Klarissza ha tüzel


Telhetetlen a kis barna csaj és hiába pumpálgattam rendszeresen, csak egyre féktelenebbé vált tőle.
Mindig új kihívásokra vágyott, hogy el tudjon élvezni. Ahogy mondta, legszivesebben kifeküdne a Clark Ádám térre, és aki a körforgóban arra jár, bárki átmehetne rajta. Legyen az nő vagy farkas. Szerintem sokáig bírná, a délelőtti és a délutáni dugót is állná végig.

Így bár idegenkedtem attól, hogy megosszam más pasival, főleg hogy nem vagyok bi - de tudtam, mérhetetlen örömet okoznék a kis pinájának, ha beszerveznék belé még valakit. Közelgett a Valentin-nap, szeretgessük meg kicsit!

Regiztem egy női névvel egy szexpartnerkeresőre, kerestem egy amatőr képsorozatot, amelyen egy szőkített szolis csajt húznak ketten nyársra, rendesen locsolgatják, hogy ropogósra süljön. "Ezt kipróbálnám a barátommal és veled, ha figyelmes és gyengéd vagy, jelentkezz! Jelige: Toljuk ki a határokat."

Mondanom se kell, özönlöttek a pajtik, igyekeztem egy szolídabb figurát kiválasztani. Aztán vártam az estét, Klarisszának beadtam, egy haverom ugrik fel este, megbeszélni mihez kezdjünk a lerohadt Passátjával. "Na akkor én addig a klotyóban masztizok ma is..." - replikázta unottan.

Tévedett, amikor bevezettem Tivcsit, és ő kacérkodva kezet csókolt, közben nyelvével megcsikizve Klarissza csuklóját, kigyulladtak a csajom szemében a vörös szexlámpák.

Elkezdtük finom simogatással kényeztetni, mire ő hamar maximális vadsággal válaszolt. Ledöntött mindkettőnket az ágyra, közénk guggolt, ki se bontotta a farmereket, csak a sliccen keresztül rántotta ki a két húsdarabot.
Rájuk köpött és elkezdte keményen verni, mint aki hamar tönkre akarja tenni az estét. Holott csak türelmetlenül várta, mikor gyömöszölheti már a lyukaiba a dárdáinkat.

- Te aztán faszimádó kis boszorkány vagy! - kockáztatta meg Tivcsi a mocskos szöveget, amire én sohasem mertem magam ragadtatni. Erre Klarissza megborzongott, hátravetette a haját, a mellei a plafonra meredtek.

- Csak dumálsz, vagy meg is baszol még ma?
Majd hirtelen felém fordult és váratlan kedvességgel kért.
- Lehet ma az, amit én szeretnék? Irányíthatok?

Persze engedtem neki, mire hirtelen megkeményedett a hangja.
- Akkor Albert, téged hirtelen kiverlek. Utána lenyugszol és segítesz nekem, hogy a csilláron legyek!
Bármit mondtam volna, már két kézzel verte a faszom. Közben odavágta Tivcsinek, hogy rázza magának, mert mire a gecim a markába csurog, kőkeménynek kell lennie.
Erre a dumára nem számítottam, el is durrantam paffra. A gecis kacsóját az arcomba törölte, majd megpuszilt. Tudtam, kérni fog.
Fölém mászott, arca az enyém felett. Tivcsit magunk elé térdeltette és kérte, hogy szopassa meg kőkeményen, hadd csorogjon taknya-nyála - rám. Amikor levegőt kapott, mélyet nyögött a szenvedélytől, és csorgatta rám a nyállal vegyes előgecit, pókfonalai csüggöttek a szilikonos ajkairól.

Majd megfordult, 69-ben a rését és a fenekét tartotta fölém, de nem feküdt rám, kutyusban maradt.
- Nyomjad tövig, Tivcsi! Ne várj a tapsra, hadd csattogjon!

Fejem felett baszták Klarisszát, a kis démon közben pedig baszott engem szopni... Sőt becézni kezdte a makktársam. - Tivcsikém, gyorsabban drágaság, ne kímélj, jól nedvesedem!

Meglepett, hogy állt erre a féltékeny faszom - mire Klarissza kiosztott rá pár büdös nagy pofont, a golyóimat is ütötte, mint a répát.

Szólni nem tudtam, mert ömlött a puncinedve és Tivcsi váladéka az arcomba, örültem ha levegőt kapok. Egy búvárpipára vágytam....

Végre rámhasalt a nőm, csiklója az orrom előtt.
- Tivcsike, ne szégyellősködj már, szúrd meg a seggem! Szoktam plugin-ozni, nyugi nyílik rendesen. Te meg közben szopd be a csiklóm, hadd nyúljon, mint a spagetti! - nekem is juttatott morzsákat....

Egész közelrő láttam, hogy a srác makkjának fúrópajzsa elindul Klarissza ánuszába kalandozni. Szokott pluginozni? Mondhatta volna...

- Jó így? - kérdezte Tivcsi, törődően, mintha én lennék ott.
- Köpjél egyet a seggembe, aztán csapassuk! Ne kérdezgess annyit!
Tivcsi lecsorgatott egy nagy kulát, ami többnyire az arcomba landolt.
Elkezdte túrni a csajom valagát, Klarissza mélyen búgta az "Ay Papiii, pappito!-t, mint egy igazi latina. Tivcsi zacsija az arcomon söpört, két golyója a két szemgödrömben. Mibe csöppentem... De szeretem Klarisszát és ő hallhatóan mély hörgésekkel élvezte a helyzetet.
- Már száradunk! Albertkém, egy kicsit megnyálaznád Tivcsi farkát nekem? Gyerünk Tivcsi, finoman szopasd meg, még nem kostolt faszt a Drágám! - köszi, becéz engem is ilyenkor.
Tivcsi sem mert vitatkozni, lehet nem erre készült ma, de végülis ő volt a fasznak a jobb végén.
Tivcsi lüktető vesszeje szétfeszítette ajkaim, a farka kanszaga keveredett Klarissza seggének aromájával. Nem tudom, mi jöhet még.

- Na dugd már vissza Tivadar, ne élvezkedjetek annyit! Unatkozik a picsám! Kiadó lyuk!

Klarissza olyan erővel tolatott rá Tivcsi lucskos faszára, és úgy riszálta jobbra-balra a picsáját, hogy alkalmi barátom nem bírta soká a centrifugázást. Nagy hörgésekkel elélvezett, közben éreztem Klarissza körmeit a combomban.
- Ne hagyd abba, én is megyek! - ordította a csajom, de többet nem mondhatott, mert már artikulálatlan hangok törtek elő plasztik ajkairól. Végre egy rész, amit igazán élveztem én is.

Klarissza még finoman mozogva nyugtatta le magát, Tivcsi csak lassan húzhatta ki a farkát fölűlem. Combomon éreztem Klarissza húsos pofiját. Pihegett.
- Még nincs ám vége, Albertnak is adjunk valamit! - Fejemet beszorította a combjai közé, nehogy meneküljek. És ánuszát ritmikusan összeszorítva elkezdte kipréselni, amit beleélveztek. Megjelentek az első cseppek a rózsáján, végigcsorogtak a szeméremajkain, összegyűltek a meredező csiklóján, mint egy cseppkövön, majd az arcomra cseppentek. Voltak számosan, Tivcsi szemmel láthatólag helyettem is élvezett.

- Szeretlek! - sóhajtotta és ráült a képemre, meglovagolta, összekenve a forró lucskos punájával a gecis pofikámat.

Leszállt rólam, megnyalta Tivcsi lankadt libanyakát, majd egy erős nyelvespuszit nyomott nekem is, arcomat megsimogatva, szétkenve rajtam a maradék gecit. Élvezte, hogy a Valentin-napi kurvája voltam.

- Na fiúkák, megyek tusolni, addig csacsogjatok!

Ajtó csapódik, nézünk egymásra bután.
- Te Tivcsi, jössz nekem egy kocka sörrel...
- You are so sentimental. Louis, this is the beginning of a beautiful friendship.


Beküldő:Vad Albert


Szextörténet ajánló:


Fenekelés az uszodában


Két évvel ezelőtt nem mindennapi dolog történt velem még ma is emlékszem rá . Szóval mint minden másnap akkor is uszodába indultam este .Természetesen most is csaltam mint ahogy mindig is szoktam diák éves bérlettel mentem amit az egyik szomszédtól „baráttól „rendszeresen kölcsön kaptam . Az uszodába elég volt felmutatni ,nem kérték hozzá sosem a diákigazolvány .És én mindig nevetem a markomba mil....

Csoport szex a strandon


Mindig kedvemet szegi a barátaimmal való nyaralás. A strandon folytatódik a munkahelyi problémáink megtárgyalása, újra elmondatnak a már több ízben elmesélt történetek, megtörténik a környezetben levő nők felbecsülése, és nagy lustán arról esik a szó, hogy melyikükkel mit lehetne csinálni, ám mindebben kevés újdonság van.

Mégis, mindig elkövetem ugyanazt a hibát, és a barátaimmal me....

A barátnőmről kiderült, hogy szexmunkás


A nevem Balázs. Egyetemistaként ismerkedtem meg barátnőmmel, Erikával. Találkozásunk pillanatában tudtam, hogy kell nekem. Szemrevaló lány volt 170 cm magas karcsú derékkal, gömbölyű keblekkel, kézbe való feszes popsival. Csinos arca és hosszú szénfekete haja volt, őzikeszemében pedig mindig csillogott valami pajkosság.

A kapcsolatunk kezdetben nem volt nehézségektől mentes. A legfő....

Megbaszták a feleségem


42 éves vagyok most, feleségem 36 éves. 15 éve házasodtunk össze, 2 gyerek, jó házasság, mindig szerettük egymást. A szex tökéletes volt köztünk, mindig megbeszéltük egymással a dolgokat és nagyon jól éreztük magunkat. Egyikünknek sem jutott eszébe, hogy megcsalja a másikat, inkább egymást "fárasztottuk" le, ha felizgultunk.
Aztán úgy két éve jelentkezetek a problémák. Egyre nehezebben ment....

Biszex kaland – Leszoptam egy pasit


Világ életemben hetero pasi voltam. Bár, amikor katona voltam, láttam pár méretes faszt, de akkor még csak irigykedtem rájuk, hogy milyen jó nekik. Közeledtem a harminchoz, amikor egyre jobban kezdtek tetszeni a méretes dákók látványa. Egy idő után azt vettem észre, ha pornó videókat nézegettem, mindig olyat kerestem, ahol nagy lőcsöt szopnak, vagy olyannal dugnak. Ekkor fogalmazódott meg bennem e....

Családi biszex balhé


A barátnőm kései gyerekként született. Ő most 19 éves, de a bátyja 37, a nővére 35. Én 21 vagyok, és még most sem értem, hogyan kötött ki a sógornőm nyelve a számban.

Még csak nem is az esetem. De úgy csókol, mint egy éhes fenevad, és az ajkamba harap, amint a nadrágomba csúsztatott kezével megmarkolja az egyre keményedő farkamat.

Azt mondta vetkőzzek le, és engedelme....Szextörténet címkék

adidas | a szextábor | férfi szex | logó | Álatok |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.