A feleségem pinája(2)


A feleségem pinája (2.) 2000.szilveszter!!!


A korábbiakban leírtam, hogy vettük rá a feleségemet,(első alkalommal) hogy a barátommal is basszon,majd 18 éven keresztűl, heti rendszerességgel jött és használta a nejemet folyamatosan ! Már mikor tudta hogy jön akkor elötte zuhanyzott,és kis köntösben vártuk hogy megérkezzen. Mint írtam a barátom akár 2 órán át is tudott egyfolytában kefélni, ha az élvezése pillanataiban leálltak, visszafolytotta, -mozdulatlanságba kényszerítve a pinát is- és kb fél perc után ujra tudta folytatni. (sokszor kellett a nejemet lefogni mert ő már csak egy gyors üritést akart ! ) Mint írtam vastag és nagy hús fasza volt, míg nekem kicsi és vér fasz. Így az ővé még lankadtan is jó látnivaló volt. Ha végig számolok akkor a kb 18 év x 52 hét = 936 dugást jelentett, de ha leszámítok 136 alkalmat, (szülés, betegség stb) akkor is 800 alkalommal baszta meg. Mivel nagyon sok gecije volt kb 4 db 2 literes üveget töltött volna meg a gecije, ha egyben jött volna ki. 8 liter geci nem semmi ! Ez a pinájába, melleire, szájába és az én számba is került.
Jött az ezred forduló, de már akkor alig volt valami, az asszony beleunt az állandó hasonló 3-as műsorba.
A barátomnál rendeztük meg a bulit, az öccse és idős neje, meg mi hárman és a kiskorú kislányunk volt ott.
Itt is itattuk a nőket rendesen, de a barátom sógornője semmire nem volt jó és nem is kellett volna.
Jött az éjfél, addigra mind 2 nő becsípett az enyém fel volt dobva a barátom öccsének neje el-el szundított közben.
Járt az agyam hogy lehetne megbaszni 3-asban, de sehogy nem állt össze. Ugyan a haver jelezte, hogy a konyhában cigizés közben az öccse és a nejem egy kicsit összegabajodtak de egy kis tapizás és smáron kívül semmi (megleste öket !!) én mondtam hagyja csináljanak amit tudnak. A sógornőjével ő táncolt, így lekötötte, a gyereket én lekötöttem mesefilmkazetták között keresgéltünk, így szabadon -beszélgethettek- a konyhában amégnagyobb faszú ÖCCSE meg a NEJEM.Mint késöbb a haver mondta – Ö lekontrolálta a bugyija már nem volt rajta, gondolta az öccse betette neki a konyhában. De mint utobb kiderül csak kinyalta, és megszopatta, mert féltek hogy lebuknak. Szép hosszú ruha volt a nejemen mely mindent takart, de egy mozdolattal mindent kitárt, a bugyi hiányát csak a haver tánc közben érezte, így ő is kicsit tunkolt a pinájában, de ő már mindenki elött, persze csak amikor abban az irányban volt ahol senki sem láthattaa kezét, mert takarva voltak.
Tudni kell az öccsének még nagyobb volt a fasza,, sajnos azt én nem láttam, (élőben) nem éreztem,

Mivel volt egy kutyánk, kitaláltam, hogy le kellene vinni pisiltetni,mindenki elindult, kivéve a sógornő ő ledölt aludni.
Itt a cselekvés ideje gondoltam, és az ajtóban csak a lányommal indultunk el, de a sógornő már aludt. A nejem jönni akart de a haver felkapta és vissza vitte a lakásba. Ennyit még nem sétált a kutyánk kb 1 óra múlva mentünk vissza és viccből felcsengettem, nehogy a lányom valamit lásson ha még nem fejezték be véletlenül.
Felértünk, a nejem a másik szobában -ALUDT- mivel akkor gabalyodtak szét csak amikor feltelefonáltam a kapuból. A haver szerint legalább 3x baszták meg egyszerre szopatták és dugták, cseréltek és videozták is. Ö persze nem tudta hogy a szekrényre tett videó müködik. Azt ezerszer megnéztem !!! Felkeltettük, kicsit az -arcát megkellett mosni hogy felébredjen- mondta, de már bugyiban jött vissza a fürdőszobából. Kb 3-kor haza kisértek és én még otthon jól megbasztam, kinyaltam érezve a kitörölt geci finom izét.
Soha nem vallotta be hogy akkor ott szétbaszták, lehet hogy annyira be volt kapva, hogy nem is emlékezett vissza semmire. Ez volt az ezredfordulós baszása. ! Van 1 órás kazettám a dugásokról, de nem tudom átvenni DVD-re, félek ha más csinálja ellopja és valahol felteszi. Késöbb már nem jött össze az a 3-as felállás, sőt maienk is lassan lezárúlt 1-2 véletlenszerú rábeszélésre még összejött. A haverral utána még többször játszadoztunk. Finom nagy fasza volt. Hogy hogy szoktam rá a faszára a következőben elmesélem.


Beküldő:MIKI


Szextörténet ajánló:


Vissza a valóságba


A kapcsolatom egyre rosszabb párommal, egy éve vagyunk együtt, számtalanszor megcsalt, most úgy érzem, elfogyott az erőm…
Te vagy az első, akire ÚGY gondolok, mióta kapcsolatban vagyok. Te vagy az első, akit úgy kívánok, hogy szinte fáj. És tudom, hogy csak arra vársz, hogy áthívjalak magamhoz. Eljött az a pont!

Reggel már biztos voltam benne, hogy ma átadom magam neked. Mik....

A szénapadlás, Feri aki a faszát belém veri


Fogadjunk, hogy el se tudjátok képzelni, hogy egy ilyen vidéki házban milyen klafa szénapadlások vannak!
Az úgy volt, hogy a nagyika felküldött a szénapadlásra, hogy nézzem meg, hogy hány bála van még, mert ha kifogy akkor kell még venni, mert hosszú lesz még a tél, és a legelők soványak ilyenkor.
Hát engem küldhetett az én édes nagyikám, mert én ugyan nem tudom megállapítani, hogy m....

Szex a pincérnővel


Egyik nap lementem egy közeli kocsmába. Nagyon megtetszett a szexi pincérnő aki kiszolgált. Amikor már kiszolgált nem birtam ellen állni, és belemarkoltam a formás popsijába. Erre ő hosszasan csókolt. Majd azt sugtam a fülembe, hogy menyünk a raktárba dugni. Ahogy bértünk rögtön lekerült róla a melltartó, és a csipkés tanga. Nagyon jó volt a pinája! Csupasz volt, és már nagyon nedves. A pezsgők és....

A bátyám segbekúrt!


Sziasztok a nevem Vivien de jobban szeretem a Vivit!!!!Még sulis vagyok tudni vélik rólam,szeretek sportolni szoktam járni futni és imádom a kosár labdát!Fiuk terén nagyon laza vagyok egy sem érdekel igazán csak a bátyám akit imádok kukkolni mikor tusol!Olyankor annyira elmélyedek a méretes formás péniszében!Pont úgy alakult hogy a hétvégén apával megvettük a szobámra az új szint és neki fogtunk k....

Erőszakos szex a buszon


Épp megint összevesztem a barátommal, és úgy döntöttem, felszállok egy buszra, akárhova is megy. Felszálltam az elsőre, ami arra jött. A sofőr középkorú, szigorú pasasnak tűnt. Rám szólt, hogy gyorsan keressek egy üres helyet, és üljek le. Már láttam, hogy ez jó szórakozás lesz.

Nem hiszem el, hogy a barátom már megint megcsalt. Most aztán visszaadom neki!

Elnéztem a....

Szexkapcsolatom a nővéremmel


Sziasztok!

Történetem még valamikor 5 éve kezdődhetett, akkor esett meg az első erotikus élményem, a nővéremmel. Én most 20 éves vagyok, nővérem 25, mindketten Pécsről költöztünk fel Budapestre, de külön élünk. Azokban az időkben kezdődött el a kis kapcsolatunk, mikor még otthon éltünk. Mélyen liberális családban nőttünk fel mindketten, a meztelenkedés, finom csókok és kedves tapoga....
Szextörténet címkék

nikoletta a nevelőnő újab | puncu | ministr | szokes | kis tesó |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.