Gecicica a nejem


Tudtam, hogy egy kurvát veszek el, de hogy még perverz is? És hogy ezt élvezni fogom? Na ezt nem közölte az anyakönyvvezető!

Merthogy Cica araként is a nyitott kapcsolat híve maradt, először csak űzte tovább az ipart, hogy legyen egy kis saját pénze is, persze nem sok, mert gyorsan elszórta.

Aztán lazulásképp felhozta előbb a barátnőit, engem leküldött sörözni, amíg ők csacsogtak, likőrözgettek, Nóta tévéztek, sorozatoztak, és ha már mindezt unták, közös masztipartit is rendeztek. Többen belekóstoltak a pornóba, úgyhogy tudtak egymásnak ezt-azt mutatni.

Inkább leszoktam a sörözésről, ők meg élvezték, hogy beállítanak a sarokba, nem nyúlhatok hozzájuk, miközben ők bőnyállal nyalják-falják-ujjazzák egymás lyukait. Ha magamhoz nyúltam, meg kéjesen csúfolni kezdtek, hogy perverz.

Volt, hogy pasikat is felhozott a párom, sosem tudtam, hogy a barátai vagy a kuncsaftjai-e. Ha a pasi is engedte, akkor engem is bevettek, hol hetero, hol enyhe bi, hol meg mindenki dug mindenkit alapon.

Aztán mostanában a nejem legújabb perverziója, hogy ismeretleneket szed össze a városban, és jelképes kis dolgokért megengedi a kanoknak, hogy ráfröcsköljenek. Beszöknek egy pláza klotyójába, egy parki zugba, ott mélyebbre húzza a dekoltázsát, és megkéri a meglepődött idegent, hogy verje bele blúza alá. Vagy behúzza a pociját, kihúzza a nadrágja derekát és oda kéri, a hasa aljára és a tangája tetejére. Vagy van hogy behajol és a kisszoknya fel, bugyi félrehúzva, de aki megpróbálja megkúrni, azt kivont fasszal rángatja ki közszemlére. Nem szégyellős, a nyilvános balhét is élvezi. Aztán a friss spermát elfedi a bugyival és a szoknyával, és megy tovább korzózni a városban. Ha olyan étvágya van és ha nem kell aznap pénzért basznia mással, akár a napközben 3 pasit is magára spricceltet.

Sose törli le a spermákat, csak bedörzsöli, mondván ingyenes 100% bio testápoló. Élvezi, hogy szabadon járkálhat a városban, és senki nem tudja, hogy mekkora egy mocskos fehérmájú luvnya. Mégcsak nem is a pénzért csinálja, hanem mert zsizsegteti a pinájá, hogy olyat tesz, ami nem konvencionális... De titkos, hisz arra figyel, a ruhája ne legyen foltos, a bőrén ne legyen trutymós, maximum az tudhatja, hogy épp ráverték, aki szagulgatni kezdi. Azt meg úgysem zavarja, mert az éppen akkor szintén telibeveri az asszonyomat!

Ritka, mikor Cica szopatni is enged, végig szájba - hisz azt amúgy is hivatásrendileg csinálja. Szereti elválasztani a dolgokat, ez utóbbi nála a kalandról szól, public sex kategória. Ha nincs kisminkelve, az arcára simán verhetik, de beleélvezni a szájüregébe, abban nincs különösebb kaland a nap hátralévő részében. Kivéve, ha felbugyogtatja a kókuszkoktélt, mint egy gejzír majd szétkeni, szétkeneti az arcán. Az így már oké. Vagy úgy is bevállalja a leszopást, ha a végén bevállal a macsó egy szopás utáni hosszú, mély franciacsókot.

Ha hidegebb az idő, még szabadabb, a felsőruhájára is lazán rávereti, elfedi egy kis toppal, kardigánnal, vagy ha tényleg hideg van, akkor csak szétnyitja abundáját, hanyattfekszik és várja, hogy betakarja a permetezőrepülőgép. Ilyenkor 2-3 fős férfitársasághoz is odalép, hogy állják körül és öntözzék meg. Ha már hazafele tart, lehugyozni is engedi magát! Aztán bundát fel, és hazametrózik, közben beugrik a CBA-ba is. Van erre egy külön bundája, ami amúgy a kedvenc kabátja. Ahogy mondja, „minden nercet csak nem hugyoztatok végig, csak ezt a fanszőrbundát” – és pimasz kacsintással nyom egy csókot a gallérjára.

Majd hazatérve végigszagoltatja ragadós testét velem, néha alig bírom lefejteni a testéről
a hozzátapadt ruhát. Közben részletesen elmondja, "hogy telt a napja". Néha azzal szadizik, az összes barátnős csacsogását végigmondja, csak arról nem hajlandó mesélni, ki(k) hogyan ontották rá az ondót. Módszeresen végigszagoltatja velem magát, esetleg szét is kell nyalnom a testét, és mivel ezeken a napokon nem szokott kurválkodni, ezért mindig kapok egy jó kis jutalomszexet Cicától.

Majd közös tusi, de úgy, hogy ő terpeszben áll, én alatta fekszem vagy guggolok, s ő rámtusolja az aznapi "út porát", aranyesővel színesítve.

Hát így vagyunk, amúgy imádom, bármekkora kurva is az istenadta! Ha ő ettől boldog és ettől nyugszik meg, nekem ettől nem lesz kevesebb. Ahogy egy kubai mondás mondja: "A pohártól sem kérdi meg a szomjazó, hogy hányan ittak már belőle."

Ja és néha van egy olyan játéka, hogy megyünk ketten az utcán, felkapja a fejét egy idegen pasira, aki nem értve a helyzetet vissza-visszaéz, miközben ő felém súgja, hogy ez is beleverte a dekoltázsába az Orczy-kertnél. Sosem tudom, hogy igazat mond-e, de a férfinak egy élet is kevés, hogy igazán kiismerje a kedvesét.Beküldő:Vad Albert


Szextörténet ajánló:


Pornó fantáziák


Sziasztok .A páromat hosszú éveken keresztül próbáltam rávenni , próbáljuk ki hármasban .Néha már úgy tűnt sikerül,de végül mégsem adta be a derekát.Tehát maradt a fantázia világa/ami valljuk be nem is olyan rossz/ Jó szórakozást -feltéve ha tetszik.

Kedvesem : Te az ágyon fekve kezed ,lábad megkötözve.Egyikük gyengéden nyalja csiklódat s közben finoman ujjaza barlangodat.A másik cs....

Történetem Adrival, és Dórival


Adri és én már több mint egy éve együtt vagyunk, és már számtalan helyzetben és pózban szeretkeztünk, de amit most mesélek el azt először próbáljuk ki.
Hétvégére meghívtuk magunkhoz Adri legjobb barátnőjét Dórit, hogy egy vad hármasban is kipróbáljuk. Amint megérkezett rögtön neki is kezdtünk.
Levetkőztettem őket teljesen meztelenre, majd én is ruhátlanítottam magam. Azonnal heves sm....

Leila a swingerkurva


"Aranyszőrű Leilácska", ahogy a párom nevezte őt,a klub mindkét nembeli látogatóinak a vágyálma vala. Egy plasztikai sebész éhen halna mellette - álomszép keblek, karcsú derék, formás, kerek popsik, hosszú combok, bársonyos bőr, derékig érő szőke hajzuhatag - tán az álla egy kicsit markánsabb volt az átlagnál, de ennyi "hiba" szinte kellett már. . . Nem volt még 25 éves, mikor először jött a klubb....

Szendvicsben dugtak meg


Régi nagy vágyam volt, hogy egyszerre két férfival szeretkezhessek egy szerepjáték keretében, melyben én vagyok a domina, a férfiak pedig a rabszolgáim. Hosszú idõn keresztül ez csak álom volt, mígnem egyszer megismerkedtem egy sráccal, akinek elmondtam a vágyamat. Nagyon jól összebarátkoztunk. Sokszor találkozgattunk, néha lefeküdtünk egymással de nem volt különösen erõs közöttünk a kapcsolat. Eg....

Húsvéti pikáns történet


Régen, gyerekkoromban, a húsvét családi ünnep volt. Anyu vitt minket (aput és engem) egyik rokontól a másikig autóval. Azért ő, mert apunak nem volt jogosítványa. Én meg másképp nem tudtam közlekedni, csak ha vittek. Akkoriban még azért két mankóval jártam, de hosszabb távra nem tudtam elindulni. Közlekedési eszközt meg egyáltalán nem tudtam igénybe venni. Ilyenkor mentünk a nagyszülőkhöz, és más ....

A barátnőmről kiderült, hogy szexmunkás


A nevem Balázs. Egyetemistaként ismerkedtem meg barátnőmmel, Erikával. Találkozásunk pillanatában tudtam, hogy kell nekem. Szemrevaló lány volt 170 cm magas karcsú derékkal, gömbölyű keblekkel, kézbe való feszes popsival. Csinos arca és hosszú szénfekete haja volt, őzikeszemében pedig mindig csillogott valami pajkosság.

A kapcsolatunk kezdetben nem volt nehézségektől mentes. A legfő....Szextörténet címkék

heregolyó | család 1 | szégyenkezve | klari | re jutottam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.