Nudizás Nikivel


Sokan kérdezték már tölünk, akik tudjak, hogy járunk nudizni a barátnőmmel, Nikivel, hogy ha izgatottak vagyunk mit csinálunk. Be kell vallani, hogy már régóta járunk nudizni, de még néha most is hat ránk dolog gerjesztően. Igazából nekem van több problémám ezzel, de a hidegvíz általában megoldja. Más megoldásokat ritkán használunk. Nikinek ritkábban van ilyen problémája, mivel ő nő és a nők nem a látványtól, hanem a tapintástól lesznek izgatottabbak. Ám elofordul néha, hogy rajta is látványos változások mennek végbe.

Ez egyéni sajátosság, de a nála fiatalabb (<25) fiúk látványa felizgatja, ha a szerszámuk jól összerakott, kerekded. Ő ezt nem szégyenli, nekem sokkal kellemetlenebb. Ilyenkor a mellbimbói megkeményednek, idővel pedig nedves is lesz puncitájékon. Szemeremajkai kilátszanak és engem néha bosszant, hogy így mutatkozik. Neki az a véleménye, hogyha egyszer valamelyik nuditárs így felizgatta, megérdemli, hogy ilyet lásson. Kénytelen vagyok megszokni, hogy egy csomó fiú között lépked és a legjobban az tetszik neki, ha valaki háton fekszik és ő átléphet felette. Egyszer szóltam neki emiatt, de nem valami jól sült el a dolog. Letérdelt, ráült a sarkára, majd mikor észbe kaptam, már az ujja el is tűnt. Ez nem is lett volna baj, ha az önkielégítés végére nem térden állva kapkod a levegő után, a többiek szeme láttára. Ennél már csak egy zavart jobban, ami majdnem a kapcsolatunknak is végett vetett.

Ült a pokrócon törökülésben, háttal a víznek, ne lássanak belőle semmit. Én is ott feküldtem, a nagy pokróc másik szélén. Egy ismerősünk közeledett, köszönt, visszaköszöntünk neki, majd megállt Niki mellett, úgy hogy Niki jobb füle mellett volt a szerszáma. Én elaludtam, ők beszélgettek, mert régen találkoztunk már. Hogy utána mi történt, azt Niki mesélte. Ő is pihent volna, de az ismerősünk nem nagyon hagyta. Letérdelt, többször végigsimogatta a hátát, majd negyedik, ötödik alkalomra Niki - talán az izgalom hatására - engedte, hogy megsimogassa a popsiját is. Niki szerint nagyon gyengéd, szinte csiklandozós volt az érintés. Miután egyre lejjebb merészkedett, Niki egy kicsit előredölt, popsija már nem ért pokróchoz. Törökülésben a két térdére támaszkodott, összekulcsolt lábakkal, terpeszben. Megsimogatta a combjait is alulról, majd nagyon óvatosan a szeméremajkait is megérintette.

Niki izgatottsága miatt szeméremajkai nagyon kemények voltak. Amint még feljebb emelte testét, egy két csepp elindult lefelé a combján. Niki akkor lett igazán izgatott, amikor a srác egyik ujja két szeméremajka között óvatosan a csiklóját is megérintette. Állítólag, alig bírt magával. A srác ekkor óvatosan mögé térdelt, ráült a sarkára és Nikit húzta magafelé. Niki hátranyúlt és érezte a srác kemény szerszámát. Hátrébb csúszott, éppen ráült volna a srácra, mikor észbekapott. Egy hanyag mozdulattal megfordult, odatérdelt elé, ránézett a srácra, nyelve hegyével megnyalta a srác farka végét, majd egyre jobban bevette a szájába. Egyre jobban felemelte derekát, egy idő után már térdelt, lehajtott fejjel. Nagyon élvezte a dolgot, tetszett neki, hogy a srác farka egy kicsit lüktetett. Niki pont olyan, hogy csak úgy odaadja magát valakinek.

Mikor a srác egyik barátja jött, Niki egyik kezével eltakarta punciját, nehogy valami történjen. Egy kézzel támaszkodott a srác előtt és egyre intenzívebben szorította a szájával. Másik kezét akkor vette csak el, amikor érezte, hogy valami meleg folyik végig a popsija között, rá a kezére, majd a köldöke felé tovább. Saját elmondása szerint ekkor élvezett el. Örömmel vette tudomásul, hogy a háta mögött térdelő sráccal már nem kell foglalkoznia. Az ismerősünk még tarotta magát, de már csak 20-30 másodpercig. Niki engedte, hogy a srác a szájába spricceljen, nem is ellenkezett. Ideje sem lett volan rá. A srácok elég hamar leléptek. Niki bement a vízbe, persze közben a többi strandolótól kapott egy két keresetlen szót, de Ő csak mosolygott. Végigfutott a srácok között és combjáról még mindig folyt az a fehér folyadék. A vízben lemosta magát, megmosta az arcát is, ami egyébként nem is lett olyan, mert szorosan összeszorította, amikor a srác belespriccelt.

Kijött hozzám, kielégülten, ráült a hátamra és elkezdett maszírozni. Csak este mondta el, hogy mi történt. Nem is tudom, kik azok a srácok, akiket a barátnőm kielégített és akik őt kielégítették.
Beküldő:Rondarandi Karcsi


Szextörténet ajánló:


A családlátogatás vidéken


Az egyik falusi iskolában vagyok tanítónő. Még csak az első évet nyomom a főiskola után. Alig párhónap ment el a tanévből, de máris úgy érezem, mintha évek óta itt szarakodnék, s mintha nem is tizennyolc, hanem száztizennyolc diákom lenne egyszerre. Így talán jobban megértitek, miért menekülök előszeretettel egy férfi karjai közé... teljesen meztelenül. Mert ha a - különben sok mindenre kapható - ....

Sógor 69


A történetem rólam és az exférjem testvéréről szól.
Akkor már elváltunk és utólag derült ki, hogy már az esküvő óta vonzódott hozzám. Nekem is tetszett, de kezdetben még minden rendben volt a férjemmel, nem vagyok egy hűtlen típus. Miután elváltunk, mégis összejöttünk. Egyik este egy házibuli volt. Akkor tudtam meg, hogy az exem újra megnősülni készül.
Kiborultam. A sógor vigasztal....

A fogorvosi kezelés


Már a váróba belépve éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi, de ahogy a rendelőbe nyitottam és megpillantottam Ginát az asszisztensemet, egyértelművé vált: ma nem fogunk unatkozni. Ugyanis a drága egy olyan összeállításban kezdett neki a szokásos adminisztratív teendőihez, hogy menten a földbe gyökerezett a lábam. Szótlanul pásztáztam végig a testét kocsányon lógó szemeimmel, amire nem mondh....

Nem kíván a nejem, az anyóst dugtam seggbe


5 éve vagyunk házasok. Az utóbbi időkben a szexuális életünk valahogy kezdett lelankadni. Az első két évben még szinte naponta együtt voltunk. Volt hogy naponta többször is. Utána fokozatosan egyre kevesebbszer. Sok mindent megpróbáltam, legtöbbször sikertelenül. A végén a feleségem már csak egyet akart: Nyugalmat.
Még egy ideig sokat beszélgettünk, vitatkoztunk, hogy mi lehet ennek az oka....

Andikával a faluban


Úgy 13 éve történhetett, hogy találkoztam Andikával a faluban. Régóta vágytam rá, hogy megdugjam Andika fenekét, mert eddig még nem engedte meg.Beszélgettünk egy kicsikét és szóba került, hogy érdekel a Visual c++ programozás és mivel ő akkortájt tanult valami hasonlót a Főiskolán, megkérdeztem tőle, hogy nem tudna e szerezni nekem valami könyvet róla.
- Meglátom mit tehetek - válaszolt

Megcsalók 2.


Munkás hétköznap, csütörtök délután, forrtak bennem az indulatok. A munkahelyi zűrök lelomboztak, a sok irodai dolgozó között nehéz volt túlélni egy napot, főleg mikor kérdéseimre nem kaptam választ csak széttárt karral mondogatták :
"Én ezt nem tudom... nem hozzám tartozik...".
Nehéz így elrendezni a dolgokat, hogy senki nem tud semmit, de a rendeléseket a nyakamba varrják és így "t....Szextörténet címkék

inom a farkad | molly | párban | feleségem és a migránsok | első petting |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.