A nejem és a szobafiú


Egyik hétvégén wellness hétvégére mentünk a feleségemmel. A hétvége nem titkolt célja volt, hogy egy gyerekmentes hétvégét töltsünk el, hódolva a testi élvezeteknek. Kifejezetten felnőttbarát szállodában szálltunk meg, ahol már megérkezéskor feltűnt mindkettőnk számára, hogy a bár környékén egy fiatal feketebőrű srác sürög forog, készíti a koktélokat.
Elfoglalva a szobánkat azonnal elkezdtem húzni a feleségem agyát, hogy majd én összeismertetem a néger sráccal, és végre összebarátkozhat egy nagy néger fasszal. Korábban gyakran néztünk olyan szexvideókat, ahol fehér nők szoptak nagy élvezettel akkora néger farkakat, amiket alig tudtak bekapni, és ez a feleségem fantáziáját is izgatta, persze közel sem annyira, mint az enyémet.
Vacsora előtt bevetettük magunkat a szálloda wellness részlegébe, ahonnan közvetlen kapcsolat volt a bárhoz, ahol – mint később megtudtuk – Masud dolgozott mixerként.
A második koktélnál elkezdtünk beszélgetni vele, és megtudtuk, hogy ő már Magyarországon született, az apja volt afrikai és most átmenetileg dolgozik ebben a szállodában, mert külföldre készül. Kissé célirányosan irányítva a beszélgetést én pedig elmondtam neki, hogy lazítani jöttünk a feleségemmel Krisztával és az a célunk, hogy pihenjünk és jól érezzük magunkat. Masud pillantása és mosolya alapján tudtam, hogy értette a kétértelmű mondataimat, ráadásul visszadobva a labdát felhívta a figyelmemet, hogy ha bármiben tud segíteni, akkor szóljak neki bátran. Erre megkérdeztem, hogy rendelhetek-e a szobába koktélt, és ha igen, akkor ő hozza-e fel. Masud elmondta, hogy ma este nem tudja megoldani, de holnap 11 után lemegy a hajtás és ha nincs vendég, akkor bezár a bár, de az utolsó koktélt a kedvünkért fel tudja hozni majd a szobába, ha szeretnénk.
Úgy éreztem, hogy Masud személyében megtaláltam a bakancslistás csődört, aki megajándékozhatja a feleségemet egy nagy néger fasszal, és onnantól kezdve csak ez a cél lebegett a szemem előtt.
Másnap egész nap a wellnessben voltunk feleségemmel, ahol amikor csak lehetett, mindig igyekeztem a témát a néger farkakra terelni és ráhangoltatni Krisztát arra, hogy ha például Masudot rávenném, akkor hajlandó volna-e leszopni a farkát előttem. Kriszta mindig igyekezett hárítani, de nyilvánvaló volt, hogy túl kurvás lenne, ha egyszerűen csak igent mondana, de valójában ez a nem, egy határozott igen volt.
Eljött a szombat este. Az egész napos lazulás után kellemesen megvacsoráztunk, majd nem kevés bor elfogyasztását követően elindultunk a szobánkba. Útközben még odaléptünk a bárhoz, ahol Masudtól rendeltem két koktélt, és megbeszéltem vele, hogy akkor 11 után várjuk a szobánkba a koktélokat. Kriszta óvatosan kérdezte meg, hogy ugye nem vagyok olyan hülye, hogy megkérdezem a sráctól azt, amiről egész nap beszéltem, magyarul, hogy nem akarna-e szexelni vele? Éreztem, hogy feleségemben eljött az a pillanat, amikor komolyan vette a helyzetet és elkezdett félni. A szobába érve megkértem, hogy vetkőzzön egy szál tangára, de a combfixét felveheti. Ez pont jó szerkó lesz ahhoz, hogy a koktélokat átvegye. Kriszta egyre erőteljesebben kezdett aggódni, mire én inkább heves csókolózásba kezdtem, hogy hangulatba hozzam. Miközben csókoltam, markolásztam a seggét, amelyben szinte eltűnt tangájának csíkja, s közben éreztem, hogy teljesen felhevült. Punciját csak a bugyin keresztül simogattam, nem akartam az események közepébe vágni. A következő pillanatban diszkrét kopogás hallatszott a szobaajtón. Feleségemet szinte az ajtóhoz löktem, majd kinyitottam az ajtót. Kriszta azonnal kétségbeesett, hogy fekete combfixben és egy szál tangában áll az ajtóban, míg vele szemben Masud állt, immáron egyenruha nélkül, farmerben ingben. Masud a látványtól majdnem eldobta a kezében lévő tálcát a koktélokkal, de mielőtt ez megtörtént volna, elvettem tőle azt, amin nem mellesleg egy üveg pezsgő is volt.
- Nem akarok zavarni – szólalt meg Masud.
- Nem zavarsz, erre vártunk – válaszoltam. - Gyere, ülj le – és az ágyra mutattam.
Kriszta eközben minden igyekezetem ellenére felkapta fürdőköntösét. A lehető leggyorsabban kitöltöttem a pezsgőt három pohárba és koccintottunk. Kriszta meglepő gyorsasággal húzta le a pezsgőjét, Masud is hasonlóan tett.
Ezután megfogtam feleségem kezét, odaültettem Masud mellé az ágyra, én pedig letérdeltem elé. Tudtam, hogy a Masud érkezése előtti előjátéktól már nedves lett a puncija, ezért lábait széttárva, lassan a puncijához toltam fejem és elkezdtem nyaldosni a puncinedvtől átázott tangáját.
- Én ezt nem szeretném – mondta Kriszta, de tudtam, hogy ez igazából bíztatás volt és kérés, hogy irányítsam az eseményeket.
- Lazíts drágám – válaszoltam, miközben ujjaimmal már félrehúztam Kriszta tangáját és elkezdtem nyalni keményre duzzadt csiklóját.
Kriszta akkorákat kezdett sóhajtozni, mint még korábban soha, ezért elkezdtem őt rég várt perverzióm felé terelni:
- Tetszik, ahogy nyalom a pinád?
- Igen tetszik – válaszolta nyögésekkel tarkítva, miközben köntöse is lecsúszott meztelen felsőtestéről.
- Mondd, hogy szeretnél közben egy faszt is szopni.
Ekkor szünet következett, de ekkor csak még jobban elkezdtem nyalni a csiklóját, miközben két ujjam már ki-be járt nedves puncijában.
- Drágám, mondd, hogy szopni szeretnél egy kemény faszt!
Kriszta ütemes sóhajtozások közben kezdte feladni a megjátszott tiltakozást:
- Szeretnék szopni egy kemény faszt – mondta Kriszta.
- Masud, hallod mit kér a feleségem, légy szíves szolgáld ki.

Masudnak nem kellett kétszer mondani; felállt feleségem mellől az ágyról, én eközben Krisztát felhúztam a már félig ágyon elterülő pozícióból, hogy térdelve is jól láthassam, ahogy feleségem elkezdi szopni Masud farkát. Masud gyorsan megszabadult farmerjától és előkerült félig álló fekete farka. Kriszta arcára kiült a döbbenet, amikor meglátta Masud faszát, ami félkemény állapotban is hosszabb és vastagabb volt az enyémnél. Jobb kezével lassan megmarkolta és hátrahúzta rajta a bőrt, hogy megláthassa Masud makkját. Az is fekete volt, mint ahogy az egész gondosan borotvált fasz. Kriszta odahajolt a kezében tartott fekete faszhoz és lágy makknyalogatás után bekapta. Lélegzet visszafojtva néztem, ahogy a feleségem a szájába igyekszik tolni a fekete faszból minél többet. S bár ekkor még nedves puncijáról is megfeledkeztem, ő mégis ütemesen nyögött, egyértelmű volt, hogy tetszik neki a méretes néger fasz. Jobb kezével ütemesen verve, kezdett önkívületi állapotba kerülni a faszszopástól, ami annyira felizgatott, hogy én is felálltam, odatartottam kőkemény farkamat az arcához. Kriszta rám nézett, bal kezével megfogta az én farkamat és elkezdte szopni, miközben a már keményre és még nagyobbra duzzadt néger faszt a jobb kezével ritmusosan verte tovább. Ezután újra Masud farkát kapta be. Kriszta tudta, hogy megőrülök a látványtól, és hogy még jobban kikészítsen, kinyitotta a szemét és rám nézett. Azt hittem ott helyben szétrobban a farkam, látva a feleségemet, akinek a szájában egy néger fasz duzzadó makkja jár ki-be, miközben ő a szemembe néz. Úgy döntöttem tartok egy kis szünetet és az ágyra vetettem magam, hanyatt fekve. Kriszta ezt látva, abbahagyta a szopást és megszabadulva tangájától, beleült a farkamba. Elkezdett vadul lovagolni, miközben Masud az ágy végén várt, hogy mit is engedélyezek számára. Nem volt kérdés számomra, hogy szeretném, ha seggbe dugná vastag farkával a feleségemet.
- Masud, van még egy szabad lyuk, gyere dugd meg a feleségem.
Masud odatérdelt feleségem mögé, aki abbahagyva a lovaglómozgást, felém hajolt, hogy segglyukát a lehető legtágabban tudja Masud felé nyomni. Kriszta arca kissé megfeszült, halk fájdalommal vegyes nyögésekkel lassan befogadta Masud farkát a seggébe. Lassan elkezdtem mozogni, remélve, hogy most aztán nagyon megbasszuk a feleségemet, de amint Masud is kissé beljebb nyomta hatalmas makkját a feleségem seggébe, Kriszta óriásit nyögött és testét a ritmusos rángatózás kerítette hatalmába; óriási orgazmushullámban tört ki. Láttam az arcán, hogy most bármi történhetne körülötte, nem tudna róla tudomást venni, mert megszűnt minden külső világ. Legalább két perc volt, míg Kriszta újra magához tért, de ekkor lemászott a farkamról és erőtlenül elnyúlt mellettem az ágyon. Lassan elkezdtem simogatni Kriszta melleit, miközben ő elkezdte ritmusosan mozgatni csípőjét. Ebből éreztem, hogy újra kész a harcra. Megkértem, hogy térdeljen fel az ágyra úgy, hogy Masud hátulról meg tudja baszni, miközben ő engem le tud szopni. Kriszta eleget tett a kérésemnek: seggét ismét Masudhoz tolta, aki örömmel és óvatosan tolta be farkát a feleségem puncijába, miközben ő bekapta farkamat. Pár pillanat múlva Masud úgy baszta hátulról a feleségemet, hogy szinte ritmusosan rálökte őt a farkamra. Láttam feleségem arcán, hogy Masud tövig nyomhatja belé vaskos faszát, amitől Kriszta újfent kezdett közelíteni az eszméletvesztés felé. Mivel éreztem a farkamon, hogy mindjárt elmegyek, inkább kihúztam a feleségem szájából és pár percig csak gyönyörködtem abban, ahogy a nagy néger farok szétbassza a feleségem pináját. Kriszta azonban nem bírta sokáig a néger fasz könyörtelen baszását, ezért pózt váltott. Szinte megváltás volt számára, hogy újra beleülhetett az én farkamba és lassan elkezdett újra lovagolni rajtam. Közben Masud a saját farkát verte, mire megkértem, hogy inkább a feleségem arcára verje a faszát. Masud örömmel vette a kérést és felállva az ágyon feleségem arcára tartva nagy néger farkát ütemesen elkezdte kiverni. Ekkor megkértem feleségem, hogy bíztassa Masudot a faszverésre, mert őrülten izgat, amikor kurvásan beszél szex közben.
- Ez az Masud, verd a farkat... verd az arcomra … gecizd össze az arcomat... verd ki, verd ki.
Kriszta olyan átéléssel mondta mindezt, hogy már majdnem én sültem el, amikor Masud egy nagy levegőt vett, néger makkja pedig elképesztő méretűre duzzadva elkezdte kilövellni hófehér spermáját. Sok geci nem jött a méretes néger faszból, de annyira elég volt, hogy feleségem megelégedésére elég jusson az arcára. Csodálatos látvány volt a farkamon lovagló feleségem a gecis arcával. Éreztem, hogy már nem bírom.
- Tetszik a látvány drágám? Ezt akartad? - kérdezte Kriszta.
- Gyönyörű vagy – válaszoltam.
- Én pedig ezt akartam kipróbálni – mondta Kriszta.
És azzal a lendülettel abbahagyta a lovaglást, odahajolt a számhoz és Masud gecijével a száján elkezdett vadul csókolni. Ahogy nyelvét a számba dugta éreztem a meleg gecit a számban, amitől kissé megrökönyödtem, de amilyen átéléssel Kriszta csókolt, nem voltam képes elhúzni a számat. A következő pillanatban lemászott a farkamról, odahajolt a farkamhoz és jobb kezével eszeveszett tempóval kiverte a farkamat, gondosan odafigyelve, hogy a gecimből minél több kerüljön az arcára.
Masud még megvárta feleségem produkcióját, kezében a már lankadt, ám hosszából mit sem veszített farkával, majd megalkuvást nem tűrően közölte, hogy most távozik és magunkra hagy minket.
Miután Masud kiment, feleségemmel egymásra néztünk, s tekintetünkben benne volt, hogy olyan dolgot tettünk, amit soha nem gondoltunk komolyan, de jó volt, hogy mégis voltunk annyira őrültek, hogy ezt átélhettük. Amikor kijelentkeztünk, a recepciós megelégedésére azt írtuk be a vendégkönyvbe, hogy a szálloda személyzete, minden igényünket kielégítette...


Szextörténet ajánló:


Orális szex


Augusztusra terveztük a találkozásunkat, a chaten ismerkedtünk meg. Még most is emlékszem: éppen ki akartam lépni, mert már későre járt, és a barátnőm is elment aludni. Egyszer csak rámkattintott valaki, már alig láttam a betűket a fáradtságtól, gondoltam megmondom neki, hogy éppen menni készültem, de valami mégis ott tartott a gép előtt. Elkezdtünk beszélgetni, az elején teljesen átlagos beszélg....

A durva hármas szex


Régen nem találkoztam már legjobb barátnőmmel. Egy évfolyamra jártunk, így az együtt töltött évek alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz. Bármiben számíthattunk egymásra. Titkaink soha nem voltak egymás előtt. Miután befejeztük tanulmányainkat, kissé messzire vetett a sors minket egymástól, de telefonon, mailen rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. Legutóbbi levélváltásunk alkalmával beszéltük meg....

Leszbi sztori


Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kicsit bonyolult lányka, aki már régóra észrevette magán, hogy érdeklődik a női szépség iránt is. Volt is pár barátja, aki tudott erről, köztük eggyel, akinek a kedvese, Anita hasonlóan gondolkozott. Sokszor dumcsiztak át estéket pajzánkodva, de akkor még eszükbe sem jutott, hogy akár a tettek mezejére lépve egymással is kiélhetnék ilyen irányú vágyaika....

Leszoptam a szomszédot, válás lett a vége


Pár éve ezelőtt családi életet éltem első férjemmel, aki egyébként rendes férfi volt, csak egy kicsit túlzásba vitte a tradicionális életvitel szabályait. Persze, ennek voltak jó oldalai is. Elszánt, és kitartó ragaszkodása jelentéktelen dolgokhoz viszont néha kibírhatatlan volt. Mégis, aránylag rövid idő alatt megszoktam őket, talán mert voltak, amelyek némileg oldották a feszültséget.

Éva megint kimaradt az első körből


Képzeld telefonált az István hogy szeretnének megint velünk lenni.Én tudtam hogy két napig nem dolgozol,ezért igent mondtam ,készülj megyek érted....

Odaérve a panzióhoz már Istvánék a teraszon koktéloztak,vártak ránk.Azt mondták tetszett a múltkori esténk és azt beszélték, meg kellene ismételni.-Ránk kis fér egy élvezetes hétvége mostanában nem nagyon értünk rá.

Felm....

Családi szex, anyámmal az ágyban


Én Ádám vagyok, egy 18 éves fiú. Apám a munkája miatt sokat volt úton külföldön, ezért anyám sokszor magára maradt 1-2 hétre velem és a 2 testvéremmel.2 testvérem van, egy öcsém, aki augusztusban lesz 11, és egy húgom, aki szintén augusztusban lesz 5. Anyám 40 éves, gyönyörű testtel megáldott nő.

Egyik nap öcsém az egyik osztálytársának a szülinapján volt, a húgom az egyel alattunk ....
Szextörténet címkék

automosó | erõszakol | eszt | bĂĄr | leborotvál |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.