Portás a lánykoleszban


Alig vártam a következő szerdát, mikor is ismét éjjeles leszek. Mint az előző részben írtam, a lányok egészen kikészítettek a múltkor, és reméltem, hogy legközelebb is ilyenben lesz részem. Már este 10 felé járhatott az idő, kezdtem letenni a dologról, mikor is nyílt a résnyire nyitva hagyott ajtóm, és a már jól ismert Barbara nézett be rajta.
- Mennénk bulizni, mondta, kiengedsz?
Háááát, még nem tudom, válaszoltam, azt majd még meglátjuk. Erre bejött a „szobámba”, a múltkori két barátnőjével. Egészen meglepődtem, mert nem bulizós cucc volt rajtuk, hanem fürdőköntös. Becsukták az ajtót, majd megkérdezték, hogy mit kérek cserébe. 1000 féle fantázia futott át az agyamon a múltkori találkozásunk óta, hirtelen nem is tudtam, hogy melyik váljon valóra.

Mondtam nekik, hogy szívesen szétkefélném bármelyikük punciját, de azt is szeretném, ha 3-an egyszerre kényeztetnének a szájukkal. Erre ők azt mondták, hogy nekik jobb ötletük van, majd ők megmondják, hogy mit, és hogyan. Ledobták magukról a köntöst, és mindegyik anyaszült meztelenen állt előttem. Bianka, a múltkori szopós lány, akinek a szájába élveztem, szinte megparancsolta, hogy vetkőzzem le, azonnal.

Már állt a cerkám, természetesen meg is tettem. Erre fogták a köntösük kötőjét, és közölték, hogy ki fognak kötözni az ágy melletti radiátorcsőhöz. Nem ellenkeztem, hiszen ilyet még úgysem csináltam. Viszont nem is tudtam, hogy az ilyen kikötözősdi csak jelzés értékűen szokott megtörténni, mondjuk egy harisnyával, esetleg egy selyemsállal, és nem kőkeményen. Nem is fogtam gyanút! Gyakorlatilag feküdtem az ágyamon, a kezeim lekötözve, 3 gyönyörű lánynak kiszolgáltatva. Mikor végeztek, megkérdezték, hogy el fogom-e engedni őket, és nem köpöm-e be, mert végül is ha akarnának, leléphetnének. Mondtam nekik, hogy csak akkor, ha az éjszaka legalább egyszer elmegyek. Beleegyeztek. Felállt a Barbi az ágyra, egészen az arcom fölé, és rám térdelt. Egészen a fejem magasságában volt a csodaszép puncija. Ott remegett előttem a nagyajka, csak arra várva, hogy kényeztessem.
- Öltsd ki a nyelved, parancsolt rám. Megtettem. Lassan megközelítette a puncijával, majd egészen szorosan ráhúzta magát. A számat betöltötte egy édeskés-sós íz, de szinte azonnal le is csúszott róla, majd fogta, és lejjebb csúszva a farkamat a puncijához igazította.
- Szeretnéd, ha bennem lenne? –kérdezte.
- Persze, válaszoltam elcsukló hangon.
- És a többiek mit szólnak hozzá? Csak én érezzem a farkad forróságát?
- Nem, dehogy, mindenkinek jut belőle. –válaszoltam, szinte félőrült állapotban remegve az izgalomtól, amit a farkam szorításával és a puncijának a bejáratához illesztésével ért el.
- Nem érdemelte ki, hiszen el sem akar minket engedni, szólt oda az eddig ágyam szélén ülő Bianka. –Talán ha visszajöttünk, nem gondoljátok, lányok?

Persze ezzel mindegyik egyet értett, gondolom előre kitervelték az egészet. Elkezdtem tiltakozni, hogy nehogy így itt merjenek hagyni, mert balhé lesz belőle. Erre Barbi elengedte a farkamat, amit egész idáig szorított, és egy lendületből beleült tövig! Megszűnt körülöttem a világ, ahogy a forróság körülszorította a hímvesszőmet. Barbi is felszisszent, nem gondolta volna, hogy ennyire kitöltöm, hogy ennyire szétfeszítem majd a hamvas punciját. Viszont gyorsan eszmélt, elhessegette magától a kéj hullámait, és komolyan rám nézett, majd megkérdezte:
- Tiltakozni próbálsz? Ellent mondani nekem? Miközben guggolt, és rajtam ült, felemelkedett, szinte teljesen kihúzva a farkamat a szűk barlangjából, majd ismét vissza huppant bele tövig! Ezt elkezdte őrült gyorsan ismételgetni, miközben hangosan, szinte kiabálva:
- Őrülten jó ez a farok, lányok, ezt nektek is ki kell próbálni.
Viszont a többiek odaugrottak, és lehúzták rólam a barátnőjüket.
- Nem erről volt szó. –támadtak neki. Én csak értetlenül néztem rájuk, a meredező lucskos szerszámom mögül, vártam a fejleményeket.
- De isteni farka van, nem tudtam ellenállni neki. –védekezett Barbara. –Viszont igazatok van, majdnem elcsábított, ezt meg kell, hogy toroljuk!
- Ha visszajöttünk, meglátom, hogy kaphatsz-e még. És ha kiabálni mersz, vagy szólni valakinek, akkor nagyon megbánod, mert elmondjuk mindenkinek, hogy meg akartál zsarolni!
Azzal felkapták a köntösüket, és elindultak kifelé. Azért Bia odalépett még, és megfogva a farkamat, szinte neki mondta:
- Várj meg, mindenképpen kikészítelek!

Eltelt vagy fél óra, bejött a Barbi, de mint ha ott sem lennék, csak megnyomta a kapunyitót, és kiment. Mivel nem hallottam becsukódni az ajtót, biztosra veszem, hogy a lábtörlővel kitámasztották, hogy vissza tudjanak jönni. Próbáltam kérni, hogy ne tegyék ezt velem, de meg sem hallotta.
Következő emlékem, hogy hangokat hallok, majd felkapcsolják a villanyt. Hajnali 4 elmúlt az óra szerint. A 3 grácia volt, és még valaki. Egy szinte még náluk is fiatalabbnak kinéző srácot hoztak magukkal. Mind a ketten csak bámultunk egymásra, gondolom ő sem erre számított. Viszont a lányok nagyon is jól tudták, hogy mit csinálnak. Betessékelték a srácot, és bezárták az ajtót.
- És most megnézzük, hogy a barátunk tényleg akkora legény-e, mint a discoban volt. –mondta a főkolompos.

Azzal nekiálltak levetkőztetni a srácot, aki még mindig zavarban volt, az én kikötözött látványomtól. Felém fordulva Bia elmagyarázta, hogy most jól meg fogják dugatni magukat mind a hárman, ezzel a sráccal. Én pedig végig fogom nézni, mert nem mehetnek máshova. Mindegyik lány kibújt a szoknyájából, a toppjából, és így, már csak egy szál bugyi virított rajtuk, amit a sráccal vetettek le. Elmondták a srácnak, hogy ne zavartassa magát tőlem, mert úgysem merek szólni senkinek, és különben is, velük, és az ő forró puncijukkal foglalkozzon. Azzal letérdeltek mind a hárman a srác elé, és az alsónadrágját már együtt húzták le róla. Szegény srác olyan zavarban volt, hogy még csak merevedése sem sikerült. Egy kicsit kuncogtak a lányok, de nem kellett nekik kétszer mondani, hogy ilyenkor mi a teendő, a Kriszti, akit idáig a legvisszafogottabbnak ismertem, bekapta a kókadt farkat, és pillanatok alatt keményre szopta.

A többiek is segítettek neki, ahol érték, nyalták, szopták. Az egyik a golyóit masszírozta, a másik kettő kétoldalról, a szájuk közé véve a farkát, nyalták.
A három lány látványa, és az, hogy a srác helyébe képzeltem magam, engem is beindított. Ágaskodni kezdett a cerkám, és kérleltem a lányokat, hogy engem se hagyjanak ki. De mintha meg sem hallották volna, csak a kissrácot kényeztették. Mikor már látták, hogy nem fogja túl sokáig bírni, megmondták neki, hogy mindegyiküket meg kell kefélnie, úgy, hogy én mindent jól lássak, mert nekem ez lesz a büntetésem. Azzal az ágy mellé hozták a széket az asztaltól, és leültették rá a srácot.

Felém fordulva a Barbara tolatott rá először, míg a többiek körém feküdtek az ágyon, és velem együtt nézték, hogy hogyan nyársalják fel a legfiatalabb lányt, a két barátnője, és előttem egy idegen srác. Közben elkezdtek magukkal és velem játszani, a lábam közé feküdt a Kriszti, a Bia meg félig a hasamra, félig elém úgy, hogy míg az előbbinek fejmagasságba, közel legyen a szájához a farkam, addig a másiknak a puncija legyen az én szám közelébe. Csak néztem, ahogy egyre gyorsuló ütemben kefélik az egyik legperverzebb kiscsajt, akit eddig ismertem, és a másik gyönyörűségnek meg a punciját nézhettem közelről, ahogy az ujjaival széthúzza a nagyajkakat, és hol eltűnik két ujja, hol rettenetes sebességre kapcsolva táncol a csiklóján. Persze a cerkám is kapott néha egy-egy puszit, volt, hogy finom harapást éreztem rajta, de olyan is volt, hogy egy édes kis száj körülzárta.

Közben Barbi elkezdett élvezni, és vad táncot járt a srác ölében, majd közénk, az ágyra esve csak annyit mondott, hogy mehet a következő. Krisztike drága pattant is, és nekünk háttal, a srác felé fordulva belecsúszott a kissrác remegő farkába. Elkezdett a csípőjével körözni, úgy lovagolta a srácot, mintha már 5-6 éve ezt gyakorolná.
- Lányok, kérlek titeket, ne csináljátok ezt velem, legalább Te, Bia, legalább a te puncidat add nekem! Erre nevetett, majd a fejemet odahúzta a puncijához, és mondta, hogy itt van, de nyaljam ki rendesen, különben úgy hagynak itt, ahogy vagyok. Pörgött a nyelvem, ahogy csak tudtam nyaltam. Közben a srác és a Kriszti is egyre feljebb lovagoltak a kéj csúcsára, majd egyszerre élveztek el, fantasztikusan együtt mozogva, remegve.
Krisztike leugrott a farokról, és a szájával ügyesen lecsillapította, az utolsó löketet a szájába engedve. Ahogy kezdődött a keményedés, a Kriszti nyelvén, úgy is ért véget. Bia viszont kimaradt, csak az ő punciját nem dugta meg senki.
- Pattanj a farkamra Bianka, mert különben nem állok jót magamért. Azzal olyan pofont lekevert nekem, hogy azt sem tudtam, hol vagyok.
- Vigyázz a szádra, mert velem így nem beszélsz. És a Puncimat nem kapod meg! Azzal fogta a farkamat, benyálazta, és nekem háttal a combjaimra ült.

- Lányok, irányítsátok már a popsimba ezt a cerkát, ha már így kivégeztétek a másikat. Azzal a másik két lány közel hajolva, hogy mindent lássanak megmarkolták a farkamat, és a Bia popsijához irányították.
- Ilyet még soha nem csináltunk, biztos akarod? –kérdezték.
- Persze, nehogy már a puncimra rámozduljon az, akit nem akarok.

Azzal elkezdett tolatni hátra. Nekifeszültem az izmos hátsó bejáratához, és elkezdtem befelé nyomulni. A másik két lány tartotta a farkamat, és nyálat csurgattak rá, hogy könnyebben becsusszanjak. Egyszer csak éreztem, hogy egy nagyon szűk és forró szorítás veszi körül a cerkám, majd egyre mélyebbre ereszkedik. Őrjítő érzés volt, már nagyon vártam erre. Ki-be, ki-be nyársalta magát egyre mélyebbre ez a kis boszorka. Hátradőlt, egészen fölém, és félig guggoló állásba szabályozta a mélységet. A

másik két lány varázslatosan nézte az új dolgokat felfedező barátnőjüket, és a punciját izgatták kézzel, szájjal, amivel hozzáfértek. Nem is telt bele sok idő, Bianka is elélvezett, erős szorításokkal a farkamon! Mivel tudta, hogy már én is közel vagyok, csak tartotta magát, hagyta, had keféljem alulról. Nem telt bele egy perc sem, úgy feltöltöttem a popsiját, mint még soha senkinek. A Három lány rám roskadva, az idegen srác a széken, mindenki pihetett még pár percet. Végül a Barbi kiadta az utasítást, hogy öltözni mindenki. Engem eloldoztak, a srácot kiengedték a lányok, majd megköszönték a mostani bulit is, és faképnél hagytak.
Mondtam már, hogy imádom a munkámat? :)


Szextörténet ajánló:


Zsoltival az ágyban 1.-ső rész


Bátyám Zsolti sportos, izmos karizmatikus volt. Már kiskorunkba is rá néztem fel példaképként. Később egyre jobban kedveltem humoráért. Majd eljött az a pont hogy rájöttem ez a rajongás több ennél… Szerelmes lettem bele.
Ő is szeretett testvéreként de nem úgy ahogy azt én szerettem volna.
Huszasévei végén ismerte meg Rebekát akivel járni kezdett és komolyodtak a dolgok. Persze én fé....

Kezdetek a szexben2


Rengeteg idős emberrel volt szexuális kapcsolatom.Furák érdekesek,izgatóak.Parkban,moziban,autóban,vonaton,lépcsőházban,wc-ben meg a jóég tudja még hol.A legjobban azokat a helyzeteket szerettem,ahol volt lebukás veszély,vagy csendben kellett lennem ha dugtak,vagy parkolóban autóban dugtak és ne halják a nyögéseim.Volt olyan akit akkor cummantottam le mindíg,amikor a felesége elment bevásárolni.So....

Tenisz edzővel csalom a férjem


Őszintén szólva Gábor jó elnöke a tenisz klubnak. Sokat áldoz rá a szabadidejéből is… valószínűleg azért, mert senki sem hívja játszani. Hacsak nem hiányzik éppen valaki a csapatból… de ilyenkor inkább lemondják a meccset.
Ami azt illeti, a teniszjáték tekintetében Gábor már enyhén szólva is túlhaladta a korát.
A wimbledoni bajnokság két hete alatt odaragadok a székemre, a tenyerem i....

Terhes szex Judittal


Egy négyemeletes ház harmadik emeletén lakunk a feleségemmel. Huszonhat éve vagyunk házasok, lányunk miután elvégezte az egyetemet, másik városban talált munkát, így odaköltözött. Pár éve költözött a szomszéd lakásba egy fiatal, gyermektelen pár, Gábor és Judit. Hamar összebarátkoztunk velük, időnként összejártunk kártyázni, beszélgetni. A két asszony különösen jóban lett egymással, gyakran kávézg....

Szex a suliban


Böbe nem volt csúnya lány. Hosszú barna haja és zöld szeme volt. Szép formás mellek és formás segg, plusz egy nagy szexi vékony test. Én is nagyon odáig voltam érte de persze engem észre se vett. Bár én se nagyon közeledtem hozzá, félénk fiú voltam ha lányokról volt szó. Sokszor ábrándoztam arról hogy kefélek vele ilyenkor mindig fel állt a dákóm és ki kellett vernem. Néha óra közben is bámultam ő....

A bébiszitter puncija


Az eset abban az évben történt, amikor leérettségiztem. A vizsgák után természetesen volt pár ünneplés, aztán ez pár hét múlva befejeződött, nyári munkához nem volt kedvem, úgyhogy esténként rendszerint a haverokkal belementünk az éjszakába, napközben pedig itthon segítettem, neteztem, filmet néztem, zenét hallgattam, stb..

Aztán egy nap, amikor abszolút semmi dolgom nem volt, csörg....Szextörténet címkék

ket cigany | cigány | ugó | tanárnőkét | megüt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.