Szexkapcsolatom a nővéremmel


Sziasztok!

Történetem még valamikor 5 éve kezdődhetett, akkor esett meg az első erotikus élményem, a nővéremmel. Én most 20 éves vagyok, nővérem 25, mindketten Pécsről költöztünk fel Budapestre, de külön élünk. Azokban az időkben kezdődött el a kis kapcsolatunk, mikor még otthon éltünk. Mélyen liberális családban nőttünk fel mindketten, a meztelenkedés, finom csókok és kedves tapogatózások teljesen mindennaposak és megszokottak voltak nálunk. Egészen serdülő koromig ezzel nem is volt baj, nem voltak rám hatással. Majd ahogy elkezdtem a testem felfedezni úgy tapasztaltam egyre sűrűbben, hogy nővéremmel vagy anyukámmal (édesapám gyerekkorunk óta nem él velünk) történő finom puszik-csókok után erős merevedésem van. Sokáig titkoltam mert nagyon cikinek tartottam, majd mivel nővéremmel nagyon közvetlen és őszinte a kapcsolatom, így egy napon úgy gondoltam elmondom neki, hátha tud tanácsot adni.Egy nyári este volt, mikor bekopogtam hozzá a szobájába. A szobát csak a sarokban elhelyezett éjjeli lámpa világította be. Nővérem már pizsamában, az ágyban feküdve telefonozott.
- Ráérsz most? - kérdeztem.
- Persze, gyere be.
- Ugye mi mindent megbeszélhetünk és nincsenek cikis témáink?!
- Persze. De ezt már megbeszéltük. Mindent elmondhatsz nekem.
- Mindent? Biztos? - kérdeztem tovább.
- Jaj ne viccelj már. Na kivele.
- Hát jó... Figyelj, én tudom, hogy így nőttünk fel, anya így tanított minket, de ... 15 éves vagyok. Egyre többet gondolok a nőkre, egyre többet maszturbálok.
- Igen? És? Ez természetes...
- Igen, eddig természetes. De azt figyeltem meg, hogy amikor te vagy anya puszit adsz nekem akkor... szóval akkor feláll. Ez így nem hiszem, hogy egészséges.
- Hát, nem tudom - mosolyodott el finoman nővérem. - Minden alkalommal feláll, vagy csak amikor nagyon kanos vagy?
- Minden alkalommal. Azt hiszem.
- Akkor nincs más teendő mint felhagyni ezzel a szokásunkkal. Maradnak az arcra puszik.
- Igen, szerintem is ez a legjobb megoldás.
- Hát akkor ezt meg is beszéltük. -zárta le röviden a beszélgetést.
- Igen, köszönök mindent.
- Jó éjt!
- Jó éjszakát. - Mondtam én is, majd visszasétáltam a szobámba.
Elkészültem lefekvéshez, majd mielőtt álomra hajtottam volna a fejem még telefonoztam kicsit. Nővérem írt: "Hiányozni fognak a puha ajkaid öcsi". Írta, rengeteg smiley jellel a végén. "A tieid is. Nővérkém" - Válaszoltam, szintén sok smileyval. "Egy búcsúpuszi?" - Jött pár perccel később, az újabb üzenet tőle. Nem válaszoltam, csak átsétáltam a szobájába. Meztelenül feküdt az ágyán, rám várt.
- Bezárod az ajtót? - kérdezte.
- Persze. - válaszoltam, majd leültem mellé az ágyra.
Hosszasan néztünk mélyen egymás szemébe. Majd szép lassan hajolni kezdtem felé, hogy az utolsó búcsúpuszinkat lebonyolítsuk. Az arcához hajoltam, majd ajkaimat az ajkaira tapasztottam. Finom volt és lágy, mint mindig. És izgató természetesen. Már húztam volna el az arcomat mikor finoman odasúgta:
- Hová sietsz? Élvezzük ki. Majd újra megcsókolt. Nyelvét lassan a számban éreztem. Éreztem, hogy a nyelvem után tapogat. Első igazi csókolózásom volt életemben, így tapasztalatlanul és félénken viszonoztam a nyelvcsapásokat. Majd megfogta kezem és kicsi, de formás mellére helyezte és masszíroztatni kezdte. Majd kezemet elengedve, rám bízta a masszírozást, ő felfedező útra indult és ellenőrizte, hogy vajon felizgultam-e. Természetesen a farkam már majd szétdurrant. Rámarkolt és boxeren keresztül finoman verni kezdte. Kezemmel otthagytam a mellét lassan a puncijához indultam. Bugyiján keresztül kezdtem el simogatni, de éreztem, hogy már tocsog a nedvességtől. Benyúltam a bugyija alá, ő pedig a boxerembe nyúlt. Egyre gyorsabban és hevesebben kezdtük el egymást izgatni. Ajkaink egy másodpercre sem eresztették egymást, egymáshoz simulva csak a nyelveinkkel játszottunk. Sok nyálunkat nem győztük nyelni és éreztem, hogy már az arcán folyik le. De nem foglalkoztunk semmivel, éreztem, hogy hamarosan elélvezek ezért felnyúltam a puncijába, hogy ő is közelebb kerüljön a fináléhoz. Felnyögött és teste megmerevedett. Most már egyre hevesebben és hangosabban nyögtünk egymás szájába, közel voltunk, hogy elélvezzünk.
- Nem bírom. - nyögtem a szájába.
- Állj fel.
Felálltam az ágy mellé, nővérem pedig az ágyon térdelve lehúzta a boxerem. Arcán láttam, hogy mindenhol nyálas. Kezével egy finom mozdulattal letörölte, madj a farkamra kente. Majd közel hajolt hozzá és egy nagy adaggal rácsorgatott, majd elmasszírozta rajta.
- Ezt szereted ugye? - kérdezte
- Isteni, ne hagyd abba kérlek. - válaszoltam miközben fejemmel a plafont bámultam.
Majd nővérem rámarkolt és finoman puszilgatni kezdte. A zacsimtól a makkomig. Majd mikor a tetejére ért, finoman a szájába csúsztatta. Tövig csúsztatta a nyelvén én pedig ahogy a végére ért felnyögtem.
- Nem bírom, jövök....
Ahogy kimondtam nővérem kikapta a szájából és hevesen verni kezdte. Két rántás lehetett és elélveztem. Csak úgy lövelt ki belőlem a geci, egyenesen a nővérem mellkasára és mellére. Annyira zavarban voltam, hogy miután elláttam őt zsebkendővel egy puszit adtam a szájára és kimentem a szobából...
Eltelt 5 év. Most mindketten Pesten élünk, mindketten egyedülállóak és mindketten hihetetlenül szexéhesen. Megbeszéltük a szabályokat. Csak szex, semmi más. Amikor ránk jön, amikor kedvünk van átmegyünk egymáshoz és lerendezzük. Ha kettesben vagyunk természetesen csókokkal köszöntjük egymást, de a család már úgy tudja, hogy erről leszoktunk. Jelenleg heti 1-2 alkalommal találkozunk, rendszerint nála. Ekkor általában már az ajtónyitás után egymásnak esünk. Legjobb dolog a nővéreddel szexelni, ugyanis ugyanazok a szokások, ugyanarra izgultok fel és többnyire ugyanazok a fétiseitek is. Szexeltünk már hármasban lánnyal, úgy, hogy természetesen a harmadik személy nem tudta, hogy testvérek vagyunk, így még izgatóbb volt. Volt, hogy egy fotelben ülve a barátját eljátszva néztem ahogy megdugják őt, de ugyanezt eljátszottunk fordítva is, hogy ő nézte ahogy egy lánnyal szexelek. Minden létező dolgot kipróbáltunk már szinte és nem tudjuk megunni. Természetesen érzelmektől szó sem lehet és nincs is. Nem vagyunk teljesen betegek, csak kicsit szexmániások. És hát miért ne? Senki nem tudja meg. Csak ti. Ti pedig nem tudjátok kik vagyunk :) (igaz történet)
Beküldő:Családban marad


Szextörténet ajánló:


Portás a lánykoleszban


Alig vártam a következő szerdát, mikor is ismét éjjeles leszek. Mint az előző részben írtam, a lányok egészen kikészítettek a múltkor, és reméltem, hogy legközelebb is ilyenben lesz részem. Már este 10 felé járhatott az idő, kezdtem letenni a dologról, mikor is nyílt a résnyire nyitva hagyott ajtóm, és a már jól ismert Barbara nézett be rajta.
- Mennénk bulizni, mondta, kiengedsz?
Há....

Karácsonyi vágyak


Egy rózsaszín bugyogó volt rajtam. A flottírköntös a parkettán hevert. Nem foglalkoztunk vele.
Az ágyban feküdtünk és csókoztunk. Becsúsztattam a kezem a boxerjába és tovább nyammogtunk egymás szájában.
Az ablakra pára húzódott és a konvektor pattogó hangokat adott ki magából.
Szerettem volna, ha a pillanat a végtelenségig tartana. Belekotortam szalmaszőke hajába és megérezte....

Tini szex kalandok


Ifjúkori szexuális élményeimből mesélek az alábbiakban. A szomszédunkban egy tőlem két évvel fiatalabb lány élt. Már kis korunkban sokat járt hozzánk, együtt játszottunk. Én érdeklődtem a lányok, ő a fiúk nemi szerve iránt. Általános iskola alsó tagozatába jártunk, amikor ezen kíváncsiságunkat kölcsönösen is kielégítettük. Akkor még nem nagyon tudtuk, hogy pontosan hogyan kell ezt csinálni. Nekünk....

Első élvezésem


Sziasztok. 19 éves, átlagos srác vagyok, még szűz a szó szerinti értelemben. Nagyon sokat olvasom a szex történeteiteket, nagyon izgatóak egyesek. Én is megosztom veletek az életem első élvezésének a történetét.
Kissé nem szokványos család a miénk, olyan értelemben, hogy természetes számunkra a meztelenkedés egymás előtt, együtt. Egész kiskoromtól fogva így nőttem fel. Van egy nővérem, ak....

A shemale és a szex szolgák


Júlia a legszebb nők közé tartozott szerte a megyében. Csodálták messze földön ében szín haját, kék szemeit, alabástrom bőrét, hibátlan fogsorát. Sudár alakja, keskeny dereka, dús keblei - közszájon forogtak, a férfiak körében fogalommá vált, szépségét lantosok énekelték meg. Két gyermeket is szült Lord McKenzinek, aki idősödő kora ellenére, talpig férfi volt. Amikor azonban a skótok harmadszorra....

Karcsi és Niki VI. - A webcam szex


Karcsi és Nikoletta laptoppal ment este az ágyba. Az új kedvenc elfoglaltságuknak készültek hódolni: orálszex miközben élő webkamerás pornót néznek. Volt azonosítójuk és néha csevegtek is a szereplőkkel. Gyakran adakoztak nagylelkűen. Nikoletta volt az első. Megtámaszkodott egy párnán, a laptopot a hasára tette és egy francia pár élő előadását nézte, miközben Karcsi a punciját nyalta. Miután elélv....
Szextörténet címkék

tee | anya szex | elítél | Érett nő | izmos srác |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.