Nyár Tomival


Sziasztok! Krisz vagyok, 22 éves meleg srác. Röviden elmesélem, hogyan is kezdődött az egész....
Én már 10 évesen "játszottam" magammal, elég korán kezdtem szőrösödni, de vékony, fiús srác vagyok, elég jóképű, világosbarna hajjal, kék szemmel. A lányok viszont-bár sok lány barátom volt-szexuálisan sosem érdekeltek, serdülőkoromban sem.

Ha maszturbáltam (igen gyakran, naponta 2-3 alkalommal, mindig a fiúhaverjaimra gondoltam...sajna közük nem volt "meleg"...)

A nyarakat nagypapámnál töltöttem egy Tisza-parti kis faluban. Papa egyedül élt, szép, rendezett kis gazdasága volt, néhány csirkével, báránnyal, szép kerttel, kis gyümölcsössel. Nagyon szerettem nála lenni, minden nap kicsit besegítettem neki a háztájiban.

Volt ott egy nagyon jó barátom is, a Tomi,egy helybéli fiú, akit 12 éves korom óta ismertem. Ő járt Papához általában segédkezni.

Azon a bizonyos nyáron én már épp betöltöttem a 15-öt, ősszel mentem gimibe Tomi még 14 volt.

Tomiról annyit, hogy egy nagyon csendes, aranyos, visszahúzódó fiú volt, gyönyörű világító zöldeskék szemmel és szőke tüsihajjal. Mondanom sem kell talán, ahogy kamaszodni kezdett, ő is gyakran volt szexuális fantáziáim alanya..... Korához képest izmos, de nagyon vékony, szép hosszú lábai voltak, csini "fokhagyma" popsival.

Aznapra, -egy nagyon forró július volt- bálahordás volt betervezve....hát mit mondjak, nem a kedvenc melóm. Korán keltem, akkor papám már elment a többi munkásért, én pedig kimentem a kertbe zuhanyozni. A házban is volt fürdőszoba, de én jobban szerettem a kerti zuhanyzót, ami szilva-és diófákkal volt eltakarva, mégis izgatott, hogy ott szappanozom magam...meg ugye a masztik....

Épp lemostam magam tiszta vízzel, szappanozás előtt, mikor a szemem sarkából megláttam, hogy Tomi (akit későbbre vártunk) az egyik szénakazal mögül figyel. Uhhh, úgy tettem, mintha nem vettem volna észre....nagyon felizgatott, hogy meztelenül néz..... Elkezdtem magam szappanozni....de főleg úgy fordultam, hogy a fütyimet lássa, ami ilyenkor mindig felállt. Szappanos arccal odasandítottam és láttam, hogy majd' kiesik a szeme és a bal keze már a gatyájában matatott....

"Huhh, na várj csak....!"-gondoltam, és lassan elkezdtem szappanozni a golyóimat....aztán "leejtettem" a szappant, lehajoltam érte, hadd lássa kis drága a seggemet is.... Majd a farkamat vettem kezelésbe: már állt, de megfogtam a fitymám, tövig hátrahúztam, jól megmostam az akkorra már lilásra duzzadt makkomat, leöblítettem....aztán marokra fogtam magam és hatalmasat spricceltem, kifelé fordulva, hogy lássa, de én végig lefelé néztem....

Utána megtörülköztem, bementem a házba. Kis idő múlva Ő is megjelent, mintha most jött volna épp.... Furcsán vigyorgott rám azzal a huncut, szép szemével...de már várt ránk a munka.... Még nem volt vége a napnak:-), folyt. köv.!
Beküldő:Tomika


Szextörténet ajánló:


Baszás a lopott kocsiba


Úgysem mered megtenni! - hergelte tovább Sanci!
- Már miért ne merném?
- Nem olyan nagy dolog.
- az alkohol beszélt belőle. A szokott helyükön ültek a pub-ban. Minden héten legalább egyszer összejött a társaság. Mindenféléről dumáltak, ökörködtek. Jó haverok voltak. Sancival, Karesszal és Ritával egy helyen dolgoztak.
A többiek főiskolás haverok, a haverok haverjai koll....

Anya lábai


Ez a szex nélküli történet még tavaly történt. Anya mindig is nagyon szerette, ha a lábait kényeztetik. Munka után megkért rá, hogy masszírozzam meg a talpait...ugrottam is azonnal. Mindig úgy kezdem, hogy egy vastag díszpárnát az ölembe rakok (először is, hogy közelebb legyen a lába a számhoz és az orromhoz, másodszor meg hogy ne annyira látszódjon, hogy állok mint a cövek, hihi). Felrakta a lábá....

Állatos szex
Átlagos téli este volt, jó lett volna, ha a pasim felmelegít az ágyban, mert hideg volt odakint és kicsit kihűlt a lakás, de behívták dolgozni az ügyeletre. Egyedül maradtam a nagy családi házban, amihez nem sok kedvem volt, de bele kellett törődnöm. Úgy döntöttem, hamar lefekszem aludni, ezért megzuhanyoztam és felvettem egy meleg hálóinget.

Gondoltam még tévézek eg....

Noémi a hálás autóvásárló


Még a kilencvenes évek elején, amikor a használt autó import virágkorát élte én is részt vettem pár üzletben. Persze nem nagyban, inkább csak sofőrként. Akkoriban mégis "menőnek" számítottam és ragadtak rám a csajok. De lehet, hogy csak a kocsijaimra.

Egy ismerősömön keresztül kerültem kapcsolatba egy Győri lánnyal, aki égen-földön egy VW bogárhátút hajtott, de kabrió változatban. E....

Anya - Lánya, plusz egy homokos


Zitát egész nap láttam, így más dolgom nem lévén a luxusház wellness részlegén töltöttem az időmet. Délután aztán megérkezett Zita és egyből a szobámba mentünk..
Na kis ribancom, most nem kúrlak szét, de csak azért mert estére terveim vannak veled. Jönni fog egy barátnőm és a lánya akit meg akarok dugni. A te feladatod az anya elcsábítása lesz. Elegánsan fogunk felöltözni, úgyhogy menjél fü....

Az Énektanárnő szétbaszva


Jó hely a cset. Lehet ismerkedni, és ha az ember elég perverz akkor társra is találhat, mint ahogyan én. Egy szombathelyi énektanárnő személyében. Aki rögtön az első beszélgetésünk alkalmával megindította a fantáziám.
Nagy odaadással írta le a vágyait, hogy mit élvezne. Hogyan aláztatná meg magát. Vagy hogy milyen nedves a pinája, amikor olvassa a történeteket.
Örülten jókat mesélt.<....
Szextörténet címkék

sok faszt | alárendelve | masz | mocskos szavak | 124 |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.