Vadmacska a netrőlKorábban az egyik chatelős oldalon beszélgettem fiatalab és idősebb nőkkel. Nem gondoltam komoly kapcsolatra, csak flörtölni jártam fel. Egyszer elkezdtem beszélgetni egy fiatal lánnyal, nagyon szimpatikusnak tűnt de lassan mennem kellett, ezért email címet cseréltünk hogy egy későbbi időpontban újra tudjunk beszélni. 2-3 nappal később sikerült is újra élőben beszélgetni. Eleinte csak a szokásos ismerkedés volt, de hamarosan a szex is szóba került. Én akkor már egy éve facér voltam, neki meg már két éve nem volt barátja. Addig-addig húztuk egymást, hogy eldöntöttem, találkozni akarok vele. Kb két héttel későbbre beszéltük meg a találkozót, bár kb 350 km-re lakott albérletben, de nem érdekelt. Kocsiba ültem és elmentem hozzá. Találkoztunk, egy nagyon szép fiatal lány állt előttem, puszi-puszi és felmentünk a lakásba. Főiskolára járt, egy barátnőjével laktak a lakásban, de ő hazament a hétvégére, csak mi voltunk. Ebéddel várt, majd folytattuk az ismerkedést. Amikor kifogytunk a témából én egyre közelebb csúsztam mellé amitől egy kicsit zavarba jött. Próbált megint témát találni de mondtam neki hogy ezt már megbeszéltük. :)

-És most mi lesz? - kérdezte.
- Most megcsókollak. - Egy mosollyal nyugtázta, majd hagyta hogy kezdjem.

Hosszú lágy csókot kapott, aminek a hatására éreztem hogy kezd feszülni a nadrágom, de ő is elkezdett sóhajtozni, amiből tudtam hogy egyre gondolunk. A hosszú autóút ürügyén mondtam hogy szeretnék elmenni zuhanyozni, és ő készséggel adta is a tiszta törölközőt. Olyan kemény erekcióm volt az egész zuhanyzás alatt, hogy csak na. Amikor végeztem felöltöztem, bementem a szobába és látom hogy átöltözött, egy kényelmes póló és rövidnadrág volt rajta. A mellei domborodtak a póló alatt, a bimbó pedig hegyesen állt, nagyon izgató volt. Leültem mellé, megfogtam a kezét és újra csókolózás következett, és persze merevedés, sóhajok. A pólón keresztül megfogtam a mellét, ilyen kemény cicit még soha nem fogtam, ő pedig a nadrágom felé keresgélt, de meg is találta. Nem volt nehéz, mert még mindig 100%-on volt.

Levettem a pólóját és ott ágaskodott előttem az a két gyönyörű hatalmas kebel csoda, nem bírtam ki, rájuk kellett lehelnem pár csókot. Lassan haladtam lefelé, óvatosan lehúztam a rövidnadrágját és észre vettem a fekete tangabugyit, ami kicsit bevágott a punciba, irtó szexi volt. Megint csókok hada következett, és amikor a punci felé haladtam a kezemmel észre vettem hogy a bugyi totál át van ázva. Lehúztam róla és ott virított előttem az a csodálatos, teljesen csupaszra borotvált és a nedvtől csillogó gyönyörűség. Először csak simogattam, majd egy, aztán két ujjamat dugtam be. Nagyokat nyögött, élvezte a kényeztetést, majd még fényesebbre nyaltam mint amilyen volt. Az orgazmus alatt markolta a lepedőt, szinte széttépte. Miután lenyugodott az ágyra lökött és azt mondta, hogy látni akar. Levette a pólómat majd ő is haladt egyre lejjebb, ahogy én is rajta. Lehúzta a nadrágomat és egy kicsit meglepődött mert a farkam úgy dudorodott a boxerben mint az árbóc. Simogatta és a szájába is bevette a kisgatyán keresztül, majd levette rólam. Ott merevedett előtte a 16 centis büszkeségem és csak tátott szájjal nézte, majd a szemembe nézett és mosolyogva azt mondta hogy csodaszép. Végig nyalta teljes hosszában, majd szopni kezdte, közben a zacsival játszadozott. Isteni érzés volt, de mikor éreztem hogy közeledik a vég feálltam egy óvszerért, felhúztam és egy csodálatos szeretkezésben teljesedett be a találkozásunk.

A szeretkezés után csak feküdtünk az ágyon, mikor is azt mondja hogy bűntudata van, biztos egy könnyűvérű kurvának gondolom, mert ilyen könnyen oda adta magát nekem, de ez eszembe se jutott. Hiába győzködtem hogy nem így van, hajthatatlan volt. Mondom valamit tennem kell, mert ez így nem jó befejezés:

-Figyelj, mindketten akartuk, mindkettőnknek jó volt, ezen nincs mit szégyelni. Egyszer megtörtént, legyen még egyszer, már úgyis tökmindegy.
-Jó, igazad van! - mondta és már kezdtük is a következő ágytornát, ami után minden szégyenérzet eltűnt.

Mikor ezzel is végeztünk elhívtam fagyizni és sétálni. Nagyon szép tavaszi idő volt és egy nagyon szép lánnyal kéz a kézben sétáltam, boldog voltam.

Mikor haza értünk azt mondta:

-Most azt akarom hogy hátulról gumi nélkül keményen basszál meg!
-Biztos hogy gumi nélkül akarod?
-igen, érezni akarom a farkadat bennem teljes valójában, de ne élvezz belém!
-Rendben.

A felizgatás után térdre ereszkedett és várta hogy behatoljak a puncijába. Nagyon szép kerek feneke volt, boldogan álltam be mögé mert a puncijából már szivárgott a lábára a nedve, tudtam hogy készen áll. Óvatosan behatoltam, majd megfogtam a derekát és ahogy kérte, keményen baszni kezdtem, a combom csak csattogott a combján. Amikor élvezett, bele markoltam a hajába, hátra húztam a fejét és még keményebben kezdtem baszni, amitől ő sikoltozásból kiabálásba váltott és üvöltötte hogy BASSZÁL TE ÁLLAT!!!!! Az élvezés után a fejét az ágyra ejtette, de a popsija még mindig fent volt, én pedig kitartóan keféltem, ő meg csak nyögött, tűrte a baszást. Büszkeség fogott el, hogy ennyire kikészítettem ezt a nőt. Amikor éreztem hogy közeledik a vég nálam is, szóltam neki:

-Bele akarok élvezni a puncidba!
-NE!!! Majd én elintézlek!

Kihúztam a farkam, ő megfordult, a szájába vette, szopni és verni kezdte a hatalmasra duzzadt farkamat. Előtte még senki nem szopott le, most én váltottam üvöltésbe és tele raktam a száját, alig győzte nyelni a spermát, a száján is kifolyt egy kevés. Meglepte a mennyiség hiszen pár órája már kétszer is kiürült, de az utolsó cseppet is kiszívta belőle. A kifolyt spermát is mind felnyalta rólam és el is tűnt a szájában. Eszméletlen baszásban volt részünk és még extra szopást is kaptam tőle. Csapzottan és lihegve zuhantunk az ágyra. Csoda hogy a szomszédok nem panaszkodtak a hangzavar miatt. :)

Két napot töltöttünk együtt, ez alatt hét szeretkezésünk volt. Kurvajó hétvége volt és a kapcsolatunk még két évig tartott, persze rengeteg fantasztikus szeretkezéssel.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Tükör erotikus történet


Tükör erotikus történet

Hétvégén vásároltam egy új tükröt. Elég méretes; 70*90cm. Szépen fel is szereltem az elõszobában a falra. Ha elé állok, akkor a homlokomtól a térdemig minden látszik benne. Errõl rögtön eszembe is jutott valami...

Türelmesen vártam, aztán végre eljött a pillanat. Épp egy új inget próbált fel és megcsodálta magát a tükörben....

Nekem élveznem kell, nyilvános önkielégítés


A történet főszereplőjét hívjuk mondjuk Szilviának. A hely a Balaton egyik strandja. Hogy melyik, az nem érdekes. Július, nyári tanítási szünet, szabadság, és forróság. Szilviának is, aki nagynénjénél töltött egy napot átutazóban. Ami történt pedig, a következő:
Este érkeztem nénémékhez. A busz -mert muszáj volt neki :)- a Balaton mellett ment el. Megláttam, felcsillant a szemem. Minden évb....

Az osztálytalálkozó


Két éve végeztünk az általánosban és ezért, én nem értettem, és még most sem értem miért, az osztályból két fő járta az osztálytársakat, Reni és Jocó. Nos el szoktam járni a faluba, mint egy mai fiatal. Egyik nap találkoztam Renivel.
- Valamelyik nap megyek hozzád – mondta.
- Miért? - játszottam a hülyét, pedig hallottam róla.
- 2 éves osztálytalálkozót szervezünk, majd hívla....

Pinacsók


Ahogy beléptek a szobába a nő azonnal levette a ruháit és lezuhanyozott. Megbeszélték, hogy ez más lesz, mint eddig. Utána a férfi ment a fürdőbe, a nő addig elhelyezkedett az ágyon. A hátára feküdt és kezét lábát széttette. Nem fogja megkötözni, mert a játék lényege a nő önfegyelme volt. Nem mozoghat, mozdulhat meg, csak ha a férfi kéri valamire.

A férfi körbe járta a szobát, és el....

Így jártam anyámmal


A nevem Jácint. Ez a történet az anyámmal való első szexről szól. Számomra ez volt az első szex egy nővel. Amikor megszülettem anyám 22 éves volt. A nővérem Andrea 6 évvel később született. Apám elhagyta anyámat két évvel a születése után. Amikor először megtörtént én 16, anyám 38 éves volt. De ő még mindig 20 évvel fiatalabbnak néz ki, mint a valóságban.

Az eset a 16 szülinapom utá....

Régi történet, Sarianna és a szerelő


Régen történt, tán 19 éves lehettem. Dolgoztam, délutános műszak, mindenki unta magát, kinn ültünk az udvaron nekem régóta tetszett az egyik karbantartó fiú, nem tudtam hogy kölcsönös. Szólt a főnök mennyek fel a karbantartóiba, mert nincs meleg víz a férfi öltözőben, lehet elzárták.

Délután csak két ügyeletes volt benn, felmentem és kerestem a fiukat .azt mondták mennyek fel a fent....
Szextörténet címkék

zsuzs | kozvetito | tanár, diák szex | ivós játék ribancok társa | anya vibrátora |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.