Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Megdugtam a tulajt26 éves vagyok, vidékről költöztem fel Budapestre, albérletben vagyok jelenleg. A lakásom tulajdonosa egy 28-30 év körüli, vékony, dekoratív hölgy. Minden hónapban személyesen jön a lakbérért, egy nagyon kedves, segítőkész személyiség. Újdonsült férje ellenére, valahogy mindig éreztem, hogy zavarban van mellettem, ami megmondom őszintén nekem tetszett. Mivel közel 1 éven át mindig olyan időpontban jött, amikor a másik lakótársam is itthon volt, így esély se volt rá, hogy bármi is történjen köztünk. Egészen mostanáig. Lakótársam több hétre elutazott, ez alatt az idő alatt pedig Petra (legyen ez a neve) kétszer is meglátogatott. Elsőnek szokásos módon a pénzért jött, ahogy szoktunk jól elbeszélgettünk. Mindketten kicsit zavarban voltunk a szituációtól, hogy kettesben maradtunk a lakásban. Pár nappal később felhívott, hogy fel kellene szaladnia majd valamit megnézni a lakásban. Azonban sikeresen ezt egy Szombat délelőtt ejtette meg, mikor is én nem sokkal ébredés után voltam. Bevett szokásom hétvégente, hogy ébredés után kiverem. Hozzá is szokott már a farkam, így rendszerint ágaskodik is nekem. Így történt ez ezen a Szombaton is. Petra csenget, a farkam áll, lázasan keresgélem a legfeszesebb nadrágom amivel eltudom takarni. Végül egy kézre eső rövidnadrágot húztam fel, felső testem szokás szerint meztelen hagytam. Kinyitom az ajtót.
- Szia! Akkor nem jöttem rosszkor?
- Nem, dehogy is. Gyere be. (már ekkor láttam, hogy feltűnt neki álló farkam. Bármennyire is szerettem volna, nem tudtam jobban elrejteni. Lehetetlen volt)
- Köszi, akkor csak gyorsan megnézem amit beszéltünk és itt sem vagyok.
- Csak nyugodtan, én ráérek egész nap.
- Az jó. És amúgy miújság? Minden oké a lakással? - Kérdezte, majd közben a fürdőszoba felé vettük az irányt.
- Jaja persze, semmi gond. Minden oké. Nálatok?
- Nálunk is ahha, köszi.
A bojlerről kellett egy számot leolvasni, de elég nehezen hozzáférhető volt és nem is tudtuk pontosan hol keressük. Kis fürdőszobánk van, egy emberre méretezve, de most ketten voltunk bent és kerestük azt a számot. Telefonnal világítottunk és minden kis résbe dugtuk a fejünket, hogy hátha ott lesz az a szám. Ennek köszönhetően nagyon közel kerültünk egymáshoz, végig szinte egymáshoz dörgölőzve nyomorgattuk magunkat, hogy nem létező helyről leolvassuk a számot. Zavarban voltunk mindketten,ez látszódott. Lenge, kivágott felső volt rajta és ahogy hajolgatott folyamatosan beláttam a melléhez. Nagyon kicsi melle volt, az is melltartóval eltakarva de a farkam majd szétdurrant odalent. Muszáj voltam elszaladni egy pólóért mert már nagyon kellemetlen volt. Időközben megtaláltuk a számot és felírtuk. Petra elindult kifelé a fürdőszobából én szorosan követtem őt. Hirtelen megállt és vissza akart fordulni valamiért, de én olyan szorosan követtem őt,hogy egymásnak ütköztünk. Centikre álltunk egymástól, kínosan nevettünk. A szemembe nézett, majd elkapta a fejét, elvörösödött.
- Csak a toll és papír maradt itt. - Nyúlt a mellettem lévő mosógép tetejéhez ahol voltak. Majd fejét nagyon lassan újra elkezdte felemelni, hogy szemeink megtalálhassák egymást. Homlokaink, orraink összeértek, ajkaink néhány centire egymástól.
- Ezt ne, kérlek ezt nem szabad. - Suttogta nagyon halkan.
Nem szóltam, hanem nagyon finoman és lassan megcsókoltam. Isteni érzés volt. Csókolózni kezdtünk, elsőnek csak szenvedélyesen és lassan majd egyre jobban bevadultunk.A falhoz nyomtam és a fenekét markoltam. Nyalakodni kezdtünk, lementem a nyakához, utána a füléhez majd vissza a szájához. Szenvedélyesen sóhajtozott, látszott rajta, hogy beindult. A farkamat kezdte simogatni. Nagyon élveztem. Előtte keltem fel, így nagyon be voltam indulva én is. Levettem a felsőjét, majd a melltartóját is. Kis cicije alig nőtt ki testéből, de nem érdekelt, nyalogatni kezdtem. Nagyon élvezte. Majd letérdelt elém és kivette a farkam. Nem körülményeskedett, rögtön bevette és szopni kezdte. Nagyon jól csinálta. Falnak támaszkodtam és átadtam magam az élvezeteknek. Bő nyállal szopta a farkam, többször próbálta mélytorkozni. Majd felállt és nadrágjával együtt lehúzta a bugyiját. Újból smárolni kezdtünk a falnál, majd megfordítottam. Bepucsított, farkamat pedig szép lassan bedugtam neki. Egyre vadabbul kezdtem dugni hátulról, mindketten nagyon élveztük. Megfordítottam, két kezemmel a fenekénél megemeltem, ő lábaival átkulcsolt és állva dugtam tovább. Végül pedig feltettem a mosógépre, hogy egy kicsit én is kényeztethessem őt. Nedves punciját nyalni és ujjazni kezdtem. Láthatóan nagyon élvezte.
- Elfogok élvezni, dugj tovább kérlek. - Suttogta sóhajtozva.
- A farkam akarod?
- Igen, tedd be kérlek. Imádom.
- Akkor tessék - majd határozott mozdulattal, nagy lökéssel bedugtam a farkam tövig.
- Ahhh ezaz, nem bírom - mondogatta folyamatosan
Én sem bírtam már sokáig ezért egy gyorsabban és vadul dugtam. Csattogtunk, nyögtünk mind a ketten, teljesen más világra kerültünk.
- Elfogok élvezni - mondtam neki nyögve. Hova akarod?
- Ahova akarod, csak ne a puncimba.
- Gyere térdelj le.
Elém térdelt és egy nagy adag nyálat csorgatott a farkamra. Én verni kezdtem, ő pedig nyelvével a zacskómat nyalogatta. Majd mikor nem bírtam már tovább, az arcára élveztem.
Teljesen leizzadtunk és csak nevettünk magunkon. Lemosta az arcát, felöltözött és egy csók kíséretében csak ennyit mondott:
- Jövök legközelebb is. Remélem akkor is egyedül leszel.
- Remélem én is.
(Zárásként: A lakótársam egy csaj. Elég erőteljes szexuális élettel. Vannak még terveim velük...)
Beküldő:Dávid26Véletlen szex történet:


Szex tévézés után


Este volt. Vége volt a filmnek-nem volt egy nagy durranás-és felmentünk a galériára lefeküdni.
Én másnap reggel mentem dolgozni, Feri délután... ő ráért:)
Már a film alatt éreztem hogy megkívánt. Feküdtünk a lenti ágyon egymáshoz simulva. Felhúzta a szoknyámat, és simogatni kezdte a combom. Finoman, ahogy szeretem az ujjai hegyével. "Enyhén" lettem libabőrös, majd haladt ....

Gyere, nyalj ki hátulról


Öt éve éltünk együtt Krisztivel és kezdtünk elhidegülni egymástól. Egyre ritkábban szeretkeztünk. Már felmerült a szakítás gondolata is. Elkezdtük megbeszélni a problémát.

Elmondta, hogy ő nagyon kívánja velem a szexet, de arra vár kezdeményezzek. Őszintén elmondtam én is, nagyon megszoktam már a testét. Sablonosak az együttlétek. Új ingerekre vágyom. Átmenti megoldásként megállapod....

Vacsora után megbaszlak


Ha izgató fantáziálásról van szó, én egy megtörtént eseményt szoktam újra és újra felidézni: azt, amikor a kettővel ezelőtti pasimmal összejöttem. A vele való kapcsolatom teljesen megváltoztatta az intimitásról és a szexről való látásmódomat. (Egyébként nem is a szex miatt szakítottunk, de ez már egy másik történet.)

Valahogy így történt: már elég régóta nézegettük egymást, lehetett....
Szextörténet címkék

re jutottam | befog | osztálytárs | barátságból szerelem | nagyon megbasztak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.