Remekül kezdődött ez az év


Unalmasnak ígérkezett a Szilveszter, sehova nem voltam hivatalos, de igazán kedvem sem volt menni sehova, egyedül a tüzijátékra voltam kíváncsi, ezért is jött kapóra egy barátom kérése, hogy ha nincs más dolgom, segítsek neki cipekedni. A Kodály köröndnél egy házibuliban ő lesz a DJ, ha úgy gondolom és nincs más dolgom, akkor maradhatok is ott, lesznek csajok, ital és a hangulat is remek lesz, hiszen a zenéről ő gondoskodik majd. Belementem és nem is bántam meg, a buli minden várakozásomat felülmúlta...

Este 11-ig csak lézengtem, bámultam a tömeget az ablakból. Rengeteg ember volt az Andrássy úton, óriási hangzavar, fejek gomolygó kavalkádja, de látnivaló igazán nem sok, meg is untam a bambulást hamar. Hanem egy kis szőke csibe, akit addig észre sem vettem, kivetette rám hálóját... A zene elég hangos volt ahhoz, hogy beszélgetni ne tudjunk, tehát a parketten próbáltunk meg mély benyomást tenni a másikra. Én csak tánctudásommal villoghattam, ellenben ő bevetette minden nőies csáberejét. Ruhája kellően szexi volt, miniszoknyáján a felvágás elől-középen szinte "koppanásig", dekoltázsa köldökig, melyből igéző mellek látványa tüzelte a már amúgy is felkorbácsolt fantáziámat, szemeimet nem tudtam levenni a már-már kivillanó bimbókról. Egy szál miniruha volt csak rajta melltartó nélkül, bimbóinak udvara mélyvörösen kacsingatott rám, kedvem lett volna ott helyben megrágcsálni, nyalogatni, szívni-szopogatni bimbóit. Farkam hosszú percek óta álldogált már, éreztem, az előnedv már átáztatta nadrágomat, ráadásul farkam helyzete nadrágomban kényelmetlen is volt. A lány meg tovább izgatott, tánc közben simogatta testét, rózsaszín, csillogó nyelvecskéjével látványosan nyalogatta ajkait, néha-néha, ráadásul egyre sűrűbben megsimogatta ágyékomat, elidőzve merevedésemen. Barátom - a DJ - látva kettősünket, elindított egy lassú számot... Egymásba ölelkezve lassúztunk, farkam állt, mint a cövek, tenyerembe izmos, formás popó simult, mellkasomon egy lihegő száj kereste mellbimbómat, melyet az ingen át kitapintani kevésnek érzett, szétgombolta köldökig és nyelvével izgatta... Közben kezével a félhomályba burkolózott szobában a farkamat masszírozta. Ujjait a szöveten átszivárgott nedvességel kente össze, majd arcomba mosolyogva tövig bekapva leszopogatta. Kénytelen voltam gatyámba nyúlva farkamat megigazítani, mert helyzete az egyre szűkebb helyen már nagyon kényelmetlen volt, közben ujjamat szándékosan összekentem és a szájába nyomtam, hogy ne csak lássam, hanem érezzem is ajkait, nyelvét. Farkamat tovább masszírozta, mikor már nem bírtam tovább, vadul megcsókoltam. Éreztem nyelve ízén, leheletén, hogy nem csak sima cigarettát szívott aznap este. Ezért volt hát olyan tüzes és nyílt a kicsike. A zeneszám végéig smároltunk, lihegtünk a másik szájába, nyeltük egymás nyálát. És hirtelen elérkezett az ÉJFÉL!


2002. JANUÁR 1.!!!

Pezsgős koccintás, puszilkodás, jókívánságok... Vele csókot váltottam, koccintottuk, majd a fülembe súgta, hogy a neve Sára(*) és nincs rajta bugyi(!!!) és most kimegy a mosdóba. Búcsúzásul még jól megszorította a makkomat. Gondoltam, itt mese nincs, ez invitálás volt, 10-15 másodperc múltán mentem utána. A mosdó ajtaját viszont nem tudtam kinyitni! Bezárta volna? Inkább úgy tűnt, hogy csak egy vetemedett ajtóval van dolgom - kicsit megtoltam... Kiderült, mégiscsak zárva lehetett, mert odabent egy kis izzó arcú tündér ült a WC-tetején (letolt nadrág/harisnya/bugyogó) és az előtte álló fickót éppen megpróbálta felfújni. De az is lehet, hogy leszívni... Mindenesetre nagyon lelkes volt, ez látszott is, hallatszott is. Nyögött, morgott, cuppogott, de belépőm eléggé megzavarhatta, mert rögtön abba akarta hagyni áldásos tevékenységet, de a srác visszanyomta a fejét, szinte tövig ráhúzta a farkára, a kiscsaj szinte fuldoklott, szemei kidülledtek, de nem ellenkezett tovább, megadta magát a helyzetnek és tovább szopott, de talán még lelkesebben, mint előtte. A srác sem idegesítette magát nagyon jelenlétem miatt, azt ajánlotta, végezzem nyugodtan a dolgomat, ott a mosdókagyló, pisáljak abba... Nem akartam megfutamodni, sőt még az is eszembe jutott, hogy utána engem is leszophatna az a lelkes kis oboaművész, ezért a vízcsaphoz álltam és megpróbáltam pisilni, de erekcióm miatt nem igazán sikerült. (Férfitársaim tudják, miről is van szó.)

Próbáltam-próbálkoztam, de nem, hogy csillapodott volna a nyomás, hanem a hangoktól és a látványtól még jobban begerjedtem. A WC-kagyló és a mosdó közvetlenül egymás mellett voltak, így jól láttam mindkettőjüket... A srác a kiscsaj mellbimbóját csavargatta-csipkedte, néhány erősebb mozdulattól a kis szopós buksza felnyögött, de úgy tűnt, inkább tetszik neki, mint sem, közben pedig keze a lábai között matatott, simogatta magát, majd - és ettől majdnem szélütést kaptam - ujjait vadul betolta magának, szerintem nem először és iszonyú gyors és határozott mozdulatokkal baszta magát velük. Éreztem, hogy lüktet markomban a faszom, egy-két rántás elegendő lenne... A kis ribanc meg egyre vadabbul szopja a neki jutott rudat és közben - Ó, CSAK DUGNÁM A SZÁDBA, TE KIS KURVA! - az én faszomat bámulja! Úgy döntöttem, hogy kimegyek és amikor végeztek, megpróbálom én is befogni a csajt. Már indultam dolgavégezetlenül kifelé amikor a csaj elélvezett... Lábait balkezén összeszorította, remegett a teste, vonaglott és nyöszörgött, szerintem sikoltozni is akart de nem sikerült neki, mert a faszt egy pillanatra sem vette ki a szájából, sőt az addig tétlen jobbjával szopás közben verni is kezdte, igen vadul, gyorsan. És közben egyre csak élvezett!

Szemei lecsukva, egész teste rázkódott, izzott, verte saját szájába partnere faszát, közben meg az állára folyt a nyála! Ez volt az a pillanat, amikor a hapsi is elélvezett, amit a kiscsaj fuldokolva-morogva fogadott. Nyelte, csak nyelte a sok gecit, de a fickó nem hagyta neki, vagy csak nem volt megelégedve a teljesítményével, mert kirántotta a szájából és saját kezűleg verte a maradék magot a lány arcára, hajába. A csaj újból rákezdte a lába között, vadul verte a csiklóját, teste remegett, nyüszítve, hörögve elélvezett újból, szemei résnyire nyitva, de láthatóan kifordulva, és közben a másik kezével az arcán keni szét és a nyakára, dekoltázsára dörzsöli be a csillogó anyagot.


ATYÁM! EZ A CSAJ AZTÁN TUD ÉLVEZNI!

Az agyam lüktetett, makkom majdnem szétdurrant - kimenekültem! És mindez kb. 1-2 percig tartott, pont a végére csöppentem bele. (Leírni sokkal több időbe tellett.)

De hol van az én bugyi nélküli párom?! Hamar ide vele, úgy meg szopatom, hogy elájul! Körbejártam a lakást, de sehol sem találtam, hát visszamentem a táncolók közé. DJ barátommal beszélgettem kicsit, amikor az egyik táncoló csaj fölrúgta az egyik hangszórót. Komolyabb sérülést nem szenvedett, de a front-oldali borítása összetört. A hangdobozé, nem a csajé! Barátom kért, hogy ne tévesszem az eléggé ittas kislányt szem elől, a buli végén behajtja rajta a kárösszeget. Nem volt nehéz dolgom, nem ment az sehova, partnerével táncolt, közben pedig rendületlenül pezsgőzött tovább. Elég rendesen be volt már csípve, ha a hapsija nem lett volna vele, többször elesett volna. Mindketten eléggé fel voltak már srófolva, a kiscsaj erősen felizgult látványt nyújtott, szinte kikezdett a fiúval ott a táncolók között. Kicsit irigyeltem is a fickót, szerencsés flótás, neki biztosan összejön még ma valami, az én ügyem kimenetele viszont eléggé kétesélyes még.

A csaj nem az a kifejezetten bombázó típus, inkább bájos, de látszik, megvan mindene: szép arc, kellemes látványú száj, elég nagy, de nem túl nagy mellek, formás fenék, remek mozgás. Ha hibát keresnék benne, akkor az orrát és a csípőjét mondanám csak. Orra olyan törökös, csípője kicsit kiszélesedett. Ja, volt még egy kellemetlen tulajdonsága: Nem az enyém! A sminkje eléggé érdekes, szemhéja, halántéka, sőt, még a haja is csillogó kencével van kikenve, de jó vastagon. Az összbenyomás így sem rossz. Kicsit kurvásra sikeredett a sminkje, de nem túl durván. Őket figyeltem, de főleg a lány száját... Olyan jófajta hullámos ajkai voltak, elég széles szájjal, hogy jól tudjon szopni. Biztos jól tud szopni! Ilyen perverz gondolataim voltak végig...


A FRANCBA! HOL AZ ÉN SZŐKE TÜNDÉREM?

Ideje lenne a tettek mezejére lépni! Elindultam megkeresni, illene egy rövid fürdőszobai orgiát csapni vele... Vagy azzal a remekül élvező-élvezkedő másik lánnyal... Hátha van rám pár perce...


FEGYVEREM TÖLTVE! GYERÜNK! VADÁSZATRA FEL!

Azt ugyan nem láttam sehol, de amíg azt kerestem, ezek eltűntek a teremből. Gyorsan utánuk eredtem, de csak levegőzni mentek ki a bérház körfolyosójára. A srác már befelé jött, amikor a lakás ajtajában összefutottam vele, elég idegesnek tűnt, inkább nem szólítottam meg, hogy miként gondolják a kártérítést? Kimentem a lakásból én is. Rágyújtottam, leginkább alibiből. A kiscsaj nem messze onnan a falnál guggolt és kezdett eldőlni. Odamentem és felnyaláboltam. Mondta, adjak a cigimből egy slukkot. Adtam. Úgy szívta, hogy három slukkal elszívta a felét. De fel is kavarodhatott a gyomra, mert közölte, hogy hánynia kell! Ej, kislány, le ne hányj!! Elvezettem a melléklépcsőhöz, ott leültettem a lépcsőkre. Ha el nem kapom, úgy hanyattdobja magát, hogy a koponyája biztos beszakad. Eléggé kiütötte magát, az már szent igaz! Próbáltam valahogy a fal mellé vonszolni, hogy annak nekitámasszam, de eleve kudarcra voltam ítélve: teljesen elhagyta magát, ráadásul ő ült én pedig guggolva próbáltam a hóna alá nyúlva felnyalábolni.

Nem volt testes csaj és én sem vagyok egy nyápic legény, de nem bírtam vele. Miközben ott bírkóztunk, a kigomboltan maradt ingem alá bújva beleharapott a mellbimbómba, de olyan erősen, hogy felkiáltottam! A kis ribanc! Rögtön visszahozta merevedésemet, amit az elmúlt percekben elfelejtettem teljesen. Rögtön észre is vette, ami nem volt nehéz, mert szoros ölelésünkben a hasának-mellének nyomódott egyre nagyobb faszom. Kiderült, jobban észnél van, mint azt mutatja, inkább csak elhagyta magát, mert úgy megmarkolta faszomat, hogy felszisszentem! Ez a kis nimfa úgy látszik, ilyen vad dolgokhoz szokott! És a fülembe liheg: - Gyere, basszál meg!

És bekapja az egész fülemet! JÉZUSOM! SZOPJA A FÜLEMET! Azt akarod, hogy megbasszalak, te kis ringyó?! Megkapod, ne félj! Már nem érdekelt semmi, bevadultam tőle teljesen, de úgy látszott, ez volt rá igazán hatással, lihegett, nyöszörgött a kis édes. Húztam, téptem lefelé nadrágját, de sehogy nem boldogultam vele. Se gomb, se zippzár. Szerencsémre ő is ott volt és könnyedén megszabadult tőle: csak kikötötte a zsinórját! Letéptem róla, de a vádlijánál megakadtam vele. AFFENE! Jó lesz úgy is! Harisnya, átnedvesedett csipkebugyi ugyanoda került! Ő közben remekül hanyattfeküdt a lépcsőkön, én lábait a vállamra támasztottam és kis fazonra borotvált pinájába próbáltam behatolni, amit ő kis sóhajokkal, nyögdécseléssel üdvözölt. Emelgette csípőjét, járatta, tekergette fenekét, faszomat saját kezűleg igazgatta befelé, közben rutinosan verte is kicsit, makkomat csiklójához dörzsölve ingerelte magát és közben szopogatta ujjamat, amit számomra is váratlanul, talán a szőke csibe ujjszopós mutatványára emlékezve a szájába nyomtam, de mindezek ellenére nem jártam eredménnyel, nem fértem hozzá rendesen, éppen csak a makkomat tudtam neki bedugni. Nagyon kellemes puncija volt, meleg, selymes, szoros. De semmiképpen nem tudtam beljebb hatolni, pedig éreztem, ő is rendesen be van nedvesedve, gondolom, a táncpartnere készítette így elő nekem a terepet, ahogyan ott vonaglottak a táncolók között, jól felizgathatták egymást.


TE JÓ ÉG! A HAPSI!

Itt cselekedni kell, bármikor megjelenhet, de szerencsére itt alig van fény és még csak hangosak sem vagyunk. Nem volt idő semmire, se további vetkőztetésre, se pozícióváltásra, ezért - és a már átélt izgalmak (a szőke csibe) és a látvány (fürdőszoba), na meg az eddigi lépcsőházi események hatására - úgy döntöttem, hogy nem gondolok senki másra csak magamra! Fölétérdeltem, bal kezemmel fejét megemeltem és jobbommal meredt, csillogó makkú, kőkemény faszomat a szájához nyomtam. Ő engedelmesen, már-már reflexszerűen tátotta nagyra a száját és egy nagyon aranyos nyögéssel benyelte az egészet, de majdnem tövig ám! Büszke lehetek magamra, mert a vastagságával kicsit meggyűlt a baja, ugyanis alig fért be a szájába! Pedig, mint megjegyeztem korábban, nem az a szűkszájú típus... Elkezdtem verni a szájába, de nem nagyon reagált semmiféle módon... A szájában hagytam és próbáltam kigombolni ruháján a felső gombokat, hogy melleihez férkőzzek, de nem igazán sikerült, tulajdonképpen a felső 3-4 gombot leszakítottam, hallottam is az anyag reccsenését, de csalódnom kellett, mert nem is volt tovább gomb rajta, ezért inkább felhúztam ruháját, blúzát, melltartóját a nyakába és elkezdtem izgatni melleit...

Rendkívül izgató mellekkel találkoztam! Kedvem lett volna teljesen lemezteleníteni, de hideg is volt és túl sok idővel sem rendelkeztünk. Markolásztam melleit, főleg a jobbat, az feszesebbnek tűnt, a bal kicsit meg volt ereszkedve. Tehát jobbkezes a lány... Mintha csapott volna egyet a makkomon a nyelvével... Kezdetnek nem rossz! Eszembe jutott a fürdőszobai jelenet és jól megsündörgettem egyre keményebb mellbimbóját ujjaim között... Na, erre tért igazán magához! Gondolom, kicsit fájt is neki csípésem, mert megharapta faszomat, de mert szinte tövig a szájába toltam, csak a szárát haraphatta meg. De legalább beindult rendesen! Jobb kezével (UGYE MONDTAM, HOGY JOBBKEZES!?) marokra kapta és verte-szopta izzó faszomat. Hogy ne unatkozzon, másik kezét a lábai közé vezettem, kicsit ott mozgattam középső ujját, de nem kellett sok biztatás, egyre vadabbul maszturbált és közben szopott, mint a kisangyal, verte a saját szájába, én pedig a mellbimbóit gyúrtam-gyömöszöltem. Teljesen lekoppintottam a fürdőszobai jelenetet...

Ha az a lány élvezni tudott, akkor ez szopni tud! Ahogy az meg van írva: bőséges nyállal, mélyen, gyors kézmozdulatokkal. Nekem amúgy sem sok kellett, na meg ő is nagyon ügyes volt, így éreztem, rögtön végem, amikor valaki elindult lefelé a harmadikról... Mi az elsőn voltunk. Megijedtem! Biztos a krapek keresi, szeretné az is megkapni a csajt, ami több okból is érthető! Gondolom, ezt nem kell részleteznem! De ha mégis, akkor íme:
1. Együtt táncoltak egész este, és nem is akárhogyan!
2. A kiscsaj jól felizgatta a faszikámat, ami már önmaga fél ígéret!

Én, mint mondtam, nem vagyok egy gyenge alkat, az a fickó meg nem tűnik sem boxolónak, sem kung-fu bajnoknak, de valamiért veszélyes benyomást kelt, ezért úgy gondoltam, hagyom a fenébe a dolgot, majd megkeresem a táncosomat vagy a "nagyélvező" lányt egy fürdőszoba-zsúrra szóló ajánlattal, de mikor kihúztam faszomat ajkai közül, a lány nagy cuppogással engedte csak el, nyafogni kezdett:

- Nanti! Ne menj el! Add vissza! Szopass meg! Le akarom nyelni!

(Mi az, hogy "Nanti"? - Nándi lenne? Vagy inkább Anti? Szerintem nem is magyarul mondta. Olyan franciásnak hangzott... Nem az utolsó három szó!!! A legelső!)

Nem is az ajánlat miatt, hanem inkább, hogy elcsendesítsem, visszatoltam a szájába... Újból szopni kezdett, méghozzá nagyon lelkesen és ügyesen! Éreztem, hogy nagy örömöt okoztam neki azzal, hogy visszatértem hozzá és folytathatja élvezkedését faszomon. Ez a lány nagyon jól tud és ami nagyon fontos, nagyon szeret is szopni! Izgatottsága nagyon szívből jövő volt, lelkesedését sóhajai, nyögdécselései jelezték vissza nekem. Ezek a kísérőhangok nagy hatással voltak rám, ilyen vadul szopó lánnyal még nem volt dolgom... S mindezek mellé olyan gyorsan verte, hogy már szinte fájt... Éreztem maszturbáló baljának egyre gyorsuló mozgását, csavargattam bimbóit. Hangosan szopott, cuppogása már-már csattogás volt, mikor éreztem, két-három pillanat múlva végem, a fülébe nyaltam és azt mondtam: "Siess, jön valaki!" Úgy a szájába vertem, hogy még most is izzadok bele! Én sem tudtam volna jobban! Hangosan nyögött közben, na meg talán én is, spriccelő gecimet fuldokolva nyelte, de mivel egész este csak termeltem, nem bírt a mennyiséggel, folyt a száján kifelé, csillogott az arcán. Makkommal kentem szét, jutott a szemhéjára is, az orrára is, kevés a haja tövére is, de lefolyt az állára, nyakára belőle elég sok.

Remekül kiegészítettem csillogó sminkjét, mostmár igazán kurvás benyomást keltett, de egyáltalán nem nézett ki rosszul, az összkép nagyon is izgató volt! Az egész arca spermámtól fénylett. Piszok nagyot és sokat élveztem. Ő meg szegény, aléltan feküdt ott, bágyadtan mosolyogva nyaldosta édes kis nyelvével az ajkain és a szája közelében szétkenődött gecimet. Szemei, fogai csillogtak a félhomályban: fogain spermám csillogott, szemeinek sarkában könnyharmat gyöngyözött. Megsimogattam haját és megkérdeztem, miért könnyezik? Csak két szót sóhajtott vissza: - Szeretlek! Köszönöm!

Ó, mennyire szerettem akkor, hiszen óriási örömben részesített engem és olyan bájoska volt utána is. Szegénykém! Ha volt is orgazmusa, nem lehetett valami nagy. Kedvem cseppet sem lankadt, úgy éreztem, tudnám még folytatni, egy alkalommal egyébként is bírom kétszer is egyhuzamban, most meg főleg föl voltak érzékeim korbácsolva, egy ilyen lelkesen szopni tudó lány látványa és társasága mindenképpen stimuláló dolog, de nem folytathattam, mert mennem kellett.


HOPPÁ! MIÉRT IS?

Teljesen megfeledkeztem a fickóról, aki közben látótávolságra ért, legalábbis én már láttam a lábait a lépcsőfordulóban, de ő nem láthatott meg még minket, mert olyan sötét helyen voltunk. De még ott is, kb. 6-8 méterrel fölöttünk diszkréten köhögött, csoszogott, nem akart megzavarni egy szerelmeskedő párost. A hülye! Biztos vagyok benne, hogy nem is sejtette, ki az akit nem akart megzavarni! Akkor még nem tudta... Farkam megtöröltem a lány blúzába, adtam egy szűzies puszit az ajkára, erre válaszul felült, meg akart csókolni, de más jött ki a dologból: nem nyelte le az összes spermámat, elég jelentős mennyiség maradt a szájában (pedig tudom, hogy nyelte, mert éreztem, hallottam!), az bugyogott kifelé. A szájából kifolyó sperma az állára, onnan a ruhájára és a mellére folyt. A kiszivárgott-kinyomott anyag maradékát ruhájába törölte, utána kinyilvánította véleményét: - Finom volt! Köszönöm, majd egy elégedett sóhajjal visszafeküdt a lépcsőkre.

Búcsúzóul megcsókoltam a száját még, majd gyorsan felkeltem és angolosan távoztam onnan, pedig szívesen maradtam volna még, mert nagyon kívántam szeretkezni ezzel a csodálatos lánnyal! Szerettem volna viszonozni, amit tőle kaptam! A FRANCBA! Annyira szívesen megkúrtam, szétbasztam volna! De mennem kellett! A fickó közben odaért, még hallottam egy elég érdekesnek induló párbeszéd első mondatait:
- Ivett(*)? Te vagy az?
- Kedvesem! Hol voltál?...
- A kabátodat hoztam...
- Gyere leszoplak téged is... Gyere, basszál meg!... Basszon meg végre valaki!
- Hülye kis picsa vagy!... Öltözz föl, mert megfázol! Gyere, hazamegyünk!"

Gondoltam, megvárom, mi lesz a dologból, a fickó kihasználja-e az alkalmat, de csalódnom kellett férfitársamban! Az egyedüli cselekmény - a hangokból ítélve - az öltöztetés volt. Vagy nem volt gusztusa a dologhoz, vagy impotens volt, vagy ami a legvalószinűbb, a barátja volt!!! HŰHA! Akkor mi jól felszarvaztuk a srácot! Tűnés innen! Az egész eset 6-8 percig ha tartott, de azóta sem tudom feledni.

Ennyi az én Újévi kalandom.

A történeti hűség kedvéért még elmondom, hogyan folytatódot ez a nem mindennapi Szilveszter: A buliba visszatérve megtaláltam a szőke csibét, kivonultam vele a mosdóba. Gyorsan kiderült, hogy valóban nincs rajta bugyi. Sőt! Egyetlen miniruháján kívül más ruhadarabot nem is viselt! Ruháját felhúztam kicsit és szemügyre vettem tükörsimára borotvált punciját. Igéző volt a látvány! Arra gondoltam, hogy végre kefélhetek is ma este egyet, mikor észrevettem, hogy a vénuszdombja csupa rászáradt sperma! Valahogy el is ment a kedvem az aktustól. De egy kis orális huncutkodásra ő is kaphatónak tűnt, tehát megpróbáltam őt is megszopatni, de olyan kába volt, hogy elaludt a WC tetején ülve. Farkammal a szájában. Vagy nagyon berugott, vagy nagyon beszívott. Kitámogattam onnan és leültettem egy ágyféleségre. Úgy látszik, ilyen lesz a mai estém: egész éjjel magatehetetlen csajokat fogok cipelni! Mentem vissza a WC-be, mert már nagyon kellett hugyoznom, amikor szembetaláltam magam az élvezkedő tündérrel.

Ő is felismert engem, láttam, felcsillant a szeme, megnyálazta ajkait. Ebből értenem kellett... Megfogtam kezét és húztam magam után, de nem nagyon akart jönni, de csak addig tartott ellenkezése, míg felismerte, hova is tartunk. Mosolyogva jött utánam! A fürdőszobában kitámasztottam az ajtót, nekem nem kellenek szemtanúk! és heves smárolásba fogtunk. Teljesen fel voltam izgulva, nem érdekelt az sem, hogy korábban láttam más spermáját a szájában, csókoltam vadul. Farkam keményen állt, vörös feje kikandikált sliccemen, az előző "csibeszállításnál" nem volt módom rendesen elcsomagolni szerszámomat, nyitott sliccel vezettem ki a beszívott csajt a mosdóból. Élvezkedő párom elémtérdelt, furcsa módon csillogó gatyámat (! Erről majd később...) bokáig tolta és nyalni kezdte farkamat, mint egy fagylaltot. Remegő hangon kértem, hogy kapja már be, ne nyalogassa, de ő csak annyit mondott, hogy imádja nyalni a FASZlaltot!


Ó, A KIS RIBANC!

Kezembe kaptam faszomat és az ajkai közé toltam. Nem ellenkezett, hanem lendületesen szopni kezdett, de 1-2 perc után rájöttem, hogy ez a lány meg sem közelíti a lépcsőházi csajt. Lelkesnek lelkes ugyan, de nagyon ügyetlenke, szopástudománya kimerül a szimpla oboázásnál. Nem nyálazza be rendesen, szinte szikrázik a faszom, olyan száraz, ráadásul fogai végigkaristolják a szárát minden mozdulatánál. Szóltam neki, hogy nyálazza vastagon be, úgy szopja, de azt mondta, hogy az előbb szívott el egy jointot és teljesen kiszáradt a szája tőle. Felhúztam magamhoz és megcsókoltam, éreztem a fű ízét a nyelvén. Saját nyálamat kölcsönöztem a szopáshoz neki, tulajdonképpen kiszívta nyálamat a számból, ami nagy hatással volt rá is és rám is. Ezt még többször elismételtük, saját nyálammal szopta faszomat, de legalább így már számomra is elviselhetőbb volt fuvolázása. Viszont míg ez szopogatta dákómat, én végig az Ivett(*) nevű lányra gondoltam, arra az édes, aranyos, szopós szájára... És így legalább volt egy kis kellemes érzésem is.

Mikor meguntam hiábavaló kísérletezgetését, fölállítottam, letoltam nadráját és bugyogóját bokáig, ezeket ő rugta le magáról teljesen, a harisnyától előző találkozásunk óta már megszabadult valahol, és a kádhoz vezettem. Ő értett mindent szavak nélkül is. Gyors mozdulattal lekapta magáról maradék ruháját, immár teljesen meztelenül lépett a kádhoz. Terpeszben mélyen előrehajolt, popóját kinyomva pucsított és én bevezettem izzó dorongomat lucskos pinájába. Szeretek hosszasan szeretkezni, de nem ennek volt az ideje! Vadul baszni kezdtem, de tényleg vadul és tényleg baszni! Akkorákat löktem rajta, hogy majdnem a kádba fejelt! Szegényke! Azt hiszem, eleinte fájhatott is kicsit neki, mert lökéseimnél kicsiket nyüszítgetett, de lassan belejött ő is és hasonló vehemenciával verte fenekét ágyékomhoz. Nincs mit szépíteni a dolgon, basztunk, mint a kutyák, egyre jobban lihege, izzadva. Éreztem, közeleg orgazmusom, de nem akartam még elélvezni, mert ismét át akartam élni az ő orgazmusát, mert azt látni korábban gyönyörű volt, érezni csodálatos lehet! Fogaim összeszorítva basztam tovább.

Jobb kezemmel mellét simogattam, majd hirtelen a bimbóba csíptem, összeszorítottam és rángatni kezdtem. Most aztán igazán megvadult! Megéreztem farkamnál matató kezét, ahogy saját csiklóját verte-veregette. Kis idő múlva valami furcsa hangot hallottam. Mi lehet ez? Talán a boiler? De nem! Partnerem torkából tört elő a vinnyogó hang, mely egyre magasabb regiszterekbe szárnyalt. A seggét már nem csak hátrafelé lökdöste, hanem vadul csavargatta is. Olyan csípőmozgást végzett, mint a török hastáncosnők. Teljesen bevadult, éreztem hüvelyének lüktetését, hangja már-már sikoly volt, majd hirtelen elmélyült, egy pillanatra elhallgatott, majd hirtelen szinte kiabálva élvezett el. Hüvelyéből szinte ömlött ki a nedv, vad mozdulatokkal verte fenekét hozzám, fröcsköltük szét gyönyörének nedveit, mikor éreztem, el fogok élvezni. Ki akartam húzni belőle, hogy nehogy valami meggondolatlanságot kövessek el - mert óvszert nem húztam fel - de nem hagyta! Kezével hátranyúlt, combomba kapaszkodva magához szorított és vadul vergődött lüktető faszomon. Hüvelye szinte szívta-szopta faszomat, itt már nem volt megállás! Olyan elemi erővel élveztem el, hogy remegett minden végtagom, magam előtt láttam, hogy spermám méhszáját locsolja.

Hüvelye ismét hullámzásba kezdett, éreztem, ismét orgazmusa volt, melyet eltitkolni sem tudott volna, mert nyögései elárulták. Már megkönnyebülve lassan mozogtam tovább, ő teljesen elcsendesedett, azt gondoltam, készen van teljesen, mikor eltávolodott tőlem, lankadó faszom lassan kicsusszant belőle, utat adva a visszafolyó spermának. A kád peremére ült széttett lábakkal és a kifolyó spermát tenyerével szétdörzsölte a punciján, belekenve a szőrébe. Igazán kiadósat élveztem, az ő gyönyöre is csodás volt, de azt gondolni, hogy neki ennyi elegendő, hülyeség volt! Tovább simogatta magát, jól láttam, hogy csiklóját két ujja közé csippentette és csavargatta, mint korábban én a mellbimbóját. Elkapta lógó fejű farkamat és a szájához emelte. Most értettem meg, miért szereti úgy nyalogatni! Rózsaszín nyelvecskéjével tisztára nyalogatta szerszámomat, még a zacskó alatt is körbenyalta, s közben csak maszturbált tovább. Sajnos, újabb erekciót összehozni nem tudtam, csak kettőre vagyok hitelesítve, a harmadikra várni kell, de őt ez nem zavarta, amennyi keménység még farkamban volt az elegendőnek bizonyult ahoz, hogy asszisztáljak élvezkedéséhez. Szopogatta farkamat, közben tovább maszturbált gecis ujjacskáival. Simogattam arcát, haját, de lassan unni kezdtem már a dolgot, mikor végre ismét elélvezett. Ez már közel sem volt az a frenetikus orgazmus, mint az előzőek, ez csak olyan levezetőgyakorlat volt, de jó volt látni ezt is, kipirult arcát, elbágyadt mosolyát. Szinte beleszerettem ebbe a lányba, hiszen olyan édesen tud élvezkedni!

Szótlanul rendbeszedtük magunkat és elhagytuk a helyiséget. Odakint aztán nagyon meglepődtem! Négy lány is várt a mosdóra! Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de mintha kettőnek elismerést láttam volna az arcán... Ezek mind tudták, mi folyik odabent, bár szerintem ki nem hallatszott semmi, a bömbölő zene minden más hangot elnyomott! Sebaj! Egyszer van ÚJÉV egy évben! Búcsúzóul még megkérdeztem a nevét, azt mondta, a neve Kriszti(*), majd megpuszilta arcomat, megszorította kezemet, rám mosolygott és eltűnt a homályban.

Sokat gondolok ezekre a lányokra azóta is, legfőképp egyikükre... Szerintetek melyikük az? Az tippelt helyesen aki az lépcsőházi lányra tippelt. Egyikük élvezkedni tud nagyon, másikuk szopni, de mégis, az Ivett(*) volt a csúcs!! Nem tudom, miért. Talán, mert nem volt egyedül a buliban és mégis megtette velem. És mert örömkönnyeket hullajtott...

A történtekre büszke sem vagyok, de szégyellni sem szégyellem! Mielőtt az a vád érne, hogy kihasználtam részegségét, jó ha tudjátok: az a lány nem volt magatehetetlen, nagyon is magánál volt, tudta, hogy én nem a barátja vagyok, mégis megtette. Egyáltalán nem nézett ki annak a könnyen megszerezhető nőnek, aki lefekszik fűvel-fával, inkább egy zárkózott egyetemistának néztem. Hogy mégis ilyen vad kalandba bocsájtkozott? Én csak hálás vagyok neki. Hajnalban kerestem még a buliban, de szerintem már elmentek onnan, így én is leléptem. Fogalmam sincs, mi lett a hangszóróval... De nem is érdekel!

Szívesen találkoznék ismét azzal a lépcsőházi lánnyal. Szívesen olvasnám véleményeteket erről az esetről. És ha valaki tudja, ki volt az a lány, feltétlenül írja meg! Ott, a buli hajnalán még érdeklődtem óvatosan felőle, de akiket én kérdeztem, azok őt nem ismerték, csak tippjeik voltak. Páran azt mondták, hogy építészhallgató, de igazán biztosat senki sem tudott. Volt ott egy másik lány is hasonló, csillogó sminkben, szerintem ők ismerték egymást, nagyon egyforma volt a sminkjük, valószínleg egy baráti körbe tartoznak, nála kellett volna érdeklődnöm, de pont tőle nem mertem kérdezni semmit. Most már bánom...

Pedig már én is a baráti köréhez tartozom... Ugyanis az ingem, a hasam, a nadrágom eleje, a farkam meg a szőröm tele volt azzal a csillogó anyaggal... Jól ki lettem én is sminkelve!
Szextörténet ajánló:


A húgom szüzessége


A szüleimmel minden évben a Balatonnál nyaraltunk, de amikor betöltöttem a 18-at, úgy gondolták, nagykorúságom megünneplésére külföldre utazunk. Az úti cél Velence volt, én pedig nem gondoltam, hogy milyen fantasztikus ajándékot fogok kapni.
Velence maga volt a mennyország, bár akkoriban nem volt barátnőm, szóval nem éreztem magam felhőtlenül, ráadásul az olasz nők sem az igaziak.
Eg....

Őszinteség


A barátnőm panaszkodott, hogy egyre unalmasabb férjével a szex. Értetlenül végighallgattam monológját, aztán megkérdezte:

- Nálatok is ellaposodott a szex?

- Nem. – válaszoltam.

- Hogyan lehetséges ez? Miért nem vagy őszinte? – kérdezte.

- Az vagyok. –feleltem.

- Mi mindig arra törekszünk, hogy minél izgalmasabbá tegyük egy....

Vacsora után megbaszlak


Ha izgató fantáziálásról van szó, én egy megtörtént eseményt szoktam újra és újra felidézni: azt, amikor a kettővel ezelőtti pasimmal összejöttem. A vele való kapcsolatom teljesen megváltoztatta az intimitásról és a szexről való látásmódomat. (Egyébként nem is a szex miatt szakítottunk, de ez már egy másik történet.)

Valahogy így történt: már elég régóta nézegettük egymást, lehetett....

Marie kiveri nekem


Jeff lassan ébredt fel. Félig-meddig hallotta anyja hangját a másik szobából. Ahogy az álom köde kitisztult, rájött, hogy a nő telefonon beszél valakivel.

- Ez a második nap, hogy nem engedem iskolába. Azon gondolkodom, hogy orvoshoz kellene-e vinnem.

“Nem. Nem kellene. Nem vagyok olyan beteg.” - gondolta Jeff a beszélgetés szünetében.

- Azt mondja, hog....

Egy párcsere igaz története


Mi egy 40-es házaspár vagyunk,és több mint 20 éve boldog házasságban élünk. Talán azon kevesek közé tartozunk, akik mindent őszintén megtudnak beszélni,és igyekszünk is meghallani, ha egyikünk vagy a másikunk vágyik valamire. Mégis meglepetéssel szembesültem, amikor kb. 8 éve a férjem felvetette, a párcsere gondolatát. Őszintén megmondva én rögtön elutasító választ adtam, és mivel a mi szexuális é....

Pornó mese


Pontosan nem tudod megállapítani, hogy hol lehetsz. Egy bérház pincéjére hasonlít a helység, ahol fogva vagy tartva. Alacsony a mennyezet, félhomály van, de nincs hideg. A kis terem közepén egy szék, mellette egy asztal, azon egy lámpa van. Gyenge a fénye.

Lépteket hallasz. Három emberét. Az egyik cipője hangosan kopog, a másik kettő tompán ér a földhöz. Meg tudod állapítani, hogy ....Szextörténet címkék

vessző | esco | diploma | postát | szilvesz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.