Fiús játszás


Sziasztok. Nos úgy érzem ideje egy kicsit nosztalgiázni és feleleveníteni egy régi emléket :)

Nos... 14 éves voltam akkoriban most vagyok 20 de valahol elkellett kezdeni ugye? :) Na.. Volt egy jó barátom Alex. 16 éves volt olyan 170 cm vékony srác. Akkoriban nem volt még ferde hajlamom.. Sőt inkább a filmek vonzottak meg a számítógépes játék. Egyik nyári napon át hívott magához mert lett egy új játéka. Félmeztelenül mentem át hozzá (én is vékony magas vagyok) ő is félmeztelenül volt. Szülők nincsenek otthon szóval miénk a ház. Gyors be a gép elé és szerintem 1 órát játszottunk max.. Utána le döglöttünk a tv elé kazin nézni a filmet. Néztük kB 15 percig hirtelen megszakadt és 2 fiatalabb csupasz fiú 69ben szopta egymást. Nemtudtam mit reagálni.. Csak ott ültünk és Alex mondta hogy ez nem az övé sajnálja stb, tudjátok :) Mondtam hogy nem gáz, felállr a fotelbol és láttam ahogy rövidgatyójában ágaskodik valami. Hasonló helyzet volt nálam is. Rám nézett ahogy kivette a kazit és látta hogy én is ágaskodok. Beprobalkozik.. Hamár ez történt.. Nem verjük ki? Gondolkodás nélkül rávágtam.:De!

Egymás mellé ültünk a fotel elé és élő vette lefelé görbült csupasz lüktető farkincáját mely 16 cm volt. Felbátorodva elő vettem én is 15 cm egyenes csupasz farkam. Néztük egymást és huzogattuk. Erre ő : vissza kapcsolom a pornót jó?. Mondtam is hogy jó lenne. Ahogy felállt gatyóját félre rúgta és pucsitva rakta be a filmet.
Kérek feszes csupasz popoja.. Sok lány irigyelhetné.. Én kívántam már rendesen annyira új és izgalmas volt az egész. Ahogy ment a film egymás mellett gyorsabban vertük magunknak majd Alex simiztem az enyémet. Bátran megfogtam a kezét és rá igazítottam hogy verje nekem közbe én is viszonoztam a szivességet. De nem állt le.
:Leszopsz?
A valasz: csak akkor ha te is..
Az üzlet az üzlet :)
Rá hajoltam és éreztem azt az izgató illatot és csillogott a makkja az elő váladéktol. Megnyaltam, ekkor jött az hogy akarom! Puszilgattam ahogy lüktetett majd a számba vettem. Az a sós íz szinte akarta az a 16 centi a számat. Szoptam lelkesen ahogy lüktetett a számban. Nyelvemmel simogattam ajkaimmal masziroztam.. Csak úgy lökte a váladékot. A filmből el lesve a torkozást rá próbáltam de nem sikerült. Nyögedezett tehát jól csináltam :)
Elkezdett tolni a farkátol de nem akartam abba hagyni.. De Ő is akart szopizni. Engedtem is neki. Bekaptam és mintha kiteljesedtem volna. EZ kell nekem nyögtem és turtam a haját ahogy csinálta. Majd a makkomat nyaldosta és hangosabban nyögtem. Kellett a fasz a számba ezért a hátára döntöttem és 69be fölé térdeltem. Mindketten szoptuk a faszt kéjes nyögésekkel társítva. Azért a popó markolás sem maradt el :)
Háton és oldalt egyaránt. A filmben a fiúk már elélveztek szóval rajtunk volt a sor.
:Alex, bele élvezel a számba kérlek?
Erre csak mosolygott majd fel állt én meg térdeltem. Elkezdtem gyorsan verni de én még nyalogattam a makkját :) ahogy jött a pont jelezte hangos nyögésekkel ekkor bekaptam azt a nyálas váladékos fincsi görbe faszt és éreztem ahogy todul a számba a sperma. Sós keserű íze volt de tetszett :) nem volt tele a szám tőle de volt benne :)
: Nándi.. Most csurgasd a számba.
Perverz egy ötlet de hát ha eddig elmentünk.. Elém térdelt és kinyitotta az ajkait, én meg bele folyattam a szájába. Nyalta úgy mintha az élete múlna rajta :) tetszett is és megleptem amikor ez beindított kb 3at rántottam a farkamon és a szájába lőttem. Na ez viszont kifolyt :) gyors oda kaptam és lenyaltam ahol folyt.. Aztán játszottuk a geci cserét egy darabig :) hát ez volt az első remélem tetszik :)
Van folytatás is + vágyam :)
Beküldő:kezdosissy


Szextörténet ajánló:


Családi hármas


A történet, amit elmesélek nektek az a közelmúltban történ meg velem és azóta is a hatása alatt vagyok.

Ugyanis van egy 15 éves fiam Tomi, és egy 18 éves nevelt lányom Zita és persze egy mai napig gyönyörű feleségem, aki nem rég töltötte 38.évét. Én 42 éves vagyok. Van egy jól menő vállalkozásom, és így viszonylag elég jó anyagi körülmények között élünk.
Nálunk me....

Bosszú a partin (horror)


George tudta hogy nem lett volna szabad kalandba bonyolódnia a cég egyik titkárnőjével, de Stephanie túl csinos és elszánt volt. Julia, a felesége már régen nem volt aktív az ágyban. Ez persze nem mentette fel. A bíró határozott volt és eljött a kihirdetett nap.
-Zuhanyozz le! Mindjárt itt az idő és szeretném ha tiszta lennél az eseményen! -mondta Julia.
Amikor a férfi a zuhanykabinb....

Happy finish


Sötét, sejtelmes képek villannak be, amikor azokra a percekre gondolok, amikor bekötött szemmel bevezettél a kéj barlangjába , ahol kellemes illatok és zene fogadott.

A puha ágy, a bársonyos takaró megsimogatta pucér testem.

Lágyan megértetted a hátam, végig csókoltad a hátam, borzongva éltem át a gyönyöröket.

Megfogtad kezem, megcsókoltad csuklóm és rá....

Nézd meg az anyját


Mikor Sziszka a házába invitált egy úszómedencés kerti partira, azt gondoltam, frankó, legalább megnézhetem ezt a kis cicababát bikiniben. És valószínűleg ez minden, amit elérhetek és amit eddig elértem ennél a minden közeledés elől kitérő kis tizennyolc éves csajnál, kapcsolatunk két lehangoló hónapja során: megnézhetem.
Persze jó párszor csókolóztunk meg volt egy kis unalmas taperolás, de....

A városliget kurvája 2.


Károly vagyok, pesti gyerek. Itt születtem, itt nőttem fel, ide jártam iskolába és egyetemre. Ezt most fejeztem be, pár hete kaptam meg a diplomámat. Most készülök megkérni életem szerelmének, Erikának a kezét. Amikor erre az elhatározásra jutottam, végigpörgettem fejemben mindent, ami idáig vezetett, ebből született ez az írás.

Korábban három lánnyal (biztos lenne, amelyikük kikérn....

Különös délelőtt


A történet, amit elmesélek, nyáron volt, a feleségemmel és a gyerekekkel a Balatonon nyaraltunk. Egy campingben voltunk, ahol egy faházban egy szoba volt, négy különálló ággyal. Negyven körül járunk mindketten, és a feleségemnek van egy unokatestvére, Tünde, aki egy tízessel fiatalabb. Pár hónapja egyedül nevelte a gyerekeit, elzavarta a férjét, alkoholproblémák miatt. Ők vidékiek, mi Pesten lakun....Szextörténet címkék

meghallják | belepisil | kis segg | nuni | egy párcsere igaz történe |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.