Perverzkedés egy 50 éves nővel


26 éves vagyok, de már régóta izgatnak az idősebb nők. Voltam már szinte minden korosztállyal, de a legutóbbi alkalommal egy 50 éves nőt sikerült az ágyamba csábítani.
Az interneten ismerkedtünk meg, mindketten azonos és egyértelmű szándékkal. Éva pár nap chatelés után meg is látogatott engem munka után. Szeretném leszögezni, hogy teljes mértékben hetero vagyok. Nem szeretném és nem is tudnám soha fiúval kipróbálni. Viszont amik itt történtek...
Évával elsőnek leültünk az ágyra és egy üveg bor kiséretében beszélgetni kezdtünk. Bevallom élőben még idősebbnek tűnt mint képeken, így szükségem volt a szíverősítőre. 15-20 percnyi beszélgetés után elkezdtem közeledni felé. Átkaroltam, simogatni kezdtem, majd beszédét elnyomva, megcsókoltam. Finoman csókolózni kezdtünk, miközben kezemmel a mellét masszíroztam. Pont olyan volt mint számítottam, lógós, kicsit szottyadt de mégis izgató. Éva bevadult, látszódott rajta, hogy ki van éhezve és imádja a szexet. Félig rám mászva a nyakamat kezdte heves nyelvcsapásokkal nyalogatni, majd a fülemhez indult. Lehúztam a felsőjét, majd a melltartóját. Bimbója hatalmas, szinte már fekete színű volt. Bő nyállal nyalni kezdtem, amibe ő is besegített. Miközben nyaltam nagy adag nyálakat csorgatott a cicijére, hogy az pont az én számhoz folyjon. Felizgatott vele. Majd megfogta az arcom, az arca elé húzta. Vadul, nyelvesen csókolni kezdett. Nyálas nyelve csak úgy körözött a számban, ha akartam se tudtam volna menekülni ellene.
- Azt akarom, hogy megbasszál - Súgta nyögve.
- De.... előtte.... vedd a szádba... - Válaszoltam.
Felálltam vele szembe, nadrágomat lehúztam, csak a boxer maradt rajtam. Simogatni kezdte, majd egy határozott mozdulattal lerántotta rólam. Nagy adag nyálat csorgatott a farkam tetejére, majd elkente rajta.
- Szereted ha így csinálom? - Kérdezte
- Igen, csináld még.
ÖSszegyűjtötte a nyálat a szájában, majd ismét rácsorgatta és ismét elkente.
- Szereted a nyálamat mi?! Élvezed... - Mondta
- Isteni... - válaszoltam.
Majd felállt mellém, aztán az ágyra lökött. A farkamhoz csúszott és vadul szopni kezdte. Folyt a nyála mindenfelé, nagyon élveztem. A zacsimat masszírozta, majd két combomat felnyomta, hogy jobban a zacskóm aljához férjen. Szopkodni kezdte, golyóimat felváltva nyalogatta miközben éreztem, hogy a nyála folyik le a segglyukamhoz, amit ujjaival folyamatosan elkent odalent. Addig kenegette míg a nedves ujja elért a lyukamhoz és finoman körkörös mozdulattal masszírozni kezdte. Nem akartam kimondani, de vágytam rá, hogy bedugja. Megtette. Nyálas ujját finoman felcsúsztatta a feszes lyukamba, a nedvességet pedig a nyálával pótolta folyamatosan. Ujjazni kezdett, amit én hangos nyögés kiséretében élveztem. Kihúzta az ujjait, majd nyalni kezdte. Vadul. Mintha csak egy punci lenne. Mint mondtam, nem vagyok meleg, de ez valami teljesen újfajta öröm volt. Ilyet még sosem éltem át. Abbahagyta, felcsúszott és megcsókolt, közben pedig rám ült. Bugyiját félrecsúsztatta és beleült a csupasz farkamba. Tág pinája volt, nemrég jól kitágíthatták. Lovagolni kezdett rajtam, majd az arcom fölé hajolt:
- Akarod érezni az ízem? - kérdezte
- Igen. Csináld. Gyerünk. - válaszoltam, mert tudtam mire készül.
- Nyisd ki a szád. - mondta
Kinyitottam, közben pedig láttam, hogy ismét nyálat gyűjt a szájába és a számba köpte.
- Ne nyeld még le - tette hozzá gyorsan, majd megcsókolt. Ahogy csókolóztunk, az a rengeteg mennyiségű nyál folyt ki a szám szélén.
Hangosan nyögtünk mindketten, élveztük. Majd egy gyors és határozott mozdulattal megfordítottam magunkat, én kerültem felülre.
Miközben farkam ki-be járt a nedves tág pinájában, kinyitotta a száját, utalva arra, hogy mire vár. Összegyűjtöttem a nyálamat és a szájába köpte. Nagyot nyögött.
- Kérek még - mondta nyögve
Megint odaköptem neki.
- Ezaz, csináld még. Basszál. Ordította hangosan miközben a szája körül mindenhol az én nyálam folyt.
- Csináld még, csináld. Nem hagyta abba az ordibálást, ami szinte már kellemetlenül hangos volt, így hát a számmal befogtam.
Nagy nyelvemmel végignyaltam a száját kívülről, amivel összesepertem a sok nyálat, majd a szájába tettem. Ettől élvezni kezdett, hosszan, sikongatva kapta el az orgazmus és csak azt éreztem, hogy odalent tiszta nedv minden. Spriccelni kezdett úgyhogy gyorsan kihúztam a farkam és lecsúsztam a puncijához, hogy még a számmal elkapjam a nedvét. Sosem spriccelt még le lány, nagyon felizgatott. Kicsit sikerült a számba gyűjteni, amivel felcsúsztam a szájához és rácsorgattam. A zárt szájáról elsőnek lefolyt, majd kinyitotta és megtöltöttem a saját nedvével. Megcsókoltam, majd kértem, hogy most ő elégítsen ki. Lecsúszott, majd szopni kezdett. Pár perc után nagyokat nyögve a szájába élveztem. Szinte még folyt a gecim odalent, mikor a gecivel teli szájával elindult felém. Féltem mit fog csinálni, de valahol a kíváncsiság mégis izgatott. Sosem kóstoltam még a saját gecimet, még maszturbálás közben sem, de most tudtam, hogy ez fog történni. Undorítónak, de mégis izgatónak tartottam. Szája a számhoz ért, nehezen szedtem rá magam, hogy kinyissam de megtettem végül. A forró gecimet ami a nyálával keveredett szép lassan átcsorgatta a számba. A forró geci szép lassan megtöltötte a számat, nem mertem nyelni, becsuktam.
- Gyerünk, nyeld le - súgta oda
Majd becsuktam a szemem, összeszedtem minden bátorságom és lenyeltem.
Percekig feküdtünk egymás mellett, majd felöltözött és hazaindult.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Leszoptak a termálban


A nevem Roli és 22 éves vagyok. Aktívan sportolok, ezért néha eljárok termálozni, hogy pihentessem az izmaimat és szaunázzak kicsit. A forró vízben ülve, a fejem a medence sarkának támasztva gyakran sziesztáztam. Egyszerűen csak élveztem, hogy nem kell beszélnem senkivel és relaxálhatok. A fürdőzés végét mindig alapos zuhanyzással zártam, ahol még szintén relaxáltam 5-10 percet. Az egyik alkalomma....

Anyámmal dugni


Be kell vallanom, hogy mindig is fantáziáltam anyámról. Freud szerint mindenki csinálja, de nekem ezek sokkal nyíltabbak voltak mint a normális.
Legalábbis azt hiszem. Neki mindig is jó alakja volt, köszönhetően a futásnak és tornagyakorlatokra, meg egyébként is jó teste volt alapvetően. Gyakran láttam amint hazajön edzésről rövid pólóban, és gondoltam milyen jó lehet az ágyban, és gyakran ....

A kismellű stoppos lányPénteken este fele megyek kocsival haza. Az út szélén egy nagyon csinos fiatal lány áll. Eloször azt hiszem hivatásos, de amikor látom mellette a nagy táskáját, akkor megállok. Elmondja, hogy hétvégére megy haza a szüleihez, mert pesten jár gimnáziumba és kollégiumban lakik. De sajnos délután elaludt és lekéste az utolsó vonatot. Ezért állt ki stoppolni. Meleg este van. A lányon is csak eg....

Barátnőmmel (Leszbikus)


Barátnőmnél töltöttük a hétvégét. Mindkettőnknek megvan a magafajta fantáziája, és mindkettőnket ugyan azok, vagy legalábbis hasonló dolgok izgatják. Amióta nyáron rendeltünk egy felcsatolhatós műfaszt, azóta együttléteink intenzívebbek.
Barátnőm szülei elmentek boltba, gyorsan lemostuk a pélót, majd becsultuk a szoba ajtaját. Az ágyon ültem, ő meg előttem állt. Arcát magamhoz húztam, majd....

sorba baszták az anyjukat és az apa is kefélte a lányait


sorba baszták az anyjukat és az apa is kefélte a lányait

Mint korábban írtam a barátnõm aki kurva volt otthon rávett,hogy menjek ki az Usábaa testvérével és töltsek ott el három négy évet,mert így megtanulok angolul is.Egyébként is mivel szeretem a hosszú farkakat ott mint kurva hivatalosan is hozzájuthatok és még vigyáznak rám az orvosok is.A fõnököm ahol dolgoztam nem szívesen,de e....

Irodai Szopás


Megérkezem, bezárod mögöttem az ajtót, és nekidöntesz. A testemhez simítod a tested, megcsókolsz és közben a kezeiddel mar a szoknyám alatt finoman simogatsz. Én közben markolom a feneked, te pedig szép lassan egyre közelebb érsz a bugyimhoz. Aztán félre is tolod és érzed, hogy mennyire nedves vagyok már. Ettől még jobban begerjedsz, vadul csókolsz, és egy kicsit még simogatod a csiklóm, aztán a m....
Szextörténet címkék

apám | a diáklány büntetése | levelek | icanéni | eszti mama |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.