Megdugtam a tulajt


26 éves vagyok, vidékről költöztem fel Budapestre, albérletben vagyok jelenleg. A lakásom tulajdonosa egy 28-30 év körüli, vékony, dekoratív hölgy. Minden hónapban személyesen jön a lakbérért, egy nagyon kedves, segítőkész személyiség. Újdonsült férje ellenére, valahogy mindig éreztem, hogy zavarban van mellettem, ami megmondom őszintén nekem tetszett. Mivel közel 1 éven át mindig olyan időpontban jött, amikor a másik lakótársam is itthon volt, így esély se volt rá, hogy bármi is történjen köztünk. Egészen mostanáig. Lakótársam több hétre elutazott, ez alatt az idő alatt pedig Petra (legyen ez a neve) kétszer is meglátogatott. Elsőnek szokásos módon a pénzért jött, ahogy szoktunk jól elbeszélgettünk. Mindketten kicsit zavarban voltunk a szituációtól, hogy kettesben maradtunk a lakásban. Pár nappal később felhívott, hogy fel kellene szaladnia majd valamit megnézni a lakásban. Azonban sikeresen ezt egy Szombat délelőtt ejtette meg, mikor is én nem sokkal ébredés után voltam. Bevett szokásom hétvégente, hogy ébredés után kiverem. Hozzá is szokott már a farkam, így rendszerint ágaskodik is nekem. Így történt ez ezen a Szombaton is. Petra csenget, a farkam áll, lázasan keresgélem a legfeszesebb nadrágom amivel eltudom takarni. Végül egy kézre eső rövidnadrágot húztam fel, felső testem szokás szerint meztelen hagytam. Kinyitom az ajtót.
- Szia! Akkor nem jöttem rosszkor?
- Nem, dehogy is. Gyere be. (már ekkor láttam, hogy feltűnt neki álló farkam. Bármennyire is szerettem volna, nem tudtam jobban elrejteni. Lehetetlen volt)
- Köszi, akkor csak gyorsan megnézem amit beszéltünk és itt sem vagyok.
- Csak nyugodtan, én ráérek egész nap.
- Az jó. És amúgy miújság? Minden oké a lakással? - Kérdezte, majd közben a fürdőszoba felé vettük az irányt.
- Jaja persze, semmi gond. Minden oké. Nálatok?
- Nálunk is ahha, köszi.
A bojlerről kellett egy számot leolvasni, de elég nehezen hozzáférhető volt és nem is tudtuk pontosan hol keressük. Kis fürdőszobánk van, egy emberre méretezve, de most ketten voltunk bent és kerestük azt a számot. Telefonnal világítottunk és minden kis résbe dugtuk a fejünket, hogy hátha ott lesz az a szám. Ennek köszönhetően nagyon közel kerültünk egymáshoz, végig szinte egymáshoz dörgölőzve nyomorgattuk magunkat, hogy nem létező helyről leolvassuk a számot. Zavarban voltunk mindketten,ez látszódott. Lenge, kivágott felső volt rajta és ahogy hajolgatott folyamatosan beláttam a melléhez. Nagyon kicsi melle volt, az is melltartóval eltakarva de a farkam majd szétdurrant odalent. Muszáj voltam elszaladni egy pólóért mert már nagyon kellemetlen volt. Időközben megtaláltuk a számot és felírtuk. Petra elindult kifelé a fürdőszobából én szorosan követtem őt. Hirtelen megállt és vissza akart fordulni valamiért, de én olyan szorosan követtem őt,hogy egymásnak ütköztünk. Centikre álltunk egymástól, kínosan nevettünk. A szemembe nézett, majd elkapta a fejét, elvörösödött.
- Csak a toll és papír maradt itt. - Nyúlt a mellettem lévő mosógép tetejéhez ahol voltak. Majd fejét nagyon lassan újra elkezdte felemelni, hogy szemeink megtalálhassák egymást. Homlokaink, orraink összeértek, ajkaink néhány centire egymástól.
- Ezt ne, kérlek ezt nem szabad. - Suttogta nagyon halkan.
Nem szóltam, hanem nagyon finoman és lassan megcsókoltam. Isteni érzés volt. Csókolózni kezdtünk, elsőnek csak szenvedélyesen és lassan majd egyre jobban bevadultunk.A falhoz nyomtam és a fenekét markoltam. Nyalakodni kezdtünk, lementem a nyakához, utána a füléhez majd vissza a szájához. Szenvedélyesen sóhajtozott, látszott rajta, hogy beindult. A farkamat kezdte simogatni. Nagyon élveztem. Előtte keltem fel, így nagyon be voltam indulva én is. Levettem a felsőjét, majd a melltartóját is. Kis cicije alig nőtt ki testéből, de nem érdekelt, nyalogatni kezdtem. Nagyon élvezte. Majd letérdelt elém és kivette a farkam. Nem körülményeskedett, rögtön bevette és szopni kezdte. Nagyon jól csinálta. Falnak támaszkodtam és átadtam magam az élvezeteknek. Bő nyállal szopta a farkam, többször próbálta mélytorkozni. Majd felállt és nadrágjával együtt lehúzta a bugyiját. Újból smárolni kezdtünk a falnál, majd megfordítottam. Bepucsított, farkamat pedig szép lassan bedugtam neki. Egyre vadabbul kezdtem dugni hátulról, mindketten nagyon élveztük. Megfordítottam, két kezemmel a fenekénél megemeltem, ő lábaival átkulcsolt és állva dugtam tovább. Végül pedig feltettem a mosógépre, hogy egy kicsit én is kényeztethessem őt. Nedves punciját nyalni és ujjazni kezdtem. Láthatóan nagyon élvezte.
- Elfogok élvezni, dugj tovább kérlek. - Suttogta sóhajtozva.
- A farkam akarod?
- Igen, tedd be kérlek. Imádom.
- Akkor tessék - majd határozott mozdulattal, nagy lökéssel bedugtam a farkam tövig.
- Ahhh ezaz, nem bírom - mondogatta folyamatosan
Én sem bírtam már sokáig ezért egy gyorsabban és vadul dugtam. Csattogtunk, nyögtünk mind a ketten, teljesen más világra kerültünk.
- Elfogok élvezni - mondtam neki nyögve. Hova akarod?
- Ahova akarod, csak ne a puncimba.
- Gyere térdelj le.
Elém térdelt és egy nagy adag nyálat csorgatott a farkamra. Én verni kezdtem, ő pedig nyelvével a zacskómat nyalogatta. Majd mikor nem bírtam már tovább, az arcára élveztem.
Teljesen leizzadtunk és csak nevettünk magunkon. Lemosta az arcát, felöltözött és egy csók kíséretében csak ennyit mondott:
- Jövök legközelebb is. Remélem akkor is egyedül leszel.
- Remélem én is.
(Zárásként: A lakótársam egy csaj. Elég erőteljes szexuális élettel. Vannak még terveim velük...)
Beküldő:Dávid26


Szextörténet ajánló:


Átbaszott hétvége III.


Átbaszott hétvége III

A péntek déli és esti nagy közös szex után még megittunk pár pohár bort, és megbeszéltük a történteket. Mindenki nagyon élvezte, én voltam az újdonság a történetben, ők még voltak együtt, de pasi pasival nem. Amikor már eléggé piások és fáradtak voltunk lassan elaludtunk, természetesen mindenki meztelenül, mert erről szol ez a hétvége.
Szombat reggel 9 ....

Rám mászott a lány barátom.


Vivivel nagyjából 8 éve ismerjük egymást, egy képzésen haverkodtunk össze. Soha nem volt köztünk semmi, soha fel sem merült. Ami viszont tény, hogy Vivi egy bombázó csaj, nyilván minden férfi sorban állna érte de mivel nem egyszerű személyiség így szinte mindig is egyedülálló volt. Tudtam, hogy engem is jó pasinak tart, ezt sokszor elmondta de azt is tudtam, hogy soha nem feküdne le velem. Az elmú....

A megkefélt könyvtároslány


Hol is hagytam abba a múltkor? Bocs a félbeszakításért de el kellett mennem:). Szóval ha a a fantáziának engedünk utat, akkor általában ismeretlenekkel, netalán ismerősökkel élünk át olyan kalandot, amit a valóságban kivitelezhetetlennek érzünk. Ennek oka lehet az önbizalomhiány, egy meglévő kapcsolat békessége, esetleg a távolság, ami nem elsősorban földrajzi értelemben értendő. Ezek az apró kis ....

Balatoni ribancok


Nagyon izgat, ahogy a pasik néznek a strandon, főleg amikor fehér bikiniben vagyok, és az tudom, hogy vizesen átlátszik. A barátnőm szerint olyan mintha meztelen lennék. A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is.

Az idén nyáron is a Balatonon nyaraltam a barátnőmmel, és a strandon megismerkedtünk két sráccal. 1 évvel volt idősebb, aki nekem tetszett, de mégis oly....

Tanárnőból ribancot. V.


Niki kinyitotta az ajtót, de ő a takarásában maradt. A futár gyorsan belépett a szobába, meglátta a srácokat és elindult feléjük. Letette a pizzákat eléjük az asztalra.
-Jó étvágyat kívánok gyerekek! Ki fogja kifizetni?-kérdezte a fiúktól.-Remélem tényleg nem sajnáljátok a borravalót, mert ennyire már régen siettem!-tette még hozzá.
-Mennyi lesz?-kérdezte Marci a mindenkori szószóló.....

Anya és lánya


Jani 35 barátomhoz át csoszogtam Andrea a felesége 40 van egy 15 éves fiuk Norbert
Magamról Tibi 45 feleségem Edit 38 van két fiunk Péter 13, Ádám 15.
Vidéken lakunk egy Kisfaluban egymás melletti házban mikor kilépek a ház ajtaján látom az egyik kisszoba ablakát ami rendszerint nyitva, barátom meg kis feleségem
a városban dolgozik egy nagy gyárban egy cégnél. Andrea meg én....
Szextörténet címkék

anya mellei | a családi | nyósom | tortúrák | maszti a fürdőben |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.