Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Perverz keresztanya 2.Amikor anyám hazaért huncut mosoly ült ki az arcára. Kisfiam, azt ugye tudod, hogy a ház egyes helyiségei es az udvar be van kamerázva amit neten meg tudunk nézni. Ohh jesszusom, futott át az agyamon...tényleg ezt elfelejtettem. Szóval fiam véletlenül pont akkor néztem rá a nappalira a webkamerán keresztül amikor Bellával huncutkodtatok. Azzal ugye tisztában vagy, hogy nekem a féltestvérem, neked pedig a nagynénéd is egyben. Igen, mondtam kissé szégyellősen. És a keresztanyám...mondtam.
Anyám folytatta...nem csodálkozom a dolgon. Bella egy csodaszép bestia. Számítottam rá, hogy egyszer elkap csak arra nem, hogy ilyen hamar. Szerintem már korábban feltűnt neki, hogy méretes szerszámod kezd lenni. Ez felizgatta. És ő ha felizgul valamitől, akkor senki és semmi nem állítja meg. A fél család már megvolt neki és még sokan mások...sőt...és itt elmosolyodott. Majd úgyis megtudod. De Kristófkám, ha lehet ne szerelmesedj bele. Az senkinek nem lenne jó.
A beszélgetésünk után gondolkodtam vajon mire is utalhatott anyám olyan titokzatosan. Pár nap múlva Bella ismét megjelent. Elmondtam neki, hogy buktunk anyám előt. Áhh, legyintett Bella, kit érdekel. Úgyis tudta, hogy becserkészlek. De utalt valamire anyám csak nem fejtette ki, azt mondta úgyis megtudom... Aha, szóval így állunk mondta nevetve. Hát jól van. Mutatok valamit amitől lehet kiborulsz de lehet élvezni fogod. Mehet..kérdezte? Felkészültél? Hát persze mondtam könnyedén. Bella az ajtóhoz lépett kinyitotta és füttyentett egyet. Erre Rex a fekete nagytestű keverék kutyánk farkcsóválva ott termett. Hát ebből mi lesz...töprengtem. Bella nem sokat teketóriázott, leült a kanapéra, a tőle szokott módon félrehúzta a bugyiját és a punciját símogatta. Rex rögtön ott termett és nyalni kezdte. Látszott, hogy ezt nem először csinálják. Megvallom őszintén felizgatott a látvany. Bella nyögdécselt Rex pedig kitartóan nyalogatta a fodros szép punciját, nagy duzzadt csiklójat. Ekkor Bella lentebb csúszott a kanapén és rápaskolt a combjára. Rex a lába közé állt, a mellső lábait feltette a kanapéra. Bella közelebb húzta és a kezével húzogatta Rex falloszát. Kis idő múlva előbújt a bőréből a nagy vastag fasza. Bella a puncijához nyomta. Rex rögtön heves mozgásba kezdett és tövig benyomta a nagy vörös faszát Bella gyönyörű pinájába. Bella felnyögött. A kutya bunkós fasza beleragadt a pinájába. Így állt Rex Bella fölött...zihálva. Bella az ujjai közé fogta a csiklóját és körbe körbe mozgatta a kezét. Egyszer csak hangosan nyögve, sikoltva elélvezett. Tíz percig voltak így összeragadva, ezalatt Bella kétszer élvezett el. A második alkalommal már félájultan feküdt a kanapén. Rex kihúzta a faszát a pinájából. Rengeteg ondó folyt ki Bella hüvelyéből és szokàsa szerint még be is pisilt. A kutya szorgalmasan kinyalt belőle mindent és a padlót is felnyalta.
Bella felem fordult. Na Kristóf, megundorodtál vagy megkívántál. Nem szóltam csak elővettem a hatalmasra dagadt faszom és belenyomtam a lucskos pinájaba. Duzzadt, bársonyos meleg és nedves...ilyen volt a puncija. Bella ugyanúgy feküdt mint amikor Rex dugta. Valami perverz gondolattól fűtve ugyanolyan gyorsan és mélyen kezdtem el baszni. Csak én hosszabban... Bella nyögött és hörgött szinte...basszál Kristóf...basszál...nagyon bassz meg mondogatta. Én pedig szót fogadtam. Elemi erővel élveztünk el. Amikor kihúztam Bellaból a farkam, elterültem a padlón. Bellából folyt az én és Rex gecijének keveréke. Rex odalépett Bellához és gondosan kinyalta. Bella ekkor már tehetetlenül feküdt széttett lábakkal. Negyed óra kellett mire valamennyire összeszedte magát és rogyadozó lábakkak kiment a fürdőszobába. Én sem tértem magamhoz az átéltek miatt. Őrjítő volt minden.
Folyt.köv.
Beküldő:KristófVéletlen szex történet:


Rendet teszek az életemben


Ahogy beszálltak a kocsiba, a férfi megszólalt:

- Haza megyek és rendet teszek az életemben...

Nem boncolgatta, hogy mire gondol s a hölgy nem is kérdezte. Eddig is annyi rejtély volt körülötte - gondolta. Majd elmondja, ha akarja, de nem tette. Sőt. Egész úton belekötött, de a hölgy érezte, hogy ez nem miatta van. Valami vagy valaki más van a háttérben. Ezt meg is mo....

Análszex a sógornőmmel


Általában mikor felkelek, már a párom elmegy dolgozni. Én reggel a fürdõ felé vettem az irányt. Gondoltam lezuhanyzok, aztán kezdek valamit a szabadnapommal. Minden nomálisan indult, épp nagyban fürdök, amikor hallom, hogy valaki benyit a fürdõbe. Hát nagyon megulyedtem, mert hát az ember mégis valamilyen szinten idegenben van és akkor rányitnak... Hát a sógornõm Erika volt az. Õ azt gondolta, hog....

A nevelt fiam farkaEz a kis történet néhány évvel ezelőtt esett meg. Párom kamionsofőrként dolgozik, s mint ilyen nem sok időt tölt itthon szeretteivel. Általában minden második hétvégén tartózkodik csak itthon. Hárman élünk együtt a nevelt fiammal, Jácinttal együtt.

Jácint egy nagyon jó eszű, kedves gyerek. Fiatal kora ellenére rendkívül jó testű srác a versenysportnak köszönhetően. És eredmé....
Szextörténet címkék

vastagsága | herélt | fĂĄj | alázatos | szoptuk egymást |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.