Extrém álmok


Nem értem! Mi a picsát keresek én itt?
Elvégre már vagy nyolc éve ápoló vagyok, most meg újra ebben a fakónarancs, lepukkant melósfurgonban ülök, az enyvtől foltos, térdén szakadt kék overallomban és a piros bézbóllsatyesszal a fejemen. Ausztriából tartunk hazafelé a legjobb cimborámmal, Kokóval. Sok pacalt-kenyeret megettünk, sok pohár sört-kis rumot megittunk, sok köbméter fát meggyalultunk mi már együtt az évek során. Aztán én a kórházba mentem melózni, ő maradt az asztalosmesterségnél, ritkult a kapcsolat, ma már csak néha látjuk egymást. De most éppen úgy van minden, mint a régi szép időkben, ... egy komplett, egyedi tölgy szobabútort vittünk és szereltünk be valami dagad tseggű osztrák nagygazdának. A zsebemben zizegő bankók lapulnak ( ha nem is kötegnyi), a kezemben jóleső dobozos sör, és a furgon letekert ablakán fújom ki a cigifüstöt. Ez se stimmel baszki, tíz éve nem piálok,...mi a franc történt? Mert jó,.. mondjuk tényleg nehéz a közalkalmazotti fizuból kijönni,... így egy ilyen alkalmi meló egy régi haverral, amin egy kalandban ezer eurót szakítok, teljesen belefér a képbe,...de a sör? Talán alkoholmentes...
Mindegy, a lényeg, hogy jövünk Magyarország felé, itt a két vidám fiú, a zsebünk tele van lével, üvölt a magnóból a Tankcsapda.
Beérünk az első magyar városba. Megállunk tankolni, meg egy gyors sárgadobásra. Kiderül, baj van -nemcsak Lukács Laci hörgi a hangfalból- , hanem a benzinkutas csávó is ezt magyarázza, miközben nyomja a telitankot. Mutatja, hogy az egyik kerekünk tökre el van rojtosodva, akármikor kidurranhat. Pótkereket persze nem hoztunk, minden hely kellett a bútornak, meg a sok csavarnak-szögnek, fúró-faragó-vágó-gyalulógépnek. Kokó vakarja a fejét.
- Bazmeg, micsinájjunk?
- Keresünk egy gumist, veszünk egy használtat, oszt azzal hazaérünk,...gyere baszki, ne rinyálj!
Nekiállunk gumist vadászni, kóválygunk az ismeretlen városban. Megtaláljuk, van kereke is, csak várnunk kell délutánig, amíg végez az előttünk lévő kamionnal.
Egy hét német konyhán, csupa zöldség és főtt krumpli, meg a pótlásként zabált hazai szalonna-kolbász menü után összefut a számban a nyál, amikor meglátom szemben egy kajálda cégtábláját.
- Gyere bazmeg, együnk addig egy jó zúzapörit!
- Hülye vagy köcsög, ilyen ruhába üljünk be ide?
Ezt se értem,..mi a francnak indultunk mi neki hajnalban a hazafelének koszos munkásgöncben? Mikor kifele mentünk, normális szerkóban voltunk. A gumis srác rendes, látja, hogy tipródunk,...előjön belőle a melós szolidaritás. Int, hogy hátul van egy mosdója, ott rendbe szedhetjük magunkat, és lebeszél a vendéglőről is:
- Szar hely, vacakul főznek, és drága. Csak turistavakításra van,... menjetek le két utcát, aztán balra a lámpáknál, ott van egy Magyaros Ízek Háza, príma a birkapörköltjük. Hagyjátok itt a kocsit, négyre megcsinálom.
Átöltözünk, elindulunk gyalog a vendéglő felé. Fekete farmer, tiszta ing és a bőrmellényem van rajtam. Árasztom az AXE Africa illatot, hajam megfésülve vizesre, félvállamon régi, megbízható társam, a kis fekete bőrhátizsák himbálódzik, tökre megvan a komfortérzetem. Kiérünk egy nagy, parkos térre, rengeteg ember nyüzsög a fák alatt, kamerák, mikrofonok, reflektorok, stáb,..valami filmfelvétel zajlik.
Középen rövid rakottszoknyában és piros topban táncoslányok vonaglanak, naná, hogy odamegyünk sasolni. Furcsa, hogy csak pár BMX-re támaszkodó kiskrapek, meg két öregember áll a színpad előtt, a járókelők többsége lehajtott fejjel sunnyog el. Furcsa,...de hát annyi minden zavaros ma nekem, nem tudom, mi romlott el.
Alig két perce bámuljuk a csajokat, amikor négyen leugranak a színpadról, kettő Kokót, kettő engem fog közre, belénk karolnak, csicseregnek nekünk, és terelnek el minket egymástól. Hú, micsoda jó kis ribancok, vigyorognak tele foggal, nekinyomják a mellüket két oldalról a karomnak, az egyik még a hajamba is beleborzol. Jó műsor készül itt, az kurvaszentség!
- Este a kocsinál,... ha nem vagyok ott, akkor csak reggel!- kiáltom Kokónak, aki valami bizonytalan mozdulattal visszaint a saját két csaja közül.
A hostesslányok beterelnek egy kis árnyékolósátor alá, ahol két fehér műanyagszék van, meg egy üveg ásványvíz egy kerti asztalon. Lenyomnak az egyik székbe, aztán elpályáznak. Az egyik egy cuppanós puszit nyom az arcomra, és a fülembe súgja búcsúzóul, hogy mindjárt jön az asszisztens csaj.
Na, jön is,... ha lehet, még babább, mint az előző kettő. Kicsit hasonlít Kingára a Bariköztből, csak hosszabb és göndör a haja. Nagyon rendben van az anyag,... smink, rúzs, bódító parfüm, elképesztően hosszú lábak és pírma segg a feszülős kék miniben. Bájos arc, nagy cicik jó dekoltázsú blúzban, csodálkozóra tágult szem. Rögtön azzal kezdi, hogy kicsit várni kell a producerre, de addig csinálna velem egy verbális tesztet, meg a papírmunkát.
- Hogymi?
- Ne játszál itt Ponyvaregényt, haver! Én nem vagyok se Jules, se Vincent Vega.
- Naná, te klasszisokkal jobb nő vagy, mint Travolta amilyen pasi.
- Príma válasz, oké! Most köss belém, de valami durva szöveggel!
Kimondom az első gondolatot, ami eszembe jut:
- Leszopnál egyszer, ha megígérem, hogy utána kétszer megbaszlak, hogy neked is jó legyen?
Erre elneveti magát:
- Pompás fickó vagy, vág az eszed, és pont a nekünk kellő irányba. Most mondj valami erotikusan vicceset!
- Drága kishőőgyem, elgyünne velem oda a farakás mögé ekkis csudilátásra? Meer úgy megkévántam mán keet, mint a makkon tartott ártánydesznyó a korpás moslékot. Leteríteném a cifraszűröm a selyemfűre, oszt...teccikértenyi?
Azt, hogy: -Megkúrnálak én téged cicám, akár éles kavicson is!-, már csak magamban teszem hozzá.
- Oké! A verbális teszten prímán átmentél, jó a szöveged. Hogy hívnak?
Bemutatkozunk, kiderül, hogy ő Zita. Előszed egy paksaméta papírt, és elkezdi felolvasni, hogy a szerződő felek meg mifene...
- Állj már le Zitácska! Miről van itt szó?
- Hát a szereplésről. Jelentkeztél, nem?
- Mire?
Erre odamutat egy táblára a háta mögött, amin ez a felirat áll: SZEREPLŐVÁLOGATÁS, alatta kisebb betűkkel: Azonnali fizetés!,...még apróbb írással valami felsorolás szerű, gondolom a feltételek. Esküszöm, amikor bejöttünk ide, az a tábla még nem volt ott!,...de még egy perccel ezelőtt sem. Mi folyik itt baszki? Zita nekiáll, és elmagyarázza a szitut, hogy valóságshow-ba válogatnak szereplőket, de ez nem afféle villalakós, gejl műsor lesz, hanem voltaképpen egy szexuálkultúrás felmérés, ...blablaba. A lényeg, hogy most lenne egy háromórás teszt, és fizetnek érte rögtön 50 rugót. Ha engedélyezem, hogy lemenjen adásban, akkor akár egy-két millát is kaszálhatok, mert szavazás lesz meg zsűri, meg...blablaba.
- És mit kéne csinálnom?
- Azt nézzük, hogy viselkednek a férfiak szexuális szitukban, kényes helyzetben, meztelen nők közt, mennyire viccesek, meg ilyesmi.
- Oké a balhé. Benne vagyok, mint remegés a vibrátorban. Remélem te leszel az egyik csaj...
Huncutul csippent a szemével, elém rakja aláírásra a papírokat. Erre, mintegy varázsütésre megjelenik a producer is. Haverkodunk, hogy szólítsam csak Robinak, és magával cipel egy baszott nagy alumínium hangár felé.
Belépünk, félhomály, hosszú folyosó, kinyit egy ajtót, és betessékel. A szoba valami vöröslő félhomállyal megvilágítva, tele meztelen és neglizsés csajokkal, akik zsibonganak. Amikor észrevesznek, mind felém fordul, az egyik kitárja a selyemköntösét, mutatja a mellét, és hív. Közelebb lépek, akkor látom csak, hogy legalább 70 éves, ráncos vén teste van, a mellei mint a lapos zacskók lógnak, kopott, szürke a szőrzet a hasán. A másik meg nem is nő, hanem egy transzvesztita, lila paróka van rajta, és látszik az erős borosta az állán, hiába frissen borotvált. Úgy néz ki, mint egy ókori színész, talán a Satyriconban van egy ilyen szereplő. Megemeli a tógáját, és himbálja felém a vastag faszát, ami olyan görbe mint egy benzinkút csapja.
Egy öreg nő van előttem megint, de mintha egy forgószínpadon került volna elő, hanyatt fekszik az ágyon, gusztustalanul hájas, hurkákban lóg a combja és a hasa, az arca püffedt, tésztaszerűen sápadt. Egyik kezével az erősen kimustrált pináját húzza szét, hogy a loboncos szőre alól kivillanjon a vöröslő rész. Aztán egy nagy, rücskös kígyóuborkát vesz elő valahonnan és elkezdi felnyomni a seggébe, közben tátog és liheg, kilátszik a feketére csorbult fogsora. Ez undorító! Hozzá vagyok ugyan szokva az idős női testek látványához, -eleget fürdetek a kórházban-, olyankor eszembe sem jut, hogy rútak lennének, csak mert öregek vagy kövérek. De itt, ebben az obszcén helyzetben viszolyogtatnak. Na, húzzunk innen gyorsan, mielőtt valamelyik elkap, vagy elhányom magam itt a kamerába!
Újra a folyosón vagyok, de Robi sehol, ellenben megjelenik Zita.
- Nem tetszett a különleges terem?
- Nem,... kurvára nem!
- Gyere, most a fürdő következik.
Megfogja a kezem, és behúz magával egy liftbe. Ahogy becsukódik az ajtó, rányomulok, átkarolom a nyakát, és csókolni kezdem. Eleinte visszacsókol, aztán elhúzza magát, és valami szobát emleget. Persze, a szobánk, hiszen bejelentkeztünk mi ide Kokóval. Legalább három méter magas, aranycirádásan díszített fehér ajtaja van, belül barokkos tapéta és baldachinos ágy. Nagy, vésett szélű sárgaréz korong van a kulcsához erősítve. Erre határozottan emlékszem, de hol az a kulcs? Ekkor Kokót látom meg szembejönni, és kérem tőle a kulcsot. Keresi a zsebében, aztán a pad alatt, benyúl egy faliszekrénybe és egy piros túrazsákot vesz elő, abban kajtat. Végül valahonnan elővarázsolja, színpadias mozdulattal átnyújtja, de közben dörmög, hogy menni kéne haza.
- Várjál már bazmeg, előbb megkúrom a csajt.
De Zita nincs sehol, felszívódott, hiába állok az ajtó előtt a kulccsal. Megyek összevissza, nézek mindenfelé. Valami nádszövet térelválasztók vannak, a rései közül narancsszínű fény szivárog. Egy öreg fickó, aki pont olyan mint Don Corleone, ül egy zöldre festett, faragott, tulipános lócán, és egy pöttyös dalmata faszát huzigálja. Valahányszor előtűnik a kutyaszőr közül az erekkel sűrűn hálózott vörös húshenger, az öreg hangosan felvihog.
Hirtelen feltűnik előttem Zita segge a feszülő kék miniszoknyában. Belép egy szürke ajtón, amin fent jobbszélen egy ilyen pneumatikus, karos becsukó van. Habozás nélkül megyek utána, és itt a fürdő, amiről beszélt. Amikor még fiatalon a húskombinátban dolgoztam, az ottani fehér öltözőnk fürdője volt pont ilyen. Négy egymás mögötti sorban vannak a zuhanykabinok,...illetve nem is kabinok, hanem zománclemezzel elválasztott egyes zuhanyok. Pár férfi fürdik ráérősen, az egyiknek nagy kereszt van a hátára tetoválva.
Elkapom Zita karját, és magammal húzom az utolsó sorba, ahol már senki sem jár. Mohón kezdem lehámozni róla is és magamról is a ruhát, hanyagul dobálok le mindent a három széles lécből álló padra.
Csodás teste van, fénylik, mint a gyöngyház, rugalmas a bőre, ívelt minden rajta, sehol egy szöglet. A mellei teltek, súlyosak, ágaskodó bimbósak, széles udvarral. A pinája simára borotvált, a hasa bőre, mint a bársony. Egyszerre markolom mindenhol, közben csókolom, harapdálom finoman a nyakát, nyalom a mellét. Ömlik ránk a víz a zuhanyból, lelapul tőle a göndör haja. Belenyúlok a pinájába. Belül is csupa nedvesség, és nem a ránk záporozó víztől. Pengetem a matató ujjammal a pöckét, mint a koldus az aranytallért, zsibong bele a teste, remegések, izomrángások futnak végig a combjában. Nekitámasztom a csempének, letérdelek elé, először a comb belső felét horzsolom meg a fogammal, aztán belenyalok. Finoman sós az íze, mint a friss osztrigának, a kisajkai nagy, vörös lebernyegek, nyílnak és csukódnak a nyelvem mozgásától mint a lepkeszárnyak. A csiklója redős borsószem, a fogam közé veszem, és morzsolgatom, hullámzik tőle a hasa és nyöszörögni kezd. Felállok, közben egy gyors harapás a mellére, megfogom a vállát, és gyengéden kezdem letolni térdre, a farkam felé. Először érzek valami kis határozatlanságot, egy kis gyenge ellenállást, aztán rábukik a faszomra. Körbenyalja, majd óvatosan a szájába veszi és szívja a makkom. Próbálom kicsit mélyebben letolni a farkam, de mindig hátrahúzza a fejét. Látom nem a kedvence a szopás, nem erőltetem, inkább letérdelek hozzá és újra csókolni kezdem és mélyen felnyúlok két ujjal a picsájába. Most már baszni kéne,... ekkor villan az eszembe, hogy: ÓVSZER, BASZKI!
Otthagyom egy pillanatra, és a pad mellé dobott hátizsákomhoz lépek, lehajolok, nem is gondolok rá, hogy így épp belelát a seggembe. Vadul kutatok a gumi után, persze, hogy először azt a zsebet nyitom ki, amiben a zsoltáros könyvem van. Kicsatolom a másikat, ott a gyógyszeres zacskóm. Miralgin, Cataflam, Mydeton, Lipanor, ragtapasz, aztán előkerül a "ha valami adódna" esetre ott tartott koton. A fogammal feltépem a zacskót, felgörgetem a gumit a faszomra, ami most már lüktet, hogy szinte fáj.
Odahúzom Zitát a padhoz, amolyan félig ülő félig hanyatt pózba a könyökén támaszkodik. Elé térdelek, megemelem a két hónom alá a lábait, és végre benyomom a lőcsöt a picsájába. Forró és szoros, és szinte dől ki belőle a lé a farkam tövére, mintha csak a fasz préselné ki. Előbb csak két finomat tolok-húzok, aztán harmadikra tövig belenyomom. Hú, micsoda finom kis picsa! Lenézek, pont látom a pina tetejét, és ahogy ki-be jár benne a faszom. Ekkor elkezd nyöszörögni, majd nagy meglepetésemre, két kezét a mellkasomra feszítve megpróbál elnyomni magától. Nem törődöm vele, baszom rendületlenül, baszom és baszom, egyre gyorsuló ritmusban. Érzem, hogy már mindjárt elmegyek, már csak pár lökés, már bizsereg a keresztcsontomnál a kéj indulási oldala.
- Robi, Robi, gyere ! Robi! - kiabálja Zita.
- A kurva anyádat, én Zoli vagyok! Partnert cseréltél kiscsibe, Zolit sikíts, baszd meg!
De ő csak a Robit üvöltözi, aztán kezdem nem érteni a dolgot. Ficánkol, elhúzza a seggét, tol el magától és üvöltözni kezd :
- Hagyd már abba, te hülye! Robi, gyertek! Robi, azt mondtad, leállítod időben,...hogy nem kell kúrnom vele! Robi, ROOBIIII! Eressz már el, te balfasz, ez csak kandi kamera...
Hirtelen egy kigyúrt kopasz vágtat be, csattog a vastagtalpú cipője a vizes kövön. Bikanyaka kimered egy kék, rövidujjú ingből, aminek mellére az RTL Klub logója van hímezve. Elkapja a vállam, és rángat le Zitáról, én még nyomnám beljebb a faszom, de ez a marha csak rángat, rángat...
- Apa,...apa kelj fel! Négy óra, menned kell éjszakásba.
A fiam ébresztget a vállam rázva, aztán amikor látja, hogy kinyitom a szemem, visszavágtat a szobájába a Medal of Honorral gyilkolászni.
- Ó, hogy szarjál sünt, fiam! Miért nem tudtál még legalább egy percet lövöldözni a nácikra! - sóhajtok fel magamban.
A farkam áll, mint a kő, az alhasamban sajog valami, és számban érzem még Zita pinaízét. Gyorsan felhúzom a pólóm a nyakamig (hogy ne fröcsköljem majd össze), aztán előhalászom a faszom a gatyámból. A vöröslilásan duzzadó makkom tetején egy kis nedves csík a szivárgó előváladéktól. Szorosra csukva a szemem próbálom felidézni a csajt: a remek seggét,..és a lédús pináját, ...és ahogy ott a fürdőben szopott,...és ahogy basztam,... és ahogy ütemre rázkódtak a mellei,..és ahogy ficánkolt. Rántok vagy tizennégy-huszonnégy gyorsat a farkamon, és amikor kilöttyen belőlem a rittyó, akkor még három-négy lassút. Végigfut a gerincemet a borzongás, és robban egy kicsit az agyamban, aztán békesség.
Lenyúlok az ágy mellé dobott melegítőnadrágom zsebét félkézzel kutatni egy papírzsepi után, hogy letöröljem a hasamról a gecit.
Feltápászkodom, és elindulok zuhanyozni.
A kurva életbe, már megint dolgozni kell menni!Szextörténet ajánló:


Gyönyörmesék


Hiszem, hogy amióta a Teremtő megtöltötte a Földet élőlényekkel, azóta belénk kódolta a szenvedély, a gyönyör iránti vágyat is. Már az óvódás gyermeknél elkezdődik a testtel való ismerkedés, és időről- időre, újra és újra érezzük a késztetést önmagunk felfedezése, és a szexualitás megismerése iránt. Természetes folyamat ez.
Hiszem és tudom, hogy létezik a gyönyörszerzésnek és szeretkezésne....

Tini szexsztori


Történetem egy meleg nyári napon kezdődött, fölkeltem megmosakodtam és elkezdtem netezni, pontosabban msn-ezni. Az a személy is fönt volt, akivel az nap éjjel álmodtam... Donát ... Magas, jóképű, izmos, okos, aranyos, kedves srác... nagyon sok időt töltünk együtt, mint barátok, csak háát .. az én részemről ez több!

Elkezdtünk beszélgetni, kérdezte,hogy nincs-e kedvem kijönni sétáln....

Ordítva élveztük a vad baszást


A tóparti orgiánk után semmi extra nem volt a nyár végéig. Laza kúrások a discoban, bokrokban, nyaralás nyaginál is, ott egy pár régi haver dugott meg. Nem is feküdtem le sokkal max. asszem 5-6 pasival talán.
Hétfőn már kezdődött a suli, pénteken évnyitó. Természetesen a két évvel ezelőtti miniszoknyámat vettem fel, alatta szigorúan tangával. Egy vékony blúz volt rajtam, persze, a dekoltázs....

Szexvágyak 2.


Hátam a hűvös falnak ütközött és legszívesebben menekültem volna, de nem tudtam. Kezeimet egy erős marok szorította fejem fölött a falhoz, mint egy bilincs, mely nem engedi áldozatának a menekvést semmilyen módon. Rettegtem, ugyanakkor valami furcsa jóleső érzés is hatalmába kerített, mikor Nico térde lassan ágyékomhoz simult. Másik kezével pedig állam finoman megmarkolva, nem engedte, hogy akárcs....

Carol és én


Szegények voltunk, akár a templom egere, ahogy akkoriban mondták. Sok szegény család élt a Nagy Válság idején, és mi a legszegényebbek közül valók voltunk. Pedig apánk mindent elvállalt, amiért fizettek valamit: autószerelés, házkörüli javítások, alkalmi fakivágás, de mégis előfordult néha, hogy ikertestvéremnek, Carolnak és nekem nem volt mit ennünk. De 15 évesek voltunk akkor, és ezzel nem nag....

A nejem törleszt, +18 történet


A tartozást szépen lassan törlesztgetjük. Legalábbis, az asszony törleszti a főnöknek. Lassan azt hittem ezt is megúszom, de aztán a főnök megint jött a biszex játékkal.

Legközelebb egy hónap múlva hívtak minket, mondanom se kell, hogy azóta semmi szex nem volt otthon. Csak veszekedés, hogy mindenről én tehetek és milyen gyenge vagyok, hogy nem védtem meg. A srácok között nem volt i....
Szextörténet címkék

alsó tagozat | pálya | széna | seggembe | forgatáson |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.