Szexkapcsolatom a nővéremmel 2. Perverz Édeshármas


"Szexkapcsolatom a nővéremmel" posztomban leírtam a különös, de igaz kapcsolatom a nővéremmel. Abban az írásban megemlítettem, hogy már minden létező formációt kipróbáltunk. Az egyik ilyen volt, hogy egy lányt vettünk be harmadiknak, akinek nem mondtuk, hogy testvérek vagyunk. A leányzó nővérem egyik barátnője volt, aki engem nem ismert. Úgy adtuk be neki, hogy szimplán szexbarátok vagyunk. El is érkezett az előre lebeszélt péntek este. Munka után indultam nővérem lakásába. Kicsit késve érkeztem, munkából nehezen tudtam szabadulni. Mire odaértem már Niki barátnője ott volt, egy üveg bor kiséretében beszélgettek. Petra nővérem egy forró csókkal és öleléssel üdvözölt, mintha csak tényleg szexbarátok lennénk. Nikinek udvariasan bemutatkoztam, majd megkaptam a pohár boromat én is. Leültem nővérem mellé, aki combomra tette kezét és hozzám simult. Szolid beszélgetéssel kezdtük az estét, Niki munkája és élete felől érdeklődtem. Petra szinte csak hallgatott, hagyott minket kibontakozni, elvégre ő ismer mindkettőnket. Miközben én Nikivel beszélgettem Petra a combomat simogatta megállás nélkül és a nyakamat csókolgatta. Néha egy egy nagy csókot odanyomtam neki, ugyanis én már harcra kész állapotban voltam. A bor jobban fogyott a kelleténél, ezért nővérem leszaladt a boltba egy második üvegért. Nikivel kettesben maradtunk. Láttam rajta, hogy nyitott felém és láttam a csibészséget a szemében. Mellé ültem és tovább folytattuk a beszélgetést. Míg beszélt mélyen a szemébe néztem, amitől ő rendszerint zavarba jött.
- Megcsókolhatlak? - kérdeztem.
Nem válaszolt, csak egy mosollyal az arcán bólogatott. Közel hajoltam és finoman megcsókoltam. Rutinosnak tűnt, nyelvét rögtön vadul a számba dugta és vadul nyelvezni kezdtünk. Éreztem, hogy tetszik neki és kezd felizgulni, finoman sóhajtozott és mozgolódott. Szexin méretes mellére rámarkoltam és masszírozni kezdtem. Kezei melyek a combomat simogatták, a farkam felé indultak és nadrágon keresztül ő is simogatni kezdte. Begerjedtünk mindketten. A kanapén ültünk, de ekkor már nem bírtam magammal és a hátára döntöttem. Lábaival átkulcsolt, hogy az álló farkammal ruhán keresztül a punciját izgassam. Ajkaink egy másodpercre sem engedték el egymást, de ekkor benyitott a nővérem.
- Naa, látom indul a buli. Helyes helyes. - mondta.
Nikivel felültünk, megigazítottuk a ruhánkat és nekifeszültünk a második üveg bornak. Petra szorosan mellém ült ismét és kaptam tőle egy üdvözlő csókot. A kanapén elhelyezkedve most már mind a hárman közel voltunk egymáshoz, oldalamon a két lánnyal.
- Smároltatok már? - kérdeztem tőlük.
Egymásra néztek majd nevetni kezdtek.
- Igen, egyszer egy házibuliban. - mondta Petra nővérem.
- Megmutatjátok nekem? - kérdeztem izgatottan.
Választ nem kaptam, nem is akartam. Helyette a tettek következtek. A kanapén hátradőltem, átadtam a terepet a lányoknak. Finoman, nőiesen megérintették egymás arcát majd megcsókolták egymást. Finoman, visszafogottan kezdtek majd egyre jobban belelendültek. Szinte meg is feledkeztek rólam, én pedig nem akartam őket megzavarni. Vadul smároltak, nyelveik csak úgy csapkodták egymást. Egy-egy kezükkel megérintették egymás mellét. Abbahagyták a csókolózást és rám néztek. Két oldalról a nyakamat kezdték nyalogatni, hatalmas nyelvcsapásokkal. Majd a számhoz érkeztek. Elsőnek nővérem nyelvével játszottam, majd Niki következett. Amíg Nikivel smároltunk, Petra elkezdte kigombolni a nadrágom. Pár másodperc alatt a csupasz farkam ágaskodott előttük. Petra rá is kapott és egyből a szájába vette. Nikivel továbbra is megállás nélkül smároltunk. Petra otthagyva a farkam feljött a számhoz és odadugta a nyelvét a szánkhoz. Hármas csókolóztunk tovább, majd mindketten lementek a farkamhoz. Niki egy nagy adag nyálat csorgatott a makkomra, amit Petra kent el rajta. Szopni kezdtek két oldalról, isteni érzés volt. Rengeteg nyál volt a farkamon, folyt le a fenekemhez. Közben a lányokat vetkőztetni kezdtem. Mindkettejüket megszabadítottam a felsőjüktől és a melltartójuktól. Nővérem egy hatalmasat köpött Niki mellére, amit elkent rajta. A két cicijét kezelésbe vettük. Az egyiket én, a másikat Petra nyalogatta. Majd váltottunk és mentünk Petra cicijére. Nővérem hozzám hasonlóan imádta a sok nyálat. Ez volt a fétisünk. Ezért amíg nyaltuk a két cicijét, folyamatosan odacsorgatott kisebb nagyobb adag nyálakat.
- Most ti következtek. -mondtam. Átültem a fotelba és nézni kezdtem őket.
Niki a hátára döntöttem a nővéremet és nyalni kezdte a punciját. Petra eközben a mellét masszírozta és mélyen a szemembe nézett. Én a farkamat simogattam és néztem, hogy a nővéremet nyalják. Mélyen egymás szemébe néztünk hosszú percekig.
- Gyere, dugj meg. - mondta nekem.
Odamásztam és kertelés nélkül hatalmas farkamat egy mozdulattal bedugtam neki. Hatalmasat nyögött.
- Óó igen. Csináld. - mondogatta.
Niki az arcához kúszott és folyamatosan smároltak illetve a cicijét nyalta felváltva. Majd ráült, hogy a punciját izgassa. Én pedig csak basztam és basztam a nővérem, miközben azt néztem, hogy kényeztetik egymást.
Nővéremre ekkor rájött a pisilhetnék, ezért kiment a wc-re. Niki következett. Ültem a kanapén és mondtam neki, hogy üljön rám, velem szembe. Így is tett, hevesen, gyorsan lovagolni kezdett rajtam. Hatalmas mellei csak úgy ugráltak előttem. Petra is visszatért és mellénk ült. Smárolni kezdett velem, majd fölém állt és a punciját a számhoz nyomta. Hevesen nyaltam és ujjaztam, miközben Niki továbbra is lovagolt rajtam. Minden felállást és pozíciót kipróbáltunk, majd érkezett a finálé. Ahogy a pornófilmekben, a két lány letérdelt elém és tovább szopták a farkam. Nagyon be voltunk vadulva. A két lányt könnyesre szopattam, nehezen bírták a mélytorkozást. A farkamról csorgott le a nyáluk ami felváltva kaptak el egyszer egyszer a szájukkal.
-AHhhh jövök. - ordítottam szinte.
Petra ettől még jobban bevadult és még jobban nyálazta a farkam. Kivettem a kezükből a farkam, arcukat és nyelvüket egymás mellé nyomtam majd hatalmasat nyögve az arcukra és szájukba élveztem. Nikinek kicsit több jutott a gecimből, ezért Petra nyalni kezdte az arcáról.
- Csorgasd a szájába. -súgtam oda Petrának.
Nikin láttam, hogy meglepődött és aggódva nézett, de végül kinyitotta a száját. Petra egy hatalmas adag geci és nyál keveréket csorgatott Niki szájába.
- Ne nyeld le. - mondtam neki.
Bezárta a száját és rám nézett. Szinte várta az utasításaim .
- Csorgasd a cicidre. - mondtam.
Petra odahajolt a cicijéhez és ahogy Niki csorgatni kezdte, a szájával próbálta a legtöbbet elkapni.
- Smároljatok kicsit. - adtam a következő utasítást.
Ekkora Petra egy kis ellenállsára számítva határozottan megfogta Niki arcát, majd a szájában lévő gecis nyállal megcsókolta Nikit. Néztem ahogy a nyelveik játszanak és közben a sok geci folyik mindenfelé. Zsebkendőért nyúltam, majd mindkettejükről törölgetni kezdtem. Nevetgélni kezdtünk, részegek voltunk. Egyesével zuhanyozni indultunk, majd pedig mindenki ment a saját dolgára. Így telt hát el ez a Péntek este. Következő alkalommal talán azt is elmesélem, hogy hogy alakult a másik édeshármas, viszont akkor fiúval kiegészülve.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Gruppenben csaltam az asszonyt


Akadnak az életnek ritka pillanatai, amikor óriási pofont kapsz, azt hiszed, vége a világnak, de tévedsz: A világnak soha nincs vége. Újjáalakul folyamatosan. A mi világunk is folyamatosan alakul, csak elég bátornak kell lennünk ahhoz, hogy nyissunk a lehetőségeink felé. Ez egy kis történet arról, milyen közel is állnak a legmélyebb szakadékok a legmagasabb hegycsúcsokhoz

Késő este ....

Második műszak...


Harminchét éves ápolónő vagyok. A kórházi munkámon kívűl "maszekolást" is vállalok ami
főleg otthoni ápolást jelent. Szükség esetén családokhoz látogatok és vigyázok, illetve
ápolom a rászoruló családtagokat. Egy alkalommal egy korombeli nő fogadott fel, akinek a
fia lábsérülés miatt volt ágyhoz kötve. Az adott időben megjelentem, és megbeszéltük a
teendőket. ....

Faszverés és szopatás a munkahelyen


Szokásos reggeli teendők: lecuccolás, gép be, egy kis kávé és a napi hírek. Bevallom, mikor beérek a munkahelyemre, nem egyből a munkába vetem bele magam. Kell 10-20 perc, amíg ráhangolódok mindenre és ebbe beletartozik, az hogy elolvasom a főbb híreket, megnézek pár kedvenc oldalt.

Mostanában szoktam nézegetni az egyik hazai szexoldalt is. Kíváncsiság, titkos élvezkedés, valami ily....

Anyai örömök


Anya-lánya kapcsolat, tűz és víz.
Anyám mindig könnyedén vette a dolgokat, pörgött-forgott, valódi kis kikapós asszonyka.
Én rákoncentráltam az egyetemre, nem adják puszira (makkcsókra) a jogi diplomát.
- Jaj, ne görcsölj már folyton annyit, egy karrierista merev kiszáradt punci lesz belőled, akiből senki sem szerezhet magának örömet! - próbált a maga módján felrázni.
....

Remekül kezdődött ez az év


Unalmasnak ígérkezett a Szilveszter, sehova nem voltam hivatalos, de igazán kedvem sem volt menni sehova, egyedül a tüzijátékra voltam kíváncsi, ezért is jött kapóra egy barátom kérése, hogy ha nincs más dolgom, segítsek neki cipekedni. A Kodály köröndnél egy házibuliban ő lesz a DJ, ha úgy gondolom és nincs más dolgom, akkor maradhatok is ott, lesznek csajok, ital és a hangulat is remek lesz, his....

Orgia a suliban


A harmadikos középsulis osztálykiránduláson történt. Azt tudni kell, hogy osztályunkban a lányok kisebbségben voltak, mivel a suli műszaki beállítottságú, ezért érthető módon harc ment a csajokért. Mindenki előre kitervelte, hogy melyik lányt fogja lefektetni, de természetesen jó néhány osztálytársam számára ez végül is csak terv, álom maradt. Volt az osztályban egy kivételesen szép, mondhatni gyö....
Szextörténet címkék

a sznob | kis kurvám | partiba | szétkurtam | teso |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.