Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Adél, a háziasszonyTáncoltam, whiskyt ittam, nevettem és szórakoztam, ismeretlenek udvarlását és ismerősök vicceit hallgattam, míg fejembe nem szállt az ital. Akkor egyszerűen lehuppantam a legközelebbi fotelba, és néztem a többieket, hogyan csókolóznak, táncolna, és beszélgetnek. Lehunytam a szemem, mert az egész helyiség forgott velem.
-Rosszul érzi magát? - kérdezte Adél, a háziasszony, akit azon az estén ismertem meg. Aggódó arccal hajolt fölém.
-Majd elmúlik. - Mondtam.
-Talán nem volt eléggé behűtve a whisky. Vagy itt túl meleg van. Hozok egy kis ásványvizet.
Rábólintottam. S akkor egyszeriben mintha kipárolgott volna az alkohol az agyamból, minden kitisztult előttem, tekintetemet Adél dekoltázsába fúrtam. Nem viselt melltartót. Francia parfüm diszkrét illata lengte körül. Észrevette tekintetemet, és elmosolyodott.
-Ó, hiszen nincs is olyan rosszul, mint nekem tűnt. Mégis hozom az ásványvizet.
-Ne, Adél. Maradjon.

Márk, akivel a mulatságra eljöttem egy magas szőkével táncolt, a többiek szintén szórakoztak. Senki sem figyelt ránk. Adél pedig továbbra is fölémhajolva állt, úgy tűnt hogy mégjobban lehajol teljesen megmutatva melleinek domborulatát.
- Tetszik?
Nagyot nyeltem, mielőtt válaszoltam volna.
- Igen, szépek.
Kinyújtotta ápolt kezét, és ruhán keresztül megérintette mellbimbómat.
- A magáé is szép. Gyönyörű, kemény mellbimbói vannak.
Ujjhegyével mellemen körözött, gyengéd érintésétől mellbimbóim megduzzadtak. Elfordítottam tekintetemet a melléről, körülnéztem a helységben. Senki sem nézett bennünket. Adél meg továbbra is simogatta a mellbimbóimat.
- Tetszenek nekem a mellei. Bájosak. – súgta a fülembe - Szeretem érezni a súlyukat és formájukat.

Nem tudtam visszatartani önként feltörő sóhajomat. Adél örömteli pillantást vetett rám, enyhén szétnyílt ajkai közül előbukkant nyelvének hegye, és izgatóan mozgott jobbra-balra.
-Ne mondjon ilyeneket-kértem, bár nem akartam hogy abbahagyja a szavakkal történő ingerlést.
Magam is kinyújtottam tenyerem és ruháján keresztül a mellére tapasztottam. Éreztem, hogy testéből forróság sugárzik. Pedig csak mellére tettem kezemet, mozdulatlanul hagyva a lágy dombon. Akkor Adél is a mellemre tette a kezét, megsimogatott.
- Gyere! - mondta, szeme felragyogott...
- És a többiek?
- Bánom is én. Azt csinálnak, amit akarnak. Szeretném érezni a testedet. Gyere!

Felém nyújtotta a kezét, felhúzott a fotelból, és melegítő jobb kezével megfogva bal kezemet lassan elvezetett a táncoló párok és a beszélgetők csoportjai között. Azt hiszem, hogy elpirultam. Nyilván nem merészeltem volna ennyire nyíltan vele menni, ha nincs az a forró keze, amely keresztülvezetett a helyiségen aztán még egyen, azután a harmadikon, át a lépcsőig föl az emeletre egy szobába, ahol a kandalló előtt hatalmas jegesmedve prémje volt a padlóra terítve. Üvegszeme határozottan bennünket nézett. Aranyozott keretű tükörhöz vezetett, mögém állt, megölelt testét határozottan az enyémhez nyomta.
- Szeretem nézni, ami történik. -mondta miközben tekintetemet a tükörben kereste. - Tudod néha lefekszem meztelenül az ágyra, szétterpesztem lábaimat, és ujjaimmal ingerlem magam.
Izgalomba hoz a tükörképem.

Keze lecsúszott a vállamról, mellemen és hasamon továbbhaladt a ruhám széléig. Lassan elkezdte felhúzni. A tükörben figyeltem tágra nyíló szemét, elhomályosodó tekintetét, miközben ruhám egyre feljebb csúszott, megmutatkozott nejlonharisnyás lábam, majd csipkés bugyim is.
- Gyönyörű vagy. Éppen ilyennek képzeltelek el, mikor megláttalak Márkkal érkezni. Biztos voltam benne hogy harisnya nadrágot viselsz. Szeretem az ujjaim alatt érezni.

Suttogva beszélt, lehelete forró volt. Megéreztem nyelvének hegyét, amint fülem körül siklik bőrömön, azokon a pontokon, amelyek olyan érzékenyek a csókra. Csókolgatott, de nem vette le tekintetét a lábamról. Ugyanakkor egésze testével hozzámtapadt. Éreztem a mellét a hátamon, lábát a lábam mellett. Ahogyan nőtt izgatottságom, úgy fokozódott az övé is. Kezét combomra csúsztatta és elkezdett simogatni. Arcomat csókjai felé fordítottam, rögtön elfogadta, amit felkínáltam. Ajkai közé vette az ajakamat, azután megéreztem forró nyelvének a hegyét, ahogyan szájam szögletében behatolva nyelvemet keresi. Még jobban elfordítottam a fejemet, annyira hogy szenvedélyesen megcsókolhassuk egymást.
Akkor megfordultam, hogy minél erősebben magamhoz vonjam.

Szenvedélyesen összeölelkeztünk és elkezdtünk csókolózni, melleink összeértek, hasát körkörös mozdulattokkal a hasamhoz dörzsölte. Egyre feljebb húzta a ruhámat, tenyereit harisnyanadrágos fenekemre fektette.
Megszédültem a sok csóktól és simogatástól, éreztem, hogy lábam köze nedvesedik, pedig még el sem kezdtük az igazi simogatást, mindez csak a bevezetője volt annak, ami utána következett. Adél megérezte hogy milyen állapotba hozott. Elmozdult mellőlem és elkezdett vetkőztetni, kigombolta a ruhámat, ami a padlóra hullott, én kiléptem belőle, aztán a melltartó kapcsa után nyúlt, majd elkezdte lehúzni a harisnyanadrágomat. Átengedtem magamat ügyes kezeinek, és figyeltem a szemében egyre erősebben látszódó vágyat. Látszott rajta, hogy élvezi a játékot.

Egy kicsit rátámaszkodtam a vállára, miközben lehúzta harisnyanadrágom egyik szárát, majd a másikat is, utána pedig a bugyim következett. Meztelenül álltam még felöltözött barátnőm mellett arra várva mikor kezdi el testem kutatását. De Adél más dolgokra volt hajlamos. Egyszerre zavarba ejtett, amikor meglepődve észrevettem, hogy újra rámkívánja húzni a harisnya nadrágot.
Ez hirtelenjében furcsának tűnt, nem tudtam, tulajdonképpen mi a szándéka, de a bőrömre újból ráfeszülő harisnyanadrág által kiváltott izgalom végigfutott a testemen és átengedtem magam kezeinek. Adél pedig rámhúzta a harisnyanadrágot, széllét egészen magasra húzta fel, fel a hasamig, annyira hogy a nejlon hálója szorosan ráfeszült lábam közére.

Akkor elém térdelt, átölelte a fenekemet, és arcát combjaim közé fúrta. Éreztem a bőrömön forró leheletét, majd a harisnyanadrágomon sikló nyelvét. Hihetetlenül izgató volt. Bőröm forró és nedves volt azokon a pontokon ahol megnyalt, amikor pedig elmozdította ajkát és nyelvét, gyorsan lehűlt. A nedves harisnyanadrág hűvösségétől megborzongtam, libabőrös lettem. Fele lassan mind jobban közeledett hasamhoz, én pedig egyre türelmetlenebbül vártam mikor érinti meg nejlonnal takart lábam közét, mikor jut el nyelve oda, ahol már minden forrt a vágytól.

Beletúrtam a hajába, összekócoltam, fejét combjaim közé szorítottam, s mikor térdem remegni kezdett, elengedtem magam és máris a fehér medvebőrön voltam. Egy kissé felemeltem a fejemet, és lábam között árulkodó nedves foltot vettem észre. Ennek látványától Adél teljesen elvesztette a fejét. Megremegett és erőszakos szinte férfias mozdulattal szétfeszítette lábaimat, ajkával és nyelvével a nedves pontra vetette magát. Elkezdte szopni, nyalni, csókolni, és simogatni. A nejlon nedves volt és ebben a nedvességben már nem is éreztem, hogy rajtam van. Teljesen elveszettem az eszemet amikor megéreztem hogy Adélnak sikerült a puncim lyukába benyomni a nedves harisnyát, és még mélyebbre kívánja nyomni. De minden anyagnak megvan a nyújtási határa. Furcsa, repesztő hang kíséretében a nyelve áttörte a nejlon sorompót és meztelenül forrón, hegyesen tövig belémnyomult.

Felsikítottam - és elélveztem. Azonnal. Combjaimmal erősen megszorítottam Adél fejét nem törődve azzal, hogy kap-e levegőt vagy sem. Amikor pedig az élvezet görcse felengedett, amikor combjaim ellazultak, és amikor az átélt orgazmustól elerőtlenedtem, mint egy felfújható baba, mikor kiengedik belőle a levegőt Adél a combomra szorította arcát és tovább csókolgatott harisnyanadrágomon keresztül, rövid, gyengéd, szerelmes csókokkal.
Szerelmesen nézett rám, a mielőtt dagadt ajkaink összeforrtak, még hallottam suttogását:
- A szekrényben vannak színes harisnyanadrágjaim, amit majd felhúzunk!
Amit ezek után még mondani kellett, elmondta gyengéd, szerelmes, forró csókunk.Véletlen szex történet:


Eyx


- Mi volt a legextrémebb erotikus dolog, ami valaha is megtörtént veled? - kérdezte Niki egy szenvedélyes, hosszú szeretkezés után. Nemrég ismerkedtünk össze, de már elég jól megértettük egymást, a szex terén mindenképpen. Felkönyökölt az ágyban és kíváncsian nézett rám. Miközben a válaszomra várt, hosszú körmével szórakozottan egyik mellbimbóját cirógatta, szerintem nem is volt tudatában mozdulat....

Leszbi történet


Marcsival főiskolai éveink alatt kerültünk egymáshoz nagyon közel. Mindketten ugyanazon évfolyamra jártunk, a kollégiumban egy szobában laktunk. Így, az évek alatt ezernyi közös élményünk volt, mindenben összhangban voltunk, így nem is lehetett kérdés, egymás legjobb barátnői lettünk, s ez a kapcsolat mai napig tart.

Most elmesélném azt az élményünket, mely a második évfolyam idején....

Nyalás és szopás


Nyalom és szívom a puncikádat, majd a meredező nyelvem hegyét a csiklódon pörgetem egy kis ideig, figyelve elcsukló sóhajaid ritmusát. Ekkor már elég magasan jársz, de nem hagyom abba.


Egyre gyorsabban pörgetem a nyelvem a csiklódon és simogatni kezdem közben a nagyajkaidat, majd azokat széttárva a kisajkaidat is. Megvadulva a vágytól bedugom két ujjamat a nedves pinádba és ....
Szextörténet címkék

szaros fasz | festés | párcserés szex történet | pasi pasival | rendező |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.