A hirdetés


Feladtunk egy hirdetést egy magazinban, hogy párcserés szexre keresünk párt. Tettem hozzá egy fotót, amit nem sokkal előtte készítettem a feleségemről, mikor meztelenül napozott a hátsó udvarban.
Rengetegen jelentkeztek fényképeikkel és ez alapján elküldtük a válaszainkat. Akik nem tetszettek, megköszöntük, akik szóba jöhettek, azoknak névvel címmel.
Pár nap múlva csengettek, egyik válaszoló férfi érkezett váratlanul, személyesen, de a felesége nélkül.Istvánnak hívták, negyvenes évei elején járhatott. Egyedül voltam itthon, Zsófi délutános volt, este tízig dolgozott. Pista nem hitte el, hogy tényleg olyan csinos, mint a fotón, ezért mutattam még néhány felöltözött és meztelen képet is róla. Láttam, nagyon tetszik neki. El kellett mennie, de mondta, pár óra múlva visszafelé benézne. Ebben maradtunk. Mikor megjött a drágám, mondtam neki, ki volt itt. A fotó alapján nejemnek nagyon imponált, de mondta, hogy ledől addig, mert nagyon fáradt. Letusolt és ágyba bújt. Nem vett fel semmit, meztelenül takarózott be, mondta, ha elaludna, akkor is megmutathatom őt a vendégnek, csinálhat vele bármit, maximum eljátssza, hogy azt hiszi én foglalkozok vele.
Már azt hittem, nem jön vissza István és készültem lefeküdni, mikor féltizenkettőkor csengettek. Beengedtem, de közöltem vele, hogy már elaludt a drágám. de ő mindenképpen látni akarta, hát bevittem a hálószobánkba.
Zsófin egy éjszakai szemmaszk volt, munkája miatt zselés hűtéssel kúrálta magát. Így nyugodtam lámpát oltottam és megemeltem a takarót. Pista élőben láthatta, amit már a fotókon is tapasztalhatott!
- Tényleg bombázó! - súgta halkan és közelebb lépett az ágyhoz.- Megsimogathatom? - kérdezte.
- Tőlem meg is dughatod! - válaszoltam viccesen, de mivel nem ismertem a hapsit, nem sejtettem, hogy komolyan veszi. Letérdelt az ágy mellé, egyik kezével rögtön a szőrös puncit kezdte simogatni.
Nejem megmozdult és megszólalt;
- Te vagy az drágám, a vendégünk nem jött?
- Igen én vagyok, ha nem baj. - válaszoltam én.
- Csinálj, ami jólesik, én meg sem tudok mozdulni a fáradságtól! Ezzel nagyra tárta a lábait és várta az élményt. Megkapta! A hapsi nekiesett, nyalta-falta, közben kibújt a nadrágjából. Farka körülbelül akkora volt, mint az enyém, talán picit nagyobb. Néztem, ahogy tövig belé nyomja az én drágámba. Aztán vadul elkezdte kefélni, közben markolászta a formás, nem túl nagy, de formás kemény ciciket. Mikor megunta, kihúzta a farkát, lábánál fogva oldalára fordította Zsófit, mögé feküdt és hátulról dugta be neki. Szemből néztem, ahogy egészem tövig tolja a szerszámát, még a tojásai is odalapultak! Kicsit kiljebb húzta, aztán az előbbinél is vadabb tempóban esett neki a csatakos puncinak! Herezacskója ütemesen csattogott neki az ágaskodó csiklónak. Zsófi hátra nyúlt és körmeit bele mélyesztette Pista fenekébe. Nem is maradt el a hatás, Lassúbb, erőteljesebb lökések következtek és lüktető pénisze belelövellte tartalmát a mindent elnyelő vaginába! Vendégünk abbahagyta a mozgást és hamarosan kicsusszant, tartását elvesztő szerszáma. Nyomában vastag, sűrű patakocska kezdett csörgedezni nejem belső combjára.
Pista közben lemászott az ágyról, fogta a ruháit és indult a fürdőbe, rendbe tenni magát.
- Mindjárt jövök vissza, szóltam, nejem válaszolt;
- Maradok itt, várlak vissza!
Vendégünk gyors volt, az udvaron hálásan köszönte a lehetőséget.
- Holnap jövök, mert ugye ma nem értem ide ...
- Gyere, de hozd az asszonyt is, ne unatkozzak!
- Rendben, jövünk! - mosolygott és Távozott Audijával..
Bent már a mosdóban tette tisztába punciját a drágám. Nagyjából megtörölte magát, én ölbe kaptam, és vittem vissza a tetthelyre. Hátára fektettem és ő puszit kért oda ... Nekiestem nyalni-falni, az alig öt perce még más farkát rabul ejtő pinát ! Combjaival megszorította fejem és átfordult fölém. Teljes súlyával az arcomon ült, nyelvem mélyen a vaginája falát simogatta. Alig kaptam levegőt, mikor ütemesen elkezdett a számon lovagolni. Bár megmosdott, de számba így is átfolyt az előző aktusból hátramaradt keverék. Megfulladni nem akartam, így le kellett nyelnem, bár sem ízét sem illatát nem éreztem, csak nyaltam, nyaltam. Zsófi két kézzel húzta magába a fejemet és sikongatva élvezett el! Szorítása engedett és megfordult rajtam, punci maradt a számon, de ő mos cumizott is. Pár perc múlva együtt élveztünk el!
Még nyalogattam kicsit, ő is eltakarította a szerszámomat, miközben megjegyezte;
- Izgató volt úgy szexelni, hogy Pista nem tudta, hogy tudom, hogy ő kefél ...
- Holnap megint jön, elvileg a nejével. - mondtam.
- Ha egyedül jön, nem fekszek le vele!
- Vagy szendvicsben dugjunk meg inkább?
- Na, jó! válaszolta, nem vagyok semmi jónak az elrontója.
Adott egy jó éjt puszit és aludtunk.
Beküldő:magosaron


Szextörténet ajánló:


Másnapos dugás


Megmoccant, arra riadtam. Először nagyon zavart az erős fény, ezért hunyorogva próbáltam körülnézni, keresve a választ a hol vagyok kérdésre. A legkisebb fejmozdításomra is erős, nyilaló fájdalmat éreztem. - Valaki fekszik rajtam. - kicsit előre biccentve a fejemet láttam a kócos haját. Békésen szunyókált a mellkasomon. Világos barna, már-már szőkébe hajlik. - Ki lehet az? - morfondíroztam. Iszony....

Lilla az érettségi banketten


Jó pár pohár bor után voltunk. Kémia tanárunk ült az asztalfőn. Mi szertárosok mellette. Éppen kihirdeti az osztálytitkár, ki lehet még szűz közülünk. Lilla nevét olvassa először, közben Kopóházi tanár úr keze Lilla combján találkozik az enyémmel. Megszoktuk ezt a helyzetet mert tizenegyedik korunk óta a kémia szertár három helyiségében közösrn dugjuk a lányt. Az én nevem is elhangzik ujjam már a ....

Családi porn


Már gyerekkorunkban úgy éreztük, hogy szinte örökké egymáséi leszünk. Szinte nem múlhatott el úgy nap, hogy mi ne találkoztunk volna. Emlékszem - ezt soha nem felejtem el - egyszer, ő állt elő azzal, hogy mutassuk meg, mi van a másik lába közt. Akkor láttam igazán először tini puncit. Már kezdett szőrösödni neki, természetesen megsimogattam, amire az én szerszámom is úgy reagált, hogy meredezni ke....

Anya-fia Bűnös élvezetek 2. rész


Amiután elélveztem anyám szájába, hirtelen bűntudatom támadt a történtek miatt, csak néztem anyám szemébe és arra gondoltam hogy ezt megbánjuk mind a ketten. Anyám csak mosolygot, és nem akart leállni az ánuszom simogatásával a gecis kezével. Ezt mondta:
-Édesem gondolom most picit furcsán érzed magad, de ami most történt hihetetlenül boldoggá tesz, és csodálatos érzés, nem mellesleg alíg v....

Fasztalicska, a masszőrnő


Ez a kis történet az egyik barátom barátnőjéről (Nikoletta) és rólam szól. Az egész egy kérdés felvetésével kezdődött, amely így szólt eljönnél hozzám megnézni az új szobámat? Nikoletta először ellenkezett majd olyan feltétellel eljött, hogy megmasszírozom őt! A megbeszélt időpontra összepakoltam a szobámba és vártam a hívását, hogy mikor jön. Este 8-ra megérkezett és elkezdtünk beszélgetni a köz....

A nagy kefélés II


16 éves voltam, barátom megismerkedett egy 18 éves lánnyal. Nekem nem jutott aznap este nő.
Na, szóval vége a bulinak, kocsim nekem volt. Elvittem a havert meg a lányt a lány lakására. Felmentünk, teljesen világos volt, hogy valami furcsa van az egészében. Én tv-t nézek, 2 óra felé, barátom a másik szobában élénken beudvarolt a lánynak, alaposan megbarátkozta.
Indulnánk el, azt mondj....
Szextörténet címkék

kocsikázás | gesztenye | lâny | pinád | összeért |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.