A városliget kurvája 2.


Károly vagyok, pesti gyerek. Itt születtem, itt nőttem fel, ide jártam iskolába és egyetemre. Ezt most fejeztem be, pár hete kaptam meg a diplomámat. Most készülök megkérni életem szerelmének, Erikának a kezét. Amikor erre az elhatározásra jutottam, végigpörgettem fejemben mindent, ami idáig vezetett, ebből született ez az írás.

Korábban három lánnyal (biztos lenne, amelyikük kikérné magának, ezért ideírom: nővel) volt dolgom. Mindegyik kapcsolatban volt valami, egyiket sem bántam meg. Annyit még tudni kell rólam, hogy nem vagyok egy macsó típus, inkább olyan, akit helyes srácnak tartanak a csajok, meg nem vagyok az, aki buliból buliba jár, de nem is kuksolok otthon.

Első barátnőm Nikoletta volt. Osztálytársak voltunk középiskolában, 11.-es korunkban jöttünk össze az iskolai farsangi buli alkalmával. Együtt vesztettük el szüzességünket még az év áprilisában. A szülei szombat délután utaztak el vidékre, és csak másnap este jöttek haza. Úgyhogy megbeszéltük, hogy átmegyek nyelvvizsgára való közös készülés ürügyén, és ha az ősök elmennek, utána megtörténik a dolog. Így is volt, náluk ebédeltem, 2 óra tájban elment a papa és a mama, jó tanulást kívántak. Hát tényleg tanultunk aznap valami újat, csak nem a nyelvvizsgára. Amint elmentek, Nikoletta máris kiment a fürdőszobába, majd rövidesen anyaszült meztelenül, kezében egy csomag óvszerrel tért vissza. Elakadt a lélegzetem, mert tudtam mire készülünk, de erre azért nem számítottam. Még sosem láttam meztelen nőt élőben, de nem volt baj a látvánnyal. Mikor döbbenetem alábbhagyott, ledobáltam én is a cuccaimat, persze már meredeztem. Utána gyorsan megtörtént, bénák voltunk, nem tartott sokáig, mert nem bírtam sokáig. Ezt követően ha lehetett szexeltünk, amikor náluk vagy nálunk szabad volt a lakás. Vagy az osztálykiránduláson. Bár az osztályfőnök elég konzervatív volt, és úgy osztotta be a kétágyas szobákat, hogy nem lehettek vegyes szobák, de mi a tudta nélkül csereberéltünk. Utólag belegondolva nem voltak ezek olyan nagy szám együttlétek, csókolózás és ölelgetés után egymásra feküdtünk, minden aktus egyszeri élvezésig tartott, és ennyi. A változatosságot az jelentette, hogy Nikoletta vagy én feküdtünk felül, amúgy semmi. Be kell valljam, azt sem tudom, hogy neki volt-e velem egyáltalán orgazmusa. De azért tanulásképpen jó volt. Érettségi utáni nyár közepén szakítottunk, amikor megkaptuk a felvételi értesítést. Én Pesten maradtam, őt Sopronba vették fel, és úgy gondolta, ez így nem fog működni.

Második csajomat Juditnak hívták. Gólyatáborban ismerkedtünk meg. Ő teljesen más volt, mint én, csak a bulinak élt, és már akkor elég tapasztalt volt szexuális téren is. Már első nap felkínálkozott nekem, de én nem vagyok olyan, akinek menne egy alkalmi, egyéjszakás kaland. Mint utólag elmondta, ez csak még jobban felizgatta, kihívásnak tekintette, hogy megszerezzen. Ráadásul a viselkedésem alapján szentül meg volt róla győződve, hogy még szűz vagyok, és elhatározta, hogy a tábor végére megszabadít ettől az állapottól. A további napokon állandóan rajtam lógott, és az igazat megvallva kezdtem megkedvelni. Negyedik napon behívott a szobájába és rám mászott. De isteni volt, egészen más mint Annával. Szájjal kényeztetett, majd meglovagolt. Ilyet még nem csináltam, de hát tulajdonképpen még jóformán semmit sem a szimpla közösülésen túl. Következő nap a zuhanyzóban estünk egymásnak, lábát derekam köré fonva, állva élveztünk. Azt követően meg megmutatta, hogy a szexhez nem feltétlenül kell meztelenre vetkőzni, amikor megkívántuk egymást, levette tangáját, felhajtotta miniszoknyáját, és úgy kínálta fel punciját. Be kell vallani, érzelem nem nagyon volt kapcsolatunk mögött, csak szex, más semmi. Persze jól elvoltunk azon kívül is, de nem éreztem szerelmet iránta. Viszont ő tanított meg mindenre, amit ezen a téren illik tudni. Hogy hogyan kell nyalni vagy ujjazni egy nőt, milyen az, amikor szopnak, hogyan húzhatom el az ejakulációmat, hogy egy alkalommal nem csak egyszer lehet elélvezni, hogy mennyiféle pozícióban lehet szexelni, milyen izgalmas egymást úgy tűzbe hozni, hogy egymás előtt maszturbálunk. Meg hogy nem csak a hálószoba és az ágy alkalmas erre a célra, hanem a fürdőszoba, a konyha, vagy a nappaliban a földön, vagy akár nyilvános helyeken. Például nem egyszer mentünk ki egy-egy szórakozóhelyről a mögötte levő szűk kis sikátorba, egyik alkalommal pedig az egész hajnalt a Margitsziget partján ütöttük el. Számomra a legizgatóbb eset az volt, amikor egy buliba miniszoknyában és egy térdig érő csizmában jött el, és a házigazda szüleinek franciaágyán úgy voltunk együtt, hogy mindent levett magáról, kivéve a csizmát. Vele tényleg rendszeresen szexeltünk, erre ment el egy csomó időm és energiám, az egyetemen az első félévi eredményeimre rá is nyomta a bélyegét. Mégis sokat tanultam, igaz tőle, és talán az is helytálló, hogy bizonyosan az élethez fontosabb dolgokat, mint amit az egyetemen egyes professzorok próbáltak magyarázni. November végén azt mondta, fejezzük be, elég volt. Tulajdonképpen már az is csoda, hogy három hónapot velem volt, tényleg nem illettünk össze. Meg szerintem mellettem voltak mások is az életében, és nem csak férfiak. Azért egy hármas felállást vele és egy másik nővel szívesen kipróbáltam volna.

Azt hiszem, szerencsésnek mondhatom magam, mert sosem voltam sokáig egyedül. Akkor is, már a szilveszteri buliban megismerkedtem egy lánnyal, Annával. Nem ugyanaz az Nikoletta, aki az első szerelmem volt, de úgy látszik vonzottak az ilyen nevű csajok. Érdekes, izgalmas, okos és gyönyörű volt. Az a szilveszterem nem a szokásos módon telt, egész este vele beszéltem, kicsit sétáltunk is, bár hideg volt. Éjfélkor már egymással váltottunk csókot, majd kora hajnalban együtt indultunk haza. Elhívtam magamhoz, addigra már külön lakásban laktam. A Judittól tanultakat bevetve elég jól tudtam már kényeztetni Annát, azt mondta sose élvezte még ennyire, sosem élt még át ekkora gyönyört. Mit ne mondjak, extázisának nagysága tényleg mindig elég kézzelfogható volt, úgy vonaglott, nyögött, sikoltott, karmolt, mint senki más. Ha isteni testétől nem indultam volna már rég be, a hangjától és orgazmusa látványától biztosan készen álltam volna bármire. Vele közel másfél évig voltam együtt, fantasztikus időszak volt. Ez a kapcsolat már nem csak a szexről szólt, bár központi szerepe volt benne, valamilyen módon minden fontosabb közös történésnek köze volt hozzá. A legdurvább az, hogy még a szakításunknak is. Egy eget rengető menet után, ziháló mellkassal jelentette be. Ő Budapest egy másik egyetemére járt, és volt ott egy fickó, aki már hónapok óta nyomult rá, és hiába tudta, hogy van barátja, nem adta fel, és Nikoletta bevallása szerint már kezdte ő is megkedvelni. Az utolsó vizsga utáni évfolyambulin pedig, ahol kicsit többet ivott a kelleténél, lefeküdt a fiúval, megcsalt, amit józanul sosem tett volna. De végiggondolta, és inkább az az Imre vagy hogy hívják kell neki, ne haragudjak. Így aztán az aznapi szeretkezésünk után többet nem találkoztunk, csak míg odaadtuk a másiknak az egymásnál maradt cuccainkat. Az egész nyárra szükségem volt ahhoz, hogy kiheverjem a dolgot.

Aztán szeptemberben már el is felejtettem, hogy bárki miatt fájni kellene a szívemnek. Harmadévesként még mindig volt egy elsőéves tárgyam, amivel a nehézsége, illetve Judit, majd Nikoletta miatt nem tudtam megbirkózni két év alatt sem. És az új elsősök közt ült egy angyal, Erika a neve. Csendes, nyugodt lány volt, de valami nagyon megfogott benne. Hosszú hetekig csak bámultam, és azon gondolkoztam, hogyan tudnék vele szóba elegyedni. A megoldást az első zárthelyik jelentették. Neki nagyon ment az anyag, értette és még tanulta is. Megkértem, hogy nem segítene-e egy kicsit, mert nagyjából én is tudom már a dolgokat, két év alatt azért ragadt rám valami, de lennének kérdéseim. Belement. De nem akartam égni előtte, így lényegében egy hét alatt bevágtam szinte mindent, amit előtte évekig nem sikerült. És tényleg csak egy-két apró kérdésem maradt már hozzá. Nem tudom mi volt velem, de állati jó volt vele minden perc. Onnantól kezdve rengeteget dumáltunk, és igen, beleszerettem. De ez össze sem hasonlítható azzal, amiket korábban éreztem, tudtam, hogy ez más, megtaláltam az igazit. Nem is ment semmi sem úgy, ahogy máskor, nem mertem elhívni randira, se egy kávéra, se moziba, se egy buliba. Félős kamaszfiú lettem, ha róla volt szó. Így teltek a hónapok, januárban együtt készültünk fel a vizsgára, és az előző évi két sikertelen próbálkozás után most négyest kaptam. Február végén aztán egyre rendszeresebben kísértem haza, nagyokat beszéltünk, rohant vele az idő, állandóan ő járt a fejemben. Elmondta, hogy a gimnázium éveit végigjárta egy sráccal, nagy szerelem volt köztük, de az egyetem az ő kapcsolatuknak is a végét jelentette. Mit ne mondjak, nem voltam szomorú emiatt. Végül egy koncert hozott össze minket, amire mindketten el akartunk menni. Hazafelé már kézenfogva sétáltunk, a házuk előtt elcsattant az első csók. De nem kapkodtunk, nem siettettünk semmit, ez egy olyan magasabb szintű kapcsolat volt, amilyet korábban el sem tudtam képzelni. Persze álmodoztam róla, hogy milyen lenne vele szeretkezni, de úgy voltam vele, hogy ez még ráér, nem kell elkapkodni.

Egy áprilisi nap a Városligetben sétáltunk, utána fagyiztunk. Következő nap utazott haza egy hétre, Zalaegerszegre, így előző nap még minden percet ki akartunk használni. Úgy volt, hogy másnap reggel megyek elé, kikísérem az állomásra. Kora este értünk haza hozzájuk, felhívott még egy üdítőre, albérlőtársa már aznap hazautazott. Késő estig beszélgettünk, bár úgy tűnt, mintha még csak most érkeztünk volna. Azt mondta, nem szeretné, ha ilyen későn, a sötétben mennék haza, félt engem. Nem mintha nem fordult volna ilyen már százszor elő, de a hamiskás mosoly jelezte, hogy nem csak ezért nem szeretné, ha magára hagynám. Beinvitált a szobájába, leültünk a földre. De most valami extrán vibrált közöttünk, szembefordultunk egymással, térdre álltunk, öleltük és csókoltuk egymást. Hihetetlen élmény volt hosszú-hosszú percekig forró ölelésben egymáshoz bújni, olyan volt, mintha eggyé olvadt volna a lelkünk. Majd szinte egyszerre nyúlt be ő a pólóm alá, én pedig a blúza alá. Simogattuk egymást, lekerültek felsőink. Elámultam melltartójában ülő gyönyörű mellei láttán, így még nem láttam őket. Kicsit ezeket gyúrogattam, nagyon kellemes volt érinteni, pont a kezembe illettek. Nem voltak se kicsik, se nagyok. Leheltem rájuk néha egy-egy csókot, és közben dicsértem őket. Erika eközben a nyakamat csókolgatta, a hátamat simogatta. Ez eddig tulajdonképpen semmi volt ahhoz képest, amilyen szexben másokkal már volt részem, mégis valahogy más volt, ezt már csak így is százszorta jobban élveztem. Kezemmel és számmal elindultam lefelé a hasán és a hátán. Ez térdelve kezdett kicsit nehézkessé válni, ezért óvatosan felemeltem őt az ágya szélére. Lehúztam nadrágját, és közben lefelé majd vissza, felfelé szórtam a puszikat és csókokat lábszárára és lábfejére. Felérve köldökéig, körbenyaltam, majd ismét melleit vettem célba. Mellbimbói már átszúrták a melltartót, nem is akartam őket tovább fogságban tartani, hát kiszabadítottam. Gyúrtam őket, egyik bimbót számba vettem, mire apró remegés futott végig a testén és apró kéjes nyögést hallatott. Majd cseréltem, jött a másik. Légzése lassan gyorsult, halkan, de egyre gyorsulóan szuszogott. Ahogy feküdt, simogatta fejem, hajamat cirógatta, illetve amíg elért karja, a vállamat is meg-megérintette. Egy idő után elindultam lefelé, bugyin keresztül megpusziltam, hálás nyögés volt válasza. Ekkor éreztem, hogy bizony már meglehetősen nedves a puncija. Finoman félrehúztam a kis szövetdarabot, gyönyörűen borotvált volt, és finoman belemártottam nyelvem kelyhébe. Összerezdült. Úgy döntöttem, lehúzom ezt a kis csipkés darabot, útközben megint végigsiklottam egyik lábszárán kézzel, másikon szájjal. Majd elidőztem lábfejénél, lábujjait szopogattam, és úgy tűnt, ezt valahogy őrülten élvezi, mint kiderült, erős erogén zónájára akadtam. Azonban nem akartam itt leragadni, visszafelé is hasonlóan haladva, mint le, eljutottam ismét nedves barlangjáig, ami még nedvesebb volt a kéjnedvektől, mint az előbb, amikor épp csak beköszöntem. Most még mélyebbre mélyesztettem nyelvem, szinte ittam nedveit. Egyre hevesebben lélegzett, és kezdte csípőjét is finoman mozgatni. Néha kicsit visszább húzódtam, majd be, egészen a csiklójáig, ott remegtettem a nyelvem. Majd ezt ismételgettem, ő pedig hihetetlenül élvezte. Egyszer szólt, hogy hagyjam abba, mert mindjárt elmegy. Meg hogy most nyugodtan belé hatolhatok, már holtbiztos, hogy képes befogadni. Nem tudom milyen lehetett az előző párja ilyen téren, szexről sosem beszélgettünk még, de ebben a helyzetben ez eszembe sem jutott. Természetesen nem hagytam neki nyugtot, mondtam is hogy velem ne foglalkozzon, koncentráljon a saját testére. Miközben nyaltam-faltam, fenekét simogattam, és csak most vettem észre, hogy ő pedig saját melleivel játszadozik, nem tudom mióta simogatta bimbóit, de jól tette. Nem is telt már bele sok idő, óriási rándulások, remegések, őrülten izgató nyögések és sóhajok közepette elélvezett. A tetőpontnál alig bírtam mozgó altestén maradni a számmal, de megérte a küzdelem, mert ontotta magából az öröm nedveit, amihez fogható finommal még nem találkoztam. Lassan, nagyon lassan lecsendesedett, légzése lelassult, nem a normális ütemre, mert teste készen állt a folytatásra. Azért várni kellett egy keveset, mire visszatért a mennyből, hálás mosolya örökre emlékezetembe égett. Megköszönte, azt mondta, ekkora orgazmusa még sosem volt.

Ezt követően lekúszott az ágyról csókoltuk egymást, fülemet harapdálta és beléjük suttogta, hogy most én következek. Felmásztam az ágy szélére, ahol az előbb még az ő teste vonaglott. Közös erővel gyorsan letoltuk nadrágomat. Bár látta, hogy boxerem miként dudorodik, nem foglalkozott egyelőre az alatta meredező szerszámommal. Csókolt, lejjebb haladt, melleimet puszilgatta, majd még lejjebb, mindeközben mindenhol lágyan simogatott, ahol ért. Gonoszkás mosollyal átugrotta altestemet, és lábaimon szánkázott fel-le. Majd megjegyezte, hogy úgy látja, élvezem és kívánom. Mi az hogy. Már amikor őt kényeztettem, akkor is majd szétdurrant a nadrágom, de életemben először el tudtam ettől vonatkoztatni, hiszen életem értelmének nyújtottam feledhetetlen élményt, és ez sokkal fontosabb és élvezetesebb volt, mint a magam vágyaival foglalkozni. Azok a hangok és az a látvány, amit az előbb tapasztaltam, persze hogy felizgatott, plusz ott volt álmaim nője meztelenül, és most éppen elkezdte kényeztetésemet. Amíg visszagondoltam az előző percekre, ő végül úgy döntött megkegyelmez, elkezdte lehámozni rólam a boxeralsómat. Az alatta levő pedig kiszabadulva olyan keményen és mereven ugrott elő, amilyen még talán sosem volt. Miután lábszáramról is eltűnt az utolsó ruhadarab, ami közénk állt, visszatérdelt falloszom felé, és puszilgatni kezdte. Eközben tövét és a zacsimat simogatta. Hihetetlen jó volt, úgy éreztem, mindjárt elmegyek. Majd szépen lassan szájába vette férfiasságom végét, és nyelvével körözött makkomon. A megtanult módon odanyúltam, kicsit megszorítottam a tövét, és kértem, hogy várjon. Először nem értette, amikor elindult a kezem, azt hitte, valamit rosszul csinál, vagy inkább magam akarom kézimunkával befejezni. Miután kicsit visszábbhúzódott a kitörni készülő gejzír, újra szájába vett, de most már mélyebben. Nyalta ameddig tudta, mozgatta rajta fejét, ajkai hihetetlen érzésben részesítették vesszőmet. Most én kértem, hogy álljon le, kapjon valamit ő is, kitölthessem barlangját. De most nevetett egyet, mondván, az előbb én sem álltam le, ő sem kegyelmez nekem, maradjak veszteg, és élvezzem. Folytatta, folytatta, és ha mozdultam volna felé, azonnal visszalökött az ágyra. Simogatott mindenhol, a hátam, a fenekem, belső combom, ezekkel még elviselhetetlenebbé tette az édes kínt, és így már képtelen voltam tovább tartani magam. Megérezhette farkam pulzálását, mert éppen előtte kieresztette szájából és kezével fokozta örömömet a végsőkig. Ezután több lövéssel ürítettem ki a táramat, melynek egy részét kezével fogta fel, többi a hasamra ment. Majd mind egy szálig felnyalogatta. Most én nem voltam képes mozdulni, ekkorát még nem élveztem. És most ő gyönyörködött az én hálás arcomban.

Felkúszott mellém, egymás felé fordultunk és percekig csak csókolóztunk. Tudtam, hogy ezzel még nincs vége, de nekem férfiként szükségem volt némi regenerálódási időre. Úgy voltam vele, hogy ő már olyan régen kapott valamit, én meg most mentem el, ezért eldöntöttem, addig megint ő lesz a középpont. Simogattam, végigcsókoltam testét, a lábujjait számba vettem. Újra kezdett a mellkasa kissé szaporábban járni. Visszatértem punijához, a bejáratot körbenyalogattam, de most nem merítettem nyelvemet hüvelyébe. Helyette ujjaimat igazítottam oda, mindjárt kettőt becsúsztattam. Láttam rajta, hogy tetszik neki és szereti. Megkerestem csiklóját. Már megint kezdett belelendülni, de akkor még inkább begyorsult, amikor hüvelyfalán meglelte ujjam a G-pontját. Megint alig lehetett bírni vele a tempót, de nem hagytam. Kívül továbbra is nyaltam, bal kezemmel pedig combjait kényeztettem. Jobb kezem ujjai viszont nem vonultak vissza, tovább birizgáltam mindenütt, de főleg azt az egybetűs, pontnak nevezett foltot. Hihetetlenül élvezte, és most két sikoltás közepette élvezett el.

Nem hagytam abba, így rövid csillapodás után újra indult a csúcs felé. Próbált észhez térni, és nem akart harmadszor is úgy élvezni, hogy én nem jutok el vele együtt a gyönyör tetőpontjára. Minden erejére szüksége volt, hogy kihúzza kezemet arról a szent helyről, egyrészt mert az orgazmustól elgyengült, másrészt pedig élvezte a folytatódó játékot, ezért nagy önuralmat kellett magára erőltetni, hogy ne hagyja eluralkodni magán a kéj újabb hullámait. Kérte, hogy forduljunk hatvankilencesbe, hogy legalább egy picit ő is tudjon valamit adni nekem. De az előbb átélt gyönyöradástól, sikolyai fülemben visszacsengő dallamától én már ismét harcra készen álltam, úgyhogy nem volt szükség arra, hogy rásegítsen. Finoman jeleztem, hogy mi lenne, ha inkább felváltanám az ujjaimat valami mással, azzal, ami természeténél fogva odaillik. Szavak nélkül jelezte, hogy oké, de várjak egy kicsit. Benyúlt éjjeliszekrénye felső fiókjába, elővett egy gumit. Előrelátóan kölcsönözte lakótársnőjétől. Kicsomagolta, odaillesztette farkamhoz, majd őrült erotikusan és számomra élvezetesen felgörgette rá. Azért nem kezdtem rögtön dugni, nem akartam elkapkodni, szerettem volna, ha minél tovább tart. Bár mint utólag kiderült, ez a szeretkezés már akkor sem lett volna rövid, órákig tartott a gyönyörök eme fantasztikus tűzijátéka. Most az éjszaka során először tudtunk teljes meztelen testünkkel egymáshoz bújni, eddig valaki mindig a másik lábai előtt volt, hogy gyönyört okozzon. Összesimultunk, öleltük, simogattuk, csókoltuk egymást, és élveztük a másik testének közelségét. Finoman persze mozogtunk, nem volt esély sem a lankadásra. Egyszer csak finoman odanyúlt, és odaillesztette bejáratához farkam hegyét. Egészen picit toltam csak be, épphogy a makkomat. Majd ki és vissza. Láttam mennyire élvezi, de nem bánná, ha mélyebbre merülnék. Így aztán a ki-be játék során minden egyes alkalommal milliméterekkel beljebb löktem dákómat, egészen addig, amíg jobban már nem ment. Egészen, teljes mélységében benne voltam, kitöltöttem hüvelyét, a forrósága körülölelt. Mindeközben felhúzta lábait, így még egy kicsit mélyebbre jutottam, majd átkulcsolta derekam körül. Azt hittem nem bírom sokáig, így egy kicsit megálltam benn, és csak élveztem hogy a gyönyörök kútjának legmélyén vagyok. Ő unta ezt meg előbb. De nem úgy mozdult, ahogy gondoltam volna, hanem csak hüvelyének izmos falát kezdte mozgatni péniszemen, azzal izgatta, masszírozta. Ilyet eddig nem tapasztaltam, még mindenttudó szex-tanítómesteremmel sem. Óriási érzés, ahogy egymásba forrva fekszünk mozdulatlanul, mégis szaladunk az extázis felé, mert belül, láthatatlanul, de annál érezhetőbben mégsem mozdulatlan a két tökéletesen egymásba illő nemi szerv. Hangjából ítélve nem csak nekem volt ez kellemes, az összedörzsölődés őt is megfelelően izgatta. Még mindig nem szerettem volna, hogy vége legyen, pedig ha így, ezzel ér véget, akkor is tökéletes lett volna. Finoman fordultunk, észrevehetetlenül rövid időre szétváltunk, majd a hátamra feküdtem. Amikor kitalálta mi jár a fejemben, gyorsan hátamra lökött, farkam felé helyezte magát és ráereszkedett. Ez volt a kedvenc testhelyzetem, mert ilyenkor láthatom a rajtam lovagló nő ringatózó melleit, tudom azokat masszírozni is, ha kedvem tartja, és így nagyon jól ki tudom tölteni a hüvelyt. Ráadásul azáltal, hogy ő diktálhatja az iramot, biztosra vehető, hogy úgy mozgunk, amilyen tempóban neki a legjobb, én pedig arra tudok ráhangolódni. El is kezdett lovagolni, fel-le, fel-le. Már készültem, hogy így és ezzel biztosan vége lesz. De meg tudott lepni, felhúzott ülésbe, és úgy mozgott tovább rajtam, hogy testünk teljesen összefonódott és összesimult. Ezt már egyikőnk sem bírta tovább, pár másodperc eltéréssel ugyan, de mindketten hatalmasat élveztünk. Az a pillanat olyan volt, amit akkor éltem át először, meg azóta minden vele való szeretkezéskor, két ember tényleg eggyé olvadt, és fizikailag is megvalósult, ami addig csak érezhető volt, mi tulajdonképpen egy vagyunk, ott és akkor ráadásul testben is. Az orgazmus közben nem volt erőnk, hogy tovább tartsuk magunkat, eldőltünk, rajtam feküdt, ott pihegett a drágám. Nem tudom mennyi idő kellett, mire magunkhoz tértünk, de utána a hálás csókok, simogatások és ölelések még feledhetetlenebbé tették első együttlétünket.

Egymásba gabalyodva aludtunk el, és csak késő délelőtt ébredtünk, közösen zuhanyoztunk. Nem jöttem elé, hogy kikísérjem a vonathoz, amit amúgy le is késett, mert itt aludtam, előtte meg szerelmeskedtem vele. Fantasztikusan kipihentnek és boldognak éreztem magam, csak sajnáltam, hogy most egy hétre el kell válnom tőle. Végül csak az esti vonattal utazott haza.

Azóta négy év telt el, most kaptuk mindketten kézhez a diplománkat, két éve már összeköltöztünk. Rendszeresen a fentihez hasonló élményekben részesítjük egymást, ugyanúgy ég bennünk a tűz a másik iránt. Azt hiszem, vele fogom leélni az életemet. Jövő héten utazunk Párizsba, a szerelmesek városába, ott fogom megkérni a kezét.


Szextörténet ajánló:


Orgia a kórházban


Vesemedence gyulladással feküdtem tavasszal a megyei kórház urológiai osztályán. A remek kezelésnek köszönhetően hamar felgyógyultam, és egy heti fekvés után búcsút inthettem a kórházi ágynak. Elbocsátásomkor a kezelőorvosom jó tanácsokkal látott el, és előjegyzett egy kontrolvizsgálatra, melyen egy hónap múlva kellett, hogy megjelenjek.

A négy hét hamar elrepült. Mielőtt elindultam....

Erotikus emlékek


Most elmesélem nektek egy gyönyörű időszak részét az életemből! Tehát...
15 évesen a barátnőimmel minden hétvégén kint voltunk a városba (kis városban lakok). Ebbe a városba mindenki ismer mindenkit, mindenki többet tud másról, mint saját magáról. Egy szombati napon is kint voltunk.
Barátnőm akkor jött össze egy 23 éves fiúval, amit én az elején nagyon elleneztem, de végül is mindegy....

Tini maszti


18 éves lány vagyok. Nem tartom magam túl szépnek és nem is keresem a kapcsolatot a fiúkkal. Nem tudom miért, de úgy érzem, hogy nincs még szükségem rá. Természetesen vannak szexuális vágyaim, mint minden fiatalnak.

Ezeket maszturbálással szoktam csillapítani. Eddig csak kézzel, párnával, meg ilyenekkel csináltam, a múlt héten azonban vettem magamnak egy zselés mûpéniszt. Nem tudta....

Az elhanyagolt nagymama


Történt egyszer, hogy a párom nappalos műszakját töltötte, én pedig reggel mentem haza. A napot a nagy semmit tevésnek szántam. Iszogattam magamban. Délelőtt kopogtak. Ajtónyitás után láttam meg Kati nagyit. Beinvitáltam, leültettem, itallal kínáltam, majd beszélgetni kezdtünk. Elmondta gondját, baját, hogy a férje ismét berúgott, ezért neki nincs otthon maradása.
Vigasztaltam, próbáltam le....

S/M történet, Nikolett és a parasztok


Nikoletta, a földesúr lánya, jólesően nyújtózkodott meleg, puha ágyában. Már délelőtt volt. Hivatta a szobalányát, Hannát. Mikor a lány belépett, Nikoletta rosszindulatúan végigmérte. Hiába, a lány csinosabb, mint ő. Régen szerette volna már megfenyíteni, de a szolgáló eddig nem adott rá okot.
– Hozz kávét! – parancsolta Nikoletta.
Kriszta hamarosan visszatért a gőzölgő csészével, de....

A bepisilés


Mint minden ember, ébredéskor nekem is első dolgom meglátogatni a mellékhelyiséget. Volt, hogy elviselhető ingerek közepette, de megesett, hogy úgy kellett, hogy ficánkolva tettem meg a wc-ig vezető utat.

Viszont most szombaton szokatlan dolog történt. Ahogy felébredtem, nem a szokásos pisilhetnék jött rám - hanem azt éreztem, hogy szét fog robbanni a hólyagom. Sosem éreztem ilyent,....
Szextörténet címkék

kis kurvám | megbaszot | csalfa feleség ii | vágya | orvos kinyalt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.