Élménybeszámoló, A Feleségem félrelépései


Élménybeszámoló, A Feleségem félrelépései

Már több mint negyven éve élek ugyanazzal a feleséggel akit még elvettem feleségül. Igaz az elsõ években többször el akartam válni,de aztán vagy én vagy õ mindig meggondoltuk magunkat. Sokszor megcsaltuk egymást és sok esetben jólesett látni ahogy szopja az idege farkakat vagy,hogy milyen élvezettel kefél fiatal srácokkal akiket õ csinált férfiakká.

Feleségem egy barna rövidhaju 165 cm magas mosolygós 95-ös mellbõséggel csinos formás lábakkal szép formás testû hölgy volt akinek számtalan szeretõje volt már hiszen huszonhét éves volt. Abban az idõben volt egy élettársa akivel hetente kétszer elment a lakására és ott is aludt,persze elmondása szerint nem sok alvás volt azokon az éjszakánkon. Az osztály ahol dolgozott annak a fõnöke is már az elsõ évben a szeretõjévé tette és hetente több alkalommal is ha hívta legtöbbször azért ment be hozzá,mert kefélni volt kedve a fõnökének.

Volt egy nagydarab hentes akivel az egyik húsboltba jött össze és az elmondása alapján a farka vastagsága a tövénél elérte a nyolc centit a faszfején nem volt bõr ami igazán mindig tetszett neki. Sokszor éjjelente mindig bejött az albérleti szobájába a fõbérlõ fia és bár aludt mindig arra ébredt,hogy éppen keféli a srác. ennek is szerette a faszát az elmondása alapján mert huszonnégy centi volt és a fasza fején nem volt bõr ezért könnyen becsúszott a szájába meg a seggébe is. Volt olyan nap amikor mindannyian megbaszták.

Néha ha rájött az élettársára a mehetnék és a változatosság elvitte egy harminc kilométerre levõ városba ahol egy nagy csalási házban összejött kb huszonöt harminc pár. Mikor bementek akkor az ajtóba kaptak a nõk egy tablettát és hozzá a fiú is egy féldeci pálinkát,majd egy kis pezsgõt amit belépéskor megittak. A tabletta azért kellett a nõknek,hogy az esetleges élvezetekkor a hölgyben bennmaradó férfiondó ne csináljon gyereket, mert ide csak orvosi vizsgálattal lehetett bemenni,mert senki sem szerette a kotont.

Ilyenkor persze mindenki mindenkit kefélhetett, leszophatott akár többen is egyszerre. Késõbb amikor már a feleségem lett ez a csaj aki elõszeretettel kefélt mindenkivel is engem is elvitt ilyen buliba és roppant élveztem ahogy baszták a feleségemet mindhárom lyukában és ahogy nyelte a sok gecit a srácok faszából szíva.Észrevettem,hogy a pálinkába be volt valami szer téve amitõl a gátlások felolvadtak és lelkifurdalás nélkül odament mindenki a másik párhoz,hogy elszeresse és megbassza a társát. Én is mindig élveztem ahogy bementünk és meztelenre vetkõztünk valaki odajött és már lehajtotta a feleségem fejét és a szájába dugta a nagy faszát.

Ahogy elkezdtünk járni majd megkeféltem sokszor az utcán is mások szeme láttára lassan leszoktattam a kanijainak nagy részérõl és csak a munkahelyi fõnökét engedtem,hogy megbassza a feleségemet. Az egyik alkalommal elhívtam magunkhoz egy szombat estére vendégségbe amikor is elhozta a feleségét és a lányát is és ott derült ki,hogy a felesége sem tudott arról,hogy a férje egy munkatársát keféli, de nálunk amikor megismerte a feleségemet azonnal lehúzta a bugyiját és benyalt neki.

Szerencsére a lányának is hasonló volt a felfogása és azonnal levetkõzött és ráült a farkamra nagy örömömre a feleségem meg ráült a fõnöke faszára. Szinte hajnalig basztunk felváltva .Én nekem is sikerült megdugnom a feleségem fõnökének a feleségét és késõbb mondtam is neki igazán együtt kurválkodhatnának a feleségemmel is .Néha el is mentek olaszba a velencei karneválra és szerencsére az asszony tudott olaszul és az egy hét alatt annyit keféltek mindenkivel,hogy szép pénzt hoztak haza is. Igaz felszedett mindegyik valamit és utána tíz napig a kórházba kezelték õket.

Volt olyan hétvége a következõ valamelyik nyáron,hogy mind a hatan elmentünk a Balcsira egy hétre pihenni. A pihenés abból állt,hogy az asszonyokat felváltva használtuk. A harmadik pár a feleségem fõnökének a lánya volt aki a férjét is bevezette a közös kefélésekbe. Az asszonyok a teraszon mindig a bejárattal szemben ültek és élveztük azt,hogy akik elmentek a ház elõtt és bebámultak sokszor láthatták a három asszony szõrös késõbb szõrtelen pináját, mert sose engedtük meg,hogy bugyit hordjanak.

A nászuton a feleségem akivel csak lehetett lefeküdt még ezt a két hetet se bírta ki,hogy csak én legyek a lába között. A nászút második hetében egy hegyi nyaralóban összejött két hatvan éves faszival akiknek rendszeresen szopta a faszát és engedte magát kefélni és az asszonyok által nyalatni magát. Mikor hazafelé indultunk addigra felszedett egy ipsét aki szegedre ment és odaadta a vezetést nekem,hogy a hátsó ülésen végigbassza az utat a feleségemmel.Mikor hazajöttünk el akartam válni, de kiderült,hogy terhes és így kénytelenek voltunk kikapartatni,mert nem hittem el,hogy enyém a gyerek.

Amikor megint kefélhetett több mint egy hónapig senkivel nem foglalkozott direkt azért,hogy én csináljam fel és akkor biztosan nem fogok elválni. A feleségemet amikor kikaparták az orvos mondta nekem,hogy vigyázzak a feleség felcsinálásával,mert a legközelebbi kaparást már nem biztos,hogy meg lehet oldani,mivel annyiszor kaparták már ki. Persze amikor megtudtuk,hogy terhes a családi kupaktanács úgy döntött,hogy az unokaöcsém odaköltözik a lakásunk kis szobájába a feleségem öccsével és ez hoz egy kis pénzt a konyhára.Persze nem mondhattam meg a szüleimnek,hogy minden héten három este pénzért kefél a feleségem,mert errõl nem tudhattak, de nem sok volt a keresetünk sem. Így aztán három este mindig jöttek hozzánk férfiak,vagy srácok akik este hattól éjfélig egymásnak adták a kilincset és becsületese nagy fasszal megbaszták a feleségemet én meg csak nézhettem,meg kinyalhattam a gecit a pinájából,vagy a mellérõl.

Ezeket a srácokat a feleségem szerezte és késõbb is sokszor használták,lassan többet mint én. Persze volt olyan este amikor egy család jött fel és a férj,feleség és a két fiúk is használták egész éjjel a feleségemet, de ezért annyit fizettek,mintha külön jöttek volna.Közben persze az unokaöcsém is rákapott a feleségemre és mivel nem dolgozhatott egész nap nem sok ruha volt rajta inkább valamilyen test. A sarki boltvezetõ is bekerült a lába közé. Ez azért volt,mert a feleségem felvett egy olyan egyrészes otthonkát ami egyáltalán nem látszott át és hosszú is volt. Lement a boltba vásárolni,de viszketett a pinája és megvakarta. Ezt látta meg egy eladó és szólt a fõnökének,hogy eldugott valamit a vevõ erre behívták,hogy adja oda,mire azt mondta a fõnöknek megmutatja, de csak õ maradjon az irodába. Erre kiment mindenki õ meg felhúzta a ruháját és megmutatta nincs semmi ahová bármit eldughatna. A fõnök kiakadt amikor meglátta meztelenül az asszonyomat és megkérdezte nem ülne bele a farkába.Beleegyezett és ezért egy szalámit dugott fel a nejemnek a pinájába és odakötötte a combjához,majd kiengedte egy oldalajtón. Attól kezdve rendszeresen lejárt a boltba baszni sõt az egyik alkalommal az egyik eladónõ feljött a lakásunkba és megkérdezte miért engedte el a fõnöke aki egyébként a férje is. Ekkor megmutatta magát és levette a ruháját,hogy nincs alatta semmi.erre a csaj is levette a ruháját és kinyalta a feleségemet. Ettõl kezdve sokszor volt,hogy nálunk kefélt a boltvezetõ felesége is és nagyon sokszor sikerült leszoptatnom a feleségem szeme láttára is.

Késõbb megint terhes lett a feleségem és miután nehezen kihordta közölte az orvos sajnos nem biztos,hogy több gyereket is ki tud hordani. Persze a keféléseit ezután sem hagyta abba sõt ettõl kezdve sokszor több hétre elment a fõvárosba is kurválkodni és a barátnõjénél kapott szállást.


Mikor a barátnõje lebukott õ hazajött és itt szereztem neki állást amit azzal hálált meg,hogy az összes szerelõvel és fõnökökkel ,tehát két év alatt összesen vagy hatszáz férfivel sokszor kettesével,vagy hármasával járt kefélni a saját lakásunkba. Késõbb bármilyen állást szerzett is a fõnökei mindig a hétvégeken jöttek és megbaszták ami sokszor két napig is tartott.

Közben a társasházba cserélõdtek a lakók és volt egy házaspár akik az orvosira jártak és a srác az nagy kurvahajcsár volt. Egyik alkalommal bedöglött a zárjuk és a feleség a feleségemmel megbeszélve én mentem segíteni zárat cserélni,mert a férje vidékre ment több napra a szüleihez. Persze nemcsak a zárat cseréltem ki, de a bugyiját is lehúztam a fiatalasszonynak és utána is rendszeresen baszogattam a hölgyet. A férje kiszúrt,hogy a feleségét baszogatom,mire közöltem ott az én feleségem te meg baszogasd õt.Ez persze nagyon tetszett is neki és attól kezdve rendszeresen megbaszta,sõt a barátait is bevezette a nejem szétkefélt pinájába és rengetek szexis felvételt is csinált róla.

Sajnos ezekbõl a képekbõl nekem nem jutott,mert a nejem megtiltotta,hogy a srác adjon,mert ha ad többet nem fekszik le vele. Késõbb elváltak és a srác elköltözött,de sajnos hiába kerestem nem találtam meg.Pedig nagyon örültem volna neki,hiszen õ is futtathatta volna egy kicsit a nejemet.Ezt csinálta az a koma is aki eladta a lakásunkat vagy két évig rendszeresen megbaszták a város különbözõ helyein és lakásokban.Itt szokott rá a kutyákra is és teljesen ledöbbentem amikor az egyik fiúbulin meghágatták a kutyával és egy pohárba engedték a kutyagecit, majd megitatták vele.Mikor közöltem vele mit láttam röhögve mondta,a másik bulin egy pónicsõdör hágta meg és annak a gecijét is megittam. Már régóta szeretem ezt csinálni.Azért mert te már lassan tizenöt éve nem kefélsz meg - igaz nem is engedném - még mások szívesen megbasznak és jól esik a kutya fasza és a pónicsõdör fasza is ahogy élvez bennem.

Késõbb egy alkalommal teljesen elázva mentem haza és megbasztam a feleségemet amikor éppen két nagy faszú néger koma volt aki baszogatta.kiderült,hogy terhes lett és nem akartam néger gyereket nevelni ezért kikaparták, de a kaparás odáig fajult,hogy ki kellett vennie a méhét is. Ennek az egésznek õ örült a legjobban,mert így már nem kellett attól tartania,hogy valakik felcsinálják. ettõl kezdve még jobban belevetette magát a baszási kurzusokba.

Közben a szomszéd is kicserélõdött majd mivel csinos volt próbáltam megbaszni,de nem sikerült. Az egyik alkalommal majdnem sikerült, de közben a két fia akit egyedül hagyott a lakásában összeszart mindent és elkezdte enni a saját szarát. Persze ezt mikor megláttam elment mindentõl a kedvem.A végén derült ki,hogy azért lett volna hajlandó kefélni velem,mert jött volna két koma akik a feleségemet kefélték volna aznap délelõtt. Késõbb már nem sikerült megbasznom a szomszédasszonyt.

Lassan teltek a napjaim és én rengeteget voltam kocsival vidéken és külföldön.A nejem teljesen összejött a szomszéddal és többször megkefélték a ott lakók is .A szomszéd kupit csinált a saját lakásából és naponta oda jártak esténként baszni a férfiak. A nõk a társasházban élõ férfiak feleségei voltak akiknek a legtöbbjének minimum egy diplomája is volt, de jó alakúak voltak és nagyon szerettek baszni,persze csak gumi nélkül.Ettõl kezdve a feleségem is minden este kilenc óra felé levetkõzött egy kominéra se bugyi nem volt rajta és átment baszni a szomszédba. Sokszor hajnal felé jött haza és volt,hogy levitték az udvarra,és mások szeme láttára is végigmentek rajta.

Amikor rájöttem mit csinál fel voltam háborodva erre közölte .hogy egy év alatt általában nyolc tízezer férfivel kefélt és sokan még többször is teleélvezték a pináját,mert neki nem kellett attól tartania,hogy felcsinálják. Nem egyszer rendõrökkel is dugott. Volt egy alkalommal amikor három katonatiszt volt a lába között és megbeszélték,hogy másnap éjjel elmegy velük és beviszik a katonasághoz egy pár napra. Persze a pár napból két hét lett és ott a két hét alatt naponta harminc negyven katonával dugott.

Persze ez sem tartott sokáig mindössze négy év után a szomszédasszony valahol vidéken lebukott és csak pár asszonynak sikerült kibújnia a büntetés alól. Persze az egészben az volt a rossz,hogy még pénzhez sem jutottak.

Ekkor megfogadtam,ha még egyszer születnék az biztos,hogy nem vennék el kurvát,mert az többet baszik másokkal mint a férjével.
http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


A szextelefon


A szextelefon

Kilenc éves voltam. A helyi lap járt nekünk, aminek a hátoldalán erotikus hirdetések voltak, meztelen nõk képeivel. Egyszer egyedül voltam otthon, és a kíváncsiságtól vezérelve tárcsáztam. Erotikusan búgó hang szólt bele a telefonba, majd választhattam a menüpontok, azaz az elõre felmondott szextörténetek közül. Életem egyik meghatározó élménye volt, amikor szextelefonál....

A felszedett csaj megbaszása


Elég blazírt közönnyel lavírozott a futócipők és technika felsők között, de magának is be kellett vallania, hogy tudja. A fiú figyelte.
És nem is volt ellenére, mert jóképű volt és izmos. De egy sportboltban voltak, hát milyen legyen.
A plázafények csodás varázsa. Érces arcél, ruganyos test és tesztoszteron. Ó, mama.
Rajta csak egy rövid short volt és sportmelltartó, amelyben ....

A forró farok és a hűvös láb


A puha,38 as fehér talpak gyönyörű hűvös ívére feszülő fekete nejlonharisnya máig élesen él bennem.A kerekded sarokon kicsit megfoszlott harisnya itt jobban engedi átsejleni a láb puha fehér bőrét,ahogy maga alá/mellé húzott lábbal ül.A talpnál a harisnya követi a láb izgató nőies ívét,megmutatva a talpa bőrének intim selymes,érzékeny bőrét,aztán a lábpárnánál ismét jobban átüt a bőr színe,és a ha....

Elkártyáztam a nejem, második történet


Esős este volt, ami valljuk be mostanában elég sűrűn előfordul. Szóval esett de még kellemes idő volt, a feleség és a férj újra várta barátjukat egy esti látogatásra. :) A nő elment zuhanyozni és bizony beindult a fantáziája, hogy mi lenne ha egy póker party keretében ő lenne a nyeremény. Kíváncsi lenne mit szeretne tőle két férfi egyszerre... A meleg víz alatt állva megmosta a testét és jókat mos....

Szexkalandok fiatalon 1.


Cseperedtünk szép lassan felfelé és a szexuális kíváncsiság egyre fokozódott bennünk. Már 16 évesek voltunk kb. A fiúk egyre jobban hencegtek magukkal, ki mennyire menő, mennyire izmos, sportos, sármos. Mint az állatvilágban, tetszelegtek nekünk nőstényeknek, hogy kiket kell majd válasszunk. Persze nem családalapítás a cél, csak elcsattan az első csók, esetleg meztelenre vetkőzünk. Már ilyen korba....

A kanos mikulás és a feleség


Csaba nyomorultul érezte magát. Kemény hónap volt ez az egyedülálló férfi számára, a legrosszabb, amiben valaha is része volt huszonkilenc életévében. Elég nehéz volt elviselni, hogy a leépítések miatt elveszítette állását, de hetekkel később, amikor új állást talált, elvesztette barátnőjét, ami tovább rontotta a hangulatát. Nem hitte volna, hogy a dolgok a jelenleginél valaha is rosszabbra fordul....Szextörténet címkék

tanárnőb | eret | a nyós | deci | az ágyban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.