Nudizás Nikivel


Sokan kérdezték már tölünk, akik tudjak, hogy járunk nudizni a barátnőmmel, Nikivel, hogy ha izgatottak vagyunk mit csinálunk. Be kell vallani, hogy már régóta járunk nudizni, de még néha most is hat ránk dolog gerjesztően. Igazából nekem van több problémám ezzel, de a hidegvíz általában megoldja. Más megoldásokat ritkán használunk. Nikinek ritkábban van ilyen problémája, mivel ő nő és a nők nem a látványtól, hanem a tapintástól lesznek izgatottabbak. Ám elofordul néha, hogy rajta is látványos változások mennek végbe.

Ez egyéni sajátosság, de a nála fiatalabb (<25) fiúk látványa felizgatja, ha a szerszámuk jól összerakott, kerekded. Ő ezt nem szégyenli, nekem sokkal kellemetlenebb. Ilyenkor a mellbimbói megkeményednek, idővel pedig nedves is lesz puncitájékon. Szemeremajkai kilátszanak és engem néha bosszant, hogy így mutatkozik. Neki az a véleménye, hogyha egyszer valamelyik nuditárs így felizgatta, megérdemli, hogy ilyet lásson. Kénytelen vagyok megszokni, hogy egy csomó fiú között lépked és a legjobban az tetszik neki, ha valaki háton fekszik és ő átléphet felette. Egyszer szóltam neki emiatt, de nem valami jól sült el a dolog. Letérdelt, ráült a sarkára, majd mikor észbe kaptam, már az ujja el is tűnt. Ez nem is lett volna baj, ha az önkielégítés végére nem térden állva kapkod a levegő után, a többiek szeme láttára. Ennél már csak egy zavart jobban, ami majdnem a kapcsolatunknak is végett vetett.

Ült a pokrócon törökülésben, háttal a víznek, ne lássanak belőle semmit. Én is ott feküldtem, a nagy pokróc másik szélén. Egy ismerősünk közeledett, köszönt, visszaköszöntünk neki, majd megállt Niki mellett, úgy hogy Niki jobb füle mellett volt a szerszáma. Én elaludtam, ők beszélgettek, mert régen találkoztunk már. Hogy utána mi történt, azt Niki mesélte. Ő is pihent volna, de az ismerősünk nem nagyon hagyta. Letérdelt, többször végigsimogatta a hátát, majd negyedik, ötödik alkalomra Niki - talán az izgalom hatására - engedte, hogy megsimogassa a popsiját is. Niki szerint nagyon gyengéd, szinte csiklandozós volt az érintés. Miután egyre lejjebb merészkedett, Niki egy kicsit előredölt, popsija már nem ért pokróchoz. Törökülésben a két térdére támaszkodott, összekulcsolt lábakkal, terpeszben. Megsimogatta a combjait is alulról, majd nagyon óvatosan a szeméremajkait is megérintette.

Niki izgatottsága miatt szeméremajkai nagyon kemények voltak. Amint még feljebb emelte testét, egy két csepp elindult lefelé a combján. Niki akkor lett igazán izgatott, amikor a srác egyik ujja két szeméremajka között óvatosan a csiklóját is megérintette. Állítólag, alig bírt magával. A srác ekkor óvatosan mögé térdelt, ráült a sarkára és Nikit húzta magafelé. Niki hátranyúlt és érezte a srác kemény szerszámát. Hátrébb csúszott, éppen ráült volna a srácra, mikor észbekapott. Egy hanyag mozdulattal megfordult, odatérdelt elé, ránézett a srácra, nyelve hegyével megnyalta a srác farka végét, majd egyre jobban bevette a szájába. Egyre jobban felemelte derekát, egy idő után már térdelt, lehajtott fejjel. Nagyon élvezte a dolgot, tetszett neki, hogy a srác farka egy kicsit lüktetett. Niki pont olyan, hogy csak úgy odaadja magát valakinek.

Mikor a srác egyik barátja jött, Niki egyik kezével eltakarta punciját, nehogy valami történjen. Egy kézzel támaszkodott a srác előtt és egyre intenzívebben szorította a szájával. Másik kezét akkor vette csak el, amikor érezte, hogy valami meleg folyik végig a popsija között, rá a kezére, majd a köldöke felé tovább. Saját elmondása szerint ekkor élvezett el. Örömmel vette tudomásul, hogy a háta mögött térdelő sráccal már nem kell foglalkoznia. Az ismerősünk még tarotta magát, de már csak 20-30 másodpercig. Niki engedte, hogy a srác a szájába spricceljen, nem is ellenkezett. Ideje sem lett volan rá. A srácok elég hamar leléptek. Niki bement a vízbe, persze közben a többi strandolótól kapott egy két keresetlen szót, de Ő csak mosolygott. Végigfutott a srácok között és combjáról még mindig folyt az a fehér folyadék. A vízben lemosta magát, megmosta az arcát is, ami egyébként nem is lett olyan, mert szorosan összeszorította, amikor a srác belespriccelt.

Kijött hozzám, kielégülten, ráült a hátamra és elkezdett maszírozni. Csak este mondta el, hogy mi történt. Nem is tudom, kik azok a srácok, akiket a barátnőm kielégített és akik őt kielégítették.
Beküldő:Rondarandi KarcsiVéletlen szex történet:


A forró szerető


- Csinálsz amit akarsz!
Erika olyan hideg, amilyen lenni szokott. Egy ideig nézem a becsukott ajtót és magam sem tudom, miben reménykedem. Hogy visszafordul és azt mondja, beszélgessünk? Bejön, hozzám hajol, hagyja, hogy fénylő barna hajának zuhataga az arcomba hulljon, átölel és azt mondja, minden a régi lesz? Igen, ilyesmire várok. Már talán három éve. De nem történik meg. Ma sem. Kirekes....

Szombat esti erotika


Szombat este van, én mégis képes vagyok nem bulizni, csak unottan feküdni az ágyon és elmélyülni a gondolataim közt. Pár hete történt, hogy találkoztam egy sráccal, Caby-vel. Mondhatni, az én részemről szerelem volt első látásra. Ahogy ránéztem, azonnal elvesztem gyönyörű zöld szemeiben, észveszejtő mosolyában, göndör tincseiben. A testéről nem is beszélve. Bár míg nem láttam póló nélkül, a fantáz....

Egy éjszaka anyámmal, teljes szex történet


Az igazi anyám a születésembe belehalt. Apám egyedül maradt velem. Szerencsénkre a házban élt egy leányanya a négyhónapos kislányával és ő felajánlotta a segítségét. Ő szoptatott, gondozott a saját gyermekével együtt. Apám eleinte csak hálás volt ezért aztán beleszeretett és egy évvel anyám halála után feleségül vette Anikót. Így lett testvérem Sári, akivel együtt nevelkedtünk, együtt jártunk isko....
Szextörténet címkék

kutyás szex | kényszer | elmentünk | nagy farka | feherneműs |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.