Durva orgia Fasztalicskával


Karcsival 15 éve éltünk házasságban, mikor barátjával, Csabával összeveszett egy együtt kezdett, ám pár év alatt teljesen tönkrement autófényező vállalkozás csődjénél. Mindig több vállalkozást vitt egyszerre, mert ahogy mondani szokás: több lábon kell állni. Az egyetemen ismerkedtünk össze, Ő vette el a szüzességem. Diploma után esküvő, és két gyermek, ahogy az már lenni szokott. A romantika, egyre kevésbé volt jelen, pedig mindig megpróbáltam maximálisan kitölteni azt a pici időt, amit kettesben töltöttünk. Az utolsó 5 évben vett egy Harley-Davidsont, és motoros barátaival járták a környező országokat. Kevés ideje volt rám, de ezután még kevesebb lett. Hét közben, amíg a gyerekek iskolában voltak, sportolással, szoláriummal, kozmetikussal töltöttem ki az időm, így 38 évesen is nagyon szép alakom volt. Soha nem csaltam meg, mert nem éreztem tisztességesnek vele szemben, pedig alkalom jócskán lett volna.

Csúnya marakodás volt Csabával a műhely tulajdonjogán. Egyszer, mikor egy összeszólalkozásnál ott voltam, a dühödten kifelé menő Csaba még hátravetette: -Meséld csak el Ildinek, hogy hogy dugtad meg a város összes nőjét, beleértve a feleségemet is!
Persze Karcsi azonnal magyarázkodni kezdett, de bennem a harag olyan mély hullámokat vert, amiktől egy szavát sem hittem el már. Nem tudtam koncentrálni rá, a keserűség, a kevés velem töltött idő, az ahogy fontosabb volt minden, mint a családjával töltött idő… Kiverte a biztosítékot. Bizonyságot akartam. Hazamentem, és felhívtam Tamarát, a legjobb barátnőmet. Azonnal eljött hozzánk. Kiderült, hogy Ő már régóta tudott Karcsi nőügyeiről, de nem akart fájdalmat okozni. Azt is megtudtam, hogy mindenki ismeri az igazságot, csak én nem.

Elküldtem Tamarát. Mivel a gyerekek nyári táborban voltak, szabadon adtam át magam a feltörő zokogásnak. Az otthon, amit együtt építettünk, csak egy üres, mély veremnek tűnt. Teljesen összetörtem. De az elkeseredett düh, átcsapott bosszúvágyba. Hirtelen kitisztult a kép: Meg kell csalnom, hogy ne rajtam nevessen mindenki, aki csak ismer! Tudja meg, hogy milyen érzés megalázottnak lenni!
Cselekedni kezdtem: Lezuhanyoztam, leborotváltam a fanszőrzetem csupaszra, a legszexisebb egyberuhámat húztam fel, és kihívóra sminkeltem ki magam.
Tudtam hová szoktak járni a barátaival, így rögtön oda mentem. A kis füstös presszóban még csak pár törzsvendég ült, köztük egy asztalnál Karcsi három sofőrje a szállítmányozó cégéből, akik beléptemkor elismerően néztek rám, és egy Csókolom Nikolettkával köszöntöttek, míg leültem a bárpulthoz. Baleyst kértem, aztán még egyet, és még egyet, aztán édes vörösbort. Nem is tudom, mikor ittam már utoljára alkoholt. A fejemben a bosszú egyre könnyebbnek tűnt.

Kimentem a vécére, rendbeszedtem magam, és mikor visszaértem, az addigra már majdnem telelévő helyiségben megpillantottam Csabát. Ellenségesen nézett rám, és az asztaltársaságnak mondott valamit, amitől azok dőltek a röhögéstől. Készen álltam a bosszúra.
Csak férfiak voltak a helyiségben, sör és dohányfüst terjengett a levegőben, és én odaléptem Csabához. Nyolcan ültek az asztal körül, és jöttömre mind elhallgattak, és kérdőn néztek.. Kettő kivételével ismertem őket. Csaba felállt, és odahozott egy széket. Leültem, és kértem még egy Baleyst, amit azonnal le is hajtottam. Elkeseredett voltam, de tudtam mit akarok. Meg akarom alázni Karcsit! Megcsalni Csabával!

A többiek lassan elkezdtek beszélgetni, én pedig beavattam a tervembe Csabát. Sunyi mosollyal nyugtázta a dolgot, és mivel Karcsira nagyon haragudott, engem nem kímélve megragadta a karomat, és belökött a mellettünk lévő férfivécé ajtaján. Megdöbbenésemben megszólalni sem tudtam. Azt hittem elvisz valahová.
A vécé nagy volt, és vizeletszagú. Talán három vagy négy, ülőkés zárható fülkével, egy háromállásos pissoárral, és egy dupla csappal, aminél a falon nagy tükör lógott. Most visszakapod amit Karcsi tett velem! mondta Csaba, és durván magához húzva, sörszagú szájával beleharapott az ajkaimba, és bugyimba nyúlva még száraz hüvelyembe dugta vastag érdes ujjait. Fájt, és megalázó volt, de olyan erővel szorított, hogy az ellenállás lehetetlennek tűnt. A másik kezével a fenekemet markolászta, és feltűrte a szoknyám a hasamig, miközben a nyakamat harapdálta. Karcsi mindig gyengéd szerető volt, és addig Ő volt az egyetlen, így furcsa és egyben nagyon izgató volt, ahogy Csaba vad vehemenciával, és elsöprő, dühhel párosított erővel, bánt velem. Pillanatok alatt nedves lettem. Hirtelen elengedett, elővette kőkeményen meredező szerszámát, lenyomott, és a számba nyomta. Egy pillanatra nem jutottam lélegzethez, olyan erősen tartotta a fejem, aztán hosszú, és gyors lökésekkel kezdte el döngetni a torkomat. Percekig alig kaptam levegőt, így teljesen elerőtlenedtem. Végig az járt az eszemben, mi történhetett a házasságában, hogy ekkora dühöt érez. Kihúzta a számból a farkát, felemelt, és a csap szélére tett széttett lábbal. Azonnal tövig nyomta belém a farkát, és kegyetlen sebességgel kefélte a puncim. A fejem a tükörnek ütődött minden mozdulatára, és ott, azonnal elélveztem ettől a számomra durva, és groteszk szeretkezéstől.

Benyitott Attila, az egyik sofőr srác, és elkerekedett szemekel nézett pár másodpercig, majd elnézést kért, és kiment.
Csaba levett a mosdóról, gyors mozdulatokkal az egyik vécéhez húzott, belökött az ajtaján, bedöntött, és azonnal betette hátulról. Az ülőkét és a fedőt csak pár másodperc múlva, a lökésektől darabos mozdulatokkal tudtam lecsukni. Éreztem, ahogy letépi az addig rajtam levő piros tangám, és a fenekem markolássza. Hátranézni sem tudtam, csak a kezeimmel tartani magam, hogy nehogy arccal a vécére essek. Többször hallottam ajtócsapódást, de csak arra tudtam koncentrálni, hogy nehogy elessek. A legmélyemben megmozdult egy régi vágy, ahogy arra gondoltam, most akik bejöttek, csak a lábaim, és a fenekem látják, és egy férfit, ahogy teljes erőből ütemesen csapódik a fenekemhez. Ettől a gondolattól másodszor is elélveztem.

Ahogy ocsúdtam az orgazmusból, éreztem, hogy Csaba benyálazott hüvelykujját a fenekembe tette. Hátranézni nem tudtam, de hangosan kértem, hogy ne akarja a fenekem. Pedig most megkapod! mondta, kihúzta a hüvelyemből a szerszámát, és könyörület nélkül átdugta a fenekembe. Belém nyilallt a fájdalom. Mozdulni sem bírtam, olyan erősen tartott. Lassan, de megállás és szünet nélkül mozgott bennem, és a fájdalom megtette a hatását, ellazultam. Érezte, és gyorsított a tempón. Nem volt már időérzékem, de úgy éreztem pár perc múlva, hogy kitölt hátulról, feszít, de eddig Karcsival átélt gyengéd anális élményeimet felülírja ez a vad, féktelen, érzelemmentes, és egyben dühös kefélés. Megállt, és hangos hörgéssel eresztette a fenekembe a spermáját.

Egy pillanatra kihúzta és elengedett, de szinte azonnal újra a hüvelyemet kezdte kezelésbe venni, de most egy árnyalattal lassabban, kimértebben, egyik kezével a hasam alá nyúlva, szinte felemelve a földről. A farka sokkal nagyobbra dagadt, úgyhogy erőt vettem magamon és hátranéztem. Jenő volt az! Csaba legjobb barátja! Kértem, kérleltem, hogy hagyja abba, de szótlanul, megállíthatatlanul kefélt tovább. Addig is feltűnt a hangokból, hogy többen is mozognak a helyiségben, de most tudatosult, hogy mire készülnek. Nem tudtam megfordulni sem a szűk fülke fából készült falaitól, így feladtam a küzdelmet, és átadtam magam Jenő hosszú, mélyen kutató lökéseinek. Olyan helyeken járt a szerszáma, amilyeneken addig még senki. Éreztem, hogy ismét melegség tölti el az altestem. Nem élveztem el, de egy furcsa ösztönös asszonyállat bújt ki belőlem, és akartam, hogy még! Még! Még! Még több férfi tegyen magáévá! Élvezzék ki a testem nyílásait! Töltsenek be, feszítsenek szét!
Jenő megérezhette az ellenállás megszűnését, és elnyújtott mozdulatokkal teletöltötte a hüvelyem spermájával. Kivette a farkát, megfordított, kihúzott a fülkéből, miközben kis patakban fojt le a combjaimon a belém töltött ragacsos nedű. A kajánul vigyorgó Csabán és rajta kívül még ott volt a három sofőr is. Szomjas vagyok mondtam. Jenő kiment innivalóért, a sofőrök pedig hozzám léptek, és finoman simogatni kezdtek. Nem érdekelt már semmi az engem fogdosó kezeken kívül. A bosszú sem, az sem, hogy mit szólnak ezek a számomra ismert férfiak, csak a kéj. Elővették a farkukat. Tapintani lehetett a vágyat, ami körülvett. Levették a ruhámat.

Jenő pár perc múlva visszatért egy deci Baleyssel és egy székkel. Leültem, és húzóra megittam az italt. Ahogy elvették tőlem a poharat, rögtön három rezgő farok állt az arcom előtt. Sorban a számba vettem őket. Attila letérdelt, és felnyársalt. Viszonylag méretes szerszáma, az előtte ott járt Jenő nedvei miatt már akadálytalanul mozgott. Belém élvezett, és sorban a másik két sofőr is megkapott. Úsztam a férfiakban. Közben még négyen érkeztek Csaba és Jenő asztaltársaságából a vécébe. Gondolom Jenő szólt nekik, mikor kiment az italért és a székért. Még egy deci Baleys után megfordítottak, és rátérdeltettek a székre. A karfára támaszkodtam, és pucsító fenekem kínáltam oda nekik. Combjaimon folyt le a ragacsos nedű, és sorban, egymást bíztatva keféltek, miközben egyre több szerszám volt a számnál is. Gyors egymásutánban ketten is a torkomra lőttek.

Addigra annyian lettünk a toalettben, hogy egy tűt sem lehetett volna leejteni. Csaba elintézte a tulajjal, hogy a bárt bezárja, így félig öntudatlan állapotban négyen megfogtak, és kivittek az egyik, helyiség közepén levő asztalra. Adjatok a ribancnak! Parancsolta Csaba. Teljesen körbeállták az asztalt. Mindenhol meredező farkak voltak, ismerős és ismeretlen arcokkal. Elvesztettem az időérzékem, úsztam a kéjben, a mindent elsöprő orgazmusokban. Sörrel koccintottak felettem, itattak Baleyssel, és elárasztottak nedveikkel. Hol a fenekemet, hol a hüvelyemet dugták, már nem tudom kik, nem tudom meddig. Szopattak, verték a farkukat, és nagyon sokáig nem fogytak el. Az altestem bedagadt, folyt a sperma a melleimről, a hasamról, az arcomról, a hajamról, mindenhonnan. Néha vakut láttam villanni, aztán csend. Elájultam.

Arra ébredtem, hogy a tulaj rázogat. A terem üres volt. A fények felkapcsolva. Ébresztő Nikoletta Fazstalicska! Ideje indulni! Éreztem, hogy a hüvelyem, és a fenekem fáj, a testem ragacsos. Van egy személyzeti zuhany. Ott tisztába teheti magát Egy pillanatra nem tudtam mi történt, azután lassan derengeni kezdett… Amíg zuhanyoztam, összeszedte a tulaj a táskám, és a ruháimat. Hányan voltak? Kérdeztem. Nem számoltam, de úgy harminc-harmincöt lehetett. Persze többen repetáztunk is… Ön is? Csúnya kövér férfi volt. Megdöbbentem, és picit szégyelltem magam. Igen. Én háromszor sültem el. Kétszer a fenekébe, és egyszer az arcára. Tudja Nikolett ez nem csak Önnek volt bosszú, hanem nekem is. Karcsi miatt váltunk el Krisztitel.

Már hajnalodott, mikor hazamentem. Karcsi ébren volt. Én hulla fáradt voltam, és nem akartam beszélgetni. Lefeküdtem aludni.
Mikor felébredtem, Karcsit a dolgozószobájában találtam. Valaki több mint negyven képet dobott be a postaládánkba az esti bosszúmról. Nem kellett magyarázkodnom.
A válás fél évig tartott. Az összes barátját elveszítette. Ma Jenő felesége vagyok. Karcsit évekig csak a láthatásoknál láttam. Mióta kirepültek a gyerekek, azóta egyszer sem. Megtört ember.
Jenővel békés hétvégéinken néha felidézzük azt az estét. Ő szeret engem megosztani a barátaival, én pedig rákaptam a dolog ízére. Boldogok vagyunk így.
Beküldő:Rondarandi Niki


Szextörténet ajánló:


Bella az elhanyagolt molett csaj


Bella számára az orgazmus ritka ajándék. Nem azért, mintha Zsombor nem szeretné minden alkalommal megajándékozni vele, más a helyzet.

Sosem maszturbált és az első orgazmusát is harminchat évesen élte át az akkori partnerével. Addig, bár rengeteg partnere volt, volt házas, gyereket is szült és élvezte a szexet, de nem élvezett el egyszer sem, azt sem tudta milyen az igazi gyönyör.

X5, minden kurva álma


Régóta vágytam egy terepjáróra. Tudom, sokan így érzünk, és azt is tudom, hogy a többségnek - sajnos - elérhetetlen e vágy beteljesülése. Nekem is annak tűnt, de tavaly mégis sikerült vennem egy X5 típusú gépet, full extrás kivitelben. Egy barátom régóta Svájcban él, és győzködött, hogy onnan hozzak be egy autót, mivel olcsóbbak, mint itthon, és megkíméltebbek is. Mivel örököltem, gondoltam, megné....

Swinger klubban voltam


Rossz vagyok akkor ha kívánok más pasit? Párok miatt mentünk swinger klubba, de nem úgy sült el ahogy igazán akartuk, leginkább a pasim számára. Kíváncsi vagyok másnak is volt hasonló esete vagy a miénk egyedi?


Főként azért írom le ezt a kis történetet, mert szeretném tudni, kinek milyen tapasztalata volt swinger klubbal kapcsolatba. Bár hozzá teszem ahol én voltam ez egy na....

Egy ágyban két swinger pár


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban.Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc.A sexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármejikőnk.Az említett klubban megismerkedtünk sok emberrel és j....

Szex a tesóm barátjával


Sziasztok egy 17 éves srác vagyok. A fiú akivel a szüzességem el vesztettem, 23. Egy éve történt.Engem Viktornak, őt Avila-nak, de mi csak Tominak hívjuk. Azért ilyen fura a neve, mert Félig Ecuádori, mondjuk nagyon jól beszél magyarul.

Az eset egy nyári estén történt. Tomi nálunk aludt, mert mindenki más rajtam kívűl elment és csaptak egy kis nappali hancúrt. Másnap este viszont a ....

Az új biszex barátnő


Asszonyom így szólt egyik reggel: Hosszabb időre el kell utaznom,de az üzletnek mennie kell, ezért Dia fog helyettesíteni. Még nem ismered, de mindenben, mondom mindenben a rendelkezésére kell állnod.Megértetted? Jó, akkor segítségél összeszedni a legfontosabb iratokat, amíg dia nem ér ide nézzük át azokat. Az idő gyorsan repült, egyszer csak csengetnek és Asszonyom így szól: gyere ismerkedjetek m....Szextörténet címkék

vesztes | csalad | japán | nagykanizsa | egy n |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.