A lányunk új barátja


- Szóval van itt ez a srác, apu, Krisztián. Anyu már ismeri. Többször is találkoztam már vele. Nagyon jó fej, bírom a humorát, megértő. És úgy gondoltam, hogy itt az ideje annak, hogy bemutassam nektek – fordult felé a lányom, Zazi.
- Tőlem – jött zsigerből a válasz. Persze, az én kicsi lányom nagyon örült annak, hogy az apja ezt megengedte. Bár nem mutattam ki, de igenis kíváncsi voltam erre a srácra. Ismerem a lányom, mind a 22 évével. Tudom, milyen a lelki világa, a természete, még a szexuális viselkedését is tanulmányoztam már.
Nikolettaval, az anyjával, jaj, de sokszor lebuktathattuk volna. Mikor a fürdőben maszturbált, mikor a szobájában ujjazta magát, mikor a nappali kanapéján pornófilmet nézett. Mikor azzal a Tom cserediákkal a wc-ben dugtak. Tisztában vagyok azzal, hogy a lányom nem veti meg a szexet, sőt. Minden formáját kihasználja, és élvezi.
- Nikoletta – fordultam este a nejemhez. -Hallod, ismerjük a lányunkat, igaz?
- Igen, mit akarsz ezzel mondani? – kérdezte kíváncsian.
- Tudod, a lányomnak mindig jót akarok, így most is. Lehet, hogy jó mindenben, de vajon szex terén is?
Meglepetten kérdőre vont Nikoletta:
- Te hülye, hogy gondolkodhatsz ilyenen? Mit érdekel ez téged?
- Egyszerű, ha nem tudja kielégíteni a lányunk vágyait, előbb vagy utóbb dobja Zazi. Csak nem lenne jó, ha mindenki megszereti a fiút, és csalódni kell majd benne. Volt már neki pár barátja, tudjuk, miért hagyták el őt.
- Te lüke. Majd foglalkozik ő ezzel. Mit tudsz te ezzel csinálni?
- Tesztelni.
Egyszerre láttam a feleségem szemeiben a haragot, a meglepődöttséget, a kíváncsiságot, a tüzet.
- Piszkos a fantáziád, mire gondolsz?
- Teszteld le, mit tud a srác.
- Mi? Hogyan? És ha nemet mond, ha egyből megy a lányunkhoz, hogy: „Anyád rám akart mászni!”.
- Mi kimagyarázzuk, nekünk hisz vagy neki? A tested még mindig tökéletes. Szépen kiöltözöl és kerítünk rá alkalmat, hogy azt mondhassam a lányunknak, hogy elviszem, nem tudom, pecázni vagy kocsit nézni, vagy meccset nézni …Idővel látjuk majd, hogy alakul.
- Na jó, benne vagyok.
Szóval megismertük Krisztiánt, tényleg cuki srác, kicsit lehetne férfiasabb, na de a mai fiatalság. Vagy harmadik alkalommal volt már nálunk, a nejem elment otthonról, ők meg bezárkóztak a szobába. Felmentem, kopogtam illedelmesen. Elég hamar ajtót nyitottak, szóval biztos nem volt huncutság.
- Mit akarsz apa? – vont kérdőre zaklatásomért.
- Veled semmit, Krisz, gyere csak ide – csitítottam ezzel egyből a lányomat.
- Igen uram? – érdeklődött szegény, hogy mit akarok.
- Első dolog, ne uramozz engem, hívj csak Karcsi-nek. Másik dolog pedig, hogy, szereted a focit?
- Igen.
- Nagyszerű, akkor jövő hét szombaton pasis nap lesz. - a lányom felé fordultam - Anyád úgyis barátnőzik, te meg keress magadnak valami programot a barátnőiddel.
- Mi a hátsó szándékod, apa? – vont ismét kérdőre.
- Semmi – mondtam neki meggyőzően. – Áll az alku?
Mindenki rábólintott, szóval már csak meg kellett szervezni az egészet a nejemmel.
Eljött a napja. Megjelent Krisz, megeskedte a lányom őt, hogy „Csak semmi hülyeség, kevés pia, apámat úgy sem tudod kiinni. Ne hagyd magad faggatni!”
- Zazi, ne uralkodj máris felette – emeltem meg kicsit a hangomat a lányommal szemben.
Megragadtam a kezét a srácnak, még egy utolsó csókot kapott a lányomtól, majd elindultunk a meccsre. A helyi stadionban volt mérkőzés, de persze nem oda vittem. Addigra már egy hotelszobában a feleségem várt minket.
- Nem erre van a stadion, hová visz engem? – kérdezte aggodalmas tekintettel Krisz.
- Mindjárt meglátod – feleltem neki.
Megálltunk a szálloda előtt, kiszálltunk, majd ismét kézen fogtam és húztam magam után.
- De mégis hová megyünk? – egyre jobban félt tőlem, és attól, hogy mit akarok vele.
Kikértem a szobakulcsot, felmentünk, ajtót nyitottam, majd leültettem az ágyra. A nejem a fürdőben várt.
- Tudod Krisz, mint férfi a férfinak. Van a lányom, 22 éves, és imádja a szexet. És vagy te, 25 éveddel, és fogalmam sincs, mit tudsz nyújtani az ágyban. Ha nem eleget, akkor a lányom dobni fog, és már elegem van a havi fiúkból.
Látszott Krisz-en, hogy teljesen ledöbbent a szavaimtól. Nem mert még megmozdulni sem. Majd erőt vett magán.
-Szerintem ezt nem kettőnk között, hanem a lányával kell majd lefocizzam. És nem vagyok rossz az ágyban. Sokszor voltam már nővel, nem sokkal, de sokszor.
- Meglátjuk, mit tudsz.
- Mi? – most már végképp nem tudta, mire gondoljon.
- Gyere ki – kiáltottam a feleségemnek.
Nikoletta egy szál köntösben jött ki. Gyönyörű teste kecsesen járta a levegőt, mielőtt szorosan Krisz mellé ült.
- A feleségem tesztelni fog téged. Meglátjuk, mit tudsz – igazítottam útba a hamarosan bekövetkező eseményekről.
- Nem, ha ezt megtudja Zazi, egyből dobni fog. Nem fekszem le a feleségével. Milyen erkölcstelen család maguk? – akadt ki teljesen Krisz.
- Talán nem találsz izgatónak? Túl öreg lennék? – kérdezte a feleségem. Felállt, majd ledobta magáról a köntöst. Csipkés tangabugyija borította szeméremrészét, amivel farkasszemet nézhetett a srác. Napbarnította bőrét végigmértem, én is, és a srác is. Elindult mindkettőnk tekintete a mellei felé, aminek feszességét szintén piros színű melltartó fedte.
- Asszonyom, maga tényleg nagyon csinos. De akkor sem helyes, hogy a barátnőm anyjával lefekszem – továbbra is tartózkodott.
Nikoletta továbbment, visszaült a srác mellé, és kezével egyből a lényegre tapintott. A srác farmere nem tudta letagadni a látvány okozta merevedést.
- Ne küzdj ellene! – kérte az anyuka. Hidd el, nagyon jó élményben lesz részed, a tapasztalat mellettem szól, kérdés, hogy te fel tudsz-e nőni a feladathoz? – halk kacajt engedett ki ajkán, majd folytatta. – De úgy látom, hogy a növekedéssel nincs gond.
Felállította a kanapéról, kigombolta farmergombját, lehúzta a cipzárt. Végig a srác szemébe nézett, nem akarta elengedni tekintetével, ezzel is fokozva benne a vágyat. Én pedig helyet foglaltam és néztem az előadást. Farkam nekem is megmeredt a látványtól, hogy a kedves feleségem hamarosan bekapja a kicsi lányom újdonsült barátját, majd jól megdugatja magát, azért, hogy még véletlen se legyen csalódás Zazinak. Ha más nem, beletanítja az igazi szexbe.
Már a farmergatya le is került a srácról, boxerét kinyomta farkának nagysága és vastagsága.
- Úgy látom, nem lesz gond a mérettel. Ezzel csak óvatosan a lányom szűk puncijánál. Az enyém már könnyen befogadja ezt a méretet – Nikoletta teljes izgatottságában dicsőítette a merev farkat. Már le is került a boxer, a fiú merev pénisze ékeskedett a feleségem arca előtt, amit rögtön kézbe vett, tenyerét végighúzta a hímvesszőn néhányszor, majd fölé hajolt, és el is tűnt Nikoletta szájában. A srác nem ellenkezett, kényelmesen elhelyezkedett a kanapén, hátradöntötte fejét, és élvezte, amint a leendő anyósa orálisan kényezteti. Közben már én is levettem az alsó végtagos ruháimat, farkamat a kezembe vettem és elkezdtem verni a feleségem szopómunkájának látványára.
- Nézzük, mit tud - szóltam nekik. A feleségem felfeküdt a kanapéra, Krisz-t pedig maga elé térdepeltette.
- Hámozd le rólam a bugyimat - adta ki a feladatot. De nagyon nem kellett már kérlelni a fiút, tudta nagyon jól, mit kell csinálnia. Lassan leszedte a tangáját a feleségemnek, és kitárulkozott széttett lábainál rózsaszín, fazonra vágott puncija. Már élvezeti nedvességének cseppjei megjelentek a csiklóján, a szeméremajkain, és szinte kérlelte a további kényeztetést. Krisz pedig illedelmesen odahajolt, kicsit széjjelebb húzta az ajkakat, és nyelvének minden része beterítette a nejem vagináját. Hol csak nyelve hegyével karcolta, hol teljes felületével nyalta, néha belehatolt hüvelyébe. Nikoletta pedig egyre jobban zihált, lélegzete egyre szaporábbá vált.
- Őstehetség, imádom - sikongott közben, majd kezével egyre erőteljesebben szorította Krisz fejét a puncijához.
Ezt én sem bírtam, odaléptem a feleségemhez, hogy közben a száját másra használja. Készségesen kapta be és mohón szopni kezdte, miközben Krisz továbbra is profi módon nyalta a nejem. Minden erőteljesebb ingernél erősebben szívta a makkom, néha kézre váltott, de nem sokáig tudott ellenállni az orgazmusnak, hatalmas kiáltás közepette élvezett el, teljesen megmeredt teste, rángatózásai nehezen maradtak abba. Eltoltam a fiút Nikolettától, hadd pihenjen kicsit. Odahajoltam felé, csókolózni kezdtem vele, közben Krisz kezével életben tartotta farka merevségét.
- Elég, érezni akarom - kiáltott Nikoletta. Eltolt magától, felfeküdt négykézláb a kanapéra, feltárta gyönyörű fenekét. Melltartóját lelökte, és azt cirógatta, miközben Krisz végre belédugta az enyémnél is nagyobb farkát nejem puncijába. Nem kellett sokáig gondolkodnia, könnyedén csúszott be tövig, elnyelte addigra már nedvességben tocsogó vaginája. Egyenletes, erős lökésekkel dugta hátulról Krisz a feleségem, csípőjével ellentartott a mélyebb érzésekért. Kezével hátranyúlva a srác golyóit markolászta, vagy épp csiklóját kényeztette. Krisz megragadta a nejem csípőjét, és kezével irányította annak mozgását. Nagyon élvezte Nikoletta, aggasztóan jó volt ez a kis srác, biztos élvezni fogja akkor Zazi is.
Hogy legyen ütőkártyám, elosontam. Senki nem vette észre, annyira el voltak merülve egymásban, a telefonomhoz léptem és képet készítettem a kicsi lányom új barátjáról, amint épp az anyját dugja. Így bármikor zsarolhatom. Ha másért nem, hát azért, hogy újabb dugásban részesítse a nejem.
Nem vették észre a sunyiságom, időközben pózt váltottak, a földre fektetett leendő vejemre ráült Nikoletta, és mohón lovagolta, melleit pedig folyamatosan gyömöszkölte. Ebből teljesen kimaradtam, próbáltam közelíteni Nikoletta felé, de eltolt, csak Kriszsel akart lenni, ami kicsit aggasztott. Egyre vadabbá vált a nejem, szinte felnyársalta Krisz dorongja belülről, és ismét közel került az orgazmushoz. Tartotta az ütemet, mélyen magába engedte a hímvesszőt, majd ismét sikolyban tört ki az orgazmusa. Ráfeküdt Krisz mellkasára, és az utolsó mozdulatokkal óvatosabban fejezte be az orgazmus lecsengését.
Már csak Krisz maradt hátra, aki felállt, majd Nikoletta elé térdepelt. Akkor hívott oda engem is. Krisz farkát kézzel, az enyémet szájjal kényeztette. Egyszerre húzogatta tenyerét és mozgatta fejét, ajkával csodára volt képes a férfiak hímtagján. Nem is kellett sok, se nekem, sem Krisznek. Szinte egyszerre löveltük tele a nejem arcát forró spermával, ami teljesen beterítette azt. Szétkente magát, majd miután mindkettőnket letisztított nyelvével, elvonult a fürdőbe.
- Uram, a neje csodálatos - dicsérte Nikolettát.
- Tudom, de le az agarakkal, neked majd Zazinnál kell teljesíts. De nem hiszem, hogy gond lesz ezzel, de ezt biztos megerősíti a leendő anyósod is.
A nejem otthagytuk, mi elmentünk és egyszerre értünk haza, mint akik végeztek a meccsnézéssel. Majd két óra után jött haza Nikoletta.
- Na minden rendben volt apa? - kérdezte tőlem Zazi.
- Persze, feleltem neki, nagyon jól eltelt ez a kis este.
Kriszt folyamatosan kérdeztük, épp mit csinálnak Zazinval, majd két hét múlva feküdtek le egymással. Mi viszont nagyon romlott szülők vagyunk, kamerát tettünk a lányom szobájába, hogy nézhessük őket. Erre gerjedtünk, teljesen megváltozott utána a szexuális életünk. Miközben Krisz a lányunkat dugta, én a nejemet. Ha tudná a mi kis lányunk, mivel ütjük el az időnket .


Szextörténet ajánló:


Édeshármas


Mióta az eszemet tudom meleg vagyok ezzel tisztába voltam, de azzal hogy milyen furcsa vágyaim vannak azzal később kellett szembenéznem. Férfi családtagjaim mindig is izgattak noha ezért bűntudatom is volt. Apám (Laci) magas jóképű volt míg a nagybátyám ( Béci) a maga módján jó testfelépítésű magabiztos pasi volt és nagyon jóízlésű. Gyengém és fétisem a férfi láb, főleg a zoknis láb. Borzasztóan f....

Mocskos tini fantáziák


– Egy kis figyelmet kérek. – a tányér mellől elvettem a kanalam és megütögettem vele a poharamat.
– Köszönöm. – megköszörültem a torkomat, miközben felléptem a pódiumra.
A zenészek abbahagyták a zenélést és mindenki a sátor alatt felém fordult, de én csak egy személyt kerestem az asztalok között. Imola éppen a fülébe súgott valamit, amire szélesen elmosolyodott, melyet meglátva már i....

Orális és popószex élmények hármasban


Korán ébredtem, láttam, amint a szomszéd placcon apuka csapkodta a sátor oldalát.
Fasz Lajoska hamarosan megjelent, gatyáját igazgatva, katasztrofális ábrázattal.
- Mi van öreg, bezavartam? Jópofizott apuka.
Hát szerencsére nem nekünk, gondoltam éjszakai megérkezésére.
Fasz Lajoska szerintem nem gondolt semmit, vagy lázasan törhette a fejét, mi is történhetett, a filmsz....

Perverz sztori


Csönd, csak a vér dobol a fülemben, majd hallom, ahogy a víz zuhog a fürdőszobában. Nem térek magamhoz. Néhány perce még dolgozom, próbálom rendbetenni a restanciámat, most meg a vágytól majd szétpattanva, tehetetlenné kötözve térdelek egy lányszobában, kényére-kedvére kiszolgáltatva a barátom lányának. A legmegdöbbentőbb azonban a helyzetemhez méltatlanul ágaskodó farkam, mintha élvezné ezt a hel....

Segítettem egy lánynak a suliból


Cím
Iskola vége volt már javában június pont az év végi jegyek lezárása előtt. Nekem nem kellett semmiből javítani de nem volt mindenki ilyen szerencsés. Egyik nap délután kaptam egy messenger üzenetet Edinától. Ő az évfolyamra járt egy másik osztályba. Leírta, hogy az egyik osztálytársam mondta neki, hogy én tudok segíteni. Megkérdeztem, hogy miben. Azt mondta egy beadandót kell készíteni ....

Kalandos és erotikus


Szüleimmel megbeszéltük hogy mivel jól sikerült a vizsgám, elmegyünk kirándúlni 7 napra, amit kértem hogy had pihenhessek, de aztán csatlakozott hozzánk egy hivatlan vendég pontosabban az öcsém hülye haverja aki mindig kíínós helyzetbe tud hozni korához képest.

19 éves létemre mindig okosan döntök semmit nem hamarkodom el, az indulás reggelén fel keltem 5kor hogy eltudjak rendezni m....
Szextörténet címkék

határtól a hegyek közé | Álat | cicanadrág | a seggemet | zuhanyrozsa |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.