Karcsi magánnyomozót fogad


Amikor R. Karcsi meghallotta a levélnyílás kattanását, az ajtóhoz ment, és felvette a leveleket, amiket a postát hozott. Két szórólap, egy számla és egy nagy boríték. Karcsi örült, hogy kivette ezt a napot, félretolta a többi levelet, és a nagy borítékhoz látott. A felesége dolgozott, úgyhogy nyugodtan megvizsgálhatta a tartalmát. Leült, kinyitotta, és kivett belőle egy hosszú levelet. Ez állt benne:

"Tisztelt R. Károly!

Mellékelten küldöm a három tekercs fotó képeit, amit a múlt éjszaka készítettem. Az utasításai alapján fekete-fehér filmet használtam. Nem értem, miért részesítette előnyben a fekete-fehér változatot a színessel szemben, de követtem levele instrukcióit.
A fényképek kissé szemcsésre sikerültek, ami szinte kiemeli a történeteket. Hogy ön miért akarja ezeket látni, az nem az én dolgom. Két vagy három ilyen fénykép a világ bármelyik bírósága előtt elegendő lenne egy váláshoz. Azt is kifejezetten kérte, hogy hraminchat képet készítsek. Ön bizonyára szereti büntetni önmagát, Mr. Blaine.
De rátérek a történtekre.

A múlt éjszaka, amikor a képeket készítettem, követtem feleségét, amikor elindult otthonról. Egy sarokkal arrább parkoltam, és betartottam a megfelelő távolságot. először azt hittem, csalódni fogok, mert a felesége oda ment, ahova önnek is mondta. Egy bárba a városliget mellett. De úgy tizenöt perc elteltével egy magas, kopaszodó férfival hagyta el a bárt, aki úgy huszönt-harminc éves lehetett. Beszálltak a felesége kocsijába, és elhajtottak. Megint követtem őket.
Úgy tíz percig mentünk, a város nyugati felébe. Feljegyeztem, hogy hova mentek, és egy kissé továbbmentem. Szerencsére pár sarokkal arrébb találtam egy parkolót. Gyalog jöttem vissza, és elrejtőztem az árnyékban. A nyakamba vettem a fényképezőgépemet.
Ahogy a házhoz értem, egy autó közeledett, és el kellett bújnom egy bokor mögött. Egy magas, hosszú hajú, 30-35 éves férfi szállt ki belőle. Felsietett a lépcsőn, és kopogás nélkül bement.

Elhelyezkedtem a nappali ablaka alatt. Óvatos voltam, nehogy meglássanak. A mögöttem lévő ház sötét volt, a kocsifelhajtó üres. Feltételeztem, hogy nincs otthon senki. Egy vastag örökzöld fa pont jól eltakart. Neki is dőlhettem a törzsének, és figyelhettem, hogy mi történik a nappaliban. szerencsémre, vagy az ostobaságukra, mind a két függöny a helyén maradt, nem húzták be őket.
Most jön a munkám azon része, amelyet egyáltalán nem élvezek. De mindenről be kell számolnom, ami történt. A házban az ön felesége, a férfi, akivel eljött a bárból, a férfi, aki az előbb érkezett, és egy izmos, göndör hajú férfi, aki nyilván a ház tulajdonosa volt, meztelenre vetkőzött. Ahogy a nappalira közelítettem a gépemmel, megremegett a gyomrom. Remélem, megbocsátja nekem, Mr. Blaine, de az ön felesége a legszégyentelenebb kurva akivel a balsors összehozott.
Bár a képek kissé szemcsések, jó mutatják, hogy feleségével mind a három férfi orálisan, vaginálisan és análisan is közösült. Ezeket gyakran egyszerre is végezte. Észreveheti, hogy egyik férfi sem használt óvszert. Úgy tűnt, ez a feleségét egyáltalán nem érdekli, remekül érezte magát.
Egyáltalán nem vagyok prűd, Károly, de komolyan megkérdőjelezem a felesége erkölcsösségét. Nem is szólva semmit három "szeretőjéről." Idézőjelbe tettem a szót, mert csupán szarkasztikusan használtam. Az akkor éjjel történteket egyszerűen csak állatiasnak lehetne leírni.

Majd megőrültem, mikor láttam, hogy a felesége nem egy, nem kettő, hanem mind a három férfivel anális szexet létesített, aztán amikor kihúzták, a szájához emelte a szerszámukat. Ha csak belegondolok, elundorodom.
A felesége azt is nagy örömmel engedte, hogy a férfiak szendvicspózban hatoljanak belé. Amikor az egyik beléélvezett, kihúzta, és egy másik foglalta el a helyét. Elég sokáig cserélgették így egymást.
Amikor az órám szerint jó négy óra elteltével befejezték, a felesége úgy nézett ki, mintha spermában fürdött volna. Az utolsó képeim jól mutatják a hölgy kielégültségét. A történet mind a négy szerplője felment az emeletre. Miután egyenként visszajöttek, nyilvánvalóvá vált, hogy mindannyian lezuhanyoztak, hogy eltüntessék az esemény bizonyítékait. De a fényképeimmel nem számoltak.
Zárásképpen annyit tennék még hozzá, hogy sosem láttam még ehhez foghatót, Károly, és remélem, hogy nem is fogok. Ennyi fájdalmat, szenvedést és féltékenységet egy férfi sem érdemel.
Kérem, fogadja őszinte részvétemet. Felkért erre a munkára, és én elvégeztem. Sajnálom, hogy látnia kellett ezeket a képeket. Sok szerencsét kívánok a válásához.


Szextörténet ajánló:


Szeretem a faszt, meg a tartalmát


Szeretem a faszt, meg a tartalmát

Még egész fiatal koromba amikor még szûz voltam már akkor is imádtam,ha simogatják a kis melleimet vagy asima puncimat. Lassan kezdett a puncim szõrösödni és a melleim is növekedtek.A barátnõm nõvére megtanított pinát nyalni és néha feldugta magának a vékony kezemet és mikor eltûnt benne a csuklóm megkérte próbáljam meg kinyitni és simogatni belülrõl.....

Kezdetek a szexben.


A történet kb 33évvel ezelőtt kezdődött.Egy barátom albérletbe lakott egy városban egy idősebb férfinál aki 65 éves volt.Azt mondta szerinte buzi a manus,de csak találgatott.Történt egyszer,hogy házibulit szervezett az albérletben(csak egy szobát bérelt és a főbérlő is ott lakott) Jó volt a buli a főbérlővel is jól összejöttünk.Nem is történt semmi,de napokkal a buli után sokszor az járt a fejembe....

Anya és lánya


Jani 35 barátomhoz át csoszogtam Andrea a felesége 40 van egy 15 éves fiuk Norbert
Magamról Tibi 45 feleségem Edit 38 van két fiunk Péter 13, Ádám 15.
Vidéken lakunk egy Kisfaluban egymás melletti házban mikor kilépek a ház ajtaján látom az egyik kisszoba ablakát ami rendszerint nyitva, barátom meg kis feleségem
a városban dolgozik egy nagy gyárban egy cégnél. Andrea meg én....

Ágika megint ki tett magáért 4


Szia mond mi a probléma!,
Azt gondolom, felmegyek hozzád,
Rendben van gyere,de megint mit akarsz,
egy meglepetést
jó de mit?
majd megtudod ha felmentem!
Oké gyere,de egyedül jössz
Igen egyedül
De nincs ott a kurvád?
Nincs de miért érdekel hogy itt van vagy nincs itt
Azért mert azt szeretném ha ketten lennénk!
Na jó gyere!....

A szaxi szóló


Még mindig remélem, hogy felhív és azt mondja tévedtem és csak én kellek.

Akarom, hogy forrón magáévá tegyen, és megadja amit mindig is akartam...vele.

Tudom, hogy akarja és mégsem teszi. Mindig elképzelem, hogy már majdnem felhív ... de aztán...

Így csak a képzeletem marad. Elképzelem, ahogy magához húz és mélyen a szemembe néz, aztán hosszan és lassan....

A lazulás és szopatás, második rész


Mikor visszaértünk a házhoz, rajtunk kívül nem volt még ott senki. Bevettük magunkat a fürdőszobába, hogy lemossuk magunkról a Tisza nem éppen tiszta vizét. A lány lassú, szexi táncba kezdett és lassan elkezdte simogatni a melleit a vékony felsőn keresztül. Kezei lesiklottak a felső aljára, majd lassan elkezdte felfelé húzni. Amikor épp előbukkantak volna a mellei, hirtelen elengedte a ruhát és na....
Szextörténet címkék

Általános iskol | alatos szex | maszás | méret | szex fantázia |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.