Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Klarissza ha tüzelTelhetetlen a kis barna csaj és hiába pumpálgattam rendszeresen, csak egyre féktelenebbé vált tőle.
Mindig új kihívásokra vágyott, hogy el tudjon élvezni. Ahogy mondta, legszivesebben kifeküdne a Clark Ádám térre, és aki a körforgóban arra jár, bárki átmehetne rajta. Legyen az nő vagy farkas. Szerintem sokáig bírná, a délelőtti és a délutáni dugót is állná végig.

Így bár idegenkedtem attól, hogy megosszam más pasival, főleg hogy nem vagyok bi - de tudtam, mérhetetlen örömet okoznék a kis pinájának, ha beszerveznék belé még valakit. Közelgett a Valentin-nap, szeretgessük meg kicsit!

Regiztem egy női névvel egy szexpartnerkeresőre, kerestem egy amatőr képsorozatot, amelyen egy szőkített szolis csajt húznak ketten nyársra, rendesen locsolgatják, hogy ropogósra süljön. "Ezt kipróbálnám a barátommal és veled, ha figyelmes és gyengéd vagy, jelentkezz! Jelige: Toljuk ki a határokat."

Mondanom se kell, özönlöttek a pajtik, igyekeztem egy szolídabb figurát kiválasztani. Aztán vártam az estét, Klarisszának beadtam, egy haverom ugrik fel este, megbeszélni mihez kezdjünk a lerohadt Passátjával. "Na akkor én addig a klotyóban masztizok ma is..." - replikázta unottan.

Tévedett, amikor bevezettem Tivcsit, és ő kacérkodva kezet csókolt, közben nyelvével megcsikizve Klarissza csuklóját, kigyulladtak a csajom szemében a vörös szexlámpák.

Elkezdtük finom simogatással kényeztetni, mire ő hamar maximális vadsággal válaszolt. Ledöntött mindkettőnket az ágyra, közénk guggolt, ki se bontotta a farmereket, csak a sliccen keresztül rántotta ki a két húsdarabot.
Rájuk köpött és elkezdte keményen verni, mint aki hamar tönkre akarja tenni az estét. Holott csak türelmetlenül várta, mikor gyömöszölheti már a lyukaiba a dárdáinkat.

- Te aztán faszimádó kis boszorkány vagy! - kockáztatta meg Tivcsi a mocskos szöveget, amire én sohasem mertem magam ragadtatni. Erre Klarissza megborzongott, hátravetette a haját, a mellei a plafonra meredtek.

- Csak dumálsz, vagy meg is baszol még ma?
Majd hirtelen felém fordult és váratlan kedvességgel kért.
- Lehet ma az, amit én szeretnék? Irányíthatok?

Persze engedtem neki, mire hirtelen megkeményedett a hangja.
- Akkor Albert, téged hirtelen kiverlek. Utána lenyugszol és segítesz nekem, hogy a csilláron legyek!
Bármit mondtam volna, már két kézzel verte a faszom. Közben odavágta Tivcsinek, hogy rázza magának, mert mire a gecim a markába csurog, kőkeménynek kell lennie.
Erre a dumára nem számítottam, el is durrantam paffra. A gecis kacsóját az arcomba törölte, majd megpuszilt. Tudtam, kérni fog.
Fölém mászott, arca az enyém felett. Tivcsit magunk elé térdeltette és kérte, hogy szopassa meg kőkeményen, hadd csorogjon taknya-nyála - rám. Amikor levegőt kapott, mélyet nyögött a szenvedélytől, és csorgatta rám a nyállal vegyes előgecit, pókfonalai csüggöttek a szilikonos ajkairól.

Majd megfordult, 69-ben a rését és a fenekét tartotta fölém, de nem feküdt rám, kutyusban maradt.
- Nyomjad tövig, Tivcsi! Ne várj a tapsra, hadd csattogjon!

Fejem felett baszták Klarisszát, a kis démon közben pedig baszott engem szopni... Sőt becézni kezdte a makktársam. - Tivcsikém, gyorsabban drágaság, ne kímélj, jól nedvesedem!

Meglepett, hogy állt erre a féltékeny faszom - mire Klarissza kiosztott rá pár büdös nagy pofont, a golyóimat is ütötte, mint a répát.

Szólni nem tudtam, mert ömlött a puncinedve és Tivcsi váladéka az arcomba, örültem ha levegőt kapok. Egy búvárpipára vágytam....

Végre rámhasalt a nőm, csiklója az orrom előtt.
- Tivcsike, ne szégyellősködj már, szúrd meg a seggem! Szoktam plugin-ozni, nyugi nyílik rendesen. Te meg közben szopd be a csiklóm, hadd nyúljon, mint a spagetti! - nekem is juttatott morzsákat....

Egész közelrő láttam, hogy a srác makkjának fúrópajzsa elindul Klarissza ánuszába kalandozni. Szokott pluginozni? Mondhatta volna...

- Jó így? - kérdezte Tivcsi, törődően, mintha én lennék ott.
- Köpjél egyet a seggembe, aztán csapassuk! Ne kérdezgess annyit!
Tivcsi lecsorgatott egy nagy kulát, ami többnyire az arcomba landolt.
Elkezdte túrni a csajom valagát, Klarissza mélyen búgta az "Ay Papiii, pappito!-t, mint egy igazi latina. Tivcsi zacsija az arcomon söpört, két golyója a két szemgödrömben. Mibe csöppentem... De szeretem Klarisszát és ő hallhatóan mély hörgésekkel élvezte a helyzetet.
- Már száradunk! Albertkém, egy kicsit megnyálaznád Tivcsi farkát nekem? Gyerünk Tivcsi, finoman szopasd meg, még nem kostolt faszt a Drágám! - köszi, becéz engem is ilyenkor.
Tivcsi sem mert vitatkozni, lehet nem erre készült ma, de végülis ő volt a fasznak a jobb végén.
Tivcsi lüktető vesszeje szétfeszítette ajkaim, a farka kanszaga keveredett Klarissza seggének aromájával. Nem tudom, mi jöhet még.

- Na dugd már vissza Tivadar, ne élvezkedjetek annyit! Unatkozik a picsám! Kiadó lyuk!

Klarissza olyan erővel tolatott rá Tivcsi lucskos faszára, és úgy riszálta jobbra-balra a picsáját, hogy alkalmi barátom nem bírta soká a centrifugázást. Nagy hörgésekkel elélvezett, közben éreztem Klarissza körmeit a combomban.
- Ne hagyd abba, én is megyek! - ordította a csajom, de többet nem mondhatott, mert már artikulálatlan hangok törtek elő plasztik ajkairól. Végre egy rész, amit igazán élveztem én is.

Klarissza még finoman mozogva nyugtatta le magát, Tivcsi csak lassan húzhatta ki a farkát fölűlem. Combomon éreztem Klarissza húsos pofiját. Pihegett.
- Még nincs ám vége, Albertnak is adjunk valamit! - Fejemet beszorította a combjai közé, nehogy meneküljek. És ánuszát ritmikusan összeszorítva elkezdte kipréselni, amit beleélveztek. Megjelentek az első cseppek a rózsáján, végigcsorogtak a szeméremajkain, összegyűltek a meredező csiklóján, mint egy cseppkövön, majd az arcomra cseppentek. Voltak számosan, Tivcsi szemmel láthatólag helyettem is élvezett.

- Szeretlek! - sóhajtotta és ráült a képemre, meglovagolta, összekenve a forró lucskos punájával a gecis pofikámat.

Leszállt rólam, megnyalta Tivcsi lankadt libanyakát, majd egy erős nyelvespuszit nyomott nekem is, arcomat megsimogatva, szétkenve rajtam a maradék gecit. Élvezte, hogy a Valentin-napi kurvája voltam.

- Na fiúkák, megyek tusolni, addig csacsogjatok!

Ajtó csapódik, nézünk egymásra bután.
- Te Tivcsi, jössz nekem egy kocka sörrel...
- You are so sentimental. Louis, this is the beginning of a beautiful friendship.


Beküldő:Vad AlbertVéletlen szex történet:


A szexrobot


Már, hogy mikor került először szóba köztünk, pontasan az idejét nem tudom, de annyi bizonyos, hogy a Mara férje hozta be németországból a "berendezést", amiért annyit távol van, és Mara ne "árválkodjék" addig se.

Mara hónapokig ki sem merte próbálni a kefélőgépet, aztán amikor egyszer "banya-gyűlést tartottunk" egy kávézóban, és már úgy egy-két Unicum is lecsúszott, valakinek megem....

Vikivel, a tanárommal szexeltem


Soha nem hittem, hogy Vikivel, az infotanárommal valaha is baszni fogok. Átlagos srác vagyok. 182 cm, 17 cm farokkal. Nem megy annyira az informatika, egyrészt engem annyira nem érdekel másrészt pedig itthon sem kaptam rá biztatást, hogy fontos tantárgy. Éppen ezért történt meg ez az eset. Kedden 8 óránk volt, info volt a második és mivel Viki látta, hogy az aznapi anyag nagyon nem ment, felajánlo....

A nejem fiatal fiúkkal


A nejem fiatal fiúkkal

Még fiatal házas voltam amikor megfigyeltem,hogy a két fiatal öcsém az egyik 16 a másik 15 évesek és folyton leselkednek amikor a feleségem fürdik és ilyenkor simogatják a farkukat.


Az egyik alkalommal meglestem a két srácot és amikor észrevettek már nem volt idejük eltenni a szerszámukat. Ne szégyelljétek magatokat ez természetes dolog és meg....
Szextörténet címkék

tagad | uszonegynéhány | Átbaszott hétvége 1 | rendes | kikapja a farká |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.