Én és a nővérem 2. (+ extrém nyálazás)


Az előző történetem ott fejeződött be, hogy nővéremmel tinderen egymásra találtunk, majd egy ágyban feküdve kielégítettük egymást.
Az eset után írtam, hogy kicsi undort, de annál nagyobb izgatottságot éreztem amiért megtörtént. Ezzel pontosan ő is így volt. Napokig kerültük egymás tekintetét, nem nagyon beszéltünk. Úgy éreztem személyesen nem tudnék erről vele beszélni, ezért messengeren írtam rá. Elmondtam, hogy nagyon élveztem, de hasonló nem történhet újra. Egy véleményen voltunk.
Ahogy teltek a napok, úgy múlt el bennem az undor és úgy izgultam fel rá egyre jobban. Újra. Bevált eszközömhöz, a Tinderhez nyúltam. A kamu profilommal ráírtam, érdeklődtem felőle. A kötelező körök (mizu veled, milyen a suli stb) után rátértünk a szokásos szex témánkra. Kíváncsi voltam elfogja-e mondani, így hamar efelé tereltem a témát. Addig addig húztuk, míg végül bevallotta a történteket, azaz, hogy kielégítették egymást az öccsével (azaz velem).
- És élvezted? Őszintén. - kérdezte a kamu személyiségem
- Nem tudom. Fura volt. Letámadott, mintha csak tudta volna, hogy felvagyok rá izgulva.
- Miket csináltatok?
- Megujjazott, aztán leszoptam. Semmi extra.
- Jó volt? Elélveztél?
- Elélveztem. Nagyon hamar. Senkitől nem élveztem még el ilyen hamar. Basszus, nagyon felizgatott...
- És dugtatok is?
- Nem, azt nem szerencsére.
- Szerencsére?
- Hát, az mégis csak durva lett volna.
- Nem hiszem.
- Nem tudom. Igazából azóta nem tudom kiverni a fejemből.
- Hát akkor meg? Gyerünk. Támadd le. Nem fog ellenkezni.
- Dehogy. Nem tehetem.
- Miért?
- Hagyjuk...
Itt befejeztem a beszélgetést. Amit akartam azt megtudtam. Élvezte és azóta is kíván engem. Dugni akar velem a nővérem.
Kora este volt. Vártam, hogy elinduljon fürdeni, úgy terveztem, hogy majd utána bevetem magam.
Miután túl is volt rajta, a szokásos kis köntösében bevonult a szobájába. Hallottam ahogy záródott az ajtó. Itt az idő.
Csendben odaléptem az ajtajához. Nem akartam megijeszteni, de azt sem akartam, hogy a lépteimből számítson arra, hogy befogok nyitni. Kis izgulás és taktikai gondolkozás után benyitottam. Nővérem még mindig köntösben, haja törölközővel betekerve, ruháit pakolgatta.
- Mi az? kérdezte.
- Semmi.
- Öltöznék
- Oké, nem zavar - Mondtam mosolyogva.
- Na biztos nem... - majd kinyitotta nekem az ajtót, utalva, hogy távozzak.
Elindultam felé, mintha engedelmeskednék, azonban ahelyett, hogy kiléptem volna az ajtón, bezártam azt.
Megfogtam nővérem derekát és finoman a falhoz irányítottam. Zavarba jött. Pontosan a feje mellett volt a villanykapcsoló. Lassan odanyúltam és lekapcsoltam. Kezemet ott tartottam, hogy ne futamodjon meg. Tudtam, hogy ő is akarja.
- Azt hittem ezt megbeszéltük. - mondta
- Igen... megbeszéltük... - mondtam neki kicsit viccesen, kicsit gúnyosan.
- Akkor meg?
- Tudom, hogy te is akarod. Mondta Dávid barátom (ez volt tinderen a kamu nevem)
- Mi?
- Tudod, Dávid. Tinderről.
- Te vagy az? Te teljesen idióta vagy - mondta kicsit elvörösödve, kényes mosollyal a száján.
Valószínűleg beugrott neki, hogy milyen vad szexchateléseket csináltunk.
Nem válaszoltam neki. A hajáról levettem a törölközőt, viccesen nézett ki turbánnal a fején. Vizes volt a haja még, ami még izgatóbbá tette. Rendezgetni kezdtem hajszálait, közben mélyen a szemébe néztem. Láttam, éreztem, hogy fel van izgulva és kíván engem. Hol egymás szemébe néztünk, hol pedig egymás ajkait, arra várva, hogy melyikünk fog elsőnek csókolni. Közelebb hajoltam hozzá, de ajkaimmal a nyakát vettem célba. Finom csókokat adtam rá. Elsőnek csak az ajkaimat érintettem hozzá, majd egyre finomabban a nyelvemet is elkezdtem használni. Másik kezemmel megfogtam az arcát, hogy ne húzza el a fejét. Bár nem mintha akarta volna. Élvezte. Csókjaimmal az arcán keresztül a szája felé indultam. Finoman sóhajtozott. Nem csókoltam meg rögtön, fejemet a feje elé irányítottam. Homlokunk és orraink összeértek, ajkaink 1 centire egymástól. Finoman megnyalta őket, ekkor a nyelve majdnem a számhoz ért.
Nem bírtam tovább. Megcsókoltam. Ajkaink összeértek, melyet rögtön követtek a nyelvek is. Lassú, finom nyelvcsapásokkal csókolóztunk. Mint két szerelmes. Istenien csókolt. Órákig tudtam volna vele csinálni. Megfogta arcomat két oldalról, nem eresztett el. Nyelve vadul járt bennem. Köntösét finoman szétnyitottam, majd levettem róla. Csípőjét fogtam és egyre erősebben a falhoz nyomtam. Azt akartam, hogy a boxeremen keresztül érezze, hogy majd szétrobban a farkam tőle. Hozzá dörzsöltem, de közben ajkaink egy másodpercre sem engedték el egymást. Fenekét markolásztam, majd a jobb combját felhúztam. Átkulcsolt vele. A fenekénél megfogtam és felemeltem. Mindkét lábával átkulcsolt, az álló farkam a puncijához került. Mozgatni kezdtem fel-le. Nagyon élvezte. Folyamatosan az ajkaim harapdálta és a számba lihegett. Éreztem, éreztük, hogy akár már ettől eltudnánk élvezni perceken belül.
De többet akartunk. Jóval többet...
Az ágyhoz vittem, leültettem a szélére és megálltam előtte. A farkam majd kiszakadt a boxerből. Kérdően rám nézett. Kérette magát. Csak mosolyogtam ahogy lenéztem rá. A keze a combomon volt éppen, megfogtam és a farkamhoz irányítottam finom mozdulattal. Simogatni kezdte, közben pedig mélyen a szemembe nézett. Tudtam, hogy perverz. Legalább annyira mint én. Vagy még inkább. Kihúzta a boxerem a tetején, hogy belásson a farkamhoz. De ahelyett, hogy lehúzta volna azt, odahajolt és egy nagy adag nyálat köpött be, majd visszaengedte a gatyám és úgy simogatta tovább. A nadrágom tiszta nyál volt. Olyan érzés volt mintha bepisiltem volna. De nagyon élveztem. Mosolygott rám, majd hirtelen mozdulattal lehúzta a boxert. Nem vette a szájába, helyette újabb adag nyálat csorgatott rá és elkente rajt, majd keményen verni kezdte. Szájába vette és nagy lendülettel, vadul szopni kezdte. Hihetetlenül be volt gerjedve.
- Ne csináld, nem fogom bírni. - Mondtam neki hangosan nyögve és lihegve.
Ő ezen felbátorodva még vadabbul csinálta. Azt akarta, hogy elélvezzek. Vadul szopott. Sokszor próbálta mélytorkozni, ekkor még több nyál került a farkamra. Nem bírtam. Éreztem, hogy másodpercek vannak hátra és elélvezek. Levettem a kezét a farkamról, megfogtam a fejét és elkezdtem dugni a száját. Se a fejét, se a nyelvét nem mozdította. Én pedig mintha a puncija lenne, dugtam. Gyönyörű érzés volt ahogy a hosszú farkam végig csúszik a nyelvén.
- Nem bírom. Jövök... - mondtam neki.
Ekkora újra kezébe vette, a farkam végét a szájába rakta és kiverte úgy, hogy minden egyes csepp gecim a szájába landoljon. Hosszan élveztem el, és hangosan nyögtem. Azokban a másodpercekben nem tudtam magam kontrollálni. Semmi nem érdekelt.
Megtörölgettem a farkam, ő pedig a száját. Mosolyogtunk egymásra. Legutóbb kiviharzott. Én most ezt nem akartam megtenni. Még mindig többre vágytam. Dugni jöttem, de olyan vadul szopott, hogy egyszerűen nem bírtam tovább tartani. De nem gond, gondoltam magamban, legalább a szexet tovább fogom bírni.
Egymás mellé feküdtünk az ágyba. Átkaroltam, beszélgettünk kicsit. Puszilgattuk egymást, viccelődtünk.
Általában véve két menet közt kell nekem 10-15-20 perc, hogy újra felálljon. Most 5 perc is elég volt.
- Jó volt? - Kérdezte tőlem mosolyogva.
- Szerinted? - Válaszoltam, szintén mosolyogva.
Ujjai hegyével a hasamat simogatta. Melle a mellkasomhoz ért. Megfogtam az állát és magam felé irányítottam a fejét. Ismét egymás szemébe néztünk mélyen, mosolyogtunk milyen idióták vagyunk.
- Csak anya meg ne tudja... - mondta nevetve.
- Hát nem tudom. Lehet nem bánnám... - mondtam.
- Na jó, ezt most fejezd be - nevetett és még mielőtt belemerültünk volna a témába, finoman, szenvedélyesen megcsókolt.
Újra csókolózni kezdtünk. Elvégre hát mindketten imádtuk. Féloldalasan rám feküdt, majd kezével a farkamhoz indult. Már félig állt, rásegített. Csókolóztunk, közben a farkam verte finoman. Tudta mivel tud rajta segíteni, ezért az ujjaira köpött és azzal verte tovább.
Megkeményedtem teljesen. Ahogy az első alkalommal, ráült a farkamra. A csupasz egyelőre még száraz puncija finoman csúszkált a kőkemény farkamon. Éreztem, hogy egyre nedvesebb lesz. Csúszkált rajtam, nem hagyta abba. Majd rám hajolt, hogy testünk összeérjen és azzal a mozdulattal hagyta, hogy a farkam felcsússzon a puncijába. Mindketten felnyögtünk. Elmondani nem tudom milyen gyönyörű érzés volt ahogy a szűk, nedves kis puncijába tövig felcsúszott a hatalmas farkam. Felegyenesedett és elkezdett lovagolni rajtam. Csukva volt a szeme, de én végig őt néztem ahogy élvezi, közben két kezemmel a melleit markolásztam. Hosszasan lovagolt rajtam. Mindketten élveztük. Ez az a póz ahol a legtovább bírom, ő pedig ki is használta ezt. Egyre vadabbul ugrált rajtam, majd egy hirtelen mozdulattal megfordítottam magunkat és misszionáriusba csináltuk tovább. Nagyon élveztük mindketten. A testünk csak úgy csattogott, a nedves puncija pedig csak úgy tocsogott ahogy a farkam járt benne. Közben vadul csókolóztunk, egymás nyelvét bekapva szoptuk azt. Minden perverz hülyeséget kiakartam vele próbálni, bármiben benne lettem volna. Ahogy dugtam és fejem a feje fölött volt, szánk néhány centire, suttogni kezdett:
- Csorgass a számra.
Furán néztem kicsit, de gondoltam végülis miért ne?! A nővéremmel dugok. Ennél nagyobb perverzség nincs a világon.
Így hát összegyűjtöttem a nyálat a számban és rácsorgattam. Hagyta, hogy a fele a becsorogjon neki, a másik felét lenyalta az ajkairól. Nagyot nyelt, majd nevetni kezdett.
- Hmm, nem rossz. - mondta mosolyogva, majd ajkait összezárta. Láttam, hogy gyűjti a nyálat, aztán kipréseli a száján.
A nyelvemmel lenyaltam az ajkáról a nyálát, majd megcsókoltam. Úgy csókolóztunk tovább, hogy a rengeteg nyál folyt mindenfelé. Ez olyan szinten felizgatott mindkettőnket, hogy el is feledkeztünk arról, hogy a farkam ki-be jár a puncijában, így hirtelen arra eszméltem, hogy elfogok élvezni.
- Nem fogom bírni. Kegyetlen vagy bazmeg - mondtam teljesen kikészülve.
- Nem baj, csináld, dugj amíg bírod.
Felgyorsítottam, azt akartam, hogy ő is elélvezzen. Hatalmasakat löktem rajta. Nagyon nyögött, újra olyan állapotba kerültünk ahol nem tudtuk kontrollálni magunkat. Egymásra licitálva nyögtünk egyre nagyobbakat, majd mielőtt elélveztem volna kihúztam, hogy a hasára spricceljek. Kezével még rásegített, hogy biztosan az utolsó csepp is kijöjjön.
Ekkor már nem szóltunk egymáshoz. Kezébe adtam pár zsebkendőt, törölgettük magunkat. Felöltöztünk, majd köszönés nélkül kijöttem a szobából. Mindketten reménykedtünk benne, hogy nem buktunk le és anya nem hallott meg minket. Mit szólna vajon ha megtudná? Elég vékonyak a falak. Lehet végig hallott minket? Ez felizgatja őt vagy majd jól lecsesz minket és indulhat a családi perpatvar? A következő részből kiderül ;)
Beküldő:Tibi22


Szextörténet ajánló:


A domina, és a két szolga


- Szexiangyal29? - kérdezte fekete hajú, szigorú tekintetű nő. Szemüvegén megcsillant az alkonyati napfény.

- Ó... - mosolyodott el a szőke, fitos orrú lány, és kezet nyújtott. - Igen, én vagyok. Laura.

- Szathmáry Zsófia - fogott kezet vele a nő, és letette aktatáskáját az egyik székre a cukrászda teraszán.

- Szép ez a hely - mondta Laura. - Jó választás vol....

Egy lábimádó története


Egy lábimádó története

Elsõ lábimádó élményeim 19 éves koromban történtek velem!Már akkor is nagyon izgattak a szép nõi lábak!Az akkori barátnõmnek emlékszem vettem egy fehér combfixet és mondtam,hogy nagyon tetszik úgy nekem.De nem mertem soha mondani,hogy verje ki a lábaival!Az volt a legtöbb,hogy amíg nyaltam a punciját,a lábát a farkamhoz tettem õ meg ahogy tudta a lábával masszír....

Esti szexmese


Reggel óta takarítok, arra készülve, hogy Viki ellátogat ma este hozzánk és itt is alszik. Nagyon izgatott vagyok, annyira, mint még soha. Már voltam a Dm-ben és beszereztem mindent, ami kellhet, már csak a biztonság érdekében is. A körútból nem hagyhattam ki a videotékát sem, ahonnan kivettem a kedvenc filmjeit. Azt akarom, hogy minden tökéletes legyen. Már alig várom a telefonját, hogy végzett é....

Családi : A tesóm és én


15 éves fiú vagyok és a húgommal eleg jo a viszonyunk. Elég csinos és formásak az idomai. Az egyik napon épp indultam haza felé a,suliból ( a hugom 14 éves) és eszembe jutott , hogy a Szüleim és a tesóm nincsenek otthon.

Ennek nagyon megörültem , mert végre kielégithetem magam egyedül:) . Ugy 10 perc telt el amikor már majdnem élveztem volna de a tesóm épp betoppant a szobámba és ak....

Egy mesés lány a munkahelyemről


Aki most leginkább megérint, hatással van rám, az egy mesés lány a munkahelyemről!
A történetem egy februári napon kezdődött. Régóta dolgoztunk együtt, de sohasem fordult meg a fejemben, hogy ez a lány lesz a végzetem. Eddig csak bulik alkalmával volt kisebb kalandom lányokkal. Egy-két csók, de semmi több.
Van barátom, aki tudott kis kalandjaimról, de ismerve fékezhetetlen természete....

Lyukas volt a fal a nõi budin


Lyukas volt a fal a nõi budin

Mikor kb egy hónapja kint voltunk németbe és már készültünk hazafelé beültünk a vonatba és ekkor mondta a feleségem neki nagyon kell a budira mennie.Megkérdeztem a kalauzt mikor indul a vonat, miért kérdezi. Mondtam neki a feleségem a budira akar menni. Ne a váróterembe menjen hanem itt is van ez közeli és sokkal tisztább. Igaz lyuk van az oldalán, de úja....Szextörténet címkék

fölösleges aggodalom | a kertben | egcsalás | kiszolgáltatva | geci ivás a gangbang után |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.