Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


lányom diáktársalányom diáktársa

Már majdnem 20 éve házasodtam meg és rákaptam az egyik diáktársára a lányomnak. Õ könyvelési szakra akart menni és én segítettem neki ebben. Persze a sok jövésbõl és az egymás melletti ülésekbõl szinte következett,hogy az egyik alkalommal amikor mintha véletlen lenne a ceruzát lesodortam az ölembe és a mellettem ülõ srác utánakapott , ezáltal a köpenyem be nyúlt és a pinámat markolta meg a ceruza helyett. Elvörösödött,majd elnézést kért,mire benyúltam a köpenyem alá és beljebb nyomtam a kezét. Mondtam neki nagy merszed volt és habár bejutottál igazán megsimogathatnád mielõtt kiveszed. Erre félrehúzta a bugyimat és elkezdte a pinámat szétnyitni az újával. Ez már nagyon finom volt,majd megfogtam a farkát a gatyáján kívül és megkérdeztem mit rejt ez a gatya pisztolyt vagy valami mást és kigomboltam a sliccét.

A srácnak abban a pillanatban elõugrott a már megkeményedett fasza és én ráhajoltam és bekaptam a számba. Ez nekem annyira jól esett,hogy amíg el nem ernyedt ki se engedtem belõle.Persze a számba élvezett amit örömmel nyeltem le. Ez finom volt, de azt hittem közben te is csinálsz valamit. Mit? kérdezte,hát kivehetted volna a mellemet a köpenybõl és tovább simogathattad volna a combomat is. Na gyere és felálltam ,majd odahúztam az ágyhoz és rátettem a kezét a mellemre. Ekkor végre felébredt és kezdte kigombolni a köpenyemet és levette rólam,majd a kombinét és a bugyimat is lehúzta. Közben persze kicsatoltam a nadrágszíját és letoltam róla,majd kicsit csodálkoztam,hogy nincs rajta gatya és levettem a pólóját,majd szájon csókoltam. Nagyon jól esett ahogy kezdett ébredeznie a farka amit lehajolva megint bekaptam és szopogattam harapdáltam mint a cukrot. Közben lefektetett az ágyra és szétnyitotta a combjaimat ,majd belecsókolt a puncimba. Nagyon megdicsértem érte,mert mindig imádtam ha a puncimat csókolják és nyelvel izgatják. Nemsokára megfogtam a farkát és magamba helyeztem,Mondván ezt már ezentúl neked kell csinálnod vagy te még nem csináltad. Erre mondta , de csináltam már egyszer odahaza a húgommal és az anyámmal is, de az apám rajtakapott és istenesen elverte a seggemet és összerugdosta a farkamat meg a tökömet. Most meg félek,hogy bejön a férjed és õ is ugyanazt fogja velem csinálni. Mondtam neki,ha a férjem a városba lenne nem jutottál volna a lába közé, mert csak akkor csináljuk,ha õ elutazott valahová egész napra.

Mikor megint felvitt a csúcsra és kértem ne vegye ki próbáljon megint felkorbácsolni az érzékeimet, még akkor is ha közben belém engeded a magodat, de szeretném érezni ott bent,hogy ébredezik a farkad. Ne félj nem fogsz felcsinálni.


Ettõl kezdve valahányszor jött mindig a tanítások után nagyot keféltem a sráccal és késõbb megtanítottam arra is hogyan kell leszoptatni a lányokkal a faszát. Közben az egyik alkalommal mikor egyedül voltam otthon csengettek és eljött kéz másik osztálytára is és megkérdezte nem mutatná meg nekik is azokat a mûveleteket amit a számítógépen lehet,mert addig nyaggatták a srácot,míg az és a lányod megmondták,hogy te tanítottad mg a srácot.

Sajnos még nem voltam felöltõzve és csak egy hálóing volt rajtam és amikor beküldtem a szobába õket én bementem a fürdõszobába. Közben az egyik srácra rájött a pisilés és kérdezte van e másik WC vagy menjen az udvarra pisilni. Ekkor már rajtam volt a köpeny ezért kinyitottam az ajtót és kimentem,hogy be tudjon jönni. Közben kiderült,hogy a srác az ajtókulcslyukon leskelõdött és amikor kinyitottam az ajtót beesett a fürdõszobába. Erre felháborodva mondtam Ti nem is a leckék miatt jöttetek,Nem mondta mert a barátunk elmesélte milyen jó volt veled dugni és mi is szeretnénk. Mondtam nekik én nem vagyok kurva és vagy elmentek szép szóval vagy ha erõszakoskodtok szólok a tanárotoknak vagy az igazgatónak akik eltanácsolnak az iskolából. Erre szó nélkül eltûntek.

Sajnáltam,mert biztosan jó kemény farkuk volt, de nem akartam hogy kurvának nézzek ki és a lányommal is szemétkedjenek.Alig mentek el megint csengettek és mikor kinyitottam az ajtót a szembelevõ lakó volt,hogy szeretne megismerkedni velem testközelbõl is,mert nagyon tetszem neki és kívánatos vagyok.Megkérdezte honnan vesz ezt- bár sejtettem,mert a függöny nem volt behúzva és én mindig az ablakba szerettem öltözni,hogy mások is lássák a testemet. Erre elmondta,hogy látott az ablakban és szeretné tüzetesebben megvizsgálni és érezni a sima bõrömet. Nagyon örültem végül is,mert roppant kíváncsi voltam mekkora fasza van a srácnak. beengedtem és a következõ pillanatban szájon csókolt majd megfogta a mellemet. mivel kellemes meleg idõ volt nem zavart,hogy levette rólam az otthonkát kibújtatott a bugyimból és meg akart baszni már kint. Mondtam neki menünk be ott mégis jobb és ne legyünk senki szeme elõtt. Nagyon örültem neki,hogy megdugott ,mert élveztem az egyre keményedõ faszát bár nem volt nagyon nagy, de azért tetszett.

Megkérdezte jöhet e holnap megint,mire közölte,hogy szeretné elhozni az egyik albérlõjét aki szintén szemet betett magára és igaz hogy néger, de jól el van engedve,hiszen a lakótársa az anyámat kezeli. Átjöttek még ma és egész délután keféltek úgy,hogy alig tudtam a lábamat összetárni úgy megbasztak. A néger farka eléggé nehezen ment belém, de a végén hátulról kegyetlenül megkefélt aminek és nagyon is örültem. Másnap a másik néger srácot is áthozta a néger srác és közölte a harmadik nem fog jönni,mert õ a fõbérlõ anyját dugdossa, Attól kezdve több mint egy évig minden áldott nap vagy délelõtt vagy este és éjszaka kefélt a két néger srác a hatalmas farkukat és nekem egyre jobban tetszett, A srácok gecije is ízletes volt. A seggembe viszont a második néger tudta csak benyomni a faszát, mert annak nem volt olyan vastag a farka mint az elsõ srácnak.Igaz, de legalább tíz centivel viszont hosszabb volt amit a pinámba is nagyon élveztem.Mondták az egyik alkalommal,hogy ne féljek semmi bajom nem lesz nem kapok semmilyen fertõzést, mert senki mással nem dugnak csak velem. Ha esetleg felcsinálnak és el kell vetetnem akkor állják a költségeket ami elõ is fordult abban a másfél évben háromszor. ilyenkor szóltam a férjem unokaöccsének aki szólt az apjának és elmentem hozzájuk egy hétre baszni is és azon a héten azzal keféltem gumival akikkel õk akarták,vagy is a felesége és a srác anyja. Így a pénz amit a négerek adtak megmaradt. Sajnos másfél év múlva levizsgáztak és elmentek,hogy majd tíz év múlva jönnek vissza és akkor megint megkeresnek,mert vizsgázniuk kell még két tantárból.

Pár nap múlva amikor az esti órákban jöttem hazafelé elkapott az utca sarkon két cigány és meg akartak erõszakolni, de szerencsére más is járt arra és elengedtek. A két testvér akik jöttek közölték,hogy ha nem messze lakok elkísérnek,nehogy bajom legyen . Elkísértek én meg meghívtam egy kávéra õket és attól kezdve valahányszor késõn jöttem haza mindig szólam nekik és akkor este és éjszaka megdöngettek mindig. Az a kapcsolat is tartott másfél évig és a két testvár mind a két két fiát felszabadítottam a kérésükre amit aztán míg meg nem nõsültek õk is és a barátaik is jöttek kefélni ami kimondottan jól esett a faszra éhes pinámnak.Ekkor már nem zavart,hogy belém engedték a spermájukat, mert kivették a méhemet és nem lehetett több gyerekem. Az egyik alkalommal amikor a férjem kórházba volt és meglátogattam hazafelé hárman megfogdostak és mivel szimpatikusak voltak a srácok mondtam kísérjenek haza és otthon nagyon szívesen kefélhetünk akár reggelig is. Ez a kefélési sorozat is tartott vagy két évig,majd másokat is ajánlottak és én utána vagy tíz évig el voltam látva fasszal és folyton keféltem néha még pénzért is az ügyfeleimmel is.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


A nővérem, és barátnői


Mármint a nővérem és az osztálytársai, a gimnázium rémei. Hét-nyolc lány (a kemény mag), minden „disznóságban” buliban és poénban benne voltak. Bár nem sokat tudtam kideríteni róluk, de elég vad dolgokat csináltak néha.
A történet akkor kezdődött, amikor negyedikesek lettek. Ebben az évben kerültem én is abba a gimibe, elsősként, igaz év vesztes voltam és már közelebb a tizenhathoz. A csajo....

Bűnös élvezetek


A remetei templom fasorral, bokrokkal díszített kertjében találtunk egy rejtekhelyet, a padot erős bokrok takarták. Amig ide jutottunk a buszmegállótól, elmesélte, hogy a vőlegénye csak úgy engedte el a templomba, hogy előtte egy gyors menetet enged Nikoletta. Erre meg kellett igazítanom a nadrágomat, a lány azonnal felfigyelt erre a mozdulatra, és a nyílt utcán odanyúlt.
- Felizgatott?

A céges bankett csoprtszexbe torkollott


Késő este volt, az irodaházban már csak itt- ott égett a villany. A 14. emeleten azonban még javában zajlott az élet, a cég pont most ünnepelte az egyik project befejezését, ami elég jelentős pénzösszeggel jutalmazta a hosszú, hónapokig tartó munkát.
Sokan hazamentek már, de a kemény mag, az a hat ember még javában ünnepelt. Irene, az egyik építésznő magányosan üldögélt az egyik széken. Ivo....
Szextörténet címkék

remegtem | birkóz | model | krisztián | toalett |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.