Gecicica a nejem


Tudtam, hogy egy kurvát veszek el, de hogy még perverz is? És hogy ezt élvezni fogom? Na ezt nem közölte az anyakönyvvezető!

Merthogy Cica araként is a nyitott kapcsolat híve maradt, először csak űzte tovább az ipart, hogy legyen egy kis saját pénze is, persze nem sok, mert gyorsan elszórta.

Aztán lazulásképp felhozta előbb a barátnőit, engem leküldött sörözni, amíg ők csacsogtak, likőrözgettek, Nóta tévéztek, sorozatoztak, és ha már mindezt unták, közös masztipartit is rendeztek. Többen belekóstoltak a pornóba, úgyhogy tudtak egymásnak ezt-azt mutatni.

Inkább leszoktam a sörözésről, ők meg élvezték, hogy beállítanak a sarokba, nem nyúlhatok hozzájuk, miközben ők bőnyállal nyalják-falják-ujjazzák egymás lyukait. Ha magamhoz nyúltam, meg kéjesen csúfolni kezdtek, hogy perverz.

Volt, hogy pasikat is felhozott a párom, sosem tudtam, hogy a barátai vagy a kuncsaftjai-e. Ha a pasi is engedte, akkor engem is bevettek, hol hetero, hol enyhe bi, hol meg mindenki dug mindenkit alapon.

Aztán mostanában a nejem legújabb perverziója, hogy ismeretleneket szed össze a városban, és jelképes kis dolgokért megengedi a kanoknak, hogy ráfröcsköljenek. Beszöknek egy pláza klotyójába, egy parki zugba, ott mélyebbre húzza a dekoltázsát, és megkéri a meglepődött idegent, hogy verje bele blúza alá. Vagy behúzza a pociját, kihúzza a nadrágja derekát és oda kéri, a hasa aljára és a tangája tetejére. Vagy van hogy behajol és a kisszoknya fel, bugyi félrehúzva, de aki megpróbálja megkúrni, azt kivont fasszal rángatja ki közszemlére. Nem szégyellős, a nyilvános balhét is élvezi. Aztán a friss spermát elfedi a bugyival és a szoknyával, és megy tovább korzózni a városban. Ha olyan étvágya van és ha nem kell aznap pénzért basznia mással, akár a napközben 3 pasit is magára spricceltet.

Sose törli le a spermákat, csak bedörzsöli, mondván ingyenes 100% bio testápoló. Élvezi, hogy szabadon járkálhat a városban, és senki nem tudja, hogy mekkora egy mocskos fehérmájú luvnya. Mégcsak nem is a pénzért csinálja, hanem mert zsizsegteti a pinájá, hogy olyat tesz, ami nem konvencionális... De titkos, hisz arra figyel, a ruhája ne legyen foltos, a bőrén ne legyen trutymós, maximum az tudhatja, hogy épp ráverték, aki szagulgatni kezdi. Azt meg úgysem zavarja, mert az éppen akkor szintén telibeveri az asszonyomat!

Ritka, mikor Cica szopatni is enged, végig szájba - hisz azt amúgy is hivatásrendileg csinálja. Szereti elválasztani a dolgokat, ez utóbbi nála a kalandról szól, public sex kategória. Ha nincs kisminkelve, az arcára simán verhetik, de beleélvezni a szájüregébe, abban nincs különösebb kaland a nap hátralévő részében. Kivéve, ha felbugyogtatja a kókuszkoktélt, mint egy gejzír majd szétkeni, szétkeneti az arcán. Az így már oké. Vagy úgy is bevállalja a leszopást, ha a végén bevállal a macsó egy szopás utáni hosszú, mély franciacsókot.

Ha hidegebb az idő, még szabadabb, a felsőruhájára is lazán rávereti, elfedi egy kis toppal, kardigánnal, vagy ha tényleg hideg van, akkor csak szétnyitja abundáját, hanyattfekszik és várja, hogy betakarja a permetezőrepülőgép. Ilyenkor 2-3 fős férfitársasághoz is odalép, hogy állják körül és öntözzék meg. Ha már hazafele tart, lehugyozni is engedi magát! Aztán bundát fel, és hazametrózik, közben beugrik a CBA-ba is. Van erre egy külön bundája, ami amúgy a kedvenc kabátja. Ahogy mondja, „minden nercet csak nem hugyoztatok végig, csak ezt a fanszőrbundát” – és pimasz kacsintással nyom egy csókot a gallérjára.

Majd hazatérve végigszagoltatja ragadós testét velem, néha alig bírom lefejteni a testéről
a hozzátapadt ruhát. Közben részletesen elmondja, "hogy telt a napja". Néha azzal szadizik, az összes barátnős csacsogását végigmondja, csak arról nem hajlandó mesélni, ki(k) hogyan ontották rá az ondót. Módszeresen végigszagoltatja velem magát, esetleg szét is kell nyalnom a testét, és mivel ezeken a napokon nem szokott kurválkodni, ezért mindig kapok egy jó kis jutalomszexet Cicától.

Majd közös tusi, de úgy, hogy ő terpeszben áll, én alatta fekszem vagy guggolok, s ő rámtusolja az aznapi "út porát", aranyesővel színesítve.

Hát így vagyunk, amúgy imádom, bármekkora kurva is az istenadta! Ha ő ettől boldog és ettől nyugszik meg, nekem ettől nem lesz kevesebb. Ahogy egy kubai mondás mondja: "A pohártól sem kérdi meg a szomjazó, hogy hányan ittak már belőle."

Ja és néha van egy olyan játéka, hogy megyünk ketten az utcán, felkapja a fejét egy idegen pasira, aki nem értve a helyzetet vissza-visszaéz, miközben ő felém súgja, hogy ez is beleverte a dekoltázsába az Orczy-kertnél. Sosem tudom, hogy igazat mond-e, de a férfinak egy élet is kevés, hogy igazán kiismerje a kedvesét.Beküldő:Vad Albert


Szextörténet ajánló:


Kéjnedvek a munkában


Egy szép tavaszi napon, a munkahelyemen dolgozgattam, tettem vettem a feladataimat, amikor is beállított egy új kolléganõ hozzánk (hozzáteszem olyan helyen dolgoztam ahol sok nõi dolgozó vett körül-király egy helyzet volt). Már idõközben flörtölgettem egy két kolléganõvel, de az új munkatárs teljesen elkápráztatott kisugárzásával. Izgató, átlagos testalkatú szép arcú, nõ enyhén vágott keleties sze....

Vicces szex történetek


Egy srác vitte a barátnőjét az autójával, mikor elkezdett esni az eső. Elkezdett bepárásodni belülről az ablak, és az ablakon feltűnt egy pár idegen lábnyom:-) Egy kis körültekintés után észrevette a lány, hogy a tetőkárpit is piszkos volt. Háát igen, a fiú az autóban rendezett le egy lányt.

nekem szex közben beszorult a fejem az ágy és a fal közé... annyira kellett nevetnem, hogy n....

A nudista asszony


Lehet,hogy egy kicsit többet ittam,ráadásul még a feleségem italába is egy kis nyugtatót kevertem,amitől igencsak édesdeden aludt.Mindez egy nudista strandon tőrtént,ahova nagy nehezen engedte magát elcsábítani
Mikor megérkeztünk,már akkor feltünt a srác,aki igencsak nézegette a meztelen feleségem.
Hát,ez nekem nagyon nehezen megy.Egyszerűen nehéz megszokni,hogy némelyik férfi lesem ....

Megbaszták a feleségem


Egyedül voltam otthon, te elmentél valamilyen megbeszélésre, pár napra, majd jössz, mondtad. Tudtad, hogy nem fogok unatkozni, hiszen már vettem pár pornó dvd-t erotikus filmet, s hát volt egy kis játékszerem is. De, ha valamelyik régi ismerős is beugrana, sem vetnéd a szememre, ha egy csepp élvezethez juttatna, hiszen szereted, ha mások simogatnak, felizgatnak engem, s akár orgazmusig is juttatna....

eleségemet a családban más is használja


eleségemet a családban más is használja

Még fiatal házas voltam amikor rájöttem,hogy a feleségem az egyik fiatal rokonom szeretõje. Igaz azt mondta én vettem rá,hogy vele is keféljen,mert amikor az egyik albérletben laktunk és feljött hozzánk azzal,ha lehet itt aludna a nejemmel vacsorát csináltattam és már elõtte is meg közvetlen a kaja elõtt mindhárman ittunk egy kis pálinkát az apó....

Leszbi szex a barátnõmmel


Leszbi szex a barátnõmmel

Még fiatal leányok voltunk és már nagyon izgatott bennünket egy film amit az elõzõ héten néztük meg a moziba. Mikor elkezdõdött a film a mellettünk levõ lányok elkezdtek smárolni és közben észrevettük,hogy a közvetlen mellettem ülõ leányzó felhúzta a barátnõje szoknyáját és a kezével benyúlt a bugyijába, de az egész keze eltûnt ahogy oldalról betolta. Közben ....
Szextörténet címkék

eladó | közös nyaralás | cseréltünk | animal swinger | eszter |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.