Szexkapcsolatom a nővéremmel


Sziasztok!

Történetem még valamikor 5 éve kezdődhetett, akkor esett meg az első erotikus élményem, a nővéremmel. Én most 20 éves vagyok, nővérem 25, mindketten Pécsről költöztünk fel Budapestre, de külön élünk. Azokban az időkben kezdődött el a kis kapcsolatunk, mikor még otthon éltünk. Mélyen liberális családban nőttünk fel mindketten, a meztelenkedés, finom csókok és kedves tapogatózások teljesen mindennaposak és megszokottak voltak nálunk. Egészen serdülő koromig ezzel nem is volt baj, nem voltak rám hatással. Majd ahogy elkezdtem a testem felfedezni úgy tapasztaltam egyre sűrűbben, hogy nővéremmel vagy anyukámmal (édesapám gyerekkorunk óta nem él velünk) történő finom puszik-csókok után erős merevedésem van. Sokáig titkoltam mert nagyon cikinek tartottam, majd mivel nővéremmel nagyon közvetlen és őszinte a kapcsolatom, így egy napon úgy gondoltam elmondom neki, hátha tud tanácsot adni.Egy nyári este volt, mikor bekopogtam hozzá a szobájába. A szobát csak a sarokban elhelyezett éjjeli lámpa világította be. Nővérem már pizsamában, az ágyban feküdve telefonozott.
- Ráérsz most? - kérdeztem.
- Persze, gyere be.
- Ugye mi mindent megbeszélhetünk és nincsenek cikis témáink?!
- Persze. De ezt már megbeszéltük. Mindent elmondhatsz nekem.
- Mindent? Biztos? - kérdeztem tovább.
- Jaj ne viccelj már. Na kivele.
- Hát jó... Figyelj, én tudom, hogy így nőttünk fel, anya így tanított minket, de ... 15 éves vagyok. Egyre többet gondolok a nőkre, egyre többet maszturbálok.
- Igen? És? Ez természetes...
- Igen, eddig természetes. De azt figyeltem meg, hogy amikor te vagy anya puszit adsz nekem akkor... szóval akkor feláll. Ez így nem hiszem, hogy egészséges.
- Hát, nem tudom - mosolyodott el finoman nővérem. - Minden alkalommal feláll, vagy csak amikor nagyon kanos vagy?
- Minden alkalommal. Azt hiszem.
- Akkor nincs más teendő mint felhagyni ezzel a szokásunkkal. Maradnak az arcra puszik.
- Igen, szerintem is ez a legjobb megoldás.
- Hát akkor ezt meg is beszéltük. -zárta le röviden a beszélgetést.
- Igen, köszönök mindent.
- Jó éjt!
- Jó éjszakát. - Mondtam én is, majd visszasétáltam a szobámba.
Elkészültem lefekvéshez, majd mielőtt álomra hajtottam volna a fejem még telefonoztam kicsit. Nővérem írt: "Hiányozni fognak a puha ajkaid öcsi". Írta, rengeteg smiley jellel a végén. "A tieid is. Nővérkém" - Válaszoltam, szintén sok smileyval. "Egy búcsúpuszi?" - Jött pár perccel később, az újabb üzenet tőle. Nem válaszoltam, csak átsétáltam a szobájába. Meztelenül feküdt az ágyán, rám várt.
- Bezárod az ajtót? - kérdezte.
- Persze. - válaszoltam, majd leültem mellé az ágyra.
Hosszasan néztünk mélyen egymás szemébe. Majd szép lassan hajolni kezdtem felé, hogy az utolsó búcsúpuszinkat lebonyolítsuk. Az arcához hajoltam, majd ajkaimat az ajkaira tapasztottam. Finom volt és lágy, mint mindig. És izgató természetesen. Már húztam volna el az arcomat mikor finoman odasúgta:
- Hová sietsz? Élvezzük ki. Majd újra megcsókolt. Nyelvét lassan a számban éreztem. Éreztem, hogy a nyelvem után tapogat. Első igazi csókolózásom volt életemben, így tapasztalatlanul és félénken viszonoztam a nyelvcsapásokat. Majd megfogta kezem és kicsi, de formás mellére helyezte és masszíroztatni kezdte. Majd kezemet elengedve, rám bízta a masszírozást, ő felfedező útra indult és ellenőrizte, hogy vajon felizgultam-e. Természetesen a farkam már majd szétdurrant. Rámarkolt és boxeren keresztül finoman verni kezdte. Kezemmel otthagytam a mellét lassan a puncijához indultam. Bugyiján keresztül kezdtem el simogatni, de éreztem, hogy már tocsog a nedvességtől. Benyúltam a bugyija alá, ő pedig a boxerembe nyúlt. Egyre gyorsabban és hevesebben kezdtük el egymást izgatni. Ajkaink egy másodpercre sem eresztették egymást, egymáshoz simulva csak a nyelveinkkel játszottunk. Sok nyálunkat nem győztük nyelni és éreztem, hogy már az arcán folyik le. De nem foglalkoztunk semmivel, éreztem, hogy hamarosan elélvezek ezért felnyúltam a puncijába, hogy ő is közelebb kerüljön a fináléhoz. Felnyögött és teste megmerevedett. Most már egyre hevesebben és hangosabban nyögtünk egymás szájába, közel voltunk, hogy elélvezzünk.
- Nem bírom. - nyögtem a szájába.
- Állj fel.
Felálltam az ágy mellé, nővérem pedig az ágyon térdelve lehúzta a boxerem. Arcán láttam, hogy mindenhol nyálas. Kezével egy finom mozdulattal letörölte, madj a farkamra kente. Majd közel hajolt hozzá és egy nagy adaggal rácsorgatott, majd elmasszírozta rajta.
- Ezt szereted ugye? - kérdezte
- Isteni, ne hagyd abba kérlek. - válaszoltam miközben fejemmel a plafont bámultam.
Majd nővérem rámarkolt és finoman puszilgatni kezdte. A zacsimtól a makkomig. Majd mikor a tetejére ért, finoman a szájába csúsztatta. Tövig csúsztatta a nyelvén én pedig ahogy a végére ért felnyögtem.
- Nem bírom, jövök....
Ahogy kimondtam nővérem kikapta a szájából és hevesen verni kezdte. Két rántás lehetett és elélveztem. Csak úgy lövelt ki belőlem a geci, egyenesen a nővérem mellkasára és mellére. Annyira zavarban voltam, hogy miután elláttam őt zsebkendővel egy puszit adtam a szájára és kimentem a szobából...
Eltelt 5 év. Most mindketten Pesten élünk, mindketten egyedülállóak és mindketten hihetetlenül szexéhesen. Megbeszéltük a szabályokat. Csak szex, semmi más. Amikor ránk jön, amikor kedvünk van átmegyünk egymáshoz és lerendezzük. Ha kettesben vagyunk természetesen csókokkal köszöntjük egymást, de a család már úgy tudja, hogy erről leszoktunk. Jelenleg heti 1-2 alkalommal találkozunk, rendszerint nála. Ekkor általában már az ajtónyitás után egymásnak esünk. Legjobb dolog a nővéreddel szexelni, ugyanis ugyanazok a szokások, ugyanarra izgultok fel és többnyire ugyanazok a fétiseitek is. Szexeltünk már hármasban lánnyal, úgy, hogy természetesen a harmadik személy nem tudta, hogy testvérek vagyunk, így még izgatóbb volt. Volt, hogy egy fotelben ülve a barátját eljátszva néztem ahogy megdugják őt, de ugyanezt eljátszottunk fordítva is, hogy ő nézte ahogy egy lánnyal szexelek. Minden létező dolgot kipróbáltunk már szinte és nem tudjuk megunni. Természetesen érzelmektől szó sem lehet és nincs is. Nem vagyunk teljesen betegek, csak kicsit szexmániások. És hát miért ne? Senki nem tudja meg. Csak ti. Ti pedig nem tudjátok kik vagyunk :) (igaz történet)
Beküldő:Családban marad


Szextörténet ajánló:


Niki és Kriszta leszbi kalandjai 2.


Nikoletta elégedetten mosolyogva jött haza az iskolából.
– Bekerültem a tornacsapatba!– kiáltotta már az ajtóból.
Imádnivalóan nézett ki az iskolai egyenruhájában. A legtöbb anya túl hosszúra veszi a gyerekei egyenruháját, tudván hogy a gyerek bele fog nőni, de úgy véltem hogy Niki hosszú lábait vétek lenne elrejteni. Inkább minden évben veszek neki egy új egyenruhát, ami épp elég ho....

Nikaka első bulija


Nikoletta világ életében szép lánynak számított és mindig zsongtak körülötte a fiúk. Okos lány volt és 18 éves koráig mindössze egy barátja volt, akivel ő úgy gondolta élete végéig együtt marad. Természetesen az élet közbeszólt és Nikakát elhagyták egy vadabb lányért, ami nagy törést okozott benne, barátnői kaptak az alkalmon és rábeszélték, hogy éljen egy kicsit, legyen az a vonzó lány aki! Szol....

Szeretem a pasikat és szeretek dugni


Már régen érett bennem a gondolat, hogy valakivel megosszam a családi szex történetemet, így most rád esett a választásom, tudom, hogy végighallgatsz, és a történetemet felhasználod.
Tehát! Bár némelyik nő azt mondja, hogy kurva vagyok, de ebből, csak azaz igazság, hogy szeretem a pasikat és szeretek dugni. De, soha egyetlen fillért nem kértem, de ha adtak, elfogadtam. Így, nem volt nehéz a....

Nyitott házasság.


Sokan nincsenek tisztában a nyitott házasság fogalmával... A nyitott házasság, a laza kapcsi anyakönyvvezetővel vagy pappal szentesített változata. A nyitott házasság is valaha házasság volt, igazi szövetség, de félúton eltévedtünk a holtomiglan-holtodiglan felé vezető úton. Keresztúthoz érkeztetünk, a három útjelző tábla háromfelé mutatott. Nem fordultunk a válás irányába, túl nagy fájdalommal já....

Lilla karácsonyi ajándékot kap


Az érettségi után elhagytuk Vácot én leginkább a nőgyógyász közreműködését hiányoltam. Havonta egy alkalommal elvonatoztunk, Lilla egyre élénkebb lett, a városban az utat gyalog tettük meg ilyenkor már szótlan volt, szorította a kezemet. A rendelőben azonnal vetkőzött és felült az asztalra. Mellei libegése jelezte, mennyire türelmetlen.
- Jó napot kisasszony.
- Jó napot.
- Ho....

Szexfantázia és lábfétis


40-es korosztálya ellenére nagyon csinos. Néhány külső jellemzés: vörös, vállig érő haj, hatalmas, szexy ajkak, tökéletes alak. Mellei nem nagyok, viszont pont így tökéletesek.

A fantáziálásom vele nem is olyan rég kezdődött. Májusban egy kétnapos osztálykiránduláson vettünk részt, ahol a legizgatóbb jelenet este történt.

A bejött a szobánkba ellenőrizni minket (az éj....Szextörténet címkék

transzival | matur | toalett | dave | saját sperma |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.