Nagynénémmel az esküvőn


Sziasztok!

Amit mesélek, néhány hónapja, egész pontosan Június első heteiben történt. Rólam röviden annyit, hogy Bencének hívnak, 26 éves vagyok. Pesten élek, egy multi cégnél vagyok elég jó beosztásban. Ezekben a hónapokban próbálok a karrieremre figyelni, így csajozás nem igazán fér most bele. Hónapok óta nem voltam nővel.
Szóval, Június első heteiben családunk egy közeli rokon esküvőjére volt hivatalos, egy kis faluba, Pesttől nem messze. Judit (42) nagynéném Németországból utazott haza, hogy ő is tiszteletét tegye. Juditról annyit érdemes tudni, hogy 4 éve vált el, azóta csak keresi az igazit. Mi ketten nagyon egyformák vagyunk, a tágabb családban talán mi ketten hasonlítunk egymásra legjobban. Szeretünk mulatni, táncolni, jól érezni magunkat és néhanapján a jó magyar pálinkát sem vetjük meg.
Forró Szombat délután volt, 13:00 körül autóval indultunk a kis faluba. Megérkezvén kisebb bonyodalomba ütköztünk rögtön. A szállodába eggyel kevesebb szoba lett foglalva, és mivel főszezon volt, így nem tudtak nekünk csak simán adni plusz egy üres szobát. Nagymamám volt az akinek nem jutott, de én rögtön felajánlottam az enyémet, menjen oda, készülődjön és majd aludjon. Én majd megoldom valahogy. Judit rögtön fel is ajánlotta, hogy ha akarok nála elférek. Egy laza "jó persze, meglátjuk"-al nyugtáztam, tényleg nem csináltam nagy ügyet belőle. Tudtam, hogy hosszú lesz az éjszaka, piálni fogok és utána szinte mindegy nekem hogy hol alszok majd. A személyzet készségesen átnyújtott nekem egy összecsukható pótágyat, viszont már az átadás pillanatában jót mosolyogtam és tudtam, hogy a fél testemre sem lesz elég (195cm vagyok), de azért bevittem a szobába. Ahogy megbeszéltük a szoba kérdést, mindenki elvonult és készülődésbe kezdett. Délután 4 órakor a polgári esküvővel megkezdtük az ünneplést. Hagyományos esküvő volt, polgári-templomi szertartás majd hajnalig tartó mulatozás.
21:00 körül már szépen kezdett alakulni a buli. Én és Judit is jó pár pálinkát elfogyasztottunk már, de a násznép többi része sem tétlenkedett. Anyukám, nagymamám és nővérem kissé visszafogottabb, így ők inkább ülve figyelték az eseményeket. Judittal roptuk a táncot, jól éreztük magunkat. Közben nagy nehezen a család összes női tagják a tánctérre csábítottam és mindenkit sikerült legalább egy pár perc erejéig megforgatnom. De végül Judittal mindig egymás mellett kötöttünk ki. Juditról még érdemes megjegyezni, hogy kora ellenére egy rendkívül dekoratív, önmagára sokat adó hölgy, hatalmas, formás mellekkel megáldva amit szeretett is mélyen kivágott felsőkben mutogatni. Így volt ez ezen az estén is. Én személy szerint nagyon cicimániás vagyok. Anyukámnak is hatalmas mellei vannak, korábban sokat láttam őket, valószínűleg innen eredhet ez a mánia. Tánc közben tehát nehéz volt mindig Judit szemébe nézni, minden hátsó szándék nélkül de sokszor megakadt a szemem a mellein. Ő látta, hogy néha eltéved a pillantásom, olyankor csak rám mosolygott én pedig szégyenemben paradicsom vörös voltam mindig. Másik rossz tulajdonságom a vörösödésen kívül, hogy nagyon hamar feltudok izgulni, de tényleg másodpercek alatt bárhol-bármikor, aminek méretes szerszámomnak köszönhetően látható jelei is vannak. Tánc közben már éreztem, hogy itt bajok és kellemetlen szituációk fognak következni. Judit tánc közben finoman mindig hozzám dörzsölődött. Tudom, hogy érezte, hogy kezdek keményedni de nem reagált. Az éjszaka így telt. Mi szinte megállás nélkül táncoltunk, közben a folyadék bevitelről sem feledkeztünk meg. Elérkezett a hajnal, amikor is én kezdtem kidőlni.
- Te bírod még? Én lassan mennék - súgtam Judit fülébe.
- Jó menj csak, én még maradok. Itt a kulcs. - felelte
A tánctér szinte már üres volt, kisebb férfi társaságok maradtak csak akik pálinka és sör kíséretében beszélgettek a fociról és politikáról. Furcsálltam, hogy mit akar még itt Judit csinálni, de hát ő tudja... Alig, hogy elindultam 20-30 méter után Judit beért engem és mellém csapódott.
- Na miaz? Mégsem maradsz? - kérdeztem.
- Áh, nincs már itt senki. Meg amúgy is leszakad a lábam.
Mindketten még részegek voltunk, de próbáltuk leplezni. Átkaroltuk egymást és együtt sétáltunk a kb 10-15 percre lévő szállodába. Felértünk a szobába, én ránéztem a kis összecsukható ágyamra és elkezdtem vele barátkozni. Judit meglátta, hogy mekkora kedvvel csinálom az ágyam:
- Jaj nehogy már azon aludj. A fél testedre se elég. Szerintem simán elférünk az ágyamban.
- Hát oké, nem ellenkezem. Köszi.
Ekkor ő elvonult a fürdőben, én pedig nadrágomat és ingemet levetve, be is feküdtem az ágyba. Korom sötét volt, csak a fürdőszoba minimális fénye szűrődött ki az ajtókereten. Judit végzett, lekapcsolta a lámpát így a sötétben nem láttam miben alszik, csak bebújt mellém. Egy ideig csendben feküdtünk egymás mellett, majd éreztem, hogy nem jön álom a szememre így beszélgetést kezdeményeztem.
- Na és miújság a németeknél? - kérdeztem.
- Áh, semmmi. Csak a szokásos. Dolgozok folyamatosan, alig járok el szórakozni. Nálad miújság?
- Ugyanez. Most kaptam egy jó lehetőséget, próbálok ezzel élni. Se buli, se haverok, se nők.
- Se nők? - kérdezett vissza.
- Bizony. Nem férnek most bele. Azt sem tudom mikor voltam nővel utoljára. - válaszoltam.
- Sehogy? Mármint nem is szexelsz? Ja, bocs hogy ha túl konkrét vagyok.
- Nem, nem gond ne viccelj. Viszont igen, nem is szexelek. Miért, te? - kérdeztem vissza.
- Hát. Jó ideje nem voltam én se pasival. Kicsit most már nehéz, de nem fogom magam odaadni bármilyen jöttmentnek.
- Ez teljesen jogos. Ne is tedd. Sokkal értékesebb vagy te annál.
- Köszönöm, aranyos vagy.
Az elején furcsa volt, hogy a nagynénémmel szex témáról beszélgetek, de végülis tetszett a szituáció ami abban is megmutatkozott, hogy a takaró alatt a farkam már kőkemény volt. Tudván azt, hogy úgysem látja finoman simogatni kezdtem magam, majd folytattam a témát.
- Azért nem volt igazán fair ez a mélyen kivágott felső, ugye tudod? - vetettem fel viccesen.
- Haha, úgy gondolod? - kérdezett vissza.
- Bizony. Jó sokan megbámulták, de gondolom már megszoktad.
- Ja, persze. Mi nők ezeket mindig észrevesszük és érezzük. Még ha nem is reagálunk rá. Azt is láttam, hogy a te szemed is eltévedt sokszor.
- Hát csodálkozol? - nevettem el magam. Majd pár másodperc csend.
- Az a bajom, hogy nagyon cicimániás vagyok. Ez szerintem még anya miatt lehet.
- Mármint, hogy érted?
- Hát anyának is hatalmas mellei vannak és hát kiskoromban sokat láttam őket. Valószínűleg ezért imádom ennyire.
- Hát igen, valóban szép mellei vannak. - nevette el magát.
- Láttad őket? - kezdtem pimasz módon belemenni a témába.
- Jaj Bence, ne legyél már buta. Persze, hogy láttam őket. Mi is voltunk fiatalok, bármilyen hihetetlen.
- Na jó, muszáj megkérdeznem. A mai világban mikor az összes lány, bocsánat a kifejezést de el van kurvulva, semmi sem meglepő. Nagyon sokszor láttam lány testvéreket smárolni meg hát ugye a pornófilmek. Őszintén, de tényleg őszintén. Ti csináltatok valamit?
- Valamit? - kérdezett vissza.
- Hát tudod. Csók, tapizás, stb...
- Hát, ami azt illeti volt igen. De semmi extra. Megnéztük és megfogtuk egymás mellét. Csókolóztunk kicsit, játszottunk egymás mellével de semmi több. Időben leálltunk. És ez is már rég volt.
- Hmmm. Akkor most már tudom honnan ered a szexmániám. Tőletek. - válaszoltam nevetve.
- Szexmániás vagy?
- Szerintem igen. Ezért is viselem nehezen a mostani szexmentes időszakot.
Ekkor éreztem, hogy valami megváltozott. A beszélgetés egyre lassabb lett. Nem tudom, hogy de éreztem, benne volt a levegőben, hogy Judit is hozzám hasonlóan felizgult. De a korom sötétben ugye ebből semmit nem láttam. Pár perce már csend volt. Úgy tűnt a témázásnak vége, mindketten befogunk aludni. Én még gondolkodtam rajta, hogy kimegyek a WC-re és kiverem magamnak, de végül elvetettem a gondolatot. Jól tettem. Én már fél álomban voltam, Juditról pedig azt hittem már rég alszik, mikor alvást színlelve felém fordult. Hirtelen nagyon közel éreztem magamhoz. Térdeink összeértek és a melle a ruháinkon keresztül a mellkasomhoz ért nagyon nagyon finoman. Szuszogását az arcomon éreztem, de továbbra is azt hittem, hogy mélyen alszik. Az én szemem viszont kipattant és a farkam újra kőkeményre duzzadt. Újra előjött a gondolat, hogy kimegyek a WC-be, de annyira élveztem Judit közelségét, hogy nem tudtam felállni. Így feküdtünk percekig, majd Judit fáradt, álmos hangon, mintha csak álmában beszélni megszólalt.
- Tudom, hogy felizgultál. - suttogta.
Köpni nyelni nem tudtam. Fejem ismét vérvörös lett, szerencse, hogy nem látta. Másodpercekig válaszolni se tudtam, majd csak ennyit tudtam kipréselni a számon:
- Öööhm. Hát. Oké.
Pár másodperc csend újra.
- Én is. - suttogta, majd ezzel egy időben egy finom puszit adott az arcomra és félig rám mászott. Úgy ahogy a szerelmes párok szoktak elaludni. Lábát félig keresztbe elhelyezte rajtam, mellei most már erősen a mellkasomon, feje pedig a mellkasomon-vállamon.
Nem tudtam mit reagálják. Próbáltam a kezemmel úgy helyezkedni, hogy ne legyen túl konkrét a célom, de mégis érezze a törődést, így hát finoman átkaroltam és adtam a homlokára egy puszit.
- Én nem odaadtam a puszit. - suttogta ismét álmos hangon.
Nem válaszoltam, csak lejjebb csúszva kicsit az arcára is adtam egyet. Majd pár másodperc elteltével még egyet. Majd ő volt soron. Most ő adott puszit az én arcomra. Gyengéd, finom, iszonyúan izgató puszi volt. Ajkait hosszú másodpercekre az arcomra tapasztotta és éreztem, hogy a szánk egyre közelebb kerül egymáshoz. A következő puszit én szerettem volna adni. Egészen a szája széléig mentem, amikor is megfogta a fejemet határozottan és arcát elfordítva megcsókolt. Forró, szenvedélyes csók volt és én abban a pillanatban azt hittem, hogy elélvezek. Ajkaink finoman masszírozni kezdték egymást, puszilgattuk egymást majd nyelveink is összetalálkoztak. Csókolózásunk egyre szenvedélyesebbé vált. Simogatni kezdtünk egymást, az én kezeim pedig egyértelműen a melleit vették célba. Masszírozni kezdtem, miközben az ő keze a hasamon lefelé elindulva a farkamhoz ért. Simogatni kezdte az alsónadrágomon keresztül. Éreztem, hogy beindult, felizgult rám. Nyelveink egy pillanatra sem engedték el egymást. Benyúltam Judit pólója alá és a csupasz mellét kezdtem masszírozni, valamint a bimbóját izgatni. Nagyon élvezte, a számba szuszogott. Benyúlt a nadrágomba és rámarkolt a farkamra. A sok előváladékot ami időközben kijött, elkente rajta. Nyögni kezdtem én is. Nagyon élveztem. Szánkat talán ezért sem engedtük el egy pillanatra sem, nem akartuk, hogy a nyögést meghallja valaki, valamint féltünk, hogy egyikünk megszólalna és leállítaná a történéseket. Kezdtünk bevadulni. Judit egyre hevesebben verte a farkam én pedig a mellét markolásztam egyre durvábban. Majd Judit hirtelen kimászott a számból és azzal a lendülettel lerántotta rólam a takarót és a szájába vette a farkam. Nem körülményeskedett, nem húzta az időt, rögtön bevette az egészet és szopni kezdte. Egyetlen nő szopását sem élveztem annyira. Egyszerűen minden nyelvcsapás után azt éreztem, hogy ez a mennyország és mindjárt elélvezek. Nem bírtam ki,hogy ne nyögjek. A pólóját időközben ledobta magáról és hatalmas csupasz mellei a combomat verdesték. Majd amilyen hirtelen rácuppant a farkamra, olyan hirtelen le is mászott róla és nyelvével elindult felfelé. Végignyalta a hasam, a mellbimbóm majd vadul smárolni kezdtünk. A gecim ízét még éreztem a nyelvén a melleit pedig nem győztem markolni. Bugyijában ráült a farkamra és csúszkálni kezdett rajta miközben tovább csókolóztunk. Egymás szájába nyögtünk.
- Van gumid? - kérdezte két nyögés közepette elcsukló hangon.
- Van, azt hiszem. Ott kell, hogy legyen a nadrág zsebébe.
Belenyúlt, kibontotta és felhúzta a farkamra. Ismét rám csúszott, megcsókolt majd bugyiját félrehúzva a farkamat szép lassan a puncijába tolta. Lassan, fokozatosan ült bele.
- Azt a kurva. Nem bírom. - nyögtem.
Nem mondott semmit, csak kiegyenesedett és lovagolni kezdett rajtam. A kintről beszűrődő szürke fényekben láttam az alakját. Láttam ahogy ugrál rajtam. Láttam ahogy élvezi. Láttam ahogy a hatalmas mellei ugrálnak fel-le. Mindketten nyögtünk. Az ágy nyikorgott, de semmi nem érdekelt minket.
- Ahhh, nem bírom. Elfogok élvezni. - mondtam nyögve.
Ezen Judit még jobban belelkesedett és növelt a tempón.
- Igen, ezaz. Élvezz belém bébi. Élvezz belém. Imádom a farkad. - súgta nyögdécselve.
És ebben a pillanatban a farkamból mint egy vulkánkitörés indult meg a geci én meg csak nyögtem és nyögtem. Judit is elélvezett. Rám borult. Izzadt testünk összeért. Mellét hozzápréselte a mellkasomhoz ajkaink ismét egymásnak estek. Percekig csókolóztunk, lágyan, visszafogottan, kielégülten. Egy szót sem szóltunk. Majd Judit szép lassan lemászott rólam, mellém feküdt, és egy jó éjt puszit helyezett el arcomon.
Beküldő:Bence26


Szextörténet ajánló:


A tárgyalás


Holnap fontos tárgyalásom lesz, te fogsz elkísérni, mondta Asszonyom, csomagolj, mert még ma indulunk.
Az éjszakát egy panzióban töltöttük, külön szobában, Asszonyom ilyenkor szeret magában lenni és felkészülni. Reggel együtt öltözködünk, odaadóan hallgatom az utasításait. A fehérnemű most nem olyan fontos, az nem látszik, lényeg, hogy kényelmes legyen mondja. Ennek megfelelően szatén bugyi....

A ló, a taj paraszt, és a lány


Múlt nyáron egy lovardában dolgoztam, ami egy nagy folyó partján helyezkedett el. Hatalmas mének legeltek benne, fehérek, feketék, barnák, csődörök és kancák. Ezek a lovak országszerte híresek voltak, sok versenyt nyertek. A lovászfiúk minden nap megfutatták az állatokat, és ugrattak akadályokon meg ilyesmi. A lovardát hosszú kerítés vette körül, és azon a nyáron az volt a feladatom, hogy lemeszel....

Nézd meg az anyját


Mikor Sziszka a házába invitált egy úszómedencés kerti partira, azt gondoltam, frankó, legalább megnézhetem ezt a kis cicababát bikiniben. És valószínűleg ez minden, amit elérhetek és amit eddig elértem ennél a minden közeledés elől kitérő kis tizennyolc éves csajnál, kapcsolatunk két lehangoló hónapja során: megnézhetem.
Persze jó párszor csókolóztunk meg volt egy kis unalmas taperolás, de....

Karácsonyi buli
Ez a sztori arról fog szólni, hogy hogyan feküdtem le a főnökömmel.
Előző év tavaszán kezdtem ennél a multinál. A betanulás alatt, kb 3. héten csatlakoztak hozzánk új emberek, akik régi kollégák voltak egy másik csoportból, de eddig mást csinltak. Akkor láttam meg Robit. Ő volt az osztályvezető. Ő döntötte el, hogy ki az aki új feladatot kap. Alá tartozott az a 60 ember aki ....

Anyukám barátnőjét dugtam meg.


Így utólag átgondolva már régen kiszemelt magának anyukám barátnője.Kikapós nagy seggű asszonyság volt,a családi veszekedésük alkalmával gyakran aludt nálunk,a bátyám és az én szobámban,egy szobában aludtunk.Mindig célozgatott rá,hogy milyen jóképű fiúcska vagyok,és mikor nem volt itthon senki,akkor mindig úgy hajolgatott előttem,hogy lássam a seggét.16 éves voltam és még szűz,féltem kezdeményezni....

Kamaszkori ábrándozás


Ezt a történetet kamaszkoromban írtam egy kismenedzser kalkulátorba. Akkoriban sokat fantáziáltam az anális szexről. Mivbel a kalkulátor már nem igan működik, igy fejből próbáltam felidézni a történetet, és egy ici picit belejavítottam. Remélem elnyeri a tetszéseteket :)

A gyárban ezen az éjjelen nem dolgozott senki, csak a két biztonsági őr. László az őrbódéban ült a székében, miko....
Szextörténet címkék

anna viki | kenya | családi kaki szex | a nõvérem | csinálj meg |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.