Szexkalandok fiatalon 1.


Cseperedtünk szép lassan felfelé és a szexuális kíváncsiság egyre fokozódott bennünk. Már 16 évesek voltunk kb. A fiúk egyre jobban hencegtek magukkal, ki mennyire menő, mennyire izmos, sportos, sármos. Mint az állatvilágban, tetszelegtek nekünk nőstényeknek, hogy kiket kell majd válasszunk. Persze nem családalapítás a cél, csak elcsattan az első csók, esetleg meztelenre vetkőzünk. Már ilyen korban is menő az, ha valakinek van barátnője, persze a maga komolyságával. Ekkor még nem öltöztünk miniszoknyába és öltöztünk csipkés fehérneműbe, ami kilátszódott, ha lehajoltunk. Bemelegítő, póló, egyszerű lányéletet éltünk.
Persze mint minden lányt, engem is érdekeltek a fiúk, nem akartam lemaradni semmiről, hogy nekem ne legyen pasim, táncpartnerem, és egyéb titulust kapó fiú társam. De nem erőltettem semmit. Voltak helyes kis kölykök az osztályban és más osztályban is. És az én első fiúm is egy másik osztályból volt, ráadásul egy évvel felettem járt. Mátyásnak hívták. Kis cingár alkatú, magas, vékony. Kosarazott, technikailag rendben volt, még egy kis izom kell rá. Mi lányok gyakran jártunk sporteseményekre, szurkolni, vagy épp űzni. Bár én személy szerint nem sportoltam sokat, azért kivettem a részem mindig mindenből. Nem húztam ki magam. Mivel hetente többször is volt kosármeccs egy bajnokság részeként, így hetente kijártunk délutánonként, és szurkoltunk, sajnos többnyire csak a helytállásra futotta. Néha azért becsúszott egy-két győzelem, de többnyire kikaptak a srácok, még ha nem is sokkal. Már nem is tudom, hogy történt, de Mátyással itt léptünk a boldog párkapcsolat hosszú és embert próbáló útjára. Sokszor összeakadt tekintetünk, olykor beszélgettünk, még a szüleit is ismertem, akikről tudtam, hogy mivel foglalkoznak, hol és milyen körülmények között élnek. Volt közös téma, hetente legalább egyszer meccs után elmentünk sétálni, hazakísért sokszor, akkor a kertben beszéltünk, vagy épp beültünk valahová. Szóval megismertük egymást, már amennyire ilyen korban lehet. Tavasz kezdetén, mikor már számára a középiskola is téma volt, akkor került elő a közös létünk témája. Délután volt, megint sétáltunk, kellemes volt az idő, az egyik játszótér padján pihentünk meg, ahol sok beszélgetés után megtörtént az első csók. Fura volt, tudta a fene, hogyan is kell ezt. Persze olvastuk, láttuk filmeken, de élőben mégis más. Szóval megkérdezte a kis cukiság, hogy megcsókolhat-e. Miért is ne, baj nem lehet belőle. Közelebb ült, megfogta a kezem, az arcomhoz hajolt. Már a maszturbálás előtti bizsergés környékezett a puncimban. Előbb ajkon puszilt – oh, hagyjuk már- kinyitottam a szám, hogy érezze az ajkam nyitottságát, ő is így tette, egybefonódott az ajkunk, és pár percen keresztül smároltunk. Inkább volt olyan, mint amikor összegabalyodik két cipőfűző, szóval mihelyst átnyújtottam a nyelvem a szájába, hogy ilyenem is van, már mindjárt izgalmasabbá vált. Érezni a nyelvét, az ajkát, ahogy szuszogott és a fülem mellett elment lágyan szóló hangja. Tökéletes első csók, szerintem, soha rosszabbat, ráadásul mintha benedvesedtem volna. Csókolózás után elköszöntem gyorsan, hogy mennem kell, mint aki jól végezte dolgát, elfutottam, hazamentem. Szerencsére senki nem volt otthon, pont időben érkeztem, maszturbáltam egyet ennek a csókolózásnak emlékére. Ennyire volt jó.
Ahogy teltek a hetek, rendszeressé vált a csókolózás, most már kiálltunk a nagyközönség elé, azaz megmutattuk magunkat az osztálytársaink előtt, és a suli előtt. Persze ment a pletyka is, az irigység is, de nem foglalkoztam velük. Ám Mátyás sem. Nem sok jót jósoltak nekünk, mivel elkerül a srác a suliból. Nagylegény lesz, a suliban vele egykorú nők körül, és akkor megcsal majd és sírni fogok és zokogni. Nem így lett, bár később szétmentünk, de én szakítottam vele.
A csókolózást olykor felváltotta egymás testének felfedezése is. Főleg akkor, amikor tudtam, nálunk vagy náluk senki sincs. Sosem volt a ruhán keresztüli simogatástól több. Próbálkozott ő, hogy hátha lekerül valamelyik textilem, de ragaszkodtam a testem fedéséhez. Ami szépen fejlődött. Alakosabb lettem, a melleim szépen növekedtek, már melltartót viseltem, de sokszor elég volt egy passzosabb atléta. Már a puncimon régebben megjelentek az első pelyhek, a menstruáció már kínzott, otthon is sokat beszélgettünk végre erről anyuval. Szóval az én testemmel tisztában voltam. A fiúkéval annyira nem. Persze olvasás szintjén, képen látás szintjén igen, de hogy lássam vagy fogjam például a péniszt, ilyen nem volt még.
Mindketten be voltunk már zsongva, mikor kettesben maradtunk valamelyik házban. Célozgattunk már arra, hogy esetleg mi lenne, ha nem állnánk meg a csókolózásnál. Persze nem akartam lefeküdni vele, de kis petting valószínű belefért volna. A srácnak sem volt még előttem kalandja senkivel, már 4 hónapja vagyunk együtt körülbelül, ő nemsokára el is hagyja a mi kis általánosunkat, és ha akarunk valami egymástól, haladni kellene. Azt is tudtuk, hogy nem együtt fogunk megöregedni.
Egyik héten kiderült, hogy anyum elkíséri apumat egy gyűlésre. Sajnos apumnak egyre rosszabb természete volt, rászokott a piára, pedig sosem ivott, kimaradozott esténként, lehet félre is lépett. Anyum próbált segíteni neki, ilyen volt ez a szombat délután/este is. Már többször voltak, így reméltem nem fordul az elő, hogy csak hazajönnek, mert megunta apám, és nyugodtan vehetjük fel a testfelfedező tanórát a szobámban Mátyással. Vártam, hogy a szülők lelépjenek, és vártam a fiúmat. Megérkezett, megkínáltam üdítővel, de hozott egy kis piát oldódás végett. Azt felvittük, leültünk és beszélgettünk a dolgainkról. Szerencsére az a pasi volt, akivel lehetett ilyenről, és felvetődött a mai tananyag is, benne voltunk, hogy tovább menjünk, és majd meglátjuk mi lesz. Széjjelnéztem én anyumnál, milyen fehérneműi vannak, és az egyik üzletben vásároltam egy két dolgot. Csipkés piros tangát, amit mikor felvettem, alig takart valamit kicsiny fenekemből, bár ez biztos nem lesz gond. Ehhez vettem fel egy melltartót, szintén vadító piros színűt, és így vártam a rucim alatt Mátyást. Mivel sok mindent láttam már, gondoltam felvidítom egy kis tánccal, riszálom magam, hogy felizgassam, vagy épp húzzam az agyát. Ittunk is, attól eleve jó kedvem lett, leültettem az ágyra. Előbb mellé ültem és csókolózni kezdtünk, hosszú perceken keresztül csókolóztunk, de nem engedtem neki semmi tapit. Bizseregtem rendesen, a kis gatyáján pedig olyat láttam, amit még nem sokat. Élőben meredezett egy farok előttem. Szinte rögtön szintet lépett a vágyam, de próbáltam visszafogni magam. Elléptem tőle, gyorsan kiszaladtam a fürdőbe, a rucimat ledobtam, csak a fehérnemű maradt rajtam, felvettem egy hálóinget, és visszamentem a pasimhoz.
Elé léptem és elkezdtem riszálni magam. Előről csodálhatott, majd hátat fordítottam neki, bedőltem, hogy kivegye a fenekem alakját is. Hátranéztem olykor, kacsintottam rá. Türelmetlennek látszott. Odaléptem hozzá, kezével megfogtam a hálóingem alját, kértem rá, hogy szorítsa, és közben kiforogtam belőle. Engedte földre hullani a lepelt, ami eltakarta testem. Ölébe ültem, még piciny mellem az arcába dörzsöltem, de a kezét lefogtam, hogy továbbra se tudjon hozzámérni. Érezhető volt a hatás, míg ölében ülte, nyomta a kis combom és fenekem a gatyájában tornyosuló farok. Felálltam róla, kigomboltam a melltartóm, szintén a földön landolt. Majd kezemmel eltakarva táncoltam tovább. Teljesen átitatta már a puncim nedvessége a bugyimat, a vágyam a pasim iránt tetőfokára hágott, látható módon ő is alig bírta kordában tartani péniszét. Leengedtem a kezem, ismét az ölébe ülve kértem meg, hogy a melleimet izgassa, kéz nélkül. Szóval először nyelvével körbenyalta mellem minden mm2-ét, a legvégén elidőzött a bimbóimnál, körkörösen izgatta, majd ajkaival bekapta, megszopogatta, megharapdálta, és ez elég volt, hogy a 2. fázisba lépjek. Levettem a pólóját, érezni akartam, ahogy az ő felsőteste és az enyém összeérnek, szinte összetapadnak. Leszállva róla már a rövidgatyája is lehúzódott, szóval csak boxer volt, aminek szélénél már szinte kikandikált a farka. Tovább táncoltam, riszáltam magam fenékkel felé, a kis falatnyi bugyim nagyon lekívánkozott rólam. Így már az ágyon folytattam, odalépett hozzám. Felemeltem a csípőm, lehúzhatta rólam a tangát. És ott voltam előtte teljes meztelenségben, meredező mellbimbóim és teljesen nedves pinám jelezte, hogy kész vagyok hancúrkodni.
Segítettem neki levenni a boxerét, és elém tárult végre a farka. Nem volt viszonyítási alapom, szép példány lehetett, mivel sosem láttam és sosem fogtam, így nem voltam benne biztos, hogy kezdjek neki. Szerencsére a férfi erősebb jellem volt, megfogta a kezem, hogy fogjam meg azt. Megtettem, tenyerem közé szorítottam hímvesszőjét, majd felelevenítve a már tv-ben látottakat, húzogatni kezdtem. Nem mutatta meg magát teljesen a makk, csak épp húzogattam neki, látható módon élvezte. Már egymással szemben ültünk, ő is lenyúlt az ölemhez, és szép óvatossággal a csiklómat kezdte el izgatni. Még nem érintett pasi lent, és tudtam azt, milyen, amikor én csinálom. Meglepő módon élveztem azt is, amit ő csinált. Szóval smároltunk, és közben kézimunkáztunk. Pár perc után lefektetett, keresztbe feküdt mellettem, és így simogatta az ajkaimat, majd visszatérve a csiklómhoz fokozta az élvezeteket, én pedig már szinte teljes hosszában kényeztettem a farkát, néha csak két ujjammal közrefogtam makkját, és csúsztattam ki azok közül ki és vissza. Élvezte, szóval annyira rossz nem lehettem.
- Szóval meddig mehetünk el? – fordult egyszer felém.
- Mire gondolsz? – tettem fel félve a kérdést.
- Csak kézzel kényeztethetlek, vagy szájjal is? És te hogy szeretnéd?
- Nem tudom, hogy szájjal képes leszek-e neked. Nem vagyok biztos magamban. De te csinálhatod.
- Majd meg fog jönni hozzá a kedved szerintem, de akkor kezdem.
És átette fejét a csípőmön, hintett egy csókot a csiklómra, amitől egyből orgazmusközeli veszély fenyegetett. És már csak azt vettem észre, hogy keresztben van felül, feje teljesen eltűnik a látószögemből, csak a tarkója mutatja meg annak helyét. Éreztem, ahogy nyálától még nedvesebbé válok. Az elején csak diszkrét ajaknyalásokat kaptam, majd a csiklómra fókuszált, és ez majdnem betette a kaput. Próbáltam másfelé koncentrálni, nem volt nehéz, mert ezzel, hogy rámfeküdt, a segge és a heréje került szemem ügyébe. Kezemmel a heréit kezdtem el simogatni, így kicsit tudtam arra koncentrálni, hogy ne élvezzek el. A gyönyör akkor fokozódott, amikor leszállt rólam, hogy szembe legyen a féltett hamvas puncimmal, és ujjait hüvelyemhez tette. Teljes mértékben képes voltam befogadni, előbb az egyik ujj hatásától, majd pedig kettő ujj érzésétől jutottam el végleg a csúcsra. Amit akkor művelt kézzel és szájjal, a soha nem érzett érzés, kivégzett. Fejét megragadtam, hogy a nyelvét ne tudja használni, teljes erőmmel belenyomtam a fejét a puncimba, kezét el is vette, így söpört végig rajtam az orgazmus hullámzó tajtékja, több percen keresztül rángatózott testem és bizseregtek végtagjaim. Fenomenális érzés volt. Farka biztos remélte a folytatást, hogy majd belémhatolhat, de mikor elővette a kis gumiját a táskájából, nem voltam biztos abban, hogy akarom magamban a farkát. Nem azért, mert nem kívántam, hanem erkölcsből.
De érezni akartam még jobban a kis faszát, ezért hanyatt fektettem, a gumit eldobtam magunk mellől. A pénisze felé hajoltam, kezembe vettem és vertem neki, egyre közelebb kerültem a farka végéhez, most húztam le neki teljesen a bőrt, hogy lássam a makkját, mit is fogok bekapni. Ajkaim közé vettem, engedtem egy kis nyálat rá, majd nyelvemmel körbenyaltam kúpját, végül pedig teljesen rácuppantam. Nem engedtem, hogy végigérjen a számban, kézzel továbbra is kényeztettem, egyre inkább lentebb, a zacskóját és a heréit simogattam, néha az ujjaim az ánuszát is érintették. Számmal és nyelvemmel pedig egyre intenzívebb szopásban részesítettem. Becsukott szeme és heves zihálása egyértelműsíttette számomra, hogy élvezi a történteket, így egyre magabiztosabbá váltam. Előre szóltam neki, hogy ha orális kényeztetés lesz is, nem élvezhet a számba, így mikor kiáltott, hogy végem, felkaptam fejem, és a kezemet használva kivertem neki. Még hogy péniszt nem láttam, a sperma még nagyobb újdonságnak számított. Nem tudtam, hogy lassítsak, vagy erősebben verjem neki. Amikor elélvezett, rám hagyta a dolgot, de a kezével irányította tenyerem szorításának erősségét, a mozgásának sebességét, így kontrolláltan fejezte be az kilövést a kezem által. A java a kezemre csorgott, majd rólam a testére, de pár erősebb lövés az arcomra is juttatott belőle.
Csodás érzés volt fiú által elélvezni és csúcsra is juttatni egyet. Sokáig feküdtünk egymás mellett, majd az idő szűkössége miatt elbocsátottam tőlünk, bízva a folytatásban. Kiengedtem, majd visszafeküdtem az ágyamba. Este már, mikor mindenki lefeküdt, meztelen feküdve vártam a teljes csendet. Becsuktam a szemem, és elképzeltem a ma délután történteket, és kielégítettem magam rá. Rátettem az i-re a pontot.


Szextörténet ajánló:


Alkalmi szex szállás


Még főiskolán történt meg velem az eset. Levelezős voltam, ezért csak havonta egy hetet kellett suliba járnunk. Mivel nem laktam túl messze a várostól, ahol a suli volt, ezért minden nap vonattal jártam suliba. Egyszer aztán hosszú naposok voltunk, és láttam, hogy nem fogom elérni a vonatot, ezért aztán szünetekben szállás után keresgéltem az Interneten. Ott találtam rá egy címre. Nem is volt mess....

Létrán szoptam a faszt


Múltkoriban esett meg velem, hogy egy iratot keresve az archívumba kellett mennem.
Az ablaktalan helyiségben nagyon meleg volt, ezért keresgélés közben hamar nekivetkőztem. Már csak egy kis atlétatrikó maradt rajtam, meg a bugyim, ezért meglepődtem, amikor a villanyszerelő nyitott be.
A polcok miatt csak a fejemet láthatta, így kérdezte meg elvégezheti-e a munkáját, amit eddig a bez....

Kriszta a feleségem, nagyfarkú fériakkal kefélt


Egy házibuliban voltunk, ahol az én barátaim, meg a házigazda öccsének a barátai voltak ott. Én a feleségemmel mentem, aki igen csak csinosan volt öltözve, egy kis szoknya volt rajta, harisnya meg egy kis csizma (nagyon jó lába van). Hát elég szexi volt. El kezdtünk iszogatni, közben a feleségemre rákattant a házigazda öccsének egy barátja. Nagyon fiatal volt kb. 17 éves (én 25, a feleségem 24), v....

Házibuli Nikivel, gruppen lett a vége


Egy szeptemberi forró, fülledt éjszakán, barátnőmmel, házibuliba voltunk hivatalosak a barátnőjéhez Nikihez.
Mint minden buliban folyt a pia, a hangulat egyre jobb volt.
Nikiről tudni kell, hogy finoman szólva is imádta a faszt, és a drogot és ekkor már
jó ideje nem járt benne senki, amit igen nehezen viselt.Mivel már mindenkiben volt töltet rendesen, így a gátlások is oldotta....

Klaudia, Klaudia


Lementem a tópartra és ahogy minden nap, Klaudiát ott találtam. Épp levette az utolsó ruhadarabot is, így csodálhattam meztelen testét. Magas, karcsú, sportos lány volt hosszú, sötét hajjal és bájos arccal. Hamvas barackbőre csillogott a napfényben. Karcsú, feszes combjai kerek fenékből indultak, mellei közepes méretű kerek almák voltak. Szőrös puncija hívogatott. Napozni és fürdőzni járt le ide, ....

A lakótárs 1.


Aznap is a gép előtt szándékoztam tölteni az éjszakámat, hogy a féléves beadandóm a legtökéletesebb legyen, mivel ezen múlott, hogy átvesznek-e államilag finanszírozottra. Így igencsak elborult az agyam, amikor elsötétült előttem a képernyő áramszünet miatt. A rohadt életbe felkiáltással vágtam az asztalra, amikor a szomszéd szobából lakótársnőm hangját hallottam: „Na mi a baj?” kérdezte negédesen....Szextörténet címkék

net | éééé apu | házas férfi | naploja | első munka |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.