Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Csabi és AnyuCsabi és Anyu

Egész úton hazafelé azon gondolkodám miként fogom szólítani rég nem látom anyám.

Elvált, két gyermekes, 57 éves anyuka vagyok. A lányom egyetemen tanul egy másik városban, albérletben lakik pár barátnõjével, a 25 éves Csabi pedig velem lakik egy kertes házban, amit még a volt férjem vett (a férjem inkább a munkával törõdik mint a gyerekekkel, de legalább anyagilag támogat, ha már van mibõl...). Csabi Csabi magas, nem kigyúrt, de azért sportos testalkatú vékony gyerek. Pékségben dolgozik és a kifliével sincs gond. Lassan férfivé válik. Én elvállt feleségként keresgetek valami rendes férfit, de a volt férjem után nehéz elnyerni a bizalmamat, pedig vannak jelentkezõk bõven. 178 centi magas vagyok, járok edzõterembe, de direkt nem vagyok egy nagyon nagyon vékony típus, inkább azaz arany középút féle. Középhosszú szõke hajam van, nagy, méretes, természetes kebleim, de még kellõen feszesek, szép ívelt csípõm és formás fenekem, melyre a szûkebb farmereket egész nehézkesen gyömöszölöm rá. Szép hosszú combok, már amennyire egy ilyen magas nõnek hosszú combjai lehetnek és a szemérem szõrzetem, nõiesen és pimaszul egy kis csíkban megvan hagyva. Bátran kijelentem, hogy rohadt szexisnek tartom magam, csak hát a férfiak is így állnak hozzám, nem túl sok komoly szándékkal...

Régen voltam férfival, még utoljára a volt férjemmel és annak már vagy 4-5 éve. Vele egész jó volt. Olyan 18 centis vékony pénisze volt, de annak már vége és nagyon hiányzik a szex, persze nem vele... Most már csak a „játékaimban” keresem az élvezeteket.

Egyik nap szabadságot vettem ki, hogy otthon maradhassak takarítani. Azért mégsem egyszerû egy családi házat egyedül rendben tartani. A Csabinak nem szóltam, gondoltam lényegtelen. Majd ha hazajön, meglepetésbõl csinálok valami finom ebédet. El is mentem vásárolni, hogy olyan kettõ fele hazaérjek, amikor a Csabi már otthon van. Egyébként négykor szoktam végezni, bár változó. Hazaértem, megyek a bejárati ajtóhoz, benézek az egyik ablakon, hogy otthon van-e a Csabi, erre döbbentem látom, hogy a nappali kellõs közepén pucér testét nézegeti a tükörben. Visszagondolva annyira nem volt fura, mert akkortájt a sport mellett konditerembe kezdett járni, hogy megerõsödjön. Inkább azon döbbentem le, hogy milyen orbitális pénisze volt. Lankadt állapodtban volt vagy akkora mint a volt férjemnek állva. Hirtelen úgy tekintettem rá, mint egy igazi férfira és bevallom elkezdett izgatni a látvány. Amíg õ mit sem selytve nézegette magát, én kint álltam nedvesedõ puncival, nem tudván mi tévõ legyek.

Hirtelen õrült ötlet jutott az eszembe. Amíg a plázában vásároltam egy-két dolgot, vettem pár ruhát, köztük egy írtó szexis fekete, testre simulót. Gyorsan visszamentem a kocsihoz, és átöltöztem, majd visszasiettem az ajtóhoz, hogy rajta kapjak a Csabion. Halkan kinyitottam az ajtó, ekkor a puncim már-már egy kisebb tócsa volt és meglepõdve kiáltottam a Csabira.

-Úristen, mit csinálsz???

Szegény nagyon megzavarodott, próbálta a kanapén lévõ kispárnával eltakarni a hímvesszõjét, de hát kilógott a párna alól a vége. A nagy zavarodottság szerte azért észrevettem, hogy tekintete megakadt formás cicijeimen és a fenekemen, így hát folytattam.

-Rám maszturbáltál?? Válaszolj!

-Dehogy is anya! Még csak... még csak...

-Még csak mi???

-Még csak nem is áll nekem.

Ráakadt a horogra.

-Ezt nem hiszem el!

Odamentem és kitéptem a kezébõl a párnát, majd elé térdeltem.

-De hát ez hatalmas Csabi! Hogy érted, hogy nem áll?

-Hát alapból ekkora anyu...

Mondta elkeseredetten, majd folytatta...

-Akkora most büntetést kapok? Nagyon elszeretnék menni arra a bulira...

-Hagyd abba! Igen büntetést kapsz! Ha tényleg elakarsz menni, akkor most csöndbe maradsz!

Hirtelen elkezdett a vér áramlani az amúgy is hatalmas farkába és elkezdett éledezni.

-Most is rám gondolsz? Miattam áll?

-Hát...-mondta bátortalanul- tudod elõttem térdelsz ebben a ruhában és...

-Pofa be!

Erre hirtelen ráharaptam az akkor már vagy 23 centis, faskos, lüktetõ farkára, majd elkezdtem hevesen szopni. Ebben a pillanatban õ felnyögött és olyan tempóban lihegett, ahogy a farka lüktetett a számban. Biztos látott már egy-két videót, mert a hajamat hátrafogta én meg csak szoptam kiéhezve. Szinte habszoltam a duzzadó, véreres farkát.

-Úristen ez nagyon jó!-mondta-

Majd erre megint ráharaptam, hogy csak maradjon csöndbe. A hatalmas pöcse jól bírta, mondjuk az is igaz, hogy nem fért be az egész. Próbáltam olyan mélyre nyomni a torkomban amennyire csak tudtam, de ez már csak a vastagsága miatt sem volt könnyû. A sok nyáltól amitõl olyan jó csúszott a farka, a heves szopás közben, már a ruhám is elázott, akárcsak az õ gatyája.

-Ezt a ruhát le kell venni. -mondtam, õ meg csak nézett.- Mire vársz?? Tépd le!

Nem kellett kétszer mondani. Közel simult hozzám, és letépte a ruhámat és ekkor tárulkozott elé a mennyország. Persze direkt nem vettem semmit a ruha alá. Bimbóim hegyesen áltak, puncimból meg ömlött a nedv.

-Jól figyelj, mert most jól megfogod kúrni anyucit!

Erre megint csak mozzant egyet a farka. Gyorsan levette õ is a ruháit, én meg rálöktem a kanapéra.

-Térdelj fel!

Elé hajoltam.

-Gyerünk kisCsabi, karózz fel! Nyársalj fel a hatalmas farkaddal.

Nem is kellet kétszer mondani, õ tövig benyomta, mire én hatalmasat ordítottam.

-Gyerünk ne hagyd abba kicsim, csak told a picsámat!

És õ tolta is. Sebesen mozgott a hatalmas, eres pénisze ki-be a pinánban. Hatlmasat nyögtünk mindketten és csodálatos érzés volt.

Tépd meg a hajam és dugjál erõsen! Ahogy csak tudsz Csabi!

Erre õ összefogta jobb kezével a hajamat és magához húzott. Közben a farka járkált bennem. A seggem pont beleillet az ölébe. Felegyenesedtem az õ testéhez. A nyakamat puszilta, a csöcseimet fogta és a hajamat tépte, miközben csöpp pinámat tágította gigantikus fakra.

-Jó most váltsunk! -Nyögtem.

Erre hirtelen kihúzta a farkát, én felsóhajtottam, de nem pihenhettem sokáig, mert a hátamra fordított, széttárta lábaimat, és mocskosul keményen felnyársalt. Csak dugott, és dugott, és dugott.

-Basszál Csabi, ezaz! Basszál meg!!!-ordítottam!

Erre elkezdett még hangosabban nyögni és döngetett, ahogy csak bírt. A kanapé is mozgott, a porcelánok rezegtek, õ meg csak baszott ahogy azt illik.

Rám simult és a csöcseimet harapdálta, majd odasúgtam a fülébe.

-Kipróbálnád anyád díjnyertes seggét?

Már fordított is a hasamra és szépen lassan belenyomta órisási farkát az én csodálatos seggembe. Rám feküdt és csak tolta a seggemet. Néha felegyenesedett és a fenekembe markolt.

-Ezaz Csabi, verd el anyucit!

Hatalmasakat csapott a seggemre. Nem tudtam eldönteni, hogy a lüktetõ farka fáj jobban, vagy a hullámzó seggem, de bevallom fenemód élveztem.

Éreztem, hogy már a végét járom, és õ is elkezdett nyögdécselni, így hát két kézzel kirántottam a farkát és az arcomra irányítottam. Valami eszméletlen ondómennyiség sugárzott az arcomra. Beborított mindent, nem láttam semmit.

-Segítek.-mondta.

Erre elkezdte lenyalni az ondót a fejemrõl, majd hevesen smárolni. A sok meleg spermával smároltam, haraptam az ajkát a Csabinak. Elképesztõ, hogy ez megtörtént és hogy egyáltalán leírom.

Smároltunk egy ideig, majd összegyûjtöttem a sok ondót és lenyeltem.

Végezetül adtam neki egy puszit a homlokára, a fülébe súgtam, hogy ha megtartja a titkot, akkor még repetázhat, majd elmentem zuhanyozni.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


juszuf,a sexmániás


Mindig büszke voltam a feleségemre,büszkén mentem mindig mellette,tetszett,mikor a hapsik szinte levetkőztették a szemükkel,melltartót soha sem viselt,mindig egy kissé átlátszó blúz volt rajta,neki is nagyon tetszett,hogy megfordulnak utána a pasik!Szopni,nem csak,hogy szeretett,de,nagyon tudott is!Minap,azt vette a fejébe,hogy ezentúl nem visel alsónemüt se mondtam neki,így,akár meztelenül is jár....

Leszbi történet


Marcsival főiskolai éveink alatt kerültünk egymáshoz nagyon közel. Mindketten ugyanazon évfolyamra jártunk, a kollégiumban egy szobában laktunk. Így, az évek alatt ezernyi közös élményünk volt, mindenben összhangban voltunk, így nem is lehetett kérdés, egymás legjobb barátnői lettünk, s ez a kapcsolat mai napig tart.

Most elmesélném azt az élményünket, mely a második évfolyam idején....

Kuba libre


Kuba libre

Most egy utazásra mentem el külföldre egyésszen pontosan Kubába ahogy elindultam othonról ugy búcsúztam el a barátnõmtõl hogy üzleti útra megyek és nem nagyon leszek elérhetõ és csak 2 hét múlva jövök haza és ahogy kiáltam az autómmal a garázsból elindultam a reptér felé de amit nem montam el hogy nem egyedül megyek Kubába hanem elõsszörbetértem budapestre ahol felvettem az....
Szextörténet címkék

ágka | évi mi | alsónemű | kisfiam | beszédes |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.