Öreg néni.


Egy ismerős néni megkért segítsek neki ezt azt megcsinálni az udvaron és lakásban. Ráértem, a pénz is jól jött miért ne. Tőle egyébként távol áll minden olyan viselkedés amiből arra lehetett volna számítani ami történt. Elmentem hozzá. Eleinte minden rendben ment. Később egyre kötekedőbb lett. Semmi se volt jó. Már arra gondoltam ott hagyom nem kell a pénz se. Majd kezdtem visszaszólogatni neki. Legalább elküld. De nem! Úgy látszik megérezte,hogy itt a lehetőség és egyre pajkosabban dirigált. Még el is fenekelt. Persze csak játékból. Ez már egyértelművé tette, hogy mire megy ki a játék. Én is el-el kaptam a derekát. Néha még lejjebb is csúszott a kezem. És valahogy már nem is volt neki fontos a munka.
-Menjünk be ideki nagyon meleg van.
Mivel a konyha is meleg javasolta menjünk a szobába.
-Ha kérhetlek vedd le a nadrágod mert csupa por és menj előre. Ugye nem baj?
-Á dehogy-feleltem.
Kicsit később utánam jött. Már nem volt rajta a nadrág csak a viseltes otthonka.
-Itt azért jobb idő van-jegyezte meg.
-Szerintem is.
Mikor felé fordultam észre vettem,hogy a tekintete finoman szólva nem szememen akadt meg.
-Jó alsó nadrágod van-és mosolygott-szerintem alatta is be vagy izzadva. Mit szólnál egy jó kis zuhanyhoz? Keresek egy tiszta törölközőt és megmutatom a fürdőszobát.
-Oké.
Ha már így egyetértettünk benn is maradt velem a hátamat megmosni. És persze elől is gondja volt a fontos részekre. Mikor végeztem kiküldött.
- Majd szólok ha segítség kell. Kifelé!
Teljesítettem a parancsot, És próbáltam nyugtatgatni a szerszámot, míg nem szólított.
Végre hívott. Háttal állt. Kezébe rejtette a melleit. Elvégre hátmosásról volt szó. Kicsit csalódtam. A hímtagom is annak adta jelét.
Amikor viszont előjött kellemesen csalódtam.
-Itt ez a kis törölköző nyúlj be a köpenyem alá és törölj meg! Neked jobban kézre esik!
Azonnal hozzá is láttam, de hogy-hogy nem a törölközőt kiejtettem a kezemből, és kézzel majd ujjal dolgoztam tovább. Az általa kiadott hangokból ítélve nem is bánta. Én is nagyon beindultam, annak dacára, hogy a testéből eddig csak a hátát és a popsiját láttam. Hamarosan le is kaptam róla a köpenyt. A látvány lélegzetelállító volt. Kissé lógó de igen formás cicik, szexisen domborodó pocak, bozontos punci. Az ágyban kitárta nekem amije van. Jól össze csókolgattam a pináját miközben ő a dákómmal volt elfoglalva. Behatoltam. Isteni volt! Majd kértem forduljon meg. Hátulról is adtam neki rendesen. Utána még pihentünk. Neki a hátulról még újdonság volt.
-De nagyon élveztem. Megboldogult férjem sose csinált ilyet. Gyorsan megdugott elölről és már horkolt is-mondta.
Azóta ha találkozunk vigyáznunk kell, nehogy eláruljuk magunkat mások előtt egy gesztussal, egy pillantással.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Szex sztárokkal, Christina Aguilera


Rég jártam már Joe Maggio bárjában. Nem mondhatnám, hogy túlzottan jóban vagyunk az öreggel, főleg a nevezetes Franzi-eset óta, de azért egyszer mégiscsak én mentettem meg az életét. A közelben parkoltam. Késő volt már, és az eső is rákezdett újra. Rossz környék volt, tele zsebesekkel és prostikkal. A torkom is fájt egy kicsit, gondoltam, csak benézek, aztán hamar hazaérek, benyomok valamit és reg....

A feleségem rákapott a gecire, meg én is


A feleségem rákapott a gecire, meg én is

Külföldi körúton voltunk amikor is a vonaton aludtunk egy fülkében ketten a feleségemmel. Korábban már rájöttem,hogy a feleségem elõszeretettel lefekszik idegenekkel is, de akkor amikor felébredtem a hangokra azt láttam,hogy a feleségem meztelenül kefél az egyik férfi után a másikkal két órán keresztül baszták ismeretlenek közben a szájába is k....

A szexpartner kereső rovat sikere


Nyár volt, nagyon forró nyár, a levegő meg sem mozdult, még csak egy enyhe szellő sem fújt semerre sem. Egy hírlapárus előtt mentem éppen, amikor megálltam egy pillanatra, majd hátrafordultam és oda mentem. Megkérdeztem az árust, hogy meg van-e a legújabb OKM. Ő azt felelte, igen. És itt kezdődött minden...
Másnap szemügyre vettem az újságot, különösképpen a hirdetések részét, ahol először ....

Bécivel az ágyban


Nagybátyám (Béci) az elegáns jóízlésű üzletember, mindíg is vonzott. Tudni illik egy előző történetemben kifejtettem hogy vonzanak a férfias férfiak a láb fetisizmusom és a zoknik iránti ellenállhatatlan vágyam.
Jelen történetem azon a nyáron történt mikor egyedül maradtam a szülői házban, Délceg Apám ( Laci és Anyám külföldön tartózkodtak.
Eme időszakot én tanulással és házkörüli te....

Szexparti az albiban


Az egész ott kezdődött, hogy egyre több időt töltöttem Budapesten, ezért ésszerűnek találtam keresni egy albérletet, a sok ingázás helyett. Egyedül nem akartam fizetni egy lakást, ezért csak szobát kerestem. Találtam is egy megfelelőt, ahol egy lánnyal kellene lakni, ami tetszett is, gondoltam hátha nyugisabb.
Megnéztem a szobát, Nikó mutatta meg,a későbbi lakótárs, egyből kivettem.De nem a....

Testünkkel kényeztetjük egymást


Testünkkel kényeztetjük egymást

Ez egy fantasztikus szombat este a kedvesemmel, mivel elég jól sikerült, úgy gondoltam leírom nektek! Remélem minél többen éltek át ilyen estéket, mert ennél jobb dolgot nem tudok elképzelni az életben.(nekem õ a másik felem és rettenetesen szeretem, nem csak egy futókaland)

Mikor végeztem a fürdéssel, végigmentem ....
Szextörténet címkék

igy lettem | pisilő | infúzió | mariann | mozo |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.