Gyere, nyalj ki hátulról


Öt éve éltünk együtt Krisztivel és kezdtünk elhidegülni egymástól. Egyre ritkábban szeretkeztünk. Már felmerült a szakítás gondolata is. Elkezdtük megbeszélni a problémát.

Elmondta, hogy ő nagyon kívánja velem a szexet, de arra vár kezdeményezzek. Őszintén elmondtam én is, nagyon megszoktam már a testét. Sablonosak az együttlétek. Új ingerekre vágyom. Átmenti megoldásként megállapodtunk a nyitott kapcsolatban.

Pár hét után könyörgött, hogy feküdjek le vele és előállt egy ajánlattal: ha felhajt nekem olyan nőt akivel beindul a szex, akkor ő is kap belőlem? Gondolkodás nélkül igent mondtam.

Észrevettem későn jár haza, eljár szórakozni, pedig otthon ülő volt. Gondoltam talán férfi van a dologban. Nem voltam féltékeny, inkább reméltem talált valakit. Hamarosan elköltöztem.Akkoriban a munkám nagyon lekötött, nem jutott időm az ismerkedésre. Egyik este épp a kondi teremből indultam haza felé, amikor Kriszti felhívott. Kezdeti udvariaskodás után a lényegre tért. Hétvégén találkozik az új barátnőjével -akit nem ismerek még-, engem is vár egy kis pajzán bulira, ha van kedvem.

Pajzán buli? Ott a helyem. Ilyen helyre viszont nagyon ápoltan, illatosan kellene menni. Igyekeztem is, elmentem fodrászhoz, fazoníroztam a szőrzetem.

Törtem a fejem vajon hogyan lehet kivitelezni azt a bizonyos pajzánságot. Üvegpörgetéssel, vagy valamilyen társasjátékkal?A Megbeszélt időpontban ott voltam Kriszti lakásánál, becsöngettem. Kisvártatva ajtót nyitott és súgva informált.

- Te az alsó szomszéd vagy, aki a mosógép szűrőt jött kitisztítani. Menj be a fürdőbe és babrálj a géppel. Éppen pornót nézünk, Andi már nagyon begerjedt. Ne feledd amit ígértél!

- Hát, ez nagyon pornó film szagú. Ne aggódj betartom az ígéreteimet.

Kisvártatva belépett az ajtón egy alig 30-as, rövid barna hajú, filigrán nő.

- Szia! Kriszti üzeni, ha végeztél, akkor szólj be a nappaliba a honorárium végett. Mondta csilingelő hangon.

Én meg úgy álltam ott mint akit rajta kaptak. Alig tudtam szólni, a szemem kocsányon függött annyira bámultam a pólóját majdnem átszúró cicijét. Közelebb lépett.

- Andi vagyok. Nyújtotta a kezét széles mosollyal az arcán.

- Jenci. Válaszoltam hebegve. Egyre erősödő szorítást éreztem a nadrágomban. Valószínű észrevette, mert közelebb lépett.

- Gyerek koromban úgy csúfoltuk a Jenciket, hogy “Jenő, mi lóg elől? Két tojás meg egy habverő?” Tetszik a cicim?

- Nagyon, ...nagyon, ….nagyon. Válaszoltam elcsukló hangon.

Erre elmosolyodott és felhúzta a pólóját.

- Gyere és érezd!

Nem kellett több bíztatás. Megsimogattam, csókolgattam, nyalogattam formás, tenyér méretű mellét. Éreztem mennyire jól esik neki. Közben megszabadított a nadrágomtól. Pillanatok alatt kezében volt a kőkemény farkam. Elkezdte simogatni, húzogatni.

Lehajolt és rövid puszilgatás után már a szájával kényeztetett.

Éreztem nem bírom sokáig, ezért ellen akcióban kezdtem. Felhúztam magamhoz. Heves csókcsatába kezdtünk és közben kigomboltam, majd letoltam a nadrágját. Hírtelen eltolt magától, megfordult, lehajolt, belekapaszkodott a fürdőkádba és ezt mondta:

- Gyere, nyalj ki hátulról és dugj meg alaposan!

Fekete, átlátszó, csipkés francia bugyiban volt. Először azon keresztül kezdtem el nyalogatni, majd lehúztam róla. Széttárta a lábait én mögötte térdelve akkurátusan nyalni kezdtem gyönyörű rózsaszínű punciját. Eleinte lassan, aztán egyre hevesebben. Bedugtam a nyelvem a puncijába amennyire tudtam. Hosszan játszottam vele. Nagyon élvezte, aminek hangot is adott. Azután a csiklóját vettem kezelésbe. Finoman, ütemesen ütögettem a nyelvemmel. Nem bírta sokáig. Odanyomta a számhoz.

- Vedd a szádba és szopogasd!

Nagyon finom volt. Egyre nagyobb lett és úgy játszottam vele mint egy mellbimbóval. Beszívtam, a hegyén köröztem a nyelvemmel, majd elengedtem, de mielőtt kiszabadult volna a számból ismét beszívtam. Éreztem egyre jobban nyomja a számhoz a punciját. Hamarosan elélvezett. Én közben szétnyitottam a punciját és láttam ahogyan összerándult és pulzált a mélyben. Nagy élmény volt.

Nem tétováztam, egy hirtelen mozdulattal belé hatoltam. Nagyon kellemes volt ahogy a nedves punci elnyelt tövig. Határozott ellenállást éreztem a farkam hegyénél. Elkezdtem ki-be mozgatni és mikor teljesen beértem ismét éreztem az ellenállást. Csodálatos érzés volt, mert úgy éreztem mintha ott belül valaki megcsókolná. Pár perc után hangos kiáltások kíséretében elélvezett és most éreztem is azt a pulzálást amit az előbb láttam.

Ekkor bújt hozzám hátulról Kriszti és a fülembe súgta: gyere utánam! Megfogta a farkam és átvonszolt a nappaliba, ahol még ment a pornófilm.

- Kilestelek benneteket és most nekem is tedd be!

Négykézláb állt, punciját széttárta és várta a farkam. Nem kérettem magam. Mögé kerültem, belemarkoltam a hajába, hátrahúztam és hirtelen, nagy erővel belenyomtam a farkam. Keményen dugtam és közben téptem a haját. Azt akartam fájjon neki. Jajgatott, de tűrte. Mielőtt elélveztem volna kihúztam.

- Mire vársz? Dugd vissza azonnal! Érezni akarlak.

- De utálod, ha beléd élvezek!

- Akarom, kérlek engedd belém!

Hittem neki. Visszadugtam. Most nagyon erősen húztam a haját és pár mozdulat után bele lőttem mindent. Nagy csodálkozásomra ő is elkezdett ugyanakkor élvezni.

Beküldő:gesztenye


Szextörténet ajánló:


Rájöttem, hogy buzi vagyok


Jó pár történetet elolvastam és arra a következtetésre jutottam, hogy nekem is meg kell osztanom az első élményem történetét. Bár ez sem kollégiumban játszódik azért még izgalmas lehet. Nekem az volt.
Kicsit irigykedve gondolok a mostani fiatalokra. Bár nem vagyok még én sem öreg a magam 39 évével. Akkoriban még nem volt meg az internet adta szabadság. Nekünk úgy kellett intézni a lehetsége....

Telefonszex sztori


Pár éve kipróbáltam sok társkereső oldalt,de nem sok sikerrel.
Az ismerkedés ezen formája nálam nem jött be,ismerősöket találni lehet,de társat..azt nem.
Az egyik oldalon valahogy ott ragadtam,beszélgettem pár pasival,de annál több nem esett meg :)
Egyik este rámirt egy fazon.Volt fotója is,megnéztem nagyban..hm-gondoltam,nem is rossz,igy elkezdtünk beszélgetni...Elsőre semmit....

a feleségem és a fiúk


Boldog házasságban éltünk,szerettük a szexet,színte mindent kipróbáltunk már,ezért úgy gondoltuk,egy kis változatosságot viszünk bele.
Lementünk a folyópartra,oda,ahol tudtuk,hogy lesnek bennünket.Először mikor észrevettük,zavarba jöttünk,de aztán mind jobban élveztük,hogy kukkolnak.Most is így tőrtént,a feleségem igyekezett a testéből minél többet megmutatni,jól láthatóvá téve a borotvált ....

Nyálas, erotikus történet


Elképzelem a vágyat veled. Becsukom a szemem. Milyen lehet, ha testem simítja kezed? Nem is gondolkozom, csak ösztönösen tárul elém a kép. Megpillantalak először úgy, hogy más vagy, másnak látlak, mint azelőtt valaha is. Arcod sima, kedves és gyönyörű. Szemeden azt látom, hogy te is akarsz engem, próbálod visszafogni magad, óvatosan nyúlsz felém, megsimítod arcom. Érintésedtől megremegnek először ....

Édes vágyak


Kilépek a fürdőszobából.Az ágyon fekszel meztelenül.Szexfilmet nézel.Két izmos pasi egy csinos fiatal lányt kényeztet éppen.Láthatóan nagyon tetszik,mert simogatod magad.Felnézel rám,és elmosolyodsz.De nem hagyod abba.Az ajkaid résnyire kinyitod.Csendesen,de szaporábban veszed a levegőt.Melléd fekszem. Nem nyúlok hozzád,csak nézem,ahogyan izgatod a csiklód.Ahogyan az ujjaid elmerülnek nedves szemé....

Le a bugyit


Egyik karomat Ágika vállára tettem. Csupán egyetlen pillanatig pihentettem ott, s máris engedtem, hogy Newton átvegye az irányítást: szabadcsúszásban ereszkedett alá, karcsú derékon és nőies csípőn át, egészen a domborodó nadrágig.
Ágika ugyanígy cselekedett, ám előnnyel startolt, hiszen karja a derekamtól süllyedt a fenekemig, amit a lépés ütemében paskolni kezdett.
Balkezem először....
Szextörténet címkék

társas játék | olba | apu is | portáss | a haver |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.