Csápok - Szex egy ufóval


Csápok - Szex egy ufóval

évvel ezelõtt voltam elõször Amerikában. 19 éves voltam. A gimnázium után egyévig tengtem, lengtem itthon, aztán kimentem egy három hónapos nyári táborba felügyelõnek. Nagyon klassz volt a dolog, egy nagy erdõben volt a tábor egy tó mellett, Maine - ben. Az én dolgom programok szervezése, bonyolítása volt, fõleg 18 - 19 éves lányokkal dolgoztam. Nem volt nehéz munka, inkább én is szórakozásnak vettem, a kislányokkal jól ki tudtam jönni. Hogy az ottani kaják mellett ne veszítsem el a kondimat rendszeresen jártam futni vagy sokszor sétálni esténként munka után. A tábor környéki erdei utakon mászkáltam, de egyáltalán nem féltem egyedül, mert soha senki nem járt arra. A sétálás azért is jó volt, mert segített levezetni a fölös feszültséget, ami abból adódott, hogymár hónapok óta nem voltam pasival. Mivel nem volt külön bejáratú szobám és így nem lehettem egyedül, ezért gyakran a sétálás közben bementem az erdõbe egy kis tisztásra és magamhoz nyúltam. Nagyon élveztem ezeket az egyedül léteket. Volt, hogy a már lemenõben levõ napot néztem csak, de volt, hogy abszolút csak magamra koncentráltam és meztelenül fekve egy törülközõn élvezetbe simogattam magam.


Az egyik délután (jól emlékszem a dátumra, augusztus 3 - án) elmentem sétálni. Bementem a tisztásomra, levetkõztem és hasra feküdtem a törcsin. Szerettem azt csinálni, hogy süttetem a popsim a nappal. Ilyenkor egy kicsit kidugom a fenekem és szétteszem a lábaimat, hogy a napocska hátulról a puncimat is simogassa. Ez iszonyú jó érzés, néha jobb mint egy elélvezés. Aznap is ezt csináltam, és olyan kellemesen éreztem magam, hogy egyszerûen elszundítottam.


Arra ébredtem, hogy elkezdõdött velem valami, amit késõbb csak úgy hívtam magamban, hogy az életem pornó - rémálma. Nem tudom, hogy mi miatt ébredtem fel, de elõször nem mozdultam, csak azt vettem észre a résnyire kinyitott szememmel, hogy már félhomály van és lement a nap. Érdekes módon egyáltalán nem fáztam, sõt inkább melegem volt. Ugyanúgy feküdtem hason, a lábam is szétvetve, de mintha mégsem ugyanúgy lettem volna. Úgy éreztem mintha mozognék, pedig nem is moccantam. Ahogy lassan kezdtem figyelni a dolgokat észrevettem, hogy a fejem és az egész testem sem a törülközõn van, hanem valami meleg és rugalmas dolgon. Próbáltam megmozdulni, de nem tudtam. Akkor arra gondoltam, hogy csak álmodom, és ezért nem is folytattam az erõlködést. Nem tudom, hogy veletek is szokott - e olyan elõfordulni, hogy álmotokban tudjátok, hogy álmodtok. Velem igen, és azt hittem, hogy most is ez történik.


Feküdtem hát tovább a melegben, kezdett folyni rólam a víz, miközben úgy éreztem, hogy a két lábamat valami belülrõl simogatja. Éreztem, ahogy a bokáimtól elkezd valami csúszni felfelé mindkét lábamon és mintha egyidejûleg feszítené is szét a lábaimat két irányba. Közben amin feküdtem az a hasam alatt elkezdett lassan felemelkedni, ami által a fenekem egyre jobban kimeredt. És akkor rájöttem, hogy nem álmodom. Teljesen kinyitottam a szemem, és szó szerint majdnem halálra rémültem. Amin feküdtem, az valami élõlény volt. Csak a felsõtestemet tudtam felemelni, mert a lábaimat teljesen körülfogta. Ahogy félig kicsavarodva hátranéztem, láttam, hogy valami rettenetes csápos "állat" ragadta meg a lábaimat, sõt került a testem alá. Az egészben az volt a legfurcsább, hogy ha jól emlékszem, egy hang sem jött ki a torkomon. Ahogy a kezemmel elkezdtem kapálózni, hirtelen azt is csápok ragadták meg és feszítették hátra. Próbáltam kiszabadulni, de csak azt értem el, hogy egyre jobban a fogságába kerültem. Ekkor egy újabb csáp került elõ valahonnan, rátapadt az arcomra és belefújt valamilyen folyadékot az orromba. Valamilyen kábító anyag lehetett, mert utána annak ellenére, hogy teljesen magamnál voltam, nem küzdöttem tovább. Sõt bármilyen bizarrul is hangzik, teljesen átadtam magam, lemondtam mindenféle konrolról bármi felett és szinte kívülrõl figyeltem magam. Tudtam, hogyha fájt valami, és azt is tudtam, hogyha jó volt valami (mert ilyen is volt!), de nem tettem semmit.


Most részletesen leírom, amire emlékszem. Próbálok teljesen õszinte lenni magamhoz is. Miután az orromba fújta a nyugtatót, ismét elkezdett arra koncentrálni, amit már korábban csinált. Körbetekeredtek a csápjai a két lábam körül és egyre jobban feszítette szét õket. Nem gyorsan, sõt inkább lassan, rituálészerûen zajlott minden. A fenekem meredt az ég felé, és én éreztem, hogy a csápok vége már a belsõcombjaim tetején jár. Ekkor történt bennem egy váltás, amit utólag a kábító anyagnak tudok be. Elkezdtem élvezni a dolgok "testi" részét. Testi alatt azt értem, hogy az eszemmel tudtam, hogy valami rettenetes történik velem, a testem azonban szép lassan elkezdte élvezni azt, ami történt vele. Hiszen az önmagában egy kellemes, sõt izgató érzés volt, hogy valami meleg, puha dolog, ami mégis kellõen rugalmas, simogatja lábam, miközben tár szét és csúszik a puncim irányába. Visszatérve a dolgokhoz, a két csáp ekkor felért teljesen a lábam közé és ott egyszer csak mintha tapadókorongok tapadtak volna a két nagyajkamra. Miután rátapadtak elkezdték lassan széthúzni a nagyajkakat, amivel tulajdonképpen utat nyitottak a hüvelyemhez. Az egésznek olyan furcsa, masszírozó hatása volt, hogy kezdtem benedvesedni. Szerintem egyébként pont ez volt a célja is. Ekkor a hasam alatt megéledt mégegy csáp, ami elkezdett a hasam alja felé csúszni, majd a csiklómat dörzsölve átcsúszott a lábaim között. Azt hittem, hogy behatol a hüvelyembe, de elõször nem ez történt. Tovább csúszott a lábam között majd éreztem, hogy megfeszül. Valószínûleg begörbítette magát és teljesen visszakanyarodott. A csáp vége ott volt közvetlenül a puncim bejáratánál. Ezt onnan tudtam, hogy furcsa érzésem volt, mintha valami melegen lihegett volna a puncimra. Késõbb láttam, hogy a csápok végén lyuk van, amibõl többször meleg levegõ jött.


Ekkor véget ért az elõjáték... Hirtelen a csáp belémvágódott. Az elsõ pillanatban egyáltalán nem volt jó érzés, szerencse hogy nedves voltam addigra és nem fájt túlságosan. Amikor bennem volt viszont, akkor már nem éreztem olyan rossznak a dolgot. Régen nem voltam pasival és olyan érzés volt, mintha egy olyan fasz volna bennem, ami képes felvenni a pinám alakját, és minél jobban kitölteni azt. Keményen elkezdett bennem mozogni, amiben az volt az érdekes, hogy lehet, hogy nem is a csáp mozgott bennem, hanem az egész lény engem mozgatott fel - alá a csápon. Ekkor azonban felgyorsultak a dolgok. Egy újabb csáp kezdett végigcsúszni a hátamon, miközben egy másik körbetekeredett a nyakamon. Szerencsére nem volt szoros, és nem kezdtem el fuldokolni. A hátsó csáp egyenesen becsúszott a fenekem vágatába, majd be a lyukamba. Nem is volt idõm végiggondolni, mi történik velem, amikor két tapadókorong csapódott a mellbimbóimnak és keményen rászívódtak. Annyira, hogy lefelé húzták a cicijeimet. Közben a nyakamon levõ csáp vége a szám elé ért, és én tudtam, hogy mit akar tõlem. Nem akartam kinyitni a számat, de aztán valahogy mégis kinyitottam. Hogy miért? Egyrészt már mondtam, hogy nem volt semmilyen ellenálló képességem, másrészt pedig (bármilyen hihetetlen is, de hát az egész sztori az) a csáp vége határozottan hasonló alakú volt mint egy jól megtermett pénisz. Megvolt a makkja közepén a nyílással. Egyedül a herék hiányoztak az aljáról. Lényeg,hogy a csáp egybõl becsúszott a számba és elkezdett ki be mozogni, mintha szoptam volna. Az volt a jó, hogy haraphattam, amennyire csak bírtam, úgy tûnt nem tesz benne kárt. Pedig haraptam is keményen, mert közben számomra a horror kezdett folyamatosan egy kemény pornóba átmenni, mivel egyre jobban kezdtem élvezni a dolgokat. Egyszerre mozgatott fel alá egy faszon, ami a pinámban volt, egyszerre mozgott a seggemben egy kisebb fasz, szívták a mellbimbóimat és szoptam. Nem tudom mennyi ideig zajlott mindez, de azt tudom, hogy hatalmasat élveztem. Nem fájt már semmi, mert úgy "tépett szét", hogy közben vigyázott, hogy bajom ne essen. Háromszor élveztem el egymás után, a harmadik elõtt a csiklómra tapadt és kezdte szívni. Szinte azonnal jött is a hatás a testembõl. A harmadik után éreztem, hogy valami változik a csápokban. Egyre forróbbak lettek, majd elkezdek lüktetni. Legjobban a számban levõben éreztem mindezt, és egyszer csak tudtam, hogy mi fog következni. Elkezdett élvezni, de nem egyszerre, hanem elõször a pinámat lõtte tele (éreztem, ahogy a szélén kicsordul), aztán a seggemet, majd a számat. Semmilyen ízt nem éreztem, de az állaga hasonlított az emberi spermára. Bár talán leginkább valamilyen krémhez hasonlítanám. Arra emlékszem még, hogy amennyit csak tudtam, lenyeltem belõle, majd hirtelen elvesztettem az eszméletemet.


Amikor magamhoz tértem 9 óra volt, majdnem sötét. Meztelenül feküdtem a törülközõmön. Felpattantam, gyorsan felöltöztem és elrohantam a rétrõl vissza a táborba. Nem tudtam, hogy szóljak - e valakinek, ha igen, akkor mit mondjak. Sõt az is megfordult a fejemben, hogy csak álmodtam az egészet. A sajgó érzés a lábam között és a fenekemben azonban mást mondott. A táborban lezuhanyoztam, és akkor láttam, hogy ott vannak a tapadókorongok nyomai a cicimen és a lábamon. Spermanyomot viszont hiába kerestem magamon, nem találtam. Végül aztán persze nem szóltam senkinek. A furcsa az egészben, hogy nem maradt bennem rémület a dolog után, inkább egy bizonyos értetlenség. És mert megígértem,hogy magamhoz is õszinte leszek, azt is el kell mondanom, hogy megmaradt bennem egy vágy is. Többet viszont nem mentem a tisztás felé, sõt egészen másfelé futottam onnantól kezdve. Hogy miért nem akartam, hogy újra megtörténjen, ha egyszer jól esett. Azért, amit már mondtam: a testemnek iszonyúan jól esett, de az agyamnak egyáltalán nem.


Sokat gondolkodom azóta is, hogy mi lehetett mindez. Utánaolvasva a dolognak lehet, hogy önszuggesztió volt, annyira kívántam a szexet. Nem tudom, nem hiszem. Szerintem (bármilyen hülyén hangzik is) nem evilági lény volt, és érezte, hogy mit akarok. Legyõzte a természetes ellenállásom, és megadta azt az érzést, amire vágytam.


És még valami, kevés embernek mondtam el mindezt, csak a legjobb barátnõimnek. A Gabi beszélt rá, hogy osszam meg veletek. Elõször nem akartam, de aztán meggyõzött valami. A Gabi talált a neten egy - két rajzot. Amikor megmutatta, azt hittem elájulok. Képregény szerû rajzokon ott volt olyasmi, mint ami velem történt. Nem hiszem, hogy ez véletlen. Sõt mostmár biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, akivel ez megtörtént. Ezért is írtan le mindezt. Hátha valakinek van valami hozzáfûzni valója, talán saját hasonló esete.

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Heftiék, és a ló szex


Gyönyörű reggel volt. Meleg, tiszta és csendes. Ideje volt ellenőrizni újra az állatokat. Már korábban megetettem őket, és ellenőriztem is őket. Néhány csődör imádta, ha játszom velük. Töltöttem egy csésze kávét, és elindultam az istálló felé. Állt ott valaki a karámnál, egy fekete ló faszát szopva.. Ahogy közelebb értem, felismertem. Ugyanaz a kölyök volt, akinek leckét adtam viselkedésből tegnap....

Szeretem a pasikat és szeretek dugni


Már régen érett bennem a gondolat, hogy valakivel megosszam a családi szex történetemet, így most rád esett a választásom, tudom, hogy végighallgatsz, és a történetemet felhasználod.
Tehát! Bár némelyik nő azt mondja, hogy kurva vagyok, de ebből, csak azaz igazság, hogy szeretem a pasikat és szeretek dugni. De, soha egyetlen fillért nem kértem, de ha adtak, elfogadtam. Így, nem volt nehéz a....

Így jártam anyámmal


A nevem Jácint. Ez a történet az anyámmal való első szexről szól. Számomra ez volt az első szex egy nővel. Amikor megszülettem anyám 22 éves volt. A nővérem Andrea 6 évvel később született. Apám elhagyta anyámat két évvel a születése után. Amikor először megtörtént én 16, anyám 38 éves volt. De ő még mindig 20 évvel fiatalabbnak néz ki, mint a valóságban.

Az eset a 16 szülinapom utá....

Pisiszex egy romával


Forró nyári nap volt. Autóval indultam vissza Budapestre, vidékről. Ilyenkor mindig meghirdetem mások számára az üres helyeimet, de most nem jelentkezett senki, így hát elindultam egyedül. Alig pár perce voltam úton mikor hívott egy hölgy, hogy betud-e még szállni. Pont útba esett, így elmentem és felvettem. Meglepődésemre egy roma nő volt, kb 30-35 év körüli. Voltak fenntartásaim, de végül engedt....

Az ikertestvérek


Évával ikertestvérek vagyunk. Szinte minden közös bennünk, még az is ugyanannyira érdekel minket, hogy milyen lehet hármasban.

Ezt meg is osztottuk a szomszéd fiúval, akit gyerekkorunk óta ismerünk. És o fel is ajánlotta segítségét. Ekkor gyorsan a szobába is mentünk, és Éva és én azonnal vetkoztetni kezdtük egymást, miközben gyengéden csókolóztunk. Azonnal hatalmába kerített a vágy....

Újabb leszbikus történet


Vajtán voltunk a strandon, egy nyári délelőtt. Az unokatesóimmal voltam, és nagyon unatkoztam, Vettünk egy strandlabdát, és szétmentünk a medence 3 pontjába, és dobáltuk egymásnak. A két unokatesóm elment ebédelni, én bent maradtam, mert fogyóztam.

Egy jó bögyös csajjal kezdtünk el labdázni, véletlenül. Mikor ki ment pihenni, vele mentem, és dumcsiztunk. Hát nem mondom, hogy modell ....Szextörténet címkék

pisilője | nagypicsa | leszbia | én és | leszoptam két |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.