Perverz nagyi


A nevem Balázs, 18 éves vagyok. A történetem még valahol 5-10 éve kezdődött. Akkoriban (mint mindenki) én is sokat nyaraltam a nagyinál. Nem voltam jó alvó, 10-13 éves lehettem (nem olyan voltam mint a mostani 10 évesek, Iphone-al a kezükben, belőtt hajjal, igazán gyerek voltam még akkor). Egy hétig voltam nagyimnál, ez alatt szinte minden este meggyűlt a bajunk az alvással. Olyankor a teraszra járt ki velem, bolondoztunk, játszadoztunk. Egyik ilyen este ültünk egymással szembe és pont ahogy a gyerekekkel szokták az "én is pisze te is pisze blabla..." játékot( aki nem tudná: orrainkkal kell "pofoszkodni" játékosan, nem tudom jobban leírni) játszottuk. Nagyim szeretett puszilgatni, mindig kaptam tőle ezresével az arcomra. Akkor este viszont valami újat próbált. A játék közben viccesen mindig megpuszilta a számat. Semmi csók nem volt, csak árva, szolid kis szájra puszik. Fogalmam sem volt a szexualitásról, farkamat sem fedeztem még fel akkor így nem is törődtem vele. Meg hát nincs is benne semmi fura, anya is adott már szájra puszit.
Eltelt 8-10 év és egy estére újra a nagyihoz kerültem. Egy bográcsozós buliban voltam haverokkal, nem messze nagymamám házától. Megkérdeztem tőle előtte, hogy ott aludhatok-e majd, ne kelljen 5-10 km-re hazamennem. Természetesen nem ellenkezett.
Éjszaka elég piásan megérkeztem, valószínűleg nagy zajt csaptam és felkelt rám. Kijött a konyhába, beszélgettünk.
- Na jó, menjünk most már aludni. - Zárta le a beszélgetést.
- Jó menj csak, én úgyse fogok tudni aludni, maradok még kicsit.
- Miért ne tudnál?
- Nem tudom, emlékszel gyerekkoromba is mi volt. Mindig nehezen aludtam itt el.
Nevetett.
- Bár akkor voltak jó módszereid meg kell hagyni. - Folytattam, nevetve.
- Igen? És melyikre gondolsz?
- Hát a teraszos "altatásaidra".
- Tetszettek?
- Jaja, nem volt rossz. "Én is pisze te is pisze", vagy hogy is volt az a hülye játék? - Kérdeztem.
Hozzám lépett és bele is kezdett.
Az orrainkkal játszottunk, a végén pedig kaptam megint a puszikat. Pontosan a szám szélére, hogy épphogy csak érintsen. De valahogy éreztem, hogy minden egyes puszinál ha csak egy mm-el is, de beljebb haladt az ajkaimon. Fantáziámban szinte a teljes rokonság nő tagjait végigdugtam már, a nagyim valahogy mindig kimaradt. Az már túl perverznek tűnt. De most valahogy izgatott. Talán a sok pia, vagy nem tudom de elkezdtem élvezni nagyanyám perverz puszijait amikre az ajkaimra érkeztek.
- Még mindig tetszik a játék. - feleltem két puszi közt, az asztalnak dűlve (így legalább a fejeink egy magasságba kerültek).
Nem szólt semmit, csak folytatta. A puszikat egyre jobban elnyújtotta, kezdtek átmenni csókba. Nagyon felizgatott, de rögtön érezte a bajt és visszavonulót fújt és bebújt az ágyába.
Vártam pár percet, próbáltam feldolgozni a történteket, majd én is lefeküdtem mellé. Egy ágyban aludtunk. Bebújtam a paplan alá, de az agyamat nem tudtam kikapcsolni. Felizgultam a nagyanyámra. Két lehetőségem volt. Vagy kimegyek a fürdőbe, nem csinálok semmi hülyeséget és kiverem a farkam. Vagy bepróbálkozok. De részeg voltam... Gondoltam majd másnap erre fogok mindent.
Nagyim az oldalán feküdt, pontosan felém nézve. Aludt. Közelebb csúsztam és finom, csendes puszikat kezdtem adni az arcára, amelyekkel a szája irányába indultam. Hamar el is értem az ajkait és ahogyan pár perce ő, finoman csókolgattam. Aludt, nem reagált még rá. Sokadik csókomra felébredt, de a szemét nem nyitotta ki, csak éreztem ahogy finoman visszacsókol. Ajkaink összetapadtak, de a nyelvezéstől még messze voltunk. Nem tudtam bemerem e vállalni, elég gusztustalannak tartottam. De belül mégis izgatott, így hát nyelvem hegyével felfedezőútra indultam. Nagyim zárt ajkaiba ütköztem, nem nyitotta ki a száját. Mintha kopognék rajta, kezdtem finoman nyalogatni éppen csak a hegyével. Sokadik "kopogtatásra" kinyitotta a száját. Sokáig kerestük egymás nyelvét, nem adta könnyen. Ő is tartott tőle, de végül egymásra találtak. Nagyon fura érzés volt, de egyben izgató is. Ez már rendes csókolózás volt. Kezemmel a mellei felé vettem az irányt. Nyár volt, fülledt meleg így csak egy vékony atléta volt rajta, melyet könnyen félre tudtam húzni. Markolászni kezdtem. Arra számítottam, hogy egy lógós, öreges, abszolút nem izgató cicije lesz. Tévedtem. Sokkal feszesebb volt mint vártam, bár jóval kisebb is, mégis élvezetet nyújtott ahogy markolásztam. Nyelveink közben egy másodpercre sem eresztették egymást. Éreztem azért, hogy nagyon nagyon rég csókolózott. Keze a takaró alatt finoman a farkamhoz ért. Kicsit esetlenül, kicsit bátortalanul de birizgálni kezdett odalent. Mozgolódtam, hogy jobban a kezére essen, közben pedig a boxeremet is lehúztam. A farkam majd szétdurrant ahogy a nagyim a kezébe vette. Kezemmel a puncija felé indultam, és finoman kényeztetni kezdtem. Teljesen száraz volt. Kicsit féltem is, hogy ebből így, hogy lesz dugás. Gumi nyilván nem volt nálam, arra pedig nem számítottam, hogy neki lenne. Simogattam kívülről, próbáltam benedvesíteni. Nagyon élvezte, a farkamat egyre erősebben markolászta és verte. Felnyúltam neki, nagyot nyögött a számba. Látszott, hogy rég nem járt arra senki, hihetetlenül szűk volt. Egy ujjamat is alig tudtam feldugni neki. Egyre jobban belelendültünk. Én gyorsabban ujjaztam, ő pedig egyre vadabbul verte a farkam. Közel kerültem hozzá, hogy elélvezzek, de mindenképp beakartam tenni a puncijába a farkam. Így hát rámásztam. Az ajkainkat egy másodpercre sem hagytam, hogy eltávolodjanak egymástól, féltem, hogy beszélni kezd és leállít.Lábait szétnyitotta, én a kezemre köptem és a punciját nyálaztam, ő pedig hasonlóan tett az én farkammal. Nagyon a határán voltam már, hogy elmenjek és tudtam, hogy amilyen szűk, talán be se fogom tudni teljesen dugni tövig, hogy ne élvezzek el. A farkam hegyével szép lassan izgatni kezdtem a punciját. Szőrös volt, de nem zavart. Lassan elindítottam befelé a farkam. Nagyon lassan. Nagyim felnyögött és minden érzés az arcán volt. Mintha csak a szüzességét venné el újra valaki.
- Baszki nem fogom bírni. -suttogtam
Nagyim nem szólt. Talán meg se hallotta amit mondtam. A farkam tovább csúszott, mindketten nyögtünk. Majd beért tövig. Löktem rajta egyet, amire még hangosabban felnyögött. Lassan kihúztam a feléig, majd újra egy nagyot löktem rajta. Ezt még eljátszottam párszor, aztán nem bírtam tovább. Mielőtt belé élveztem volna, kihúztam és abban a pillanatban spricceltem. A keze ott volt, így az ujjaira is jutott, de főként a hasára ment mindenem. Ujjait finoman az arca felé húzta, hogy azt a kis gecit lenyalja róla. Mintha nyalóka lenne, hosszasan nyalogatta az ujjait, valószínűleg ízlett neki a gecim, majd letörölgette magát én pedig visszadőltem az ágyra és elaludtunk. Másnap kora reggelre állítottam ébresztőt, hogy még mielőtt felkel leléphessek.
Furcsa egy éjszaka volt...
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Öcsi és én


Eze egy friss, nem olyan régi sztori ami velem történt meg.

Röviden rólam: szüleim újraházasodtam van két mostoha testvérem egy 23 éves lány és egy 17 éves fiú.
Én 21 vagyok formás sportos testtel, hála a sok úszásnak. Barna hajú 172 cm-es.

Egyik hétvégén történt, szülők ilyenkor is dolgoztak, nővérem meg barátjánál élt tehát csak ketten voltunk otthon.
....

Az osztálytalálkozó szex mese


Az osztálytalálkozó szex mese

nemrég volt a 10 éves osztálytalálkozónk. az eész ott kezdett érdekes lenni mikor visszamentem az esti osztálybulira. ez eleje kicsit lapos volt,de utóbb mikor oldodot(a piahatására is) akkor kezdett izgalmasabb lenni. eggy asztalnál ültünk Jozsival a volt osztálytársammal és tárgyalgattuk az osztálybeli lányokat mejik mennyire nöiesedett meg ki nem,ki ma....

Kölcsönös orális szex a természetben


- Igen! Nekem a természetjárás felüdülést jelent hétvégenként. Hol egyedül, hol pedig csoportosan kirándulunk. Egy ilyen csoportos kiruccanáson ismertem meg "Anyácskámat".
Aznap csodálatos idõt fogtunk ki, a kedves hölggyel végig egymás mellett sétáltunk, s kellemesen elbeszélgettünk. Egyre bizalmasabb témákról cseverésztünk. Az utunk egy turistaházhoz vezetett, hogy ott töltsük el a hétvég....

Anya-fia Bűnös élvezetek 2. rész


Amiután elélveztem anyám szájába, hirtelen bűntudatom támadt a történtek miatt, csak néztem anyám szemébe és arra gondoltam hogy ezt megbánjuk mind a ketten. Anyám csak mosolygot, és nem akart leállni az ánuszom simogatásával a gecis kezével. Ezt mondta:
-Édesem gondolom most picit furcsán érzed magad, de ami most történt hihetetlenül boldoggá tesz, és csodálatos érzés, nem mellesleg alíg v....

A feleségem új barátja


A feleségem már több mint harminc éve szereti, ha bárki megdugja. Az elmúlt hetekben kint volt külföldön egy nemrég felfedezett rokonnál aki itt volt nálunk a családjával a feleségével ,a lányéval és a fiával, majd kivitte a kocsiján a feleségemet egy kis pihenésre.

Már a második héten látszott,hogy nagyon megkedvelte az új unokaöcsém a feleségemet, mert mindig szinte a nyakán lógot....

A nővérkém titokban exhibicionista


Kora hétfő reggel volt. A szülők dolgozni mentek és újabb forró nap ígérkezett. Arra gondoltam, hogy a nővérem valószínűleg hátul napozik. Ahogy a szünetben rendszeresen szokott.


Niki kukkolására nem voltam büszke. Egyszerűen megtörtént néha. Igazából őt hibáztattam érte, mert ő mutogatta a formás testét. Tökéletes időzítéssel keltem fel az ágyból. Niki tényleg a hátsó udvar....
Szextörténet címkék

kurvám | plüss | próbafülk | szuzesseg | lesz ok |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.