Az örömök szállodája


Enzós Niki a pihenőidejét töltötte és BP belvárosát bámulta az ablakból. Még öt évnyi munka után sem unta meg a látványt. A szobaszervízt élvezetes munkának találta. Örömet okozhatott másoknak, rendszeresen új és érdekes emberekkel találkozhatott és a munkahelyi környezete öt csillagos volt. A szokott meditációját egy hang szakította meg a háta mögül:
-Elnézést a tegnapi miatt!
Enzós Niki megfordult és egy öltönyös, láthatóan jómódú férfi állt előtte. A lány egyik erőssége a memóriája volt. Képes volt megjegyezni a vendégek többségének nevét. Ezt a férfit Ernő-nek hívták és az arcán látható -rejteni próbált- mosolyból az jött át, hogy nem igazán bánja a történteket. Az előző nap Enzós Niki a szobájába vitte a rendelt standard reggelit. Többször is kopogott, de nem kapott választ. A szállodai szabályzatnak megfelelően benyitott és Ernő látványa fogadta, ahogy az javában dugott hátulról egy hangosan nyögdécselő nőt. A lány biztos volt benne, hogy hallották a kopogását és bejövetelét, de nem törődtek vele. Amikor Enzós Niki felhívta magára a figyelmet, a férfi úgy tett mintha mentegetőzne, a nő pedig úgy tett mintha zavarban lenne. Ernő egy köpenyt vett, aláírásával nyugtázta a reggeli átvételét, Enzós Niki pedig távozott. Ez volt tegnap. A mai találkozásuk sokkal illedelmesebb volt.
-Az én hibám volt. Kötelességem a lehető legjobban tisztelnem a vendégeink magánéletét. - mondta a lány diplomatikusan.
-De néha megtörténnek dolgok.
A férfi a lány jobb oldalára állt az ablaknál. Enzós Niki megfeszült és témát váltott:
-Üzleti úton van a városban?
-Üzlet és szórakozás.
-Úgy látszik a szórakozás résszel nincs semmi gond. - csipkelődött a lány.
Ernő elnevette magát és azt mondta:
-Üzleti ügyem van és egy esküvőre is jöttem. A vőfély vagyok. A vőlegény egy üzleti partnerem, úgyhogy sok fontos dologról tudunk beszélni egy füst alatt.
-A Callahan esküvő?
-Pontosan. Elintézzük a pénzügyi dolgainkat és ő hozzámegy kedveséhez, aki itt született.
Enzós Niki megpróbálta elfojtani a mosolyát amikor megkérdezte:
-Ha már a kedvesek szóba jöttek...ki volt a nő? Egy ismerős?
-Valami olyasmi. Valaki, aki hozzám hasonlóan szenvedélyesen rajong a szenvedélyért.
-És a magamutogatásért.
-Úgy hangzik mintha nem az első eset lett volna.
Enzós Niki bólintott.
-A szállodaipar egyik gyakori, de nem nagydobra vert eseménye. Általában egy meztelen férfi parádézik a szobájában, amikor tisztában van vele, hogy egy alkalmazott közeledik. Néha egy mosolygó, meztelen nő akiről a párja éppen fotókat készít. Idővel hozzászokik az ember. A munka része, noha sehol nem szerepel a munkaköri leírásban.
-Értem.
-Miért érdeklődik ennyire? Még jobban felizgult tőlem? Az egyik napon megmutatja magát nekem, a másikon pedig kérdezősködik róla? Olyan mintha kétszer akarná átélni az izgalmat. El kell ismernem, hogy okos és perverz egyszerre.
-Éles nyelv egy udvarias szobalányhoz.
-Nem éles, csak a pihenőidőmet töltöm, úgyhogy nyíltan beszélhetek.
-Nyíltan akarsz beszélgetni?
-Csak ha valami érdekes mondanivalója van.
-Hát jó… Van egy szokásom, amit egy nőtől vettem át, akivel jó pár éve randevúztam. Munkatársak voltunk és sokat utaztunk együtt. Imádta a közösségi helyeket és a rajtakapás kockázatát. A szobaszervíz különösen a kedvence volt. Zuhanyzás után felvett egy köpenyt, majd extra törölközőt vagy valami ételt rendelt. Amikor a gyanútlan alkalmazott megjött, a köpeny “véletlenül” szétnyílt és rálátást biztosított neki. Az arckifejezésük mindig szórakoztató volt, akár férfiak, akár nők voltak. Utána annyira felizgult, hogy meg kellett dugnom.
-Szóval a bűnös szokásáért a régi barátnőjét hibáztatja. Milyen nemes!
-Hibáztatom? Szó sincs róla! Imádtam ezt benne és felnyitotta a szemem az ilyen élményekre. Színt vitt az amúgy szürke szexuális életünkbe, bár be kell vallanom néha bűntudatom volt.
Enzós Niki körbepillantott és imádkozott azért, hogy senki ne hallja ezt a beszélgetést. Keményen megdolgozott a munkahelyi jó híréért.
-Köszönöm az érdekes reggelt. Remélem megkapta a társalgásunktól amit remélt. Ha most megbocsát...teendőim vannak. Ha legközelebb a szobai szolgáltatásomra van szüksége kérem, húzza össze szorosan a köpenyét! - mondta a lány kellemesen, mert úgy érezte ideje pontot tenni a beszélgetés végére.
-A legjobb részt még el sem mondtam.
-Valóban?
-Az emberek különbözőképpen reagálnak amikor egy exhibicionista tevékenységet látnak. Van, aki csak sarkon fordul és távozik, van aki kirohan. Mások pár pillanatig leplezetlenül bámulnak mielőtt kisompolyognának.
-Én melyik kategóriába estem? Visszataszítónak találtam, vagy a belső ribanc végre felébredt bennem és ki akart szabadulni?
-A pillantásodhoz hasonlót már láttam korábban. Kíváncsiság. Nők nem ritkán fantáziálnak ilyen exhibicionizmusról és régi vágyam egy szobalányt bevonni ebbe az életstílusba.
Enzós Niki nagyot nyelt. A fickónak tényleg van mersze ilyet kérni? Tudta, hogy rendre kellene utasítani a férfit. Évek alatt egyszer sem fordult elő, hogy bárki ilyen nyíltan ajánlatot tegyen neki. Már szinte elismerésre méltó szemtelenség volt.
Ám Ernő szavaiban volt igazság. Enzós Niki szexuális élete meglehetősen rutinszerű volt. Sokszor fantáziált persze, de azok csak képzelgések voltak. Nem olyasmi amit egy idegen szállóvendéggel kipróbálna. Tényleg képes lenne…
-Elismerő a magabiztossága, hogy ilyesmit mer kérni! - mondta összeszedve a bátorságát.
-Szeretem kihasználni az esélyeket és ez valami olyasmi, amit tényleg szeretnék kipróbálni. Erős a gyanúm, hogy te is. Láttam a tekintetedet a szobában. Talán faragatlanság volt ezzel előállnom, de az a véleményem, hogy jobb nyíltan tisztázni a dolgokat.
Enzós Niki hosszú szünet után szólalt meg:
-Meddig marad itt?
-Az esküvő ma este lesz. Holnap kijelentkezem.
-Ha az a terve hogy a szobájába vonulok alkalmi szexelésre, akkor téved!
-Ennyire szégyentelen soha nem akartam lenni.
-Akkor?
-Kis exhibicionista játékok sorozata. Ha kényelmetlenül érzed magad, azonnal abbahagyjuk. Ha élvezed a dolgot, akkor egyre mélyebbre merülünk.
-Kigondolt már valamit?
-Igen. Van egy ötletem kizárólag neked. Csak azért működhet, mert szobaszervízt végzel. Ha minden jól megy, eléggé izgalmas lesz...neked. Szeretnéd hallani?
Enzós Niki lassan bólintott.
-Miért ne? Abból még nem lehet baj, ha meghallgatom.
Ernő beszélni kezdett, Enzós Niki pedig döntött. Meglepetésére könnyebb volt határoznia, mint képzelte volna. És ez megrémítette.

Néhány feladat elvégzése után a 20. emelet egyik üres vendégszobájába mentek. A lány hozott egy előkészített tálalókocsit is. A fürdőszobában Ernő utasításait követve néhány alapvető változtatást eszközölt az egyenruhája alatt. Amikor kilépett, pózba állt és hagyta, hogy a férfi megvizsgálja takaros egyenruháját. Kívülről hibátlan, rendes és csinos volt. Alul pedig sem melltartó, sem bugyi nem volt rajta.
-Milyen érzés? - kérdezte a férfi.
-Az egyenruha anyaga dörzsöli az érzékeny mellbimbóimat, de felszabadultabb az érzés. Lent pedig még inkább.
-Jól áll rajtad az egyenruha.
-Észre lehet venni? A melltartó viselése minden egyenruhás nő számára fontos a megfelelő ívek kialakításához.
-A kebleid elég kicsik ahhoz, hogy ne tűnjön fel a hiánya. Én persze, tudom, hogy nincs rajtad melltartó, úgyhogy meg tudom mondani.
Enzós Niki lenézett és ruháját igazgatva azt mondta:
-Egy kicsit félek, hogy az emberek észreveszik.
-Csak az fogja észrevenni, akinek kell. Izgat hogy így vagy öltözve?
-Igen. - vallotta be a lány.
-Fantáziáltál mér erről? Érezted erre a csábítást? Vagy esetleg titokban rossz lány vagy és már csináltál is ilyet.
-Csak fantáziáltam. Nem villantottam meg magam sem vendégnek, sem másnak. Túlságosan féltem. A jó hírnevem fontos számomra és nem bocsátanám meg magamnak, ha romba dönteném. És ha eddig nem is tűnt volna fel: könnyen zavarba jövök.
-Akkor miért bízol meg bennem? Miért én vagyok az első?
Enzós Niki őszintén válaszolt:
-Nem tudom. Talán a “jókor, jó helyen” esete áll fent. Gondolom jó pillanatban, jól közelített hozzám.
-Abszolút diszkrét vagyok.
-Ez elég ironikusan hangzik. - mosolyodott el a lány.
-Teljes precizitással gondoltam ki mindent. Olyan ez nekem, mint egy kockázatos üzleti terv. Rövidre fogva: nem lesz baj és élvezni fogod!
-Istenem...Remélem, hogy így lesz!
Ernő közelebb lépett és kigombolta Enzós Niki egyenruhájának két felső gombját, majd néhányszor gyengéden szétrántotta a mellkas magasságában.
-Milyen színű a mellbimbód? - kérdezte.
-Rózsaszín.
-Tökéletes. A menyasszony kedvenc színe.
Enzós Niki hirtelen megfeszült és mocorogni kezdett. Érezte, hogy combjai görcsölni kezdenek.
-Biztos, hogy ez jó ötlet? Nem akarok belekeveredni senki kapcsolatába vagy házasságába.
-Bízz bennem! Bill és Ildi egymásba vannak esve. Normális, hétköznapi emberek. És ami még fontosabb: a zárt ajtók mögött kellően romlottak. Rájuk -különösen Ildi-re - nézve meg nem mondaná az ember, de tudják hogyan töltsék kellemesen az idejüket. Te is készen állsz arra, hogy ezt felfedezd?
-Ideges vagyok.
-Remeg a kezed? Érzed az adrenalin áramlását magadban?
-Igen.
-Benedvesedtél? Igazából ez a nagy kérdés.
-Igen.
-Akkor Ms. Szobaszervíz, munkára fel! Külön szobákban vannak a barátaikkal. Csak ismételni tudom magam: élvezni fogod!

Enzós Niki felvette a megfelelő testtartást, noha egyenruhája felső része nyitva volt és a megfelelő szögből látszottak a mellbimbói. Ebben biztos volt, mert érezte rajtuk a levegő áramlását. A terv megvalósítása elkezdődött. Tolni kezdte a tálalókocsit, Ernő pedig udvariasan ajtót nyitott neki.
Az első megálló a vőlegény szobája volt. A lány gyomra görcsbe ugrott amikor kopogott az ajtón. Pár pillanattal később maga a vőlegény nyitott ajtót. Néhány vendége beljebb ült és tv-t nézett.
-Te csicska A ma este előzeteseként egy kis bort hoztam. - mondta Enzós Niki a védjegyének számító bájjal.
-Ez igazán kedves! Jöjjön be!
Enzós Niki betolta a kocsit és azon gondolkodott mennyire úriember a férfi. Észreveszi, hogy nincs rajta fehérnemű? Vagy már be is nézett a kivágásba és tudja hogy nincs rajta melltartó? Amikor belépett a szobába, a többiek udvariasan biccentettek neki. Túl messze voltak ahhoz, hogy elkapják a mellbimbói kivillanását. A kocsit a kávézóasztalhoz tolta és előrehajolt amikor letette rá az üvegeket és hagyta, hogy az egyenruhája felső része szétnyíljon az új pozíciójában. Bill Callahan oldalról lépett mellé, hogy segítsen tartani a poharakat.
-Alá kell írnom valamit vagy…
A férfi szavai megakadtak és Enzós Niki azonnal tudta, hogy miért. Nem tudott a férfira nézni. Legalábbis még nem. A tekintetét lesütve tartva befejezte az asztalra pakolást. Végül felemelte a pillantását és Bill-re nézett, aki az egyenruha belsejében bámulta a megduzzadó rózsaszín bimbókat. A férfi azonnal más felé nézett amikor rajtakapták.
-Nincs aláírnivaló. Az ital ajándék. - mondta a lány.
Bill halkan kérdezett, hogy a barátai ne hallják:
-Légy őszinte! Ez a bor tényleg a hotel ajándéka vagy a tied?
-Az enyém. Az én ajándékom a nagy alkalom ünneplésére.
A férfi a nyitott egyenruha felé biccentett és megkérdezte:
-És ez?
-Látnivaló önnek és a menyasszonynak. A hotelnek nincs hozzá köze, ez az én ajándékom. Túl sok? - kérdezte a lány idegesen.
-Nem. Egyáltalán nem. Tökéletes ajándék. A másik két üveg a menyasszonyomé?
-Igen. Most akarom neki bevinni.
-Pontosan a típusa vagy. - mondta a férfi szemérmes mosollyal.
Enzós Niki elvörösödött és bizsergést érzett a lábai között. Köszönetet mondott a férfinak, majd amikor az is megköszönte az ajándékot, lehajtott fejjel, zavarban, de felizgulva tolta ki a kocsit.
Az első exhibicionista akciója sikeres volt. Egyszerre érezte magát megalázva és végtelenül felizgulva. Karrier romboló pillanat lehetett volna, de inkább hangulatjavító volt. A menyasszony szobája felé haladva azon gondolkodott hogyan fog Ildi reagálni. Egy dolog “véletlenül” megvillantania magát egy férfinak, de egy nőnek? Kopogtatott és az egyik koszorúslány beengedte. A szobában levő nők mezítláb és smink nélkül voltak, és a ruháikon végezték az utolsó igazgatásokat. Végül találkozott az ünnepelttel. Ildi egy kedves nő volt és ha Enzós Niki jól emlékezett, a pénzügyi befektetési szektorban dolgozott.
-Ajándék az esküvő alkalmából. Két üveg bor. A vőlegényének már bevittem az övét. -mondta Enzós Niki a tálalókocsira mutatva.
A vőlegénytől eltérően Ildi azonnal tudta, hogy Enzós Niki-n nincs melltartó. Talán ez valami női dolog - gondolta a lány észrevéve, hogy Ildi a mellkasát nézi. A nő valószínűleg azon töpreng, hogy ez most szándékos vagy nem. Enzós Niki elpirult. Valamiért jobban felizgatta, hogy megmutatta magát Ildi-nek, mint hogy Bill-nek tette. Tiltottabb dolognak tűnt. A koszorúslányok lelkesek voltak az ital miatt. Amikor visszatértek a ruháikhoz csak Enzós Niki és Ildi maradt a kocsinál.
-Nincs rajtad melltartó. - mondta Ildi halkan és érzelem nélkül, miközben a poharakat igazgatta.
Enzós Niki nyelt egyet és megfeszült.
-Nincs. - mondta.
-A vőlegényem vett rá? Az ő ötlete volt? - kérdezte Ildi és arcáról lehetetlen volt bármit is leolvasni.
Enzós Niki szíve majd kiugrott a helyéből. Most kerül bajba? Most fogják jelenteni a viselkedését a menedzsmentnek?
-Az én ötletem volt. - mondta félénken a lány.
-Senki nem beszélt rá?
Enzós Niki megtört.
-Ernő volt. A vőfély.
-Miért nem mondtál nemet? - tette fel a költői kérdést Ildi és úgy tűnt, hogy az ő szívverése is gyorsul.
Ildi tekintete lejjebb csúszott és Enzós Niki úgy érezte, hogy a pillantása levetkőzteti. Ildi felemelte a kezét és az egyik ujjával bal oldalra húzta Enzós Niki egyenruháját. Amikor a lány is lenézett magára, látta, hogy a merev mellbimbója szabadon látszik. A kitárulkozástól nedvesedni kezdett a combjai között.
-Köszönöm a bort! - mondta Ildi és az alapos pillantás után gondosan begombolta Enzós Niki egyenruháját.
Végül elmosolyodott és tenyerével végigsimított a ruha felső részén. Enzós Niki mozdulatlanul állt és csak a fejét fordította oldalra, hogy meggyőződjön arról, hogy egyik koszorúslány sem vette őket észre.
-Ne aggódj! Tudom hogyan kell diszkrétnek lenni. Senki nem látott semmit. Köszönöm, hogy megmutattad! - suttogta Ildi.
Enzós Niki a professzionalizmusba kapaszkodva azt felelte:
-A legjobbakat kívánom önöknek és a vendégeiknek! Köszönjük, hogy nálunk szálltak meg. Kérem tudassa, ha bármiben a szolgálatára lehetek!
-Nagyon kedves! - mondta Ildi és értő mosolya jelezte izgalmát.
A függönyök el voltak húzva amikor Enzós Niki visszatért az üres szobába. Ernő szemközti irodaépületre néző ablaknál ült egy fotelben.
-Nagyszerű innen a kilátás. Az ajtót hagyd kinyitva!
Enzós Niki az utasítás megkérdőjelezése nélkül kitárta az ajtót és a férfihoz ment.
-Megtettem. Mindkettővel. És mindketten benéztek a kivágásba.
-Látták a mellbimbóidat?
-Igen.
-Élvezted?
-Igen.
-Mi tetszett benne?
-Hatalmas adrenalinlöket volt és emlékeztetett arra, hogy miért szeretem ezt a munkát.
-Biztosan maradandó benyomást tettél rájuk és tetszett nekik amit láttak.
A lány bólintott.
-Mindkettőjüket mágnesként vonzotta. Különösen Ildi-t. Ő még félre is húzta az ujjával az egyenruhámat hogy jobban láthasson. Úgy tűnt, mintha értette volna, hogy mit érzek abban a pillanatban.
-Nyúlj a combjaid közé és mutasd meg az ujjaidat!
A lány egy pillanatig tétovázott, majd a szoknyája alá nyúlva megérintette magát és megmutatta a nedves eredményt Ernő-nak.
-Tessék!
-Jó kislány! Most pedig vedd le az egyenruhádat!
Enzós Niki ösztönösen az ablakra pillantott. A túloldali irodaépületben a dolgozók a napi munkájukat kezdték.
-Miért?
-Tudod, hogy miért!
Enzós Niki tudta. Megfogta az egyenruhája alját és áthúzta a fején, majd az ágyra dobta. A karcsú fiatal test ott állt anyaszült meztelenül.
-Tetszik amit lát? - kérdezte végül hosszú szünet után.
Ernő válasz helyett kicsatolta az övét és letolta a nadrágját. A hímvesszője mereven állt.
-Állj elém, azután térdelj le és szopj!
A lány nagyot nyelt és újra az ablakra pillantott.
-De...az irodai dolgozók…
-Ismered személyesen valamelyiket?
-Nem.
-Akkor mi a probléma Enzós Niki?
A lány keze remegett, a puncija pedig tűzben égett. Élete legerősebb szexuális élményét élte át és még hozzá sem értek. Kilépett a cipőjéből és mezítláb a férfihez sétált. Azután térdre ereszkedett előtte. A hímvessző csak néhány centiméterre volt az arcától. Az alkarját a férfi combjának támasztotta.
-Szopj! Ha pedig odaátról valaki észreveszi, még jobb! - mondta Ernő.
Enzós Niki megfogta a hímtagot és a szájába vette, majd munkához látott rajta. Normál esetben szerette egy férfi hímvesszőjét a szájával kényeztetni, de ez most teljesen más volt. Élvezte amit csinált, de azt akarta, hogy a férfi a lehető leggyorsabban élvezzen el. Elsüllyedne a szégyentől, ha a túloldalról valaki észrevenné, hogy mi folyik itt. Ha pedig valaki benézne a nyitott ajtón, akkor meghalna a megaláztatástól. Most már értette, hogy Ernő miért kérte hogy hagyja nyitva az ajtót. A fejét fel-le mozgatva felnézett és észrevette, hogy a férfi valamit ír a mobiltelefonján. Meglehetősen udvariatlan cselekedet volt. Kiengedte a szájából a hímvesszőt és miközben kezével masszírozta, megkérdezte:
-Fontos teendő?
Utána egy kicsit erősebbet rántott a hímtagon, majd visszavette a szájába.
-Mindjárt meglátod! Fordítsd el a fejed, de ne hagyd abba! Nézz ki, hogy észreveszel-e valamit.
Ernő megfogta Enzós Niki fejét és kicsit oldalra fordította miközben továbbra is a szájában tartotta magát. Néhány férfi alkalmazott az irodában abbahagyta a munkát és nézte az orálszexet a hotel ablakában. Nem volt olyan rettenetes, mint a lány korábban gondolta. Igazából nem is tudta pontosan, hogy érzi magát. Túlságosan szürreális és idegen volt ez neki. Csak annyit tudott, hogy rettenetesen felizgult. Ha így megy tovább, a nedve a szőnyegre fog csöppenni.
-Tovább! - mondta a férfi és lenyomta a lány fejét, hogy az folytassa a bólogatást.
Enzós Niki először érezte milyen valaki szexjátékszere lenni. Lelkesen folytatta a munkáját, Ernő pedig a füle mögé simította a haját. A tekintetük összefonódott miközben a lány hangosan szopott. Pár perccel később a férfi megszólalt:
-Látogatód van.
Látogató? Enzós Niki szíve majdnem megállt. Ernő újra lenyúlt és elfordította a fejét, csak most a másik irányba, az ajtó felé. Ildi állt ott a menyasszonyi ruhájában, kisminkelve és beigazított hajjal.
-Én írtam Ernő-nek az előbb. Remélem nem vetted zokon. Látnom kellett, hogy mire készültök.
Enzós Niki nem tudott beszélni, mert a férfi keze még mindig a péniszén tartotta a fejét. A lány arca vöröslött a szégyentől. Ildi viszont láthatóan élvezte a látványt.
-Szereti nézni azt, ahogy vonzó nők szopnak. Ez az egyik fétise. - magyarázta Ernő Enzós Niki-nek.
Ildi úrinői mozgással közelebb jött és leült az ágy szélére.
-Folytasd! Szórakoztasd a menyasszonyt! Játssz a punciddal is! Mutasd meg a közönségednek, hogy milyen remek kiszolgálói képességekkel bírsz! A vendégek kielégültsége a legfontosabb a számodra, nem?
-Mmmmm..hmmm….
Enzós Niki folytatta a szopást. A kíváncsiságtól hajtva egy pillanatra kinézett az irodaépületre és a korábbinál több férfit látott akik nézték. Imádkozott, hogy túl messze legyenek ahhoz, hogy felismerjék az arcát. Maga lenne a pokol, ha a műszak végén valamelyikük felismerné az utcán. A keze a puncijára csúszott és simogatni kezdte magát. Az egyik keze ujjait a hüvelyébe nyomta, míg a másik kezével a csiklóját izgatta. A nyögéseit a szájában levő hímvessző tompította.
-Kár, hogy Bill-nek el kellett mennie. Imádta volna ezt a látványt. - mondta Ildi.
Enzós Niki már majdnem elélvezett, amikor Ildi mellé térdelt és megsimogatta a tarkóját. A puha ujjak gyengéden mozogtak a lány nyakán miközben az tovább bólogatott. Ildi a másik kezével előrenyúlt és megcsippentette Enzós Niki érzékeny mellbimbóját. A lány levegő után kapott.
-Jézusom...elélvezek… - nyögte Ernő kéjesen és hátradőlt a fotelben.
-Nyeld le kérlek! Tartsd szorosan az ajkaddal és verd ki neki! Edd meg amit ad neked! - suttogta Ildi Enzós Niki fülébe.
Enzós Niki megmarkolta a hímvesszőt és fel-le kezdte mozgatni a kezét. Ildi lenyúlt és átvéve Enzós Niki kezének helyét, simogatni kezdte a lány punciját. Enzós Niki megvonaglott a női érintéstől a legintimebb részén.
-Istenem… - mondta a férfi.
Forró sperma töltötte meg Enzós Niki száját, a lány pedig jól hallhatóan nyelt. Egy cseppet sem hagyott kárba veszni, mindent megevett.
-Mutasd meg nekünk! - mondta a férfi mohón, amikor teljesen kiürült.
Enzós Niki a combjaira tette a kezét és kinyújtotta a nyelvét, mint egy cuki kiskutya. A nyelvén még ott volt néhány megmaradt spermaszál. Visszahúzta a nyelvét és a maradékot is lenyelte. Újra kidugta a nyelvét és megmutatta, hogy teljesen tiszta.
-Ez annyira mocskos! - mondta Ildi és két ujját mélyen Enzós Niki-be nyomta.
A menyasszony a háláját kifejezendő vadul simogatta a lányt és gyorsan orgazmushoz juttatta. Ha valaki éppen a folyosón lett volna, hallotta volna Enzós Niki kéjes kiáltását amikor elélvezett.
Amikor a lány újra levegőhöz jutott, Ildi azokkal az ujjaival, amelyekkel kielégítette Enzós Niki-t, letörölte a lány ajkáról a sperma maradékát.
-Nyisd ki a szád! Edd meg! - mondta.
Enzós Niki a szájába engedte a nedves ujjakat és lenyalta róluk Ernő spermájának és saját puncinedvének keverékét.
-Gondolom sok tennivalód van. Köszönöm a ránk szánt idődet és a nagyszerű előadásodat! Este elmesélem a férjemnek. - mondta Ildi elismerően.
Enzós Niki elmosolyodott és azt felelte:
-Csak a munkámat végzem.
Az exhibicionista találka véget ért, amikor Ernő összehúzta a függönyöket. Mielőtt elzáródott volna a kilátás, Enzós Niki egy pillantást vetett az irodaépületre. A távoli kis közönségük mosolygott és tapsolt. Enzós Niki azon töprengett, hogy mi járhat a fejükben. Az elmúlt évek alatt a szívélyesség és professzionalizmus mintaképe lett, de azoknak az embereknek csak egy fiatal lány, aki egy hotel ablakában szopott szándékosan úgy, hogy idegenek is láthassák.
Ildi felsegítette Enzós Niki-t és együtt mentek a fürdőszobába, hogy megtisztogassák a lányt. Enzós Niki élvezte ahogy Ildi lemossa róla a testnedveket, majd megtörli.
-Most már olyan vagy, mint voltál. Senki nem fog gyanítani semmit. Most pedig a ruhád… - mondta Ildi miután végignézett a lány testén.
Enzós Niki úgy érezte magát, mint egy játékbaba, ahogy Ildi segített neki felöltözni, miközben Ernő nézte őket. Enzós Niki visszavette a melltartóját, de arra jutott, hogy a napot bugyi nélkül tudja tölteni.
-Esküvői ajándék. - mondta és Ildi-nek nyújtotta a bugyiját.
A nő örömmel elfogadta és még meg is szagolta az illatát.
-Ma este ez lesz rajtam. Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogja a történetét.
Enzós Niki sohasem érezte még magát ilyen büszkének és kielégültnek.
Beküldő:Murár Papa


Szextörténet ajánló:


Erotikus történet, Az eszelős szenvedély


A nő belépett a lakásba. Még nem járt a férfinél. Körbevezette a helyiségeken. A konyhaszéken helyet foglalva ásványvizet ittak, közben beszélgettek. Tapintható volt köztük a feszültség, habár mindketten könnyednek akartak látszani. A nő levette lábáról a szandált és belépett a szobába. Ahogy átlépte a küszöböt, kicsit megbillent és a férfinek ütődött, egymásra néztek. Zavart nevetés csattant fel.....

Családi kaki szex


Családi kaki szex

Soha nem gondolta volna Zoltán!


Épp most ért haza 29 évesen kõmüvesként dolgozni holot anyi vágya volt na de ez van.(Mit számit )

Zoltának van két huga. Az egyik Beáta 26 a másik Henriet 11éves. Beáta épen fözni készült hogy ellása a családot mert a körülményeknek köszönhetõen õ volt az egyeldüli család fentar....

A szextúrázás


Még sohase csináltunk ilyet, hogy megosszuk valakivel szexuális együttléteinket. Reméljük tetszeni fog. Mi egy 22 és 21 éves pár vagyunk, s már négy és fél éve együtt vagyunk.
Szeretnénk megosztani veletek első fura helyen történt szeretkezésünket. Egy szép tavaszi napon történt a dolog, mikor a friss tavaszi szellő átjárja a tested minden porcikáját, és az első meleg tavaszi napsugara kiho....

Első análom


Sziasztok!Ez a történet kinek tanulságos és kinek felizgató nem tudom,de elmesélem nektek!16 éves voltam mikor legelőször a barátomnál aludtam!Az egyik éjszaka a barátom be próbálkozott nálam,éreztem valami keményet a fenekemnél,nagyon megijedtem tettem az alvást!Majd éreztem hogy a bugyim egyre lennébb és lennébb kerül!végül a barátom farka a lábam közé csúszik....éreztem hogy nagyon nedves a mak....

A démon - erotikus történet


Figyeltem a mozdulatait, a szemét, a mosolyát, a kis oldalpillantásokat, amikben néha megpróbált felderíteni. Vannak megállíthatatlan dolgok, amik sosem akkor jönnek, amikor jó, amikor illik. A húga esküvője, ott ül a lenyűgözően szőke és szolibarna barátnőjével, jobbra a csaj, balra a szülei. Ő mégis kifelé tekintget.

Nem én tehetek róla, hogy olyan ostoba módon összekoccantunk a m....

A nudista csajok bevadulnak


Niki a nevem, elmesélek egy történetet.
A barátnőmmel, Adéllal mindig is megbotránkoztatató élményeim voltak. Nagyon lazán fogtuk fel a világot, minden kihívásra kapóak voltunk, nem voltunk szégyenlősek, bevállalós, néha ribanos viselkedésünkkel sokszor felhívtuk magunkra a figyelmet. Még jó, hogy az egyetem alatt messze kerültem a szüleimtől, szégyenkezhettek volna miattam.

....Szextörténet címkék

nagy fasz | taxis | 2 fasz | toilet | szétkúrlak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.