A nevelt fiam farkaEz a kis történet néhány évvel ezelőtt esett meg. Párom kamionsofőrként dolgozik, s mint ilyen nem sok időt tölt itthon szeretteivel. Általában minden második hétvégén tartózkodik csak itthon. Hárman élünk együtt a nevelt fiammal, Jácinttal együtt.

Jácint egy nagyon jó eszű, kedves gyerek. Fiatal kora ellenére rendkívül jó testű srác a versenysportnak köszönhetően. És eredményes is mind a sportban, mind a suliban, és népszerű a lányok körében.
E történet idején még azt hiszem nem volt barátnője, ahhoz túl szerény fiú volt akkoriban. A 16-ik szülinapját ünnepeltük éppen a nagyszüleivel együtt. Sajnos az apja csak két-három nappal későbbre volt várható, ezért nem volt teljes a család. A felköszöntések és a jó hangulatú vacsora után este hazavittem a nagyiékat (egyébként férjem szülei) kocsival, mert ők már nem akartak tovább maradni. Nyugdíjasok, és már mindent a rég megszokott életük szerint tesznek.

Amikor hazaértem Jácint a nappaliban tévézett. Köszöntem, majd a fürdőbe mentem zuhanyozni. Már napok óta a szokásosnál is jobban vágytam párom érintésére, és ahogy kentem magamra a tusfürdőt elkapott a vágy, és szép lassan simogatni kezdtem magam. A nyakam, a melleim, ujjaimmal a bimbóimat dörzsölgettem, aztán továbbhaladtam a hasamon keresztül a combjaim felé, és közé. Ujjaimmal széthúztam ajkaimat, másik kezemmel pedig csiklómat kezdtem el finoman simogatni. A langyos víz alatt állva előbb egy, majd két ujjamat magamba vezetve maszturbáltam, míg alig bírtam már magam álló helyzetben tartani, és hirtelen nekiszédültem a kabin oldalának. Hatalmas csattanással elterültem a kabin aljában. Nagyon megijedtem nehogy Jácint berontson nem tudván mi a baj. Füleltem, de nem hallottam, hogy jött volna. Talán meg sem hallotta, hiszen csobog a víz is, és nyilván a tv miatt sem hallani semmit. Gyorsan lemostam magam, megtörülköztem, magamra kaptam fürdőköpenyem és kiléptem a fürdőből.

A hálószobába indultam volna, de a nappali felől valami szexuális témájú műsor hangjait hallottam. Már teljesen sötét volt odakinn, a lakásban nem égtek a villanyok ezért teljesen nyugodtan álltam meg a nappaliba vezető boltív alatt félig a fal takarásában. Valamelyik adón egy pornófilm forgatásáról szóló dokumentumfilmet nézett Jácint. Oldalt ült hozzám képest a kanapén, és a tv fényénél láttam, ahogy rövid pizsamanadrágján keresztül simogatja magát. Engem nem vett észre. Pár percig lenyűgözve és egyre jobban beindulva néztem őt, ahogy simogatja tekintélyesnek tűnő szerszámát. Éreztem, ahogy megint nedvesedem odalent. Kioldottam köpenyem és hol Jácintot, hol a filmet nézve simogatni kezdtem a fenekem, majd a lábaim közé nyúlva ismét magamba vezettem két ujjam. Jácint teljesen el volt foglalva a filmmel és még mindig nem vett észre. Éreztem, hogy így bujkálva nem lesz jó nekem, és attól is féltem nehogy Jácint fölfedezzen, ezért inkább abbahagytam a masztit. De tovább néztem én is a filmet, és annyira be voltam indulva, hogy hirtelen ötlettől vezérelve beléptem a nappaliba.

Jácint nagyon megijedt, és elkapta kezét maga elől, így viszont teljes egészében láthatóvá vált a hatalmasra duzzadt kiemelkedés a pizsamanadrágján. Teljesen komoly arccal letérdeltem elé, köpenyem teljesen szétnyílt, mellbimbóim úgy ágaskodtak előre keményen, mintha Jácint rúdja mágnesként vonzaná őket, miközben kiemeltem nadrágjából, és csodálattal bámultam. Fölnéztem rá, s láttam szemeiben a zavarodottságot, nem tudta mi történik hirtelen, és nem mert megmozdulni. Ez volt a vesztem. Ugyanis két kezemmel Jácint mellett a kanapén megtámaszkodva ráhajoltam a rúdra, és finom puszit leheltem a csúcsára. Aztán már nem volt megállás, finoman végigpuszilgattam teljes hosszában a tövéig, visszafelé pedig a nyelvemet húztam rajta végig. Kicsit elidőztem a makkja alsó, nagyon érzékeny részén nyelvem hegyével böködve és cirógatva ott.

Aztán finoman rávezettem magam a csúcsra, és nagyon lassan forró számba engedtem széles makkját. Jácint felnyögött, eddig levegőt sem nagyon mert venni szegényem. Nyelvemmel körbesimogattam makkját, majd kiengedtem számból. Ismét végipuszilgattam az oldalán a tövéig majd vissza. Újra a hegyéhez érve aztán megint számba engedtem, de most nem álltam meg, hanem szépen lassan csúsztattam a forróságba Jácintot. Elismeréssel adóztam méreteinek, erősen feszítette a számat. Amennyire csak tudtam, ajkaimmal szorítva leengedtem a torkomba is és vissza. Gyorsabb tempóra váltva kezdtem el szánkázni fel és le nagyokat bólogatva. Néha meg-megszívtam makkját, és újra szánkáztam teljes hosszában. Jácint tágra nyílt szemekkel, szinte lélegzetvisszafojtva tűrte ügyködésem. Ekkor fogaimmal gyengéden megérintettem makkja alatt, mintha leharapnám. Kisebb fájdalmat okozhattam ezzel neki, mert megfeszítve magát feljebb csúszott a kanapén mintha menekülni akarna, ezért ajkaimat ismét rászorítva, fejemet néha ide-oda forgatva gyorsabb tempóban kezdtem el szopni a már tényleg kőkemény szerszámot. Most már tolta magát előre, így tudtam, már élvezi, amit csinálok. Annyira előrecsúszott, hogy már szinte feküdt a kanapén, a feneke már a levegőben volt, lábai remegtek. Szemeit hirtelen összeszorította, és éreztem, ahogy megfeszül a számban. Kiengedtem, és a kőkemény rudat oldalról fogaim közé kaptam finoman, megpróbáltam volna elhúzni még kielégülését, de elkéstem. Éreztem, ahogy rángatózva, nagyokat spriccelve a levegőbe lövi spermáját, ami aztán visszahullott hajamra, arcomra, de még a kanapén is hallottam „koppanni” egy-egy adagot, és jutott a padlóra is belőle.
Amikor abbahagyta a rángatózást, finoman, nagyon lassan, nehogy fájdalmat okozzak, ismét a számba vettem. Néhány fejmozdulattal, és nyelvemmel letisztogattam az egyébként nem nagyon lanyhuló szerszámot. Ránéztem, és meglepődtem. Szemeiből mintha sütött volna a szerelem... Vagy talán csak az előbb átéltek hatására nézett rám annyira csillogó szemekkel... Hozzáhajoltam és a fülébe suttogtam:

- Ugye tudod, hogy ez kettőnk titka kell maradjon? Remélem, nem jártatod sehol a lepénylesődet. Ja és Boldog Szülinapot még egyszer!

Szemeiben láttam, hogy bízhatok benne.
A fürdőbe mentem ismét, és ma már másodszor lezuhanyoztam. Most azonban a kád szélére ülve simogattam magam, és előbb két ujjamat megint magamba vezetve, majd azután hajkefém nyelének segítségével összeszorított szájjal, halkan, egész testemben remegve végre eljött számomra is a kielégülés pillanata.
Beküldő:cukkoli


Szextörténet ajánló:


Anális kényeztetés


A férjem régóta szeretné ki próbálni az anális szexet. De én nem szeretném, írtózok tőle.
Egyik nap 69 pózban kényeztettük egymást.
Én voltam felül. Szorgalmasan szoptam a férjemet, ő meg érzékenyen nyalt.
De aztán történt valami ami meglepett.
Miközben a puncim nyalta, gondolt egyet és belenyalt a seggembe. Hírtelen meglepődtem, mert nem volt rossz érzés.
De az....

Anyós baszás


Körülbelül egy éve voltam nos. Volt egy kis lakásunk Budán, és boldogan éltem a feleségemmel. A szexszel soha nem volt semmilyen problémánk, úgy is mondhatnám jókat kúrtunk. Hetente 4,5-szer. Szerettem ot soha nem jutott eszembe hogy megcsaljam.Aztán egyszer csak azzal az ötlettel állt elo,hogy az anyja töltse nálunk az ünnepeket,hogy ne legyen egyedül. Tudni illik apósom az esküvönk elott két hón....

A nagynénén születésnapja


Tizenhat éves koromban vesztettem el a szüzességemet. Nagynéném születésnapja elött történt meg velem először, hogy növel voltam. Mindjárt egyszerre kettővel.
Egy héttel a születésnapi parti elött nővéremmel együtt leutaztunk Miskolcra, mivel a suliban tavaszi szünet volt. Nagynéném egyedül élt egy kétszobás panellakásban. Így nővéremmel, Katival egy szobában voltunk, míg a másik szobában ....

Dr szex 2. rész


Hát Csilla nem adott lehetőséget ahhoz hogy gondolkodjam a kéréséről egyből nekem szegezte az
elképzelését és a témát egyből lezárta!
Akarod vagy nem, hogy a szeretőd legyek ?
Nos erre a felkérésre nem lehetett azt mondani hogy nem!
Különben nem nézett ki rosszul Csilla!
Úgy kb 175 cm magas vörös hajjal rendelkező elég formás kb 65 - 70 kg lehetett a súlya!Szóval....

Klaudia, viszket a lika


Új munkahelyre kerültünk egy nagyon kedves régi ismerősömmel. Pár hónap közös munka után egy nagy céges rendezvényre utaztunk a fővárosba. Elegáns hely, finom kaják, jó zene. Jól éreztük magunkat, de nem maradtunk sokáig, hisz másnap indultunk haza. Mivel egy helyről jöttünk, így közös apartmant kaptunk, mely klasszikus régi bútorokkal volt berendezve. 2 külön szoba volt, és egy nappali szerű hely....

A feleségem megosztva


A feleségem megosztva

A feleségem, Erzsi és én Pécsen élünk körülbelül egy éve. A költözés nem segített a feleségemen õ egy ideje elég depressziós, úgy érzi nem elég csinos és kívánatos. Pedig Erzsi nagyon jól néz ki 28 éves hosszú barna haj nagy mellek formás segg mindene ott van. Az utóbbi idõben elkezdett inni és nem lehet semmirõl sem meggyõzni. Nem rég az egyik ismerõseink meghív....
Szextörténet címkék

fizetés | fa alatt | Átalak | hallgatóztam | benzin |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.