztam erről. A fiúkon látszott hogy ezt előre megbeszélték, pontosan figyeltek a mozdulataimra láthatóan semmi másra nem figyeltek csak hogy eljuttassanak a csúcsra. Ez rövid időn belül apró sikolyok között bekövetkezett, pont olyan volt mint ahogy elképzeltem, a világot teljesen kizártam és próbáltam minél jobban kihasználni a pillanatot. Mindketten megálltak és türelmesen várták míg az orgazmus hullámai végigjárnak a testemen. Miután zilálva túlléptem a mámorom Laci lassan kihúzta belőlem szerszámát és így szólt:
- Na most jössz nekünk egyel csajszi, kezdd el szopni a farkam!
Ádám falloszával bennem szó nélkül levegő után kapkodva vettem be a számba a mellém az ágyra álló Lacit, picit sem foglalkozva a higiéniával. Azonnal elkezdtem hálásan ugrálni Ádámon aki pillanatokon belül közel került a véghez.
- Ah, ez az! Elélvezek! - mondta alattam miközben erősen fogta a derekamat.
Pár pillanat múlva éreztem ahogy Ádám spriccelni kezd bennem, mindig is imádtam ezt az élményt. Abbahagytam a mozgást és hagytam hogy csukott szemmel kiélvezze első szeretkezése legvégét. Közben Laci kivette a számból a farkát és örült tempóban verni kezdte az arcom előtt.
- Az arcodra akarok élvezni bébi, látni akarom ahogy beterít! - mondta ördögi hangon, levegő után kapkodva.
Én nyitott szájjal mosolyogva vártam hogy az exem végrehajtsa a tervét.
- AHHH, nesze!
Az első adag egyenesen az arcomra került majd még egy a homlokomra és egy utolsó az ajkamra. Ezután a számba vettem a farkát és éreztem ahogy pár csepp még rákerül a nyelvemre amit rögtön lenyeltem. Laci kéjes hangok közepette nézte ahogy falloszát kényeztetem még egy picit, aztán kiengedem az ajkaim közül.
Leugrottam az ágyról és a fürdőbe mentem mosakodni, bár szörnyen koszosnak éreztem magam mégis valami leírhatatlan örömérzetet lett rajtam úrrá. Fantasztikus hogy egy estére átváltozhattam azzá akiről eddig azt hittem csak filmeken létezik. A hosszas tisztálkodás után elindultam vissza a szobába ahol a srácok már megnyitottak egy sört és az ágyon ültek egymás mellett.
- Na Réka, milyen volt? - kérdezte Laci mosolyogva miközben meztelenül sétáltam feléjük.
- Életre szóló élmény volt az biztos, de remélem nem fáradtatok el... - mondtam mosolyogva, bízva a folytatásban.
- Hát, ha ügyes lány vagy akkor biztosan tudjuk folytatni. Nem igaz Ádám?
- Osztom a véleményed - felelte Ádám végigmérve...
Beküldő:prosti lady


Szextörténet ajánló:


Portás a lánykoleszban


Alig vártam a következő szerdát, mikor is ismét éjjeles leszek. Mint az előző részben írtam, a lányok egészen kikészítettek a múltkor, és reméltem, hogy legközelebb is ilyenben lesz részem. Már este 10 felé járhatott az idő, kezdtem letenni a dologról, mikor is nyílt a résnyire nyitva hagyott ajtóm, és a már jól ismert Barbara nézett be rajta.
- Mennénk bulizni, mondta, kiengedsz?
Há....

az igazi házasélet


az igazi házasélet

Már idestova több mint tíz éves házasok vagyunk és már sok mindent kipróbáltunk a közös életünkben.A nászutunkon összefutottunk egy hegyi kiránduláson az egyik barátommal akik szintén nászúton voltak és ott akartak megszállni egy éjszakára ahol mi laktunk, de nem kaptak szobát. ekkor a feleségem mondta,adjuk oda nekik az egyik ágyat,hogy ne kelljen nekik a kertben é....

Ájulásig basztak a liftben


Néhány alkalommal már volt úgy, hogy netes pasikkal feküdtem le. A mostani is ilyen volt. Kb 3 napjaírt rám és akkor kezdtünk beszélgetni és ez lett belőle. Épp egy budapesti hotel felé tartok. A száloda aljában megvárom a pasit, aki egy igencsak jóvágású fiatal izmos pasi. Beszálltunk a liftbe és mivel senki sem volt bent egymásnak estünk. Ajkai mohón falták az enyémet majd a keze elkezdett leván....

Érzéki Szex a zuhany alatt


A tálca kemény volt és hideg. Éreztem, hogy megborzong rajta a testem.
Libabőr borzongatott, és éreztem, hogy a bimbóim megkeményednek. Persze ehhez az is hozzájárulhatott, hogy meztelen voltam. Sikerült elhelyezkednem úgy, ahogy parancsolták: az oldalamon feküdtem, és vártam, hogy a tálca átvegye testem melegét.
- Felmelegíthette volna - mormoltam.
- Hát persze - mondta a sé....

Szex menstruáció közben


Csak egyetlen kép kísér mindvégig. Egyetlen kép, ami számít. Hangyabolyként nyüzsgő tömeg, száz meg száz ember, színes ruhák. Farmerek, táskák, kivillanó lábak. Aztán megindul mind. Integetések, utolsó búcsúk. Én is búcsúzom. A csók íze sokáig megmarad, tovább, mint az aggodalom, mely végül valósággá válik. De előttem a szőke haj látványa, meg-megvillanó ragyogása, távolodóban. A mosolyt többé ne....

Faszt kaptam a bevásárláson


Az üzletben láttam meg. Valami kaját akartam venni meg kutyaeledelt. Szóval a megszokott, dögunalmas bevásárlás volt, amitől az ember háztartása teljes. Eszembe sem jutott ruhát venni.
Nem hát… csak hát kellett már valami új (mondtam magamban), minthogy fogytam egy csomót. Tornáztam, egészségesen étkeztem, úgyhogy kiérdemeltem az új holmit.
És ugyan mi lehetne jobb, mint új szabadidő....Szextörténet címkék

Ájultan | pletykás | nagy farkával | jános popsi | nyolcan |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.