A feleségem pinája(3)A szomszédasszony!


A feleségem pinája (3.) A szomszédasszony!!!

Korábbi részekben leírtam, hogy hogy tudtam rávenni a feleségemet a 3-as szexre a nagyfaszú barátommal (közel 18 évig heti rendszerességgel !!) majd az ezredfordulós szilveszterén a barátom és az öccse és a nejem 1 órás kalandjáról, most meg leírom hogy sikerült a szomszédasszonyt is időnként bevonni kalandjainkba !!
Amikor megnősültem, a nejem megismerte a házban a korábbi ismerőseimet,így a szomszédasszonyt is aki odaköltözésem első hetében már az enyém lett. Egyszer hallom hogy valaki a nevemet szólítja a konyha ablaknál. Kinézek és a felületesen ismert szomszédasszony az erkélyről átnyújt egy tojáslikőrös poharat mellyel tegeződni kezdtünk. Áthívott, több pohát után éreztem hogy akar valamit, így közeledtem, de mondta itt nem biztonságos ( a férje bármikor hazajöhetett) menjünk át hozzám. Ott aztán -hogy ne részletezzem a megközelítést- egy 2 órás 3 dugásos találkozó jött össze.
Folyamatosan, mikor egyedül voltam otthon megbasztam rendszeresen, eléggé jó barátnők lettek a nejemmel, átjött mikor a haver is ott volt, majd utólag tudtuk meg még az első napon egy sötétebb utcában a kocsijában jól megbaszta. Sokszor jött át amikor a haver is ott volt, de zavart hogy elbassza a 3-as baszásunkat, mert elötte nem csináltuk.Aztán a nejem ajánlotta a havernak hogy aludjanak nálunk. Onnantól már -hivatalosan -is tudtuk hogy basznak. Az egyik 3-asnak indult napon begurultam, hogy elbassza megint, mert nem akart hazamenni, így lementem sétálni, de 1 órával késöbb is ott volt, mikor hazamentem, a haver mint írtam szeretett táncolni a csajok inni, így már a melltartó nélküli bulijukba értem haza. Ügyesen levette mindkettőről !! Nehezen de be álltam a sorba és tánc közben lekontrolálltam a csajok pináját, már mindkettő totyogott a finom létől. Innentől kezdve szinkronban dobtuk le a csajok még fennt maradt ruhadarabjait, konyakozással elősegítve azt, majd tök meztelenül táncoltuk a félhomályban. Elöbb utobb a haver és a nejem már az ágyon feküdtek, mi még tapogatós táncot folytattunk, míg meg nem láttam a haver fejét a nejem lába között. Akkor mi is odafeküdtünk, és csináltunk ezt, azt de még nem basztuk Közben simogatni akartam a nejem mellét, felnyúlva a csaj pinájának nyalása közben de ellökte a kezem, és feltünően ODAADÓAN hagyta magát a haverral minden pózban kényeztetni. Nekem tabu volt Ö. Cseréltük a nőket de mint egy báb lett volna, csak eltürt, A haver jól teletöltötte a csajt majd én is és hazament. Általában a dugás végén a nejem szinte azonnal felpattant és viccesen kidobja a havert, de most Ő mászott rá és olyanokat csinált vele amire korábban hiába kértük. Mikor én is hozzá akartam nyúlni megsértődve mondta könnyas szemmel hogy ott volt a szomszéd, látta mennyire élveztem. A haver -munka közben- vígasztalta, hogy az csak dugás volt és semmi más. Kérdezte a havert nem akar e itt aludni -akart- így mellé bújt és tüntetően még mindent csinált vele (lestem a sötétben) míg el nem aladtak. Nagy mozgásra ébredtem a haver oldalról akasztotta be hatalmas faszát reggel,amin nagy élvezettel csúszkált a pinájával.
Vasárnap egész nap durcás volt, pityergett, hogy megcsaltam, mikor említettek hogy Ő majd 3 éve baszik a haverral, azt csak miattam teszi mondta !! de estére úgy ahogy megnyugodott, és attól kezdve 2-3 hetente áthívtuk egy egy 4-es csoportos aktusra !!
Ő mindig kinyalta a nejem pináját, de sajnos a nejemnek nem adtuk meg a lehetőséget hogy ő is nyaljon ha akar !! Ezt nagyon bánom! Jó volt a csaj mőgé térdelnem és beakasztani, és közben az elötte fekvő nejem pinájához le tolni a fejét -nem kellett kényszeríteni- majd élvezni ahogy kitör a láva belőle.

Nekünk fiuknak soha nem spriccelt el sikosodott de nem tudtuk csúcsra nyalni!!
Beküldő:MIKI


Szextörténet ajánló:


Esti szexmese


Reggel óta takarítok, arra készülve, hogy Viki ellátogat ma este hozzánk és itt is alszik. Nagyon izgatott vagyok, annyira, mint még soha. Már voltam a Dm-ben és beszereztem mindent, ami kellhet, már csak a biztonság érdekében is. A körútból nem hagyhattam ki a videotékát sem, ahonnan kivettem a kedvenc filmjeit. Azt akarom, hogy minden tökéletes legyen. Már alig várom a telefonját, hogy végzett é....

Barátok Közt


A történet egy szerda délelőtt kezdődött, amikor Pálnak nem kellett dolgoznia a munkahelyén történő taggyűlés miatt. Ő ott egy adatfeldolgozói állást töltött be, és most a nagy testvérpáros a főnöke és az építész harcolt a igazgatói posztért.
Miután kedves és vonzó feleségét Tildát szenvedélyesen megcsókolta a 175 cm magas barna hajú bombázó elhagyta a lakást öccsével Ricsivel együtt. Pál v....

Kriszta a kocsiban szopja a faszt


Januárban Debrecenbe menni, Pestről... hát nem rövid út az biztos. Kirakatrendező vagyok, és odarendelt a cég három nagy portálhoz.
Jeleztem a főnökök felé, hogy ezt egy nap alatt elég bajos megcsinálni, utazással együtt meg pláne. Így mellém rendelték Krisztát, aki a dél- és kelet-magyarországi vonatkozásokat szokta csinálni a cégnél. A főnökség biztosra akart menni így Kriszta mellé még e....

Születésnapi szextörténet


Már egy ideje ismertük egymást a nővel, de eddig meg se fordult a fejünkben, hogy akarjunk bármit is a másiktól.

Én már néhány hónapja egyedül voltam, párommal szakítottunk. Őt másfél hónapja dobta a fickó, akit szeretett.
Szülinapját ünnepeltük egy kellemes kocsmában néhány barátjával, fogyott rendesen a bor (tisztán is és fröccsként is). Aztán lassan mindenki elindult haza.....

Ujjazás egy pubban


Egy hűvös ősz végi napon történt meg velünk az eset. A fiút Tominak hívják engem pedig Reginának. Mi akkor már nem voltunk együtt, de a közöttünk lévő vonzalom nem nagyon akart elmúlni. Aznap este a baráti társaságunk tagjaival elmentünk a Paradoxon nevű belvárosi pub-ba.

Először csak iszogattunk és mi ketten még veszekedtünk is valami szokványos elhanyagolható hülyeségen. A hely o....

Szeretem mikor a férfiak a szájukra vesznek


Szeretem mikor a férfiak a szájukra vesznek, na nem ebben a formában de ;) örülök, hogy sikerült olyan témát feldobni ami ilyen élénk érdeklődést váltott ki a kedves Urakból. Rég volt ennyire pozitív érzés bennem. Lehet azért mert ma volt alkalmam beszélgetni egy szexuálterapeutával. Nem mint páciens, hanem mint ismerős, gőzöm nem volt kivel beszélek, miután egy teljesen más dolog kapcsán születet....
Szextörténet címkék

terhes | nagypicsájú niki | harmadik nap | szexorgia tündivel | főnöknő |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.