A kempingben Diával


Az úgy volt kérem, hogy elmentünk nyaralni. Ahogy mindíg is szoktuk, előre nem határoztunk meg szoros idötervet, inkább csak egy területet, amelyet bebarangolunk kényelmesen, ráérősen, belefér amennyi belefér. Ezen a nyáron éppen a keleti régióba mentünk, pihenni, és megcsodálni a táj és a kultúra rejtett szépségeit. Ott volt a Drománó is, a cigány barátom, aki olyan kemény volt, hogy az elzet kulcsot elhajlította, de ez egy másik történet.
A napi program után, már jó későn, végre találtunk egy camping-et, és nem is teketóriáztunk, eldöntöttük, itt fogunk aludni. Elég lerobbant hely volt, forgalma se nagyon lehetett, mert amikor benéztünk a portás fülkéjébe, azt láttuk hogy a félhomályban megy a tévé, a portás-recepciós-mindenes pedig egy fotelban ülve szunyókál. Na ez aztán nem fog örülni a vendégeknek gondoltuk. Azért felébresztettük, elintéztük a formaságokat, és beálltunk az autóval. Gyors sátorverés, azután jöhet a megérdemelt zuhanyzás, és alvás. Összeszedtük a szükséges tisztálkodási ezsközöket, és indultunk a "vizesblokk" felé. A mosdó és a zuhanyzó sem volt szinvonalasabb, mint a bejárat. De víz volt, és ez mindenért kárpótolt. Gyors zuhanyzás, törölközés, felfrissülés. Már kint álldogáltam a zuhanyzó előterében, de a feleségem sehol. Ezen persze nem lepődtem meg, mindig így van ez. Vártam ott, amikor meghallottam a hangját, óvatosan, kissé elfolytottan a nevemet mondta, olyan hangsúllyal, hogy az egész campingben senki se hallja meg csak én.
- Tivadar, hallassz?
- Persze édes, mi a hézag? kérdeztem vissza.
- Leejtettem a törölközőmet.
Hát mondom magamban, ha a női szakasz ugyanúgy néz ki mint a férfi, akkor ez nem sok jót jelent, mert akkor az a törölköző nem csak vizes, de még sáros is lehet. Csupa víz lett, nem tudom használni semmire - mondta.
- Édes, én odaadnám az enyémet de azzal nem sokra mész.
Dia tudta, hogy én szinte sportot űzök abból, hogy mindenhova minél kevesebb cuccal menjek, ennek része az is hogy jó kicsi törölközőt csomagolok, feleségem szerint nem nagyobb egy zseblendőnél. Ennek pedig az a következménye, hogy zuhanyzás után szinte csavarni lehet belőle a vizet.
- Hát igazán nem tudom hogy mit csinálhatnánk- mondtam tanácstalanul. Szerintem vedd fel a pizsamádat.
- Így vizesen? Te meg vagy bolondulva. Én nem fogok úgy aludni, hogy mindenem csupa víz egész éjjel!
- Hát, nem tudom, akkor vedd fel a nappali ruhádat.
- Persze, amibe egész nap izzadtam. Akkor minek zuhanyoztam, ha utána visszabújok a koszos ruhába? Ah, férfiagyvelő!
- Hát édesem, akkor kénytelen leszel meztelenül eljönni a sátorig, vágtam ki, de ezt már kaján vigyorral az arcomon.
- Haha, marhajó vicc. Örülök, hogy ilyen jól mulatsz... De most tényleg, mit csináljak?
Ekkor már kinyitotta a női zuhanyzó ajtaját, és kidugta a fejét, úgy kommunikáltunk.
- Egyébként nem keltenél túl nagy feltünést, mert alig van ember ezen a környéken, és aki van, az is alszik.
- Persze, én itt flangálok meztelenül, te meg szépen felöltözve. Jó ötleteid vannak.
- Hát, ha csak ez zavar, akkor ezen könnyen segíthetünk - mondtam, és már tettem is le a kezemből a holmikat, és elkezdtem vetkőzni. Egy másodperc, és ott álltam meztelenül, és Dia szeme kikerekedett, elmosolyodott, kezét a szája elé kapta és azt mondta- bolond vagy? Bárki megláthat!
- Mondom, hogy mindenki alszik. Egyébként meg az a "bárki" csak nézzen nyugodtan, ha ez az ára annak hogy végigjöjj velem meztelenül a campingen. Egyébként tényleg mutattam valami látványosságot, mert a gondolattól hirtelen izgalomba jöttem, és mire a mondat végére értem, már erősen ágaskodott a farkam. Dia csak nézett, és zavartan kuncogott, de láttam rajta hogy komolyan elgondolkodott a dolgon, ezért tovább fűztem. Odamentem az ajtóhoz, és megpróbáltam kinyitni. Dia nem ellenkezett semmit, engedte, hogy sarkig tárjam az ajtót, söt még egy kicsit riszálta is magát, de a küszöböt azért nem merte átlépni. Úgy gondolta, amíg bent van, biztonságban van, nem láthatja meg senki, csak én. Megfogtam a csuklóját, és megpróbáltam kivontatni, de ellenkezett. nem hagyta magát, de arcán láttam az izgalmat, már neki is csak az járt a fejében, milyen lenne meztelenkedni a nyári éjszakában, a szabad ég alatt.
- Gyere már, nincs olyan messze a sátrunk, és annyit igérhetek, hogy ha jönne valaki, akkor én úgy rád tapadok, hogy nem láthat meg semmit.
- Te komolyan gondolod? kérdezte.
- Persze - mondtam - csak gyere már, én már nem tudok várni egy másodpercet sem az izgalomtól. Gyorsan visszament a zuhanyzóba, összeszedte a holmiját, és már jött is. A holmit maga elé fogta, a másik kezében pedig a vizes törölközőt tartotta, és jött ki az ajtón. Jött az előtérbe, és megállt, egész közel hozzám, és jól körülnézett.
- Biztos nem láthat meg senki?
- Nem hiszem, de ha már itt vagy, akkor én most jól megsimogatlak- mondtam, és végigsimítottam a derekát, csípőjét. Aztán melléálltam, és mintha ez a legtermészetesebb lenne, átkarolva, elindultunk. Dia rettentően figyelt, egy nagy koncentrálás volt az egész csaj, és csak úgy szívta magába az érzést, a helyzet izgalmát, hogy most tulajdonképpen jöhetne valaki szembe. A félelemtől gyorsan indultunk, de apránként egészen lelassítottunk, hogy minél tovább tartson az út. Ahogy sétáltunk, kezemet lassan leeresztettem Dia csípőjéről, gömbölyű fenekére, és ott elkezdtem símogatni. Körbejárattam tenyeremet a lány egész fenekén, minden részét végigjártam, és közben megerősödött bennem az elhatározás: én most a legtovább elmegyek, ameddig csak engedi. Simogattam körbe-körbe, aztán a fenékráncba is benyúltam, végigsimogattam az ujjammal, és mentem egyre lejjebb. Csúsztattam a kezem egyre lejjebb, amíg be tudtam nyúlni Dia lábai közé, és egy pillanatra elértem a punciját is. Ez azonban túl gyors volt neki, akkorát ugrott, hogy elejtett mindent. Na erre én is elhajítottam ami a kezemben volt, és szorosan magamhoz öleltem. Dia persze visszaölelt, és így álltunk egy darabig, amíg egyszer csak felemeltem a földről, amennyire tudtam, ő pedig a lábaival átölelte a derekamat. Hű a fenébe - mondtam magamban - ilyen helyzetben ne élvezzen el az ember. Ölelő karjaimmal elengedtem, csak ő kapaszkodott a nyakamba, én meg végigsimítottam a hátát le a fenekén, és mindkét kezemmel a fenekét simogattam, markolásztam. Azután egyik kezemmel megpróbáltam beilleszteni a farkam, de símogatásomra Dia a fülembe súgta - még ne ! Azután engedett az ölelő lábak szorítása, és a lány lassan ismét a földön állt. Gyere, menjünk - mondta, és lehajolt a holmikért. Én meg azonnal megint elkezdtem sinogatni a fenekét, és így hogy előrehajolva legugolt, jobban hozzá is fértem a puncijához, nem hagytam ki azt sem, és most már egy kicsit erőszakosabban kezdtem simogatni. Meglepetésemre, most már nem is ellenkezett, ahogy hozzáértem, inkább még kitolta fenekét, hogy jobban érezze a simogatásomat, és mozgásával rá is segített. Azután körülnézett, elindult lassan, és egy közeli reggeliző asztalnak támasztotta két tenyerét, majd várakozó tekintettel nézett rám, és körbe a campingben.
Mit szólnál, ha most meglátna minket valaki - kérdeztem.
Örülnék neki - válaszolta - olyan izgalmas lenne. Így megtámaszkodva még jobban ki tudta tolni a fenekét, így elmondhatatlanul csinos és izgató volt. Azonnal otteremtem mögötte, álló farkamat nekinyomtama fenekének, és szorosan magamhoz öleltem. Aztán farkamat folyamatosan mozgatva végigsimogattam a fenekét, punciát, mindenhol ahol értem. Legnagyobb meglepetésemre azt hallottam Betti szájából súgva, visszafolytottan: Gyere! Na többse kellet. Eddig is órjási őnuralom kellet, hogy ne rohanjam le álmaim asszonyát, de így hogy "engedélyt kaptam", igy már semmi sem állíthatott meg. Behatoltam, szépen óvatosan, és amikor már félig benne volta, egy kicsit lassítottam, elkezdtem mozogni benne oda-vissza, de csak picit, finoman. Ez ment egy ideig, azután teljesen belebújtam, amennyire csak tudtam. Egy kicsit felnyögött a gyönyörűségtől, és megfeszült a háta. Megálltam egy szempillantásra, és onnantól elkezdtem mozogni "teljes hosszában", először lassan, de azután egyre gyorsabban, és egyre vadabbul. Csodálatos volt. Dia is mozgott, sóhajtozott, nagyon élvezte a dolgot. Azután hátranyúlt, megfogott, hogy álljak meg, és hátratólt, hogy bujjak ki belőle. Megfordult, leült a padra, szemben velem, és magához húzott. Átölelte a fenekemet, megcsókolta a hasamat, és elidult felfedezni hogy mit talál még a "környéken". Csókolgatott, nyalogatott, azután megcsókolta a makkom hegyét, hosszan, és folyamatosan szívva, rácuppant. Elkezdett szopni, nyálasan, hosszasan, csodálatosan. Szopás közben egyik kezével a farkamat fogta, vagy a fenekemet, a másikkal pedig a heréimet simogatta. Annyira jó volt, hogy már azt éreztem, mindjárt vége, de ezt meg nem akartam, úgyhogy most én szóltam neki, váltsunk pozitúrát. Dia felült az asztalra, hanyatt feküdt és karjait a feje mellett kinyujtotta. Csodálatos látvány volt, amint a hold, meg a caming halovány lámpái megvilágították Dia csodálatos testét, és úgy nyujtózott mint egy macska. Egy nagyon érzéki macska. Melléálltam, forrón szájoncsókoltam, és izgató volt az is amint megéreztem csókjában a farkamról leszopott izgalmi nedvek ízét. Csókoltam a nyakát, az arcát, a füle tövét, amit annyira szeretett. Csókoltam tovább, végig a vállát, a melleit, azokat a csodálatos melleket, amik úgy meredeztek az ég felé, mitha le akarnák pipálni az én ágaskodásomat. Simogattam és csókoltam a derekát, a hasát, és még tovább, amíg el nem jututtam a puncijához. Ott megálltam, és birtokba vettem udvarlásom megérdemelt jutalmát. Bebújtam lábai közé,és belenyaltam puncijába, jó mélyen, amilyen mélyen csak tudtam. Dia megvonaglott, és egy kis nyögés is elhagyta a torkát. Ezzel a vonaglással egyszerre megemelkedett, és feltámaszkodott a könyökére, majd jól szemügyre vett engem, meg ismét a környéket. Körülnézett, és élvezte ezt a különös, hihetetlen szabadságot, és élvezte ahogy nyalom a punciját. És én nyaltam is. Szétrakta a lábait, amennyire csak tudta, és én olyan jól hozzáfértem mindenéhez, és csak nyaltam, és puszilgattam és harapdáltam, ahol értem. Dia meg csak mozgott, és élvezte a nyelvemet meg a helyzetet. Azután már megelégeltem a dolgot, úgy éreztem, hogy én ezt az izgalmi szintet nem bírom sokáig, vagy eldurranok, vagy agyvérzést kapok. Felálltam, és kértem Diát, hogy másszon le az asztalról. Most én ültem a padra, és ahogy Dia odajött elém, felállt a padra, így még egy csókot adhattam puncijára, majd onnan fentről lassan leereszkedve, ráült álló farkamra. Szorosan összeölelkeztünk, és innen már inkább csak ö mozgott. De hogy mozgott? Előre-hátra görgette a fenekét, punciját finoman mozgatta a merev farkamon, miközben én simogattam a hátát és a fenekét, csókoltam ahol értem. Ez volt a betetőzése az esti élménynek, nem sokáig tarthatott, és mindketten csodálatosan elélveztünk. Próbáltunk ügyelni arra, hogy ne legyünk olyan hangosak mint otthon, de azért teljesen hangtalanul nem ment. Némi nyögések és jelentős sóhajok hagyták el a torkunkat, nem is beszélve a cuppogásról, amit még azon kívül hallattunk. Csodálatos magasságokba jutottunk mindketten egyszerre, és ez még csak sokszorozta az élvezetet. Azután lassultunk és megálltunk, de Dia még az ölemben ülve maradt mozdulatlanul, forrón, szinte görcsösen átölelve egymást. Így ültünk még egy darabig, tudomást sem véve a külvilágról, csak egymást érzékelve, összeolvadva, eggyé válva. Azután lassanként kezdett tisztulni az elménk, és Dia megint kezdte, hogy mi lesz ha meglát valaki, de most már elhárítottam, hogy ezután nekem ne mondjon semmit. Mosulyogva szabatkozott, hogy - jó-jó csk úgy gondolta. Azért idővel szétváltunk, és visszatérve a való világba, úgy gondoltuk, hogy a zuhanyzást meg kéne ismételni. Most már inkább sietősen, visszamentünk a zuhanyzóba, és megállapodtunk, hogy most engedélyezünk magunknak egy együtt zuhanyzást. Dia persze nem mert bejönni a férfi zuhanyzóba, tehát én mentem a női-be. Gyors tisztálkodás következett, és indultunk a szétszórt holminkért a sátor felé. Dia megint félősebbre váltott, de arcomra megint kiült a kaján vigyor, és mondtam neki, hogy most már annyi lehetőségünk sincs mint az előző zuhanynál, mert már tényleg nincs nálunk semmi. Kénytelen volt meghajolni érveim előtt. és így vizesen, meztelenül elindultunk a sátrunk felé. Útközben összeszedtük a szétszórt holmikat, vadul mosolyogva, és most már sietősen. Gyorsan megközelítettük a sátrat, és mgunkra kaptuk a hálóruhánkat, mintha szégyelnénk magunkat valaki előtt. Azután, hagyva csapot papot, bebujtunk a sátorba, összeölelkeztönk, és elaludtunk.
Másnap reggel a csodálatos ébredést tisztálkodás és reggeli követte, persze a "mi asztalunk"-nál. Evés közben aztán jókat mosolyogtunk egymásra, és közben megállapítottuk, hogy azért itt nincsenek is olyan kevesen. Beszélgetés közben leszögeztem, ragaszkodom hozzá, hogy ezt az éjszakai kalandot, valamikor, valahol megismételjük. Dia erre sejtelmes mosollyal úgy felelt, hogy esetleg beszélhetünk róla.


Szextörténet ajánló:


Milf a villamoson


A történet a múlt év végén esett meg velem. Egy hétköznap délután jöttem haza az egyetemről, szokás szerint felszálltam a villamosra. Találtam magamnak helyet, leültem és elkezdtem olvasni az egyik napilapot. Teljesen belefeledkeztem az újság olvasásába, nem is figyeltem arra, hogy miként cserélődnek az emberek a közvetlen közelemben.

Egy ideje már utaztam a villamoson, mikor kellem....

Orgazmus menyország


Lilien vagyok.
Biszex lány. Egy délután ültem a nappaliban, vártam Kingát a barátnőmet. Aztán kopogtak az ajtón. Kinga volt az..Behívtam a nappaliba, rajta egy dzseki volt, rajtam pedig egy köntös. Levette a dzsekiét én pedig a köntösöm! Mindkettőnk alatt csak a fehérnemű volt. Kinga rávetődött a kanapéra én pedig ráfeküdtem Kingára és vadul csókolózni kezdtünk.. Egy gyors mozdulattal leve....

Csak úgy otthagyott...


Még középiskolában történt, nagyon vézna diák voltam, nem sokat csináltam. Nem volt társadalmi életem, csak néha néztem meg focimeccseket az osztálytársaimmal, akik mindig szidták a kedvenc csapatom. Nem csoda, hogy utálom őket, nem is élek már a kollégiumban. Néha néha barátkoztam velük, mert kellett a házi. Itt kezdődik a mi kis történetünk.
Egyszer megfáztam, és nem tudtam két napig isko....

Az első szeretőm


Az első szeretőm ébresztett rá igazán a szex ízére. A tilosban járás, mutatta meg az eddig rejtett oldalamat.
Egész felnőtt életemben csak menekültem a pasik elől.Amióta elmúltam 12 folyamatosan üldöztek.Túl jó nő voltam.
Magas,vagyok,az a hosszú combú ,hosszú szőke hajú,nagy, igazi mellű és nagy,kemény, kerek popsis csaj. Egyik szeretőm egyszer azt mondta, hogy ha meglátja , a képer....

Orális kalandok a vasútállomási Wc-n.


Én akkoriban 19 voltam és suli után általában 30 perceket kellet várni az első buszra...
Nagyon ki akartam próbálni hogy milyen is a szopni egy idegen helyen ahol nem kis esély van rá hogy le bukom. Így hát be ültem a fülkébe, magamra zártam. Csak az az egy fülke volt a vasúton plusz két piszoár.
Lehajtottam a wc ülőkét és el keztem verni, és mikor valaki be jött pisilni és sok ideig....

Elsőre, vagy sem??


Sziasztok, heló heló!!17-voltam, mikor a helyzet történt. Barátnőmmel történt,akivel már próbálkoztunk hónapok óta. Az első barátja vagyok, és még mindketten szüzek voltunk.
Többszöri alkalommal símogattam, míg egyszer betévedtem a bugyijába. Eszméletlenül vártam azt a pillanatot, de akkor azonnal rájöttem em is tudom mit kell csinálni, vagy hogyan. Nem, eleinte nem szexről volt szó, csupá....
Szextörténet címkék

pina kényeztetés | karácsonyra | barátnőmbe | szajba basz | niki és karcsi - a felesé |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.