Arab haremben


Elkeseredtem, egy pasinak se kellek soha, penz nem erdekelt csak a perverzseg, igy bevallaltam egy arab milliomos haremeben.
Izgatott voltam es meg alig voltam ferfival, holott en mindig jo nagy faszrol almodoztam.
Eloszor alkalmassagi a magyar kozvetito szervezet altal. Egyik vezetoje tesztelt, egy magas atlag alkatu hosszu haju 40-es pasi volt. Elmondta hogy azert kell a teszteles es video keszites, hogy en mekkora meretet tudok magamba fogadni tobb mint minimum fel oraig. Levettem a melltartom es a bugyim is, sosem voltam meztelenkedesben gatlasos. Nem tudtam, hogy tesztelni fognak, de elso reakciom, hogy raneztem a pasi faszara. Azonnal mondta is, hogy en gogom tesztelni. Nem is huuta tovabb az idot, kivette a faszat, kb 16cm volt a kerulete es kb 25cm hosszu volt a fasza, hatalmas. Regen lattam ekkorat, mindig nagyot szerettem. Nem idozott sokat, mondta doljek a kanapera kozben elinditotta a felvetelt. Ujjaival megnezte es szethuzta, hogy mennyira tag a vagina. Mondta megfordulhat. Utana a sajat mellbimbom szoptam. Ez tetszett neki. A melleim koze tette a faszat. Utana leult az agy szelere, allt a fasza es utasitott, h uljek a faszara, sokaig 20 percig dofte gepies gyorsassaggal a vaginamba a nagy faszat. Fajt nagyon. Majd utasitott h negykezlab alljak es pucsitsak es 20 percig baszta a seggem. Egyre gyorsabban es mar alig birtam.
Elso dolog amikor mi nok oda erkeztunk, orvosi vizsgalat es megkaptuk kis beavatkozas utjan a mehen beluli fogamzasgatlot. Ezert se kell aggodnom, gondoltam.
Este 11re hivott minket a milliomos a halojaba. Egy selyem vekony atlatszos ruha volt minden non, alatta semmi. 3 no es minden nap masikkal szexelt. Ahogy bejott kerte mindenki meztelen legyen.
Ahogy vegigmert, nyomkodni kezdte a melleim egyre erosebben, jatszott logo nagy melleimmel. Es erosen szopta. Azt hittem leharapja a mellbimbom.
Azon az ejszakan engem valasztott elsonek. Beleptem, a pasi tekintete zord volt, a vekony atlatszo ruhat hirtelen leszaggatta rolam. Leult az agyra es az allo faszara rahuzott, meg akkor szuk volt a huvelyem es a hirtelen nagy tagitas dofes nagy fajdalmat okozott nekem. Elvezte hogy dof kb kb 20percig is birta folyamatosan.
Majd utana a melleim erosen szivta. Fajt, de felhergelt. Raneztem remulten es oriasi pofont adott. Majd leterdeltetett es a szamba nyomta oriasi vastag faszat es egyre erosebben verte a szamba a nagy faszat. Megfordult es hatul bedugta az oklet a vaginamba gepies gyorsassaggal, szetszaggatott. Orditottam a fajdalomtol, erosen leszoritotta a szam. Kutyapozba bepucsitottam neki, es eloszor a vaginamba verte bele durvan a faszat, gepiesen egyre gyorsabban 20percig. Ereztem az eros baszastol szetszakadt a huvelyem es verzett. Fajt, alig birtam ki. De lattam rajta hogy elvezi, hogy verzek, a fasza is veres lett tolem. Majd hirtelen erosen ravagott a seggemre es a faszaval egy nagyot dofott a seggembe, felkialtottam a fajdalomtol. Elkezdte a faszaval meg erosebben es gyorsabban baszni a seggem, szinte tepett. Nyogtem nagyokat, 20 percig megse allt. Fajt, alig birtam, de ritka nagy elvezet ilyen durva megeroszakolas. Hanyatt dolt az agyon es az allo faszara ranyomott. Lovaglo pozban is nagyon durvan baszta a vaginam kb itt is 20 percig, egyre melyebbre es belem elvezett. Kozben a melleim tepte. Majd ledobott magarol es hanyatt lokott, az egesz testevel ram fekudt, nagyon fajt szinte szetnyomott es kozben belem nyomta nagy faszat es ugralt rajtam. Orditottam a fajdalomtol. Majd kikotte a ket kezem ket labam es a puncimba oklet belenyomta sokszor, orditottam a fajdalomtol. Hirtelen elovett egy sokkolot es a husos vaginamhoz tette, hirtelen megint felorditottam es utana sokszor oda nyomta, durva fajdalom volt. Ahogy latta rajtam a fajdalmat, annal tobbszor csinalta, felhergelte. Majd megint betette a vaginamba az oklet. Majd leterdeltetett. A hajam tovet megmarkolta es durvan felhuzta a fejem es a szamba nyomta a vastag nagy faszat, torkomig nyomta kb 20 percig, utana a hereit is izgattam es hatalmas mennyisegu spermat elvezett a szamba, nyeltem. Felalltam es a hatam moge allt, durvan a seggembe nyomta a faszat es dofekodte a seggem es kozben elindult elore, kozben a melleimre ranehezedett es tepte. Ahogy lepkedett elore, egyre erosebben melyebbre dofte a faszat a seggembe. Kozben megint leszoritotta a szam, hogy elhalgattasson. Egy lepest sem birtam mar tenni a fajdalomtol, lelokott a foldre es mondta elmehetsz.

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Szüzességem elvesztése


Szüzességem elvesztése

Az anyukám, hozzá ment a mostani mostoha apámhoz akinek van egy fia Máté. Még csak 12 voltam de túl perverz a koromhoz és úgy általában a lányokhoz képest, de hiába, kicsinek véletlenül sem szabad pornót nézni mert ez lehet a vége.
Elég fura családban éltem és élek is nagyon nincsenek tabuk. Eredetileg v....

Csabi és Anyu


Csabi és Anyu

Egész úton hazafelé azon gondolkodám miként fogom szólítani rég nem látom anyám.

Elvált, két gyermekes, 57 éves anyuka vagyok. A lányom egyetemen tanul egy másik városban, albérletben lakik pár barátnõjével, a 25 éves Csabi pedig velem lakik egy kertes házban, amit még a volt férjem vett (a férjem inkább a munkával törõdik mint a gy....

Erotikus délután


Napsütötte szeptemberi délelőtt volt. Az iskola pár napja kezdődött, az utcán már egyetlen gyereket sem lehetett látni. Ezért is tudtak most zavartalanul találkozni. Dóri mindkét gyereke oviban volt, de csak a jövő héten kezdi el újra a munkát. A férfi némi izgalommal, gyomrában enyhe bizsergéssel lépkedett az ajtó felé. Bár mindent megbeszéltek előre, mégis más volt így élőben. Nagy levegőt vett....

Az egyedül töltött szülinap


Szeretlek, és nagyon fáj, hogy nem lehetek veled a szülinapodon, pedig már számtalanszor elgondoltam, hogy miket is csinálnánk mi ketten együtt.

Most is mint mindig, mindenről Te jutsz eszembe, bármire nézek, mindenhol mindenben azt látom, hogy veled akarok lenni, és együtt megélni a percek szépségét. Most, amikor e sorokat írom érzem ahogy a szívem dobog, és érzem ahogy egyre nő be....

Faszverés és szopatás a munkahelyen


Szokásos reggeli teendők: lecuccolás, gép be, egy kis kávé és a napi hírek. Bevallom, mikor beérek a munkahelyemre, nem egyből a munkába vetem bele magam. Kell 10-20 perc, amíg ráhangolódok mindenre és ebbe beletartozik, az hogy elolvasom a főbb híreket, megnézek pár kedvenc oldalt.

Mostanában szoktam nézegetni az egyik hazai szexoldalt is. Kíváncsiság, titkos élvezkedés, valami ily....

A gyámom - Avagy gyere ide kurva!


- Gyere ide, kurva! – megállok, a padlót bámulom.
- Cukipofa, ma csak későn jövök haza, üzleti tárgyalásom lesz. A konyha legyen rendben, pakolj be a táskádba, tanulj, és időben feküdj le aludni! Érthető?
Azok a szürke szemek… Mintha gúnyolnának, én mégis gyönyörűnek látom őket.
- Persze - motyogom. – De hétvége van.
Nagybátyféleség, senkim nincsen rajta kívül. Mindig í....
Szextörténet címkék

szopjam | barátnőjét | takn | nagyszüle | az esküvön |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.