Családi sztori


Családi sztori

Azon a nyáron apám munkája miatt nem tudtunk elmenni nyaralni,ezért kárpótlásul elutazhattam egy hétre az unokatestvéreimhez.


Vonattal mentem,mikor leszálltam a nagybátyám már ott várt az állomáson.Kocsival elmentünk hozzájuk ahol nagybátyám épp csak kitett,mert rohannia kellett dolgozni.


A házukban már vártak rám az unokatesóim Juli(16),Veronika(14) és Peti(11). Nagyon kedvesen fogadtak,megmutatták a szobámat(ami Peti szobája volt,de õ a kedvemért átköltözött Julihoz),megebédeltünk a délutánt pedig beszélgetéssel,kártyázással töltöttük.


Este,miután mindannyian lezuhanyoztunk lementünk a nappaliba megnézni egy filmet a tévében.


Ekkor figyelhettem meg igazán Juli és Veronika testét.Julinak hatalmas mellei,átlagos alakja,és formás,fogdosnivaló feneke volt.


Veronikának viszont szép,tenyérbeillõ,feszes mellei,csodás homokóra-alakja és feszes,formás feneke volt.Rajta egy zöld,rövid hálóing volt,mely alól gyakran kivillant a bugyija.


Nagyon felizgultam Veronikára és elhatároztam,hogy hamarosan a magamévá teszem õt.
A megfelelõ alkalom ottlétem harmadik napján jött el.Este,,tusolás után Juli és Peti lementek a nappaliba tévézni,nekem viszont nem volt kedvem hozzá,úgyhogy inkább maradtam olvasni.


Kb.15 perce olvashattam,amikor Veronika bejött.


- Szia,beszélhetnénk?-kérdezte


- Persze.-feleltem és leraktam a könyvet


- Te voltál már lánnyal ÚGY,igaz?


Kicsit meglepett a kérdés,de azért válaszoltam:


- Igen,miért kérdezed?


- Hát,tudod az osztályomban az összes lány elvesztette már csak én nem,és hát arra gondoltam,hogy…tudod…izé,szóval,hogy csinálhatnánk AZT mi ketten.Tudom,hogy nem helyes,és hogy kicsit furcsa kérés,de nagyon szeretném már elveszíteni,és benned megbízom.Mit mondasz?Benne vagy?


Elég hosszan gondolkoztam,hisz tudtam,hogy ez nem helyes dolog,de már nagyon vágytam arra,hogy megismerhessem a szexi testét.Végül gyõzött bennem a szexvágy,és kimondtam:


- Igen,benne vagyok.


- Jaj de jó!Szuper!Köszönöm!Köszönöm!Köszönöm!


- Csak nyugi!Azért van néhány feltételem:védekezni fogunk,soha senkinek nem mondod el és mindent úgy teszel,ahogy mondom.Rendben?


- Igen,persze,de mikor csináljuk már?


- Gyere át 10 perc múlva,csak így hálóingben,bugyiban,addig elõkészülök-mondtam


- Rendben-mondta,azzal ki is szaladt

Mikor visszajött én az ágyon ülve vártam,egy szál bokszeralsóban,amin már jókora dudor jelezte ágaskodó férfiasságomat.Mellettem egy doboz óvszer hevert az ágyon.


- Ülj ide mellém-mondtam neki


Õ leült az ágyra jobbról mellettem.Én végignéztem csodálatos testén,majd jobb kezemet a combja belsõ felére tettem és finoman elkezdtem simogatni a térdétõl egész a hálóinge alá benyúlva,a bugyija széléig.


Õ egész halkan sóhajtozott közben.Egy idõ után éreztem,hogy nedvei elöntik a bugyiját és a combjára is lefolynak.Ekkor abbahagytam a simogatást,megfogtam a hálóinge szélét és lassan elkezdtem lehúzni Veronikáról.Õ felemelte a karjait,hogy könnyebben levehessem róla.


Mikor levettem róla megcsodáltam gyönyörû melleit,majd mondtam neki,hogy álljon fel és üljön az ölembe.Õ engedelmesen megtette,ráült egyenesen a bokszerban már teljesen merev farkamra.Ezután kétkézzel elõrenyúltam és megmarkoltam formás melleit,majd elkezdtem dögönyözni õket.Veronika egyre jobban élvezte a dolgot,nedvei végigfolytak a combján,rá a bokszeralsómra és az én combomra.Egy idõ után abbahagytam és megkérdeztem tõle:


- Nos,van kedved megnézni azt,amin eddig olyan kényelmesen ültél,


- Igen -válaszolta,látni akarom.


Erre leengedtem magamról,és szép lassan lehúztam a bokszeremet,így elõbukkant méretes(20 cm hosszú,15 cm kerületû)péniszem.


- Térdelj le a lábam közé -mondtam Veronikának.


Õ letérdelt.


- Jól van.Csókold meg a farkam hegyét!


- Úgy van,ügyes vagy.Most vedd a szádba a makkomat.


- Helyes,nagyon jól csinálod.Imádom a faszra termett kis szádat!Most nyalogasd a tövétõl a hegyéig,több irányból.


Meg kell mondjam,nagyon élvezetes volt,amit csinált.


- Jó.Újra vedd a szádba a makkomat,de most kényeztesd a nyelveddel!


- Most vedd a szádba egyre jobban,és mikor úgy érzed,hogy fuldokolnál tõle,akkor nyelj egy nagyot és így engedd folyamatosan egyre mélyebbre!Ezt úgy hívják,hogy mélytorok-technika,a fiúk nagyon szeretik,ha egy lány meg tudja csinálni.


- Ahhhhhhhhhhh!Nagyon jól csinálod!Folytasd!Ah,imádom!


Veronika nagyon keményen mélytorkozta a farkamat.Csodálatos volt.


- Vigyázz. -mondtam neki


- Nemsokára elélvezek,és bele fog menni a szádba.Le kell nyelned,a fiúk ezt is nagyon szeretik.


Miután ezt kimondtam,egy percen belül teleélveztem a száját,õ pedig engedelmesen az utolsó cseppig lenyelte.


- Rendben,csodálatos voltál,most pedig én elégítelek ki téged!Feküdj le az ágyra!


Lefeküdt,én pedig ráhasaltam és szenvedélyesen megcsókoltam.


Majd lassan,finoman végigcsókolgattam a nyakát,a karjait,a melleit,ahol kicsit tovább idõztem,a hasát,a lábát a derekától a lábujja hegyéig,majd visszatértem a combjára és élvezettel végigcsókolgattam azt is.


Ezután lehúztam a bugyiját.Ujjammal elkezdtem maszírozni a csiklóját,nyelvemmel pedig behatoltam hamvas kis puncijába.Veronika erre egyre hangosabb kéjes nyögéseket hallatott,így fogtam a nedvektõl átázott bugyiját,gombócba gyûrtem és beletömtem a szájába.Õ egy szóval vagy mozdulattal sem ellenkezett.


Ezután abbahagytam a nyalást és ujjaimmal vettem kezelésbe.


Elõször csak egy,majd két,három,és négy ujjal ujazztam.


Majd kihúztam az ujjaimat,felemeltem Veronikát,felültettem Peti íróasztalára,elõvettem a dobozból egy gumit és felhúztam.


Veronika lábait feltettem a vállamra,farkamat pedig a megfelelõ irányba állítottam,s behatoltam Veronikába,elõször csak kicsit,majd egyre mélyebbre,míg végül tövig nyomtam belé.Õ valószínûleg folyamatosan sikítozott volna,de a bugyija a szájában megakadályozta.


Végül mindketten hatalmasat élveztünk,kihúztam a farkam,majd mindketten felöltöztünk és lefeküdtünk aludni,de elõtte megegyeztünk,hogy ezt meg kell ismételni.


Azóta is többször dugtunk hatalmasat,és mindig nagyon élveztem.
http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Maszti a fürdőben


Támadt egy jó ötletem, hogy a fürdés ne legyen monoton, és ebben egy lufi volt a segítségemre. Húgomnak születésnapja volt, és onnan megmaradt pár darab lufi. Még mindig szeretek a lufival játszani, rendszerint bátyámat szívatom, beletöltök egy kis vizet, és rádobom... Nos, most nem így volt.


Fürödni készültem, amikor gondoltam egyet, és bevittem magammal egy lufit.
<....

Szexrandi első kattintásra


Egy hideg novemberi napon bekapcsoltam a számítógépet, és nézegettem a társkereső hirdetéseket. Kíváncsi voltam, milyen nőket keresnek a férfiak. Nem állt szándékomban társat keresni, inkább csak nézelődtem.

Aztán megláttam ŐT. Nagyon tetszett, rettenetesen férfias volt, gyönyörű barna szemekkel, szexisen vonzó szakállal. Írtam neki egy rövid levelet, amire hamarosan válaszolt is. E....

Leszbi történet


Marcsival főiskolai éveink alatt kerültünk egymáshoz nagyon közel. Mindketten ugyanazon évfolyamra jártunk, a kollégiumban egy szobában laktunk. Így, az évek alatt ezernyi közös élményünk volt, mindenben összhangban voltunk, így nem is lehetett kérdés, egymás legjobb barátnői lettünk, s ez a kapcsolat mai napig tart.

Most elmesélném azt az élményünket, mely a második évfolyam idején....

Falusi szex történet - a szőlőhegyen


Már a nyárba futottak a napok, és elég sok munka akadt a szőlőben, így az egyik nap mondom is a nejemnek , én most kiköltözöm a hegyre. Jó csak menj!- mondta könnyedén, na gondoltam te is csak arra gondolsz amire én -legalább megpihenek tőled.

Kint aztán 2 napig intenzíven dolgoztam, amikor feltűnt, hogy az egyik szomszédos borház asszonya igencsak sűrűn tekintget felém. Persze besz....

Nyalás és fotózás


Jucussal jó rég nem találkoztunk, de most sikerült megbeszélnünk egy találkozót. Rögtön a házához mentem. Becsöngettem majd beengedett. Ahogy az ajtón beléptünk magamhoz szorítottam és megcsókoltam. Ez már nagyon hiányzott! Majd egymást átöleltük, és úgy álltunk egy darabig.

Elkezdtük megnézni a Narnia krónikáit. Nagyon jó film, örömmel néztem. Mondjuk néha elkalandozott a figyelme....

Kéjhercegnő a szállodában


A nevem Maya.20 éves vagyok,és ige félénk.4 évet táncoltam.Fenékig érő,hullámos barna hajam van.
Egyik este nagyon szomorú voltam.Szobatársnőm észrevette,és azt mondta elvisz engem egy helyre ahol jobb kedvem lesz,de szigorúan legyek szexy.Meglepődtem,de belementem.Franciabugyit húztam,hozzáillő melltartót,egy kis felsőt,és miniszoknyát.Beszálktunk egy taxi-ba,és egy telefonhívás után egy s....
Szextörténet címkék

cbt | mániás | 2 év | rossz anya | kis hugi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.