Családi sztori


Családi sztori

Azon a nyáron apám munkája miatt nem tudtunk elmenni nyaralni,ezért kárpótlásul elutazhattam egy hétre az unokatestvéreimhez.


Vonattal mentem,mikor leszálltam a nagybátyám már ott várt az állomáson.Kocsival elmentünk hozzájuk ahol nagybátyám épp csak kitett,mert rohannia kellett dolgozni.


A házukban már vártak rám az unokatesóim Juli(16),Veronika(14) és Peti(11). Nagyon kedvesen fogadtak,megmutatták a szobámat(ami Peti szobája volt,de õ a kedvemért átköltözött Julihoz),megebédeltünk a délutánt pedig beszélgetéssel,kártyázással töltöttük.


Este,miután mindannyian lezuhanyoztunk lementünk a nappaliba megnézni egy filmet a tévében.


Ekkor figyelhettem meg igazán Juli és Veronika testét.Julinak hatalmas mellei,átlagos alakja,és formás,fogdosnivaló feneke volt.


Veronikának viszont szép,tenyérbeillõ,feszes mellei,csodás homokóra-alakja és feszes,formás feneke volt.Rajta egy zöld,rövid hálóing volt,mely alól gyakran kivillant a bugyija.


Nagyon felizgultam Veronikára és elhatároztam,hogy hamarosan a magamévá teszem õt.
A megfelelõ alkalom ottlétem harmadik napján jött el.Este,,tusolás után Juli és Peti lementek a nappaliba tévézni,nekem viszont nem volt kedvem hozzá,úgyhogy inkább maradtam olvasni.


Kb.15 perce olvashattam,amikor Veronika bejött.


- Szia,beszélhetnénk?-kérdezte


- Persze.-feleltem és leraktam a könyvet


- Te voltál már lánnyal ÚGY,igaz?


Kicsit meglepett a kérdés,de azért válaszoltam:


- Igen,miért kérdezed?


- Hát,tudod az osztályomban az összes lány elvesztette már csak én nem,és hát arra gondoltam,hogy…tudod…izé,szóval,hogy csinálhatnánk AZT mi ketten.Tudom,hogy nem helyes,és hogy kicsit furcsa kérés,de nagyon szeretném már elveszíteni,és benned megbízom.Mit mondasz?Benne vagy?


Elég hosszan gondolkoztam,hisz tudtam,hogy ez nem helyes dolog,de már nagyon vágytam arra,hogy megismerhessem a szexi testét.Végül gyõzött bennem a szexvágy,és kimondtam:


- Igen,benne vagyok.


- Jaj de jó!Szuper!Köszönöm!Köszönöm!Köszönöm!


- Csak nyugi!Azért van néhány feltételem:védekezni fogunk,soha senkinek nem mondod el és mindent úgy teszel,ahogy mondom.Rendben?


- Igen,persze,de mikor csináljuk már?


- Gyere át 10 perc múlva,csak így hálóingben,bugyiban,addig elõkészülök-mondtam


- Rendben-mondta,azzal ki is szaladt

Mikor visszajött én az ágyon ülve vártam,egy szál bokszeralsóban,amin már jókora dudor jelezte ágaskodó férfiasságomat.Mellettem egy doboz óvszer hevert az ágyon.


- Ülj ide mellém-mondtam neki


Õ leült az ágyra jobbról mellettem.Én végignéztem csodálatos testén,majd jobb kezemet a combja belsõ felére tettem és finoman elkezdtem simogatni a térdétõl egész a hálóinge alá benyúlva,a bugyija széléig.


Õ egész halkan sóhajtozott közben.Egy idõ után éreztem,hogy nedvei elöntik a bugyiját és a combjára is lefolynak.Ekkor abbahagytam a simogatást,megfogtam a hálóinge szélét és lassan elkezdtem lehúzni Veronikáról.Õ felemelte a karjait,hogy könnyebben levehessem róla.


Mikor levettem róla megcsodáltam gyönyörû melleit,majd mondtam neki,hogy álljon fel és üljön az ölembe.Õ engedelmesen megtette,ráült egyenesen a bokszerban már teljesen merev farkamra.Ezután kétkézzel elõrenyúltam és megmarkoltam formás melleit,majd elkezdtem dögönyözni õket.Veronika egyre jobban élvezte a dolgot,nedvei végigfolytak a combján,rá a bokszeralsómra és az én combomra.Egy idõ után abbahagytam és megkérdeztem tõle:


- Nos,van kedved megnézni azt,amin eddig olyan kényelmesen ültél,


- Igen -válaszolta,látni akarom.


Erre leengedtem magamról,és szép lassan lehúztam a bokszeremet,így elõbukkant méretes(20 cm hosszú,15 cm kerületû)péniszem.


- Térdelj le a lábam közé -mondtam Veronikának.


Õ letérdelt.


- Jól van.Csókold meg a farkam hegyét!


- Úgy van,ügyes vagy.Most vedd a szádba a makkomat.


- Helyes,nagyon jól csinálod.Imádom a faszra termett kis szádat!Most nyalogasd a tövétõl a hegyéig,több irányból.


Meg kell mondjam,nagyon élvezetes volt,amit csinált.


- Jó.Újra vedd a szádba a makkomat,de most kényeztesd a nyelveddel!


- Most vedd a szádba egyre jobban,és mikor úgy érzed,hogy fuldokolnál tõle,akkor nyelj egy nagyot és így engedd folyamatosan egyre mélyebbre!Ezt úgy hívják,hogy mélytorok-technika,a fiúk nagyon szeretik,ha egy lány meg tudja csinálni.


- Ahhhhhhhhhhh!Nagyon jól csinálod!Folytasd!Ah,imádom!


Veronika nagyon keményen mélytorkozta a farkamat.Csodálatos volt.


- Vigyázz. -mondtam neki


- Nemsokára elélvezek,és bele fog menni a szádba.Le kell nyelned,a fiúk ezt is nagyon szeretik.


Miután ezt kimondtam,egy percen belül teleélveztem a száját,õ pedig engedelmesen az utolsó cseppig lenyelte.


- Rendben,csodálatos voltál,most pedig én elégítelek ki téged!Feküdj le az ágyra!


Lefeküdt,én pedig ráhasaltam és szenvedélyesen megcsókoltam.


Majd lassan,finoman végigcsókolgattam a nyakát,a karjait,a melleit,ahol kicsit tovább idõztem,a hasát,a lábát a derekától a lábujja hegyéig,majd visszatértem a combjára és élvezettel végigcsókolgattam azt is.


Ezután lehúztam a bugyiját.Ujjammal elkezdtem maszírozni a csiklóját,nyelvemmel pedig behatoltam hamvas kis puncijába.Veronika erre egyre hangosabb kéjes nyögéseket hallatott,így fogtam a nedvektõl átázott bugyiját,gombócba gyûrtem és beletömtem a szájába.Õ egy szóval vagy mozdulattal sem ellenkezett.


Ezután abbahagytam a nyalást és ujjaimmal vettem kezelésbe.


Elõször csak egy,majd két,három,és négy ujjal ujazztam.


Majd kihúztam az ujjaimat,felemeltem Veronikát,felültettem Peti íróasztalára,elõvettem a dobozból egy gumit és felhúztam.


Veronika lábait feltettem a vállamra,farkamat pedig a megfelelõ irányba állítottam,s behatoltam Veronikába,elõször csak kicsit,majd egyre mélyebbre,míg végül tövig nyomtam belé.Õ valószínûleg folyamatosan sikítozott volna,de a bugyija a szájában megakadályozta.


Végül mindketten hatalmasat élveztünk,kihúztam a farkam,majd mindketten felöltöztünk és lefeküdtünk aludni,de elõtte megegyeztünk,hogy ezt meg kell ismételni.


Azóta is többször dugtunk hatalmasat,és mindig nagyon élveztem.
http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Anya leápolt - igaz történet


Kicsit paranoiás vagyok és szeretek minden apró problémámmal orvoshoz fordulni. Az utóbbi hetekbe azt éreztem, hogy valami nincs rendben odalent. 21 éves vagyok, de a kapcsolatom nagyon jó anyámmal, így beszámoltam neki a problémáimról. Ő is természetesen az orvost javasolta. Kedd délelőtt el is látogattam az urológiára, ahol megvizsgáltak de semmi rendellenességet vagy problémát nem találtak, íg....

Felizgulva


Vékony kis átlátszó ruhában várt, mellbimbói látszottak, testét épphogy csak takarta, ami a hasa aljáig ért. Vénuszdombja a friss szőrtelenítéstől szinte hamvas rózsaszín volt. Kicsit szégyelltem magam, mert a teste miatt bánhattam, annak ellenére, hogy odaadó, fergeteges volt. Viselt mindig ruhát kefélés alatt, szégyellős volt. Útközben felhívtam, kértem készítse ki a tusfürdőmet, le szeretnék zu....

Kutya is volt


A Bones tv sorozat női sztárjai, Michaela és Emily, a forgatás alatt bensőséges barátnők lettek és a forgatás szüneteiben gyakran töltötték együtt szabad estéjüket szállodai közös szobájukban. Így volt ez 2008. szeptember egyik estéjén is, amikor egymás karjaiban fekve beszélgettek. Michaela váratlanul azt kérte barátnőjétől:
„Em., drágám meséld el, hogyan és mikor vesztetted el a szüzesség....

Kellemes pornótörténet


Judit felhúzta a formás lábaira az 15 denes harisnyát és a szerelmére gondolt Brigittára. A két fiatal csaj kibérelt egy vadászházat a Győr mellett lévő erdőben.
Judit kiment a vadászház udvarra és sétált a szép parkban. A fű le volt nyírva és a díszfák és a bokrok is gondozottak voltak. Tökéletes hely egy légyotthoz gondolta a csaj és elnevette magát. Délelőtt volt a madarak csicseregtek a....

Nikoletta a nevelőnő újabb kalandjai


Időnként, amikor a városban járok van, hogy be be ugrok a feleségem melóhelyére. Kolléganői rendes csajok, kedvelnek, mert mindig bolondozok velük. Bár egyiket sem néztem ki magamnak, hisz a feleségemet messzeről sem kozelítik meg. Feleségem, igaz vékonyka kicsit, de bomba formában van és kb 10 évet is letagadhatna. Történt egy kora őszi napon, hogy nagy rá érésemben megint bementem a melóhelyére.....

Anál órák


Na, szivi. Kérlek! Niki arrébb hengergőzött Laci-tól, kicsusszant a cirógató ujjak alól.
- Azt már nem - felelte.
- Tudod jól, ilyesmibe nem megyek bele.
- Nem a farkamat akarom a seggedbe dugni - ellenkezett a férfi.
- Csak az ujjamat. Játszadozni akarok a segged lukával, ennyi az egész. Meglátod, remek lesz.
- Hát persze, aztán mire észbe kapok, már bele is nyo....Szextörténet címkék

nöi fehérnem | ajánlat | fonok | call girl | rátapos |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.