Anyai örömök


Anya-lánya kapcsolat, tűz és víz.
Anyám mindig könnyedén vette a dolgokat, pörgött-forgott, valódi kis kikapós asszonyka.
Én rákoncentráltam az egyetemre, nem adják puszira (makkcsókra) a jogi diplomát.
- Jaj, ne görcsölj már folyton annyit, egy karrierista merev kiszáradt punci lesz belőled, akiből senki sem szerezhet magának örömet! - próbált a maga módján felrázni.

A diplomaosztóm után elmentünk vacsizni ketten, mondta hogy ne egyem tele magam, mert még valami vár rám.
Otthon egy üveg Martinit bontott, töltött és töltött, mosoly nőtt, hangerő emelkedett.
-Akkor legyen meg a sok erőfeszítésed, lemondásod jutalma. Mielőtt nekikezdenél az élet feliratú taposómalomnak, tanulj meg egy kicsit élni is. Beszerveztem neked egy kis jutalmat!

És bekísért egy magas olaszos pasit a hátsó szobából. Duzzadó kisgatyában, a helyzet egyértelmű volt. Nem jogi képviseletet kért.
- Ha nem zavar, én maradnék, tudni szeretném, hogy megkaptad tőlem a megfelelő szexuális nevelést, hogy életed végéig örömet tudj érezni és okozni. És később mindezt csak fokozni! - – hangzott el anya óhaja.

Bár megtanultam szorult helyzetekből is kibeszélni magam, de most hirtelen összeszorult a torkom, a meglepetéstől és valljuk be, az izgalomtól. Nem tudtam, de nem is akartam mit mondani. Csak csináljuk már!

Anya meglátta a szememben a vágyat, már húzta is le a blúzom.
- Mielőtt ez az olasz bika széttépi nekünk! De a kisszoknyád maradhat, azt csak lazán felhúzzuk a derekadra. Nem érünk rá szarakodni, a tenyészfiú órabérben kefélget.

Anyám ruhástul ült fel a kanapé tetejére, onnan nézte, ahogy a sármos srác bedönt pont anyám alá. Mintha csak előre megbeszélték volna anyámmal a koreográfiát!?
Anya széttette a lábait és a nadrágkosztümjén keresztül hanyagul simogatta a csiklóját, dörzsölgette a melleit.
Jól dugott az olaszunk, ritmusosan, de nem igazán cifrázta a pózokat, az volt az érzésem, ez nem szarakszik, rámmászik és egyetlen célja, hogy elélvezzen. Nem tahón, nem durván, de határozottan erre törekedett. A romantikus barátnőfílinges szeretkezéstől messze voltunk, de valahogy őszintébbnek éreztem azt, hogy egyszerűen pontosan teljesíti anyám megbízását. Élveztem, hogy használ, és ki akartam végezni a combjaimmal.

A nyálát csorgatva élvezett el, és mikor lemászott rólam, anyu már ott állt egy alacsonyabb, izmos sűrű sráccal. Kopasz, tetkós, de ami külön szexi, hogy a dokkmunkás külsőt egy hivatali szemüveg szelídítette meg.
Más nem is volt rajta, már állt a cerka, a pinámat meg még alig használták. Uccu bele!

Missziben összegyűrt rendesen, feje felettem zihát, anyám mint a felettes énem, ott ült felettem. A srác, ahogy tövig belémnyomta a baltanyélnyi farkát, a feje búbja egészen befúródott anyám széttárt combjai közé.
- Csináld csak meg a lányomat, kópé! Egész átnedvesedik a nadrágom tőletek, pedig még kivételesen bugyit is vettem fel a diplomaosztód alkalmából. Mert amúgy átlátszik ez a nadrág.

A srác tartotta eddig a szemkontaktust, most hirtelen durván zacskóig bevágta nekem, arcát anyám fehéren lucskos nadrágjába fúrta és hörögve belémélvezett. Le se tagadhatta volna, ez neki is új élmény volt.

Olyan hirtelen jött, hogy elment, hogy el se juthatott az agyamig az elindult elélvezési ingerem. Félúton elakadt valahol, ezt gyorsan le kell vezetni, vagy elsárkányosodom!

- Ne húzd az időnket, vigyázz a lányom jogász, magas óradíjjal dolgozik ám! - lökte le rólam a kopaszt és a farkánál fogva vezetett oda egy izmos néger fazont.
- Rick!
- What? Dick? - és huncutul bekaptam anyám markából a lüktető faszát. Ki ne masztizott volna még egy néger bránerre gondolva..

Miközben doggyban túrta a pinám, anya a kanapé elejéhez kucorodott és közelről fürkészte az arcomat. Inkább akarta hallani a kis sóhajaimat és az egyre mélyebbről feltörő nyögéseket, minthogy a fekete testet csodálja. Szerintem látott ő már ilyet épp eleget, ahogy ismerem.

Rick sem kecmecelt, csak vadul kefélt. Két mellemet szorítva, ellentmondást nem ismerve húzott nyársra, kemény ritmust diktált, mikor előrelöködött orrom szinte hozzáért anyáméhoz, aki mélyen belémfúrta a tekintetét. Most adhatja át szexuális energiáit s nekem sokat kell felvennem, hogy sokáig kitartson. Mert életem végéig megbaszva akarok lenni éhes fiatal farkakkal! Ha kell, elcsábítom őket, ha kell megfizetem. Keményen néztem anyám szemébe, mint egy igazi szégyenérzet nélküli kurva! Sikítva élveztem el, mondanom se kell, ez Ricket is lerendezte, hiába néger atléta...

Anyám változatosság kedvéért egy magas vékony szőkét cipelt elő a kisszobából. Már egyáltalán nem voltam ezen meglepődve, pedig hogy is fért el ennyi meztelen pasi egy olyan kis szobában? És mit csináltak ott addig, hogy már teljes vértezetben pattantak ki elém a semmiből, mint Pallas Athéné.
Már be se mutatkoztunk, csak kéjes mozdulatokkal mutattam neki valamelyik használt szeméremtájamat, hogy másszon rám mielőbb. Meglepő, hogy elélveztem, de csak még jobban kívántam a szexet! Ha már itt az alkalom, rakjanak meg rendesen, akkor is, ha már fáj! Rombolják le eddigi fegyelmezett, alkalmazkodó énem, hogy a poraimból főnixmadárként támadhassak fel, aki ragadozóként képes lecsapni az élet apró örömeinek felkínálkozó lehetőségeire.

Rick kutyuspóza után pihenésképp hasra ereszkedtem, anyám széthúzta a popsimat és megnyálazott tenyerével megnedvesítette az ánuszomat.
- Raktak már seggbe Boglárka? - tetszett anya indiszkréciója, hogy néven nevezette egy vadidegen előtt, aki életemben először szétbassza a picsám!

A szőkének a farka is vékony volt (anyám minden részletre odafigyelt a castingnál, szerintem le is próbálta már itt ezt az egészet, amíg én államvizsgáztam, bár az ő fenekébe ennél sokkal nagyobb áru is megfordulhatott már), finoman is adagolta a végbelembe, tetszett a buli, jobban mint amikor néha eltévedt a vibrátorom. A srác hátam felett két karjával kinyomta felsőtestét, így anyámmal tudott csókolózni, miközben az én arcom anyu csatakos lábaközibe ért. Nem voltam finnyás, beletemettem a pofikám, érezni akartam azokat a szexferomonokat, amik segítettek neki ezt az egészet is kitalálni, leszervezni. Még azt se tudhatta, hogy nekem tetszeni fog-e, de a suli hajrájában felgyülemlett feszültség most valóban kirobbant belőlem és fúriaként szívtam magamba a farkaikat. Csókra, szopatásra nem is vágytam, csak basszanak, amíg bírom. Amíg ők bírják:)

Összesen heten dugtak meg aznap este, mindegyik szigorúan csak egy pózban, ha jól emlékszem 4 fő a pinámat, 3 a seggemet ekézte.

Mivel le voltak ellenőrizve a fiúk, a fenekembe gumi nélkül is élvezhettek, izgatott, hogy egymás mocskába túrnak "értem" (nomeg anyám pénzéért). Ahogy a szőke srác telelőtt a meleg spermájával, és a pulzáló lyukamba már mászott is az újabb faszbetyár, ettől kicsit megvadultam.
Kértem anyám, hogy szedje össze a kanapé körül eddig szétdobált kotonokat és csorgassa rám, hadd szívja be a férfitestápolókat a bőröm. Minden porcikájukat ki akartam élvezni!!! Anyám a fanszőrömtől a nyakamig elcsepegtette és gondosan szétkente a mannát, bele-belekostólva, jó anyagot masszíroz-e egyetlen lányára.

Élveztem, hogy úgy szeretkezünk (hm, szénné kefélnek) tovább, hogy minden pórusomból árad a spermaszag, mindenem ragad.

A hatodik srác, aki pinázgatott, megkértem, hogy a végén tépje le a gumit és verje a nyelvemre. Ki volt száradva a torkom, de csak a felét nyeltem le, a többiből buborékokat fújtam és hagytam, hogy beterítsék az arcomat. - Geciiii! - mondtam belefeledkezve, elvan a gyerek, ha játszik.

A hetedik egy igazán nagyfaszú néger ember volt, láttam is már pornóvideon vagy szexpartnerkeresőn, és igazi fináléként kiadósan seggbedurrantott. Neki volt a legnagyobb eszköze, de ő végzett a leghamarabb. Igaz a társai már alaposan bejárattak!

Ott feküdtem totál kivégezve a testnedvektől csillogó bőrkanapén, anya már-már büszkén nézett rám, most éreztem igazán, hogy a maga mércéje szerint is elégedett velem.

A szobából kilépett a hat srác, akik már végeztek, elegánsan felöltözve, senki nem mondta volna meg róluk, hogy nem tárgyaláson voltak, hanem csoportos közösülésen.
Illedelmesen elköszöntek, anyámnak kezet csókoltak, fölémléptek, majd letolták a sliccüket és fölémlógatták az ismerős fúróikat.
- Most adjak mindegyikre búcsúpuszit? Tudjátok mit, inkább verjétek rám egyszerre, legalább túl leszek mára a fürdésen!
Nem tudtam lehetetlent kérni, jártak a csuklók, csattogtak a fitymák, izzadtak a makkok, meredeztek az ágacskák és jött a nyári zápor, ahogy kell. Komolyan, szinte beleremegtem, ahogy rajtam csattant a sok folyadék.

Előlépett a hetedik srác, nem tudom, hogy csinálta, de újra állt neki (végülis ez a szakmája, hogy "szakmányban" álljon) és úgy csuromgecisen még egyszer megcsinált, szinte kicsúszott a derekam a kezei közül, annyira sikamlós voltam.

- A te gecidet viszont én kérem! Eddig nem voltam mohó ma este, de ez most kell! - jelentette ki anyci. Alig fért be a nagy néger dákó a szájába de ő mohón, előrenyúlt ajkakkal rákapott, behorpadt a pofija, úgy szívta. Majd megmarkolta Jimmy seggét és teljesen magára húzta. A férfi 2 kézzel szorította anyám fejét, láttam hogy kitágul anya garatja, a fasz lecsúszott, s már nem mozog, csak leért a forró mélybe és ott várja, hogy a szorítástól és a melegtől felrobbanhasson.

Nem tartott egy óránál tovább ez a flottul leszervezett tornaóra, csak 14 adag sperma, mégis egy életre szóló iránymutatás lehet.

Hiába, anya a végére csak megmutatta, ki a király. Ahogy azt is, hogy kell azzá válni. Az élet élvezetének királyává.
- Ja, amúgy ők voltak a barátaim, nem egy chip'n dale oldalról kukáztam őket! Kipróbált áruk, egytől egyig. Jófélék, neked valók! Csak tudod a Jimmy második adag spermáját nagyon-nagyon szeretem.
- Aaaaanya!


Beküldő:Vad Albert


Szextörténet ajánló:


Zsuzsa a perverz munkatársnő


– Tegnap istenit szexeltünk! – mondta Zsuzsa.
Zsuzsa a kolléganőm volt. Egy szupermarket pékáru részlegében dolgoztunk. Mindig én voltam az első. Körülbelül fél órával előtte érkeztem, mivel az én feladatom volt a sütők és egyéb berendezések beindítása.
Ő volt az ideális nőm. Valamivel alacsonyabb nálam, hosszú (festett) szőke haja, zöld szeme, nagyon szép arca és lenyűgöző teste vol....

A búzavirág V


A barát.
Telt-múlt az idő, és Caty egymás után szült 4 gyereket Nicknek, látszatra boldogan éltek, két kicsinek mi voltunk a keresztszülei. Sok programot csináltunk együtt, Danielnek továbbra is Nick volt a legjobb barátja, enyém pedig Caty.
Egy Szilveszter éjszaka történt, hogy egy kissé többet ittunk a kelleténél, jó hangulat volt. Azon az éjszakán sok pár összejött, a helyszín al....

Imádom, ha megbasszák imádott feleségemet – főleg ha JÓL!


Egyik előző történetem „eszmei mondanivalója” az volt, hogy „minden egyéb élményem akkor tetőződik be, ha a »megcsalást« én még aznap az én minden nőt felülmúló feleségemmel fejezhetem be, akivel határtalanul imádjuk egymást.” Csak amiatt esz a fene, hogy ő az istennek sem akar másokkal lefeküdni, hiába bíztatom. Pedig hihetetlenül szexuális lény, de nem kell neki más, nem értem, miért. Erkölcsi k....

A fiúk beterítettek minket spermával


Ági barátnõm könyvelõként dolgozik egy nagy cégnél. Minden évben mennie kell továbbképzésre, hogy képben legyen a változásokról. Úgy hozta a sors, hogy most itt volt a képzés. Rám telefonált, hogy a fõsuli kocsmájában igyunk meg egy kávét.

Elmentem beültünk kocsmába hátra. Az asztalunk mellett volt egy billiárdasztal is amin játszottak a srácok. Mivel kicsi volt e hely idõnként húz....

Szopás a boltban


Áruházi feltöltőként dolgoztam néhány barátnőmmel, és egyszer fogadtunk, hogy az egyébként jóképű, de visszahúzódó típusú pultos fiút megszerzem magamnak.

Kitaláltam, hogy a pénztárgép alatti pultrészből kivettem a polcot, és míg a srác ebédszüneten volt bebújtam a pult alá és behúztam a függönyt. Valamelyik filmben láttam, hogy így tréfálták meg a szónoki emelvénynél beszélőt.

Domina szőrös pinával


Egy online hirdetéssel kezdődött. Dominát keresek, játssz velem, 36 éves jóképű férfi. Három hét telt el, mire üzenetet kaptam, pedig már kezdtem feladni. Nóra kevéssel idősebb volt nálam, az üzenetéhez mellékelt homályos képen kirajzolódott karcsú alakjának körvonala, nagy mellei és szőrös puncija.
– Különb képet is tehettél volna a profilodba – írta, és picit elszégyelltem magam, tényle....Szextörténet címkék

behodolás | szétkúrták | cuckold | tangabugyi | csal |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.