Perverz keresztanya 2.


Amikor anyám hazaért huncut mosoly ült ki az arcára. Kisfiam, azt ugye tudod, hogy a ház egyes helyiségei es az udvar be van kamerázva amit neten meg tudunk nézni. Ohh jesszusom, futott át az agyamon...tényleg ezt elfelejtettem. Szóval fiam véletlenül pont akkor néztem rá a nappalira a webkamerán keresztül amikor Bellával huncutkodtatok. Azzal ugye tisztában vagy, hogy nekem a féltestvérem, neked pedig a nagynénéd is egyben. Igen, mondtam kissé szégyellősen. És a keresztanyám...mondtam.
Anyám folytatta...nem csodálkozom a dolgon. Bella egy csodaszép bestia. Számítottam rá, hogy egyszer elkap csak arra nem, hogy ilyen hamar. Szerintem már korábban feltűnt neki, hogy méretes szerszámod kezd lenni. Ez felizgatta. És ő ha felizgul valamitől, akkor senki és semmi nem állítja meg. A fél család már megvolt neki és még sokan mások...sőt...és itt elmosolyodott. Majd úgyis megtudod. De Kristófkám, ha lehet ne szerelmesedj bele. Az senkinek nem lenne jó.
A beszélgetésünk után gondolkodtam vajon mire is utalhatott anyám olyan titokzatosan. Pár nap múlva Bella ismét megjelent. Elmondtam neki, hogy buktunk anyám előt. Áhh, legyintett Bella, kit érdekel. Úgyis tudta, hogy becserkészlek. De utalt valamire anyám csak nem fejtette ki, azt mondta úgyis megtudom... Aha, szóval így állunk mondta nevetve. Hát jól van. Mutatok valamit amitől lehet kiborulsz de lehet élvezni fogod. Mehet..kérdezte? Felkészültél? Hát persze mondtam könnyedén. Bella az ajtóhoz lépett kinyitotta és füttyentett egyet. Erre Rex a fekete nagytestű keverék kutyánk farkcsóválva ott termett. Hát ebből mi lesz...töprengtem. Bella nem sokat teketóriázott, leült a kanapéra, a tőle szokott módon félrehúzta a bugyiját és a punciját símogatta. Rex rögtön ott termett és nyalni kezdte. Látszott, hogy ezt nem először csinálják. Megvallom őszintén felizgatott a látvany. Bella nyögdécselt Rex pedig kitartóan nyalogatta a fodros szép punciját, nagy duzzadt csiklójat. Ekkor Bella lentebb csúszott a kanapén és rápaskolt a combjára. Rex a lába közé állt, a mellső lábait feltette a kanapéra. Bella közelebb húzta és a kezével húzogatta Rex falloszát. Kis idő múlva előbújt a bőréből a nagy vastag fasza. Bella a puncijához nyomta. Rex rögtön heves mozgásba kezdett és tövig benyomta a nagy vörös faszát Bella gyönyörű pinájába. Bella felnyögött. A kutya bunkós fasza beleragadt a pinájába. Így állt Rex Bella fölött...zihálva. Bella az ujjai közé fogta a csiklóját és körbe körbe mozgatta a kezét. Egyszer csak hangosan nyögve, sikoltva elélvezett. Tíz percig voltak így összeragadva, ezalatt Bella kétszer élvezett el. A második alkalommal már félájultan feküdt a kanapén. Rex kihúzta a faszát a pinájából. Rengeteg ondó folyt ki Bella hüvelyéből és szokàsa szerint még be is pisilt. A kutya szorgalmasan kinyalt belőle mindent és a padlót is felnyalta.
Bella felem fordult. Na Kristóf, megundorodtál vagy megkívántál. Nem szóltam csak elővettem a hatalmasra dagadt faszom és belenyomtam a lucskos pinájaba. Duzzadt, bársonyos meleg és nedves...ilyen volt a puncija. Bella ugyanúgy feküdt mint amikor Rex dugta. Valami perverz gondolattól fűtve ugyanolyan gyorsan és mélyen kezdtem el baszni. Csak én hosszabban... Bella nyögött és hörgött szinte...basszál Kristóf...basszál...nagyon bassz meg mondogatta. Én pedig szót fogadtam. Elemi erővel élveztünk el. Amikor kihúztam Bellaból a farkam, elterültem a padlón. Bellából folyt az én és Rex gecijének keveréke. Rex odalépett Bellához és gondosan kinyalta. Bella ekkor már tehetetlenül feküdt széttett lábakkal. Negyed óra kellett mire valamennyire összeszedte magát és rogyadozó lábakkak kiment a fürdőszobába. Én sem tértem magamhoz az átéltek miatt. Őrjítő volt minden.
Folyt.köv.
Beküldő:Kristóf


Szextörténet ajánló:


A szomszédasszony szopása


Még 18 éves koromban történt mikor a szomszédunkban élő Nelli áthívott magához egy este. Válófélben volt és problémája akadt a számítógépével, ezért hát felhívott a mobilomon mondván, hogy hátha meg tudnám javítani és ő meghálálná nekem egy üveg pezsgővel. Természetesen igent mondtam.
Akkor már nekem sem volt fél éve barátnőm, magányosan töltöttem a hétköznapjaim. Át is mentem estefelé. Cse....

London ....father


16 évesen cserediák programba vettem részt és Londonba mentem egy családhoz 1 évre.
Kiérkezésem után egy hónappal gondok adódtak a családnál és már majdnem haza kellett utaznom de végül is megoldódott a dolog Lorena anyukája albérletbe költözött mert Gorge és közte rossz lett a viszony igy maradtam és folytattam tanulmányaimat!
Egy éjjel hüvös fuvallat csapott meg és enyhe hörgéseket....

Szex a taxissal és lovakkal


Szex a taxissal és lovakkal

A egyik barátnõm meghívott magukhoz egy szombati vacsorára ahol bemutatta a legújabb szerzeményét a srácát akivel le akarja élni az életét.A barátnõm mindig kettesével ette a srácokat hiszen már a nyolcadikos vizsgáit is amiatt kellett elhalasztani mert éppen kaparás miatt volt a kórházban. Mire idáig eljutott,hogy talált magának egy férfit aki elvette fele....

Életem eddigi legdurvább masztúrbálása


Sziasztok egy 18èves srác vagyok.Egy kisvárosban èlek,egy szép házban.Az egyik nap egyedűl voltam itthon,és elhatároztam hogy kiverem.Rólam tudni kell hogy biszexuális vagyok,lábfètisem van.Rendszeresen ujjazom magam így három ujjam tövig felmegy,egy fogkefe is teljesen fel megy ,ill a dezodorom félig.Ezeket szoktam használni maszturbálás kozben kènyesztetèsre. Az egesz ugy indult hogy le vetkezte....

Leszbi csoportszexben vettem részt


Leszbi csoportszexben vettem részt

Havas teli idok jarnak mostanaban, mert hiszen karacsony esteje a mai datum, ilyenkor ugye mindenhol egyutt a csalad, es igy toltik ezt a szep unnepet.

A kulvaros egy piszkos varosnegyedeben, mar vagy fel eve laknak egyutt alberletben egy oreganyonal Dori es Angi, a ket legjobb baratno.Érzéki szexkaland 1.


Tavaly nyáron történt meg velem. Két barátnőmmel terveztünk egy csajos hétvégét. Mindhárman sajnos (ill. szerencsére) a nyár legforróbb hétvégéjén értünk rá, így a legjobbnak láttuk egy strandon tölteni mindhárom napot. A legpraktikusabb megoldás az volt, ha bérelünk egy-egy bungalót is. Így gondoltuk kihasználhatjuk akár a forró éjszakákat is és megmártózhatunk a kellemesen hűs vízben.
Rep....Szextörténet címkék

vakációzni | az első maszti | esco | fiatalt | a metrón. |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.