Régi szexbarát


Megszólalt a csengő. Az utolsó. Krisztike rámosolygott Péter-re, aki erre még jobban begerjedt. Kiskoruk óta egymás szomszédságában laktak, együtt nőttek fel, egy iskolába jártak. 5 évesen együtt estek le a diófáról és mindig mindent közösen csináltak. Évekig testvérekként szerették egymást, megosztottak mindent egymással. Aztán Péter egy nap furcsán érezte magát: Krisztike ugyanúgy várta akkor a házuk előtt, mint máskor, de az a nap mégis más volt. Amint meglátta a kis kosztümben, egyből tudta, hogy barátnője már nem az a kislány, akire úgy tekintett, mint a húgára. Még arra is emlékezett, hogy az évnyitóra mentek és Krisztike egész úton arról beszélt, hogy rettentően fél, hogy milyen lesz majd a középiskola.

De ennek már négy éve és most itt álltak az évzáró ünnepélyen. Az igazgató búcsúbeszéde hallatlanul unalmas és hosszú volt, mint mindig, de Péternek most kapóra jött, legalább elmélyedhet gondolataiban az elmúlt négy évről. Hányszor, de hányszor közeledett a lányhoz finoman, de Krisztike mindig csak játéknak vélte a dolgot és elhülyéskedte. Azt is tudta, hogy Krisztike fél a szexualitástól, amióta a barátja (az egyetlen a négy év alatt) megalázta és megverte. Péter tudta, hogy a lány boldogtalan és mindannyiszor ökölbe szorult a keze, ahányszor veszekedést hallott a szomszédból. Sokszor végiggondolta, miként fogja laposra verni Ernő-t, aki miatt sokszor látta szenvedni Krisztike-t, de a lány félreérthetelenül a tudtára adta hogy nem tűri, ha beleszól a dolgaiba, hát maradt a tehetetlen düh és persze a vágy, amit szinte napról-napra erősebben érzett a lány iránt. Nem tudta pontosan hogy ez -e a szerelem, mert ezt az érzést sosem ismerte: nőcsábász híre minden lányt kivetett az ágyából az első éjszaka után, a legkitartóbb is csak három hétig bírta, de Péter nem bánta. Hamar megunta mindegyiküket. De Krisztike más volt... 14 év alatt egyszer sem érezte, hogy unalmas lenne a vele való együttlét. Most is, ahogy ott áll, fehér ingben, fekete miniszoknyában és körömcipőben, iszonyúan csábító volt.

Péter meg volt róla győződve, hogy Krisztike-nek van a legtökéletesebb alakja az iskolában, sőt az egész világon. Gyönyörű barna szemek, csábító ajkak, enyhén barnult, bársonyos bőr, pici, de formás és kemény mellek, gömbölyű fenék, ami hosszú és tökéletes combokban folytatódott, majd a szűk körömcipőbe bújtatott apró lábfejjel végződött. A fiú órákig képes lett volna nézni Krisztike apró lábfejét és furcsamód fel is izgatta. Annyira belefeledkezett a lányba, hogy arra eszmélt, hogy az osztálytársai megindultak az épület irányába. Bódultan követte őket. - Este mindenki legyen ott! Leisszuk magunkat a sárga földig! - üvöltötte Ernő a többieknek. - Te meg baby, legyél olyan szexi mint ahogy csak lenni tudsz. - súgta Krisztike-nek. - Jót fogunk majd szórakozni, Harold-éknál szabad lesz nekünk a tetőtér, ott majd eljátszadozhatunk. - súgta a fülébe, de a lány már el is indult kifelé, Péter utánament. - Este nyolc, ne feledd édes! - kiáltotta utána Ernő. Egy darabig szótlanul mentek az utcán, végül Krisztike kifakadt: - Nem bírom tovább. Elegem van belőle. - Akkor hagyd ott! - mondta nemes egyszerűséggel Péter. - Nem tehetem, még nem. - De miért? - Mert megzsarolt, hogy ha elhagyom, elmondja anyáméknak, hogy néha szívtam füves cigit. - Ne legyél hülye, egy veszekedést anyádékkal megér, hogy megszabadulj tőle. - Ne mondd ezt, ismered őket! Belehalnának, ha megtudnák hogy az Ő kicsi lányuk milyen. - Ne aggódj, majd kitalálunk valamit! - vigasztalta Péter, miközben megérkeztek Krisztike-ék házához. - Bejössz? Csinálok valami kaját, anyámék úgyis csak este jönnek haza, addig kivehetünk egy filmet. - kérdezte a lány. - Persze. - válaszolta Péter. Bementek de alig ültek le, Krisztike váratlanul sírva fakadt. -Nem tudom mit csináljak, undorodom tőle. Péter odament a lányhoz és átölelte. - Nyugodj meg kicsi Krisztike, nem lesz semmi baj! - nyugtatta, de zavarban volt, mert észrevette, hogy a lány ingén egy gomb kigombolódott és belátni a melleihez. A lány egyre szorosabban bújt hozzá. - Olyan jó, hogy itt vagy velem és megvígasztalsz! - súgta a fülébe.

Péter egyszer csak azon kapta magát, hogy a keze a lány meztelen térdén van és mintha valami mágnes vonzaná feljebb. Hogy visszatartsa magát, beleült az üres fotelba a lány mellé, aki szokása szerint a karfán ült. Krisztike átfonta a nyakát a karjaival és ráborult, de már nem sírt. Ekkor Péter megint nem tudott parancsolni a végtagjainak, keze ismét a lány térdére tévedt, aki ebből valószínűleg nem sokat érzékelt. Keze szép lassan elkezdett egyre feljebb és feljebb csúszni, míg végül elérte a miniszoknya vonalát. Finoman cirógatni kezdte a lány combját, aki egyelőre nem reagált. Összekulcsolt lábai lábai ott voltak néhány centire a fiú szemétől. Aztán vett egy nagy levegőt és benyúlt a szoknya alá. Egyre feljebb tolta a kezét, miközben gyengéden megmarkolta a combot, majd elért a lány összeszorított ágyékához. -Most vagy soha! -gondolta Péter és megcsókolta a lányt. Legnagyobb megdöbbenésére Krisztike visszacsókolta, már majdhogynem szenvedélyesen. Ettől felbátorodva Péter félrehúzta a tangát és benyúlt a lány lábai közé, miközben egyre szenvedélyesebben csókolta ajkait. Krisztike egyből reagált Péter támadására mert lassan kissé szétnyitotta a lábait, hogy a fiú jobban hozzáférhessen. Az oly sok lányon gyakorlott kezek rögtön megtalálták a csiklót, amelyet már kissé nedvesen és megduzzadva találtak, majd ujjaival körkörösen dörzsölgetni kezdte. Eközben Krisztike keze letévedt a fiú nadrágjához és kigombolta. Péter férfiassága természetesen rögtön megmerevedett, Krisztike kibontotta a szűkké vált alsóból és lassan elkezdett vele játszani. Aztán Krisztike varázsütésszerűen felpattant: - Te jó ég, mi az Istent csinálunk mi itt? Hogy használhattad ki hogy magam alatt voltam? - kérdezte dühösen. -Hát,... - hápogott Péter. - Kérlek bocsáss meg! - Mi a fene ütött beléd? Ennyire hiányzik már egy nő, hogy rám is rámmászol? - tombolta Krisztike. - Tudnod kell valamit! Négy éve titkolom, de úgy érzem, nem bírom tovább.

Én már nem úgy szeretlek téged mint azelőtt. Ez már valami sokkal több. -vallotta be a fiú. -Nem tudod elképzelni... - Hallgass! Legjobb lenne ha most elmennél és addig vissza sem jönnél amíg le nem hűtötted magad! - sóhajtotta a lány és fáradtan visszaült. - De könyörgöm hallgass meg! - kérte Péter és letérdelt a lány elé. - Négy éve szenvedek. Szinte minden nap együtt vagyunk. Belepusztulok, ha ez továbbra is így marad. Fáj, hogy boldogtalannak látlak és tudom, hogy én boldoggá tudnálak tenni. - fakadt ki Péter és maga is meglepődött, hogy így kifakadt, de tudta, hogy az utolsó szóig igazat mondott. A lány karba fonta a kezét és felnézett a plafonra és Péter tudta: megbocsátott, sőt egy halvány mosolyt is felfedezni vélt a lányon. Még mindig térdelt és előtte néhány centiméterre a hon áhított láb. Felnézett a lányra és látta hogy Krisztike pajkosan félrenéz. - Szóval így állunk, hagysz itt térdepelni, míg te jól szórakozol? Na majd mindjárt megkapod! - gondolta magában Péter és visszagondolt, hogy régen az ilyesmit egy kiadós kergetőzéssel intézték el. De hát azóta felnőttek, a játékok is mások lettek. - Rendben, egy királynőnek kijáró lábcsókkal kiengesztelhetsz és én elfelejtem ezt az egészet. -incselkedett Krisztike még mindig a plafont bámulva, mosolyogva. Péter megfogta az elényújtott lábfejet és gyengéden megcsókolta. Érezte, hogy Krisztike már húzná vissza a lábát, de Ő erősen tartotta és tovább csókolta, majd lassan levette róla a cipőt. Most, hogy titkolt imádatának tárgya ott volt előtte, a világért sem engedte volna el: végigcsókolta a formás bokát, nyelvével végigment a lábfej mentén majd sorra vette a lábujjakat aztán két kézzel felemelte a lábat, és a talpnál folytatta. Finom mozdulattal terpeszbe feszítette a lányt és nyelvével szép lassan egyre feljebb vándorolt a láb belső részén, végig a bokán, a gömbölyded vádlin, a térden, és hamarosan már a combfal belső részénél tartott, ahol nem állt meg, hanem egyre feljebb és feljebb haladt, míg végül elért a szoknya aljáig.

Felnézett Krisztike-re és látta, hogy csukva van a szeme. Felhajtotta a szoknyát és lehúzta a csepp tangát, amin már tapintani lehetett a lány izgultságának jeleit, majd belefúrta a fejét a lány szeméremajkai közé. Krisztike hirtelen felállt és el akarta lökni magától a fiút, de annak nyelve kérlelhetetlenül ragaszkodott a finom, meleg és csábító zsákmányához. Péter két kézzel a lány mögé nyúlt, a szoknya alatt megfogta a gömbölyű feneket és megmarkolva azt erősen magához húzta a lány testét, hogy minél mélyebben férhessen hozzá. - Péter, ez már több a soknál! Azonnal hagy... - kiáltotta Krisztike, de a mondat vége halk sikolyban végződött. Kétségbeesetten vergődött, ütötte a fiú fejét, de csak azt érte el, hogy Péter egyre jobban magához szorította és nyelveivel egyre nagyobbakat nyalt a lány csiklóján. - Kérlek, nagyon kérlek! - nyöszörögte Krisztike, ahogy érezte, hogy testét egyre jobban elönti a kéj. Kezeivel egyre erőtlenebbül csapkodta Péter fejét, érezte hogy rövidesen megszűnik minden körülötte. Péter gondolt egyet és hirtelen félbehagyta Krisztike nyalását, sőt felállt és a lány szemébe nézett. - Jól van, abbahagyom ha akarod. - mondta. - Én már nem is tudom, hogy mit akarok. - nézett vissza rá Krisztike kifejezéstelen szemekkel és nem is érzékelte, hogy Péter elkezdi kigombolni az ingét. A fehér csipkés melltartó mindig is a gyengéje volt Péter-nek, hát még amit rejt. Lassan alácsúsztatta az egyik kezét és megmarkolta a feszes mellet, míg a másik kezével ismét benyúlt a szoknya alá és kézzel folytatta amit az előbb félbehagyott. Krisztike hátravetette a fejét a gyönyörtől. Szinte elolvadt a fiú karjaiban, ahogy az kibújtatta a melleit a melltartóból és szájával kalandozni kezdett rajtuk. Nyelvével hosszan elidőzött a megduzzadt, megkeményedett mellbimbókon, míg kezeivel a feneket simogatta. Péter már magán is érezte, hogy a vágy mindjárt szétfeszíti.

Óvatosan felnyalábolta a lányt, és ráfektette az asztalra, nem törődve a levert hamutartóval. Sosem látta ilyen gyönyörűnek Krisztike-t, ahogy ott feküdt előtte, haja kissé a szemébe hullva, kipirosodva, résnyire nyitott szájjal, behunyt szemekkel és nem utolsósorban majdnem meztelenül. Nem tudta megállni, hogy végig ne csókolja az előtte fekvő test minden porcikáját és újra meg újra ne időzzön el a lábak között. Krisztike halk sóhajokkal tudatta vele, hogy egyre közelebb van az orgazmushoz, míg a végén teljesen extázisban vonaglott az asztalon. – Könyörgöm, tedd már belém mert nem bírom tovább! Péter kész volt megfizetni mindenért: - Csak akkor, ha megígéred, hogy adsz nekem egy esélyt! - mondta és lassabb tempóra váltott. - Esküszöm mindenre, ami szent, csak fejezd be végre amit elkezdtél! -üvöltötte szinte magánkívül Krisztike. - Biztos? - húzta még a fiú és egy nagyot belenyalt lassan a lányba. - Csináld!! - Nem hallom! - Igen! - kiáltotta elfúló hangon Krisztike. Péter lerúgta magáról az alsóját és odatette a péniszét a lány puncijához. - De ha átversz...- suttogta. - Nem, nem, nem...- nyögte a lány. Péter egyetlen mozdulattal tövig nyomta Krisztike-be a szerszámát. Sosem volt elégedetlen a méreteivel, de Krisztike már annyira nedves volt, hogy mégis akadálytalanul hatolt a legmélyebbre.

Hatalmas sóhaj szabadult fel a lányból, ahogy megérezte magában Péter-t. Az asztal egyfolytában remegett, ahogy a fiú egyre gyorsabban és vadabbul mozgott a lányban, de mielőtt érezte, hogy Krisztike elérné azt a pontot, nehezen, de lelassított. - Miért csinálod ezt velem? - kérdezte Krisztike. Péter válasz helyett felhúzta a lányt, hasra fordította és hátulról támadott. Sokáig lassan, ütemesen mozogtak, majd ahogy újra beindultak, egyre féktelenebbül száguldottak az asztalon, míg mindketten maradéktalanul kiélvezhették a gyönyör minden cseppjét. Percekig szótlanul és mozdulatlanul maradtak ebben a pozícióban a jóleső érzéssel. - Örülök hogy így történt, én sosem tudtam volna neked elmondani. - kezdte Krisztike. -Mit? - Hogy mióta csak arra vágyom, hogy együtt legyünk. Meglep? - utalt Péter meglepődött képére Krisztike. - Mint a villámcsapás. - Gondoltam. - nevetett a lány. -Kiskorunkban mindenféle butaságot játszottunk, de ezt az előbbit soha nem próbáltuk. Legközelebb én készítelek ki téged, ezt megígérem. - Állok elébe. - mondta Péter. - Szerint...

Te, ez nem csöngetés volt? - De, én is úgy hallottam. -mondta Krisztike és magára kapta a ruháit. - Biztos csak a postás. - Vagy a szomszéd, mi? - kérdezte Péter, amin mindketten felszabadultan nevettek. Krisztike még akkor is nevetett, amikor kinyitotta az ajtót, de lafagyott az arcáról a mosoly, amikor az ajtóból Ernő mosolygott vissza rá. - Mi van szivi, már vártál mi? - Tűnj el innen a jó büdös francba! - kiabálta Krisztike és bevágta volna az ajtót, de Ernő gyorsabb volt és erősebb is; kivágta az ajtót és már lépett is befelé. - Gyere apucihoz kicsikém, nem foglak bántani, ha jó kislány leszel! - közeledett vigyorogva a lányhoz. - Péter, segíts! -kiáltott Krisztike, de nem volt rá szükség mert Péter már ott állt mellette. - Na takarodj innen te állat, amíg szépen mondom! - üvöltött Ernő-re. - Nicsak ki van itt! Csak nem a hős megmentő személyesen? Na idefigyelj, Krisztike az én nőm és te húzd el a beled, mert a kiscsaj fogja meginni a levét, ha akadékoskodsz! - Ha bántani mered Krisztike-t, szétverem a pofád! - kiáltotta Péter. - Aztán majd én ennek a kurv...! -üvöltötte Ernő, de már nem volt ideje befejezni a mondatot, mert Péter úgy vágta orrba, hogy a vére a falra spriccelt, Ő maga pedig elterült. - És most húzás! Ja, és felejtsd el azt, hogy Krisztike-t valaha is ismerted! És ha még egyszer hallok itt rólad, akkor nem úszod meg ennyivel! - mondta halkan Péter, rámosolygott Krisztike-re és becsukta az ajtót.


Szextörténet ajánló:


A családlátogatás vidéken


Az egyik falusi iskolában vagyok tanítónő. Még csak az első évet nyomom a főiskola után. Alig párhónap ment el a tanévből, de máris úgy érezem, mintha évek óta itt szarakodnék, s mintha nem is tizennyolc, hanem száztizennyolc diákom lenne egyszerre. Így talán jobban megértitek, miért menekülök előszeretettel egy férfi karjai közé... teljesen meztelenül. Mert ha a - különben sok mindenre kapható - ....

Megérkezetett az ajándékom, egy gyönyörű, fekete vibrátor


Az ébresztő csörgése térít magamhoz az álmodozásból. Kár, szép volt, szexi volt. De kezdődjön a nap. Edzés, zuhany, reggeli, kis takarítás, majd jöhetne a napi szakdolgozatírás-adag, de kopogtatnak az ajtón. Hirtelen nem létezik nálam lelkesebb személy, hiszen tudom, hogy milyen csomag érkezik: egy gyönyörű, fekete vibrátor. Gyorsan aláírok, elköszönök, és már szaladok is a fürdőbe. Első bevetés l....

Életem eddigi legdurvább masztúrbálása


Sziasztok egy 18èves srác vagyok.Egy kisvárosban èlek,egy szép házban.Az egyik nap egyedűl voltam itthon,és elhatároztam hogy kiverem.Rólam tudni kell hogy biszexuális vagyok,lábfètisem van.Rendszeresen ujjazom magam így három ujjam tövig felmegy,egy fogkefe is teljesen fel megy ,ill a dezodorom félig.Ezeket szoktam használni maszturbálás kozben kènyesztetèsre. Az egesz ugy indult hogy le vetkezte....

Extrém,perverz Angol domina Toilette tréning!


Amikor először mentem dominàhoz akkor tulajdonképpen úgy vittek.27-ik születésnapomra...az mondták meglepetés lesz. Nem tudtam miről van szó. Az utolsó pillanatban mikor kitettek az autóból és csengettek egy ajtón,àrultàk el hogy mi a helyzet. És otthagytak..Na mondom akkor most elmegyek mielőtt kinyitja valaki az ajtót. Aztán arra gondoltam hogy ez nem kevés pénzbe került nekik...De màr nyílt is.....

A férjem, és a néger szeretőm


Ha már volt része valakinek igazán jó szexben, akkor neki nem kell magyaráznom, hogy van az a pillanat, mikor teljesen kizárod a külvilágot. Ebben az állapotban voltam amikor megláttam a feljárón a férjem autóját. A hatalmas fekete szörny ezúttal épp úgy használta a testem, ahogy a legjobb volt számomra, érzékien és mégis pokoli mocskosan. Az ember agya nyilván kikapcsol, ha épp valóra válik az eg....

Anyu vibrátora


18 éves lány vagyok. A szüleimmel egy hatalmas házban lakunk Budapest külterületén. A szüleim nagyon sokat dolgoznak, agy én rengeteget vagyok egyedül. Sokszor szórakozom azzal, hogy átkutatom a szekrényüket, a ruháikat, hátha találok valami érdekes.

Nemrégiben egy igazán különleges tárgyat találtam. Formáját tekintve inkább egy dísztárgyra hasonlított, de anyagából és a mellette lé....Szextörténet címkék

boszu | szextörténet | a gyors maola | csokis | néger fasz volt a számba |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.