Szex egy transzival


Régóta izgat a téma, hogy milyen lehet másnak a péniszét megfogni, esetleg a számba venni. De mivel nem vagyok sem meleg, sem biszex így ez sokáig úgy tűnt fantázia marad. Míg nem egy napon egy internetes társkereső applikációban meg nem ismerkedtem Eszterrel. Eszter, korábbi nevén Péter. Rövid ismerkedés után Eszter tudtára adtam, hogy mi a célom. Egy alkalmat szeretnék, csak kipróbálni, semmi mást. Nem ellenkezett így hamar össze is hoztuk a találkozót, nálam. Kicsit féltem tőle, hogy milyen lesz élőben, nem lesz-e férfias, felfogok-e rá tudni izgulni. Amikor becsengetett hozzám, minden kétségem elszállt. Ahogy ott állt, meg nem mondtam volna róla, hogy transzi. Beengedtem hozzám,kinyitottam egy üveg bort majd beszélgetni kezdtünk. Az első üveg bor hamar el is fogyott, több mint a felét én ittam meg, éreztem, hogy kell a bátorító. Kimentem a konyhába egy másik üveg borért, amikor Eszter mögém jött és hátulról átölelt.Megfogtam a kezét, majd éreztem ahogy a farkát a fenekemhez simítja. Behunytam a szemem és próbáltam átadni magam a pillanatnak. Soha nem volt még kapcsolatom más péniszével. Eszter egyre határozottabban dörzsölte hozzám, majd maga felé fordított.Karjait a vállamra tette és mélyen a szemembe nézett.
- Hunyd le a szemed. -mondta
Megtettem, majd megfogta a kezem és a melleire tette. Szép formásra csináltatta, ruhán keresztül meg nem mondtam volna, hogy mű. Finoman masszírozni kezdtem, majd eközben egy finom csókot adott a számra. Váratlanul történt, ellenkezni se tudtam. Nyelvét épphogy finoman átdugta a számba, majd visszahúzta. A kezemet ami eddig a mellét markolta, újra megfogta és a hasán keresztül a farka felé vezette. A szemem továbbra sem mertem kinyitni. Leértem és finoman rámarkoltam neki. Nem volt még kemény, de már éledezni kezdett. Az ő keze az én farkamra tévedt. Újabb csók kiséretében megfogta a kezem és visszavezetett a nappaliba. Leültünk újra a kanapéra, ezúttla már sokkal közelebb egymáshoz. Néhány centiről néztünk egymás szemébe, a hajamat túrta, majd megcsókolt. Jóval határozottabban mint előtte, nyelével utat tört a számba és nyelvemmel játszani kezdett. Kezeinkkel ismét felfedező útra indultunk, én az ő farkát ő az enyémet kereste.
- Szoptál már? - kérdezte.
- Nem még, egyáltalán. - válaszoltam.
- Szeretnéd kipróbálni?
- Igen... azt hiszem.
Ekkor kigombolta a nadrágját és már láttam, hogy a fekete bugyija alatt dudorodik a farka. Simogatni kezdtem, egyre jobban felizgultam. Lehúzta a bugyiját a gyönyörű farka hirtelen előttem termett. Nem tudtam hirtelen mit kezdjek vele, így a kezembe fogtam és a még kókadozó farkát finoman verni kezdtem.
- Nyálazd be kicsit- mondta
Ekkor fölé hajoltam és rácsorgattam a nyálam, amit elkentem rajta majd tovább vertem.
- Igen, jól csinálod... ezaz.... - nyögte.
Ekkor már én is felizgultam ezért a farka fölé hajltam és szép lassan a számba csúsztattam. Erre hangosan felnyögött. A farkát végigcsúsztattam a nyelvemen és szopni kezdtem.Egyre gyorsabban, egyre határozottabban. Ő közben kiszabadította a farkam és verni kezdte nekem.Percekig szoptam a farkát, majd cseréltünk.
- Na gyere, megmutatom, hogy kell. -mondta
A hátra dőltem, becsuktam a szemem és a farkam máris a szájában volt. Istenien csinálta, látszódott, hogy van benne rutinja. Néhány perc szopás után rám nézett.
- Szeretnél megdugni? -kérdezte
- Egyelőre nem, csak szopjál. Menj le a fenekemhez is... -nyögtem neki.
Nem habozott, megemelte a lábaim és a segglyukam kezdte izgatni a nyelvével valamint ujjával. Hatalmasakat nyögtem, nagyon élveztem. Az egyik ujját bedugta és ujjazni kezdett. Pár percig csinálta majd elélveztem. Ezután megkértem, hogy öltözzön fel és menjen. Még keresni fogom...
Beküldő:noname


Szextörténet ajánló:


Tanárnőből ribancot IV.Niki még érezte a szájában András gecijének ízét, mikor meghallotta Marci kemény hangját:
-Nos tanárnő az első bemutatója jutalmat érdemel, de hogy az mi lesz, majd később tudja meg.Most a második szopás következik.Legyen megint ügyes.Tátsa a száját, és várja a faszt!-nevetett Marci és vele a többi srác is.
Niki kitátotta a száját amibe szinte azonnal behatolt egy merev farok....

Köszönöm tanárnő, hogy kinyalhattam a seggét


Középiskola utolsó évének vége, pár hete töltöttem be a 18-at. Utolsó nap volt, elbúcsúzni mentünk. A régi osztálytermünkben ültünk, és az igazagtó beszédét hallgattuk.
Ott volt minden tanáruk, az igazgató, és az osztályfőnök is. Kicsit szomorú voltam, hogy többet nem fogom tudni napi szinten bámulni az ofő, Izabella picsáját, miközben a táblára írva mozgatja azt. Úgy tűnik ez fog a legjobb....

A nőgyászom lett a szeretőm


Ma kell mennem a nőgyógyászatra. Amióta magánorvoshoz járok, amikor a legféltettebb kincsemhez nyúlnak, egészen máshogy áll hozzá az orvoshoz. Volt egy pár kellemetlen élményem régen. Előfordult, hogy a nővért kiküldte a szobából a nőgyógyászom és szexelni próbált velem akaratom ellenére. De próbálom ezt elfelejteni, ezért váltottam orvost. Úgy érzem, megéri a pénzt, hogy figyel rám, pár percet be....

A vadászbuliból gruppen lett


Már én is túl voltam pár italon,a szüleim nem nagyon figyeltek rám,elég sokan is voltunk a Vadászházban,ami a falu vége felé van,körbe véve egy kis erdővel.Kezdtem felbátorodni,ahogy tánc közben taperoltak,néha a fülembe suttogtak,hogy milyen édes az illatom és ha most fiatalabbak lennének pár évvel...Kimentem elszívni egy cigit az udvarra egy kis pálinkával,jól is esett a friss éjszakai levegő a ....

Kurva vagyok


Kurva, igen, így hívnak az emberek. Már fiatal koromban megtanultam, mit is jelent valójában ez a kifejezés. Eleinte nem volt rá okuk, hogy ezt mondják rólam, hiszen igazán szûzi életet éltem. Egyetlen ok, ami miatt ezt a ragadványnevet kaptam az az, hogy fiú iskolába jártam, ahol én voltam az egyetlen lány.

Lehet, hogy furán hangzik, de mindig is az volt a legnagyobb álmom, hogy au....

Laló ágaskodó fasza szextörténet


Laló ágaskodó fasza szextörténet

Tavaly nyár eleje. Kellemesen szép idõ volt, olyan se nem tikkadt, de hideg sem. Pont jó. A Tisza parton dolgoztam a legjobb helyen, hála apámnak. Kiszolgáló voltam, vagy nem is tudom, hogy nevezzem. Fáradtan hazaértem hajnalban, és persze egész úton azokat a hülye németeket szidtam. Mit variálnak mindig? Nem tudja felfogni, hogy angolból van egy nyam....Szextörténet címkék

torokra kaptam | szőke | vicc | snauzerrel | fotelban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.