Kikezdtem a lakótársammal


A nevem Áron, Budapesten élek albérletben, 24 éves vagyok. Tavaly tavasszal új albérlőtársat kaptam, Edina személyében.
Edinával az elejétől fogva jól kijövünk, mindent megtudunk beszélni. Egyedülálló, dögös 26 éves lány aki éli és élvezi az életet. A papírvékony falaknak és a gyakori vendégeinek köszönhetően sokszor szó szerint élvezi. De nem csinálunk ebből problémát, én is gyakran hozok fel nőket. A legtöbbször ki is beszéljük egy-egy pohár bor mellett az aktuális nő-pasi témákat, nem tabu a szex téma sem. Sokáig viszont nem tekintettünk egymásra "úgy". Tartottuk magunkat ahhoz, hogy lakótárssal nem kezdünk ki. Korábbi beszélgetéseinkből viszont kiderült már, hogy szereti és nem veti meg a könnyű kalandokat, ennek ellenére tudatosan sosem terveztem, hogy kikezdek vele. Egészen mostanáig.
Az eset egy szürke, forró hétköznap este történt. Hazaértem a munkából, Edina pedig szabadságot kivéve egész nap otthon volt és takarított. Haja felkötve, smink nulla, tapadós rövidnadrág, kivágott trikó. Pont ezek azok amik legjobban betudnak indítani. Ahogy beléptem a szobámba, szokás szerint levetkőztem kis gatyára. Edinát nem zavarja, ezt már megbeszéltük így most sem zavartattam magam. Bementem a konyhába, hogy vacsorát csináljak magamnak, de Edina is éppen ott pakolászott. Hónapok óta nem szexeltem és egész nap a munkában csak az járt az eszembe, hogy ha hazajövök kiverem annyira kanos vagyok. Szóval Edina pakolászott én pedig vártam, hogy melegedjen a kajám. Soha nem néztem meg őt igazán, de most ahogy hajolgatott jöttem rá milyen jó kis teste van. Eddig bírtam. Ahogy előttem pucsított és pakolászott az alsó polcokon, úgy éreztem mint a pornófilmekben amikor a nő szinte felkínálja a testét a pasinak. Nem bírtam magammal, nem gondolkodtam csak odaléptem és a csípőjét megfogva finoman a fenekéhez nyomtam az akkor már éledező farkam. Edina rögtön felállt, felém fordult:
- Hékás, ez mi volt?
Nem szóltam, csak álltam tőle néhány centire.
- Áron mit csinálsz? - Kérdezett újból, de láttam, hogy fejben teljesen máshol jár. Láttam, hogy elkalandozott. Láttam, hogy tetszett neki.
Nem válaszoltam csak megfogtam az arcát és esélyt sem hagyva a védekezésre, megcsókoltam.
Egymásnak estünk. Vadul csókolóztunk, mindketten beindultunk.
- Tudtam, hogy megfog történni... - suttogta két csók közt.
- De miért vártunk vele eddig... - folytatta utána.
Lehúztam a trikóját. Nem túl nagy, de formás, tenyérbe illő cicije volt álló bimbókkal. Rögtön rájuk támadtam. Vadul nyalogatni kezdtem mindkettőt miközben a konyhapultnak dőlt. Ajkaimmal és nyelvemmel a hasa felé vettem az irányt. Nadrágját és bugyiját egy határozott mozdulattal a bokájáig húztam, majd lerúgta magáról. Felraktam a pultra, ő beterpesztett nekem én pedig nyalni kezdtem. Nem körülményeskedtem, rögtön a lényegre tértem. Hamar benedvesedett, az ujjaim egyre könnyebben jártak benne. Élvezte, hangosan.
- Ne hagyd abba, csináld. - Nyögve suttogta.
Folytattam, egyre vadabbul. Azt akartam, hogy elélvezzen. Az ujjaim ki-be jártak, láttam hamarosan elfog élvezni, ekkor még jobban rákapcsoltam. Felálltam, de ujjaimmal tovább izgattam közben pedig a cicijét csókolgattam. Fejemet két fülemnél megfogva felhúzott magához, majd vadul megcsókolt. Húzott magához, nyelveink mélyen egymás szájában, amikor Edina rázkódni kezdett és hatalmasat élvezett. Még egy kicsit spriccelnie is sikerült, ami a lábán folyt le végig. Ezután nem tétlenkedett sokáig, lepattant a pultról és letérdelt elém. Még az élvezettől zihálva bekapta a farkam. Elég nagy szája van, nagy nyelvvel így nem okozott neki gondot az átlagon felüli farokméretem. Vadul szopta, miközben a zacsimmal játszott. Mielőtt elélveztem volna, leállítottam és a hátára fektetve felraktam őt a konyhaasztalra. Nem finomkodva, a farkamat rögtön nagy lökettel mélyen a puncijába nyomtam. Istenien finom, forró, nedves és szűk puncija volt. A melleit markolászva nyögött hangosan. Vadul dugtam, de nem bírtam már sokáig.
- Mindjárt elélvezek - Mondtam neki
- Élvezzünk el együtt! - válaszolta
Ekkor benyálazta az ujjait és miközben dugtam, a csiklóját kezdte izgatni. Ez láthatóan még jobban felizgatta őt, ezért én is rátettem még egy lapáttal.
- Jövök, nem bírom - mondtam.
- Élvezz belém - felelte Edina nagyokat nyögve.
Szinte alig, hogy kimondta hatalmasat élveztem. Ahogy a lüktető farkamból spriccelt a gecim a puncijába ő is elélvezett újra.
Felült, majd finoman csókolóztunk még kicsit. Folyt rólunk a víz, ezért közösen célba vettük a zuhanyzót. A víz alatt még egyszer kiverte nekem, majd az estét az ő ágyában töltöttem, ahol az éjszaka közepéig keféltünk.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Anál anyu


Amit most elmesélek, az nagyon régóta kikívánkozik belőlem, de a dolog természeténél fogva nem oszthattam meg senkivel. Itt a sok hasonló történet között nem lesz feltűnő, és legalább kiadhatom magamból, amit évek óta hordozok. Nem volt azért annyira nehéz magamban tartani, minden esetre jól fog esni, ha névtelenül is, de elmondhatom az idelátogató olvasóknak... Mivel elég régen volt a kezdet, ezé....

erotikus történetek olvasása


Sziasztok! A nevem bobóka, férjezett fiatalasszony vagyok!Nagyon szeretek olvasni, főleg erotikus történeteket, mert megmozgatja, fejleszti a fantáziámat. Mióta az eszemet tudom, szeretem magam kényeztetni. Ma sincs ez másképp.(A férjem teljes mértékben kielégit,nincs vele semmi gond, a méretei is rendben vannak!!!) mégis,Ha tehetem mindig elolvasok 1-2-3 erotikus történetet, és meg-meg simogatom ....

A felszedett csaj megbaszása


Elég blazírt közönnyel lavírozott a futócipők és technika felsők között, de magának is be kellett vallania, hogy tudja. A fiú figyelte.
És nem is volt ellenére, mert jóképű volt és izmos. De egy sportboltban voltak, hát milyen legyen.
A plázafények csodás varázsa. Érces arcél, ruganyos test és tesztoszteron. Ó, mama.
Rajta csak egy rövid short volt és sportmelltartó, amelyben ....

Délutáni baszás - nekem is jutott fasz


Kellemesen meleg májusi délután volt. Annyira kellemes, hogy úgy döntöttem, hogy kihagyom a délutáni órákat és inkább a medencében töltöm az időt… mint minden hozzám hasonló korú fiú tenné.
Persze a családomnak nem volt medencéje. A házunktól körülbelül három tömbnyire lévő apartmankomplexum medencéjében szoktam úszkálni. Az a kis apróság, hogy nem is ebben a komplexumban laktunk, nem tarto....

Mocskos tini fantáziák


– Egy kis figyelmet kérek. – a tányér mellől elvettem a kanalam és megütögettem vele a poharamat.
– Köszönöm. – megköszörültem a torkomat, miközben felléptem a pódiumra.
A zenészek abbahagyták a zenélést és mindenki a sátor alatt felém fordult, de én csak egy személyt kerestem az asztalok között. Imola éppen a fülébe súgott valamit, amire szélesen elmosolyodott, melyet meglátva már i....

A szomszéd fiatalember


Augusztusi, langyos nyári este volt. Hazafelé tartottam a délutáni műszakból. A falu felé vezető út kihalt volt így tizenegy óra tájékán. Nem törte meg a sötétséget egy autó fényszórója sem, nem kellett figyelnem túlzottan a vezetésre. Elgondolkodhattam az elmúlt nyolc hónap eseményein.

A karácsonyt még együtt töltöttük. A férjem,a huszonöt éves fiam,meg én, a szűk család. Gyertyafé....
Szextörténet címkék

fenekek | a tanárnő liliomtiprása | bimbó | fekete fasz | terhess |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.